došao adsl i u moje selo.
ali ja sam jedan od onih koji ne mogu dobit adsl ( tipicno izmotavanje u szk,nema
teh mogucnosti),i sad frend koji je uzeo adsl koji inace nema pojma o internetu i
kompjuterima opcenito, uzeo je najmanju brzinu i 1g prometa i nagovorim ja njega da
uzme flat pa cemo podjelit troskove.
nas dvoje i moj susjed i superiska čekamo i nikako da dočekamo.
nakon tri mjeseca uslugu jos nisu isporucili ni njemu ni ikomu u selu od onih koji
su narucili dsl.naravno iz szk-a nasrali svakakvih gluposti (tipa kapaciteti su zauzeti,
nemožemo spojiti nove korisnike a naravno još nisu nikoga spojili ). inace svi oni
preko dialupa imaju max 36 kbps.sad zanima me što ih onemogučuje u spajanju, nitko
od njih nema više od 600 m od centrale a neki ni 300m.
Adsl- t-com
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.723
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijenost i inertnost samo su neki od razloga...
I dalje oni u velikom ljubičastom više vole ekipu na dial-upu. Veća zarada. Osim toga, sasvim sigurno nemaju velik broj ljudi koji rade na tome. Gamad.
Meni su gadovi rekli da je max rok dostave paketa 30 dana od datuma prihvacanja zahtjeva kad sam zvao jer je kasnio a ceko sam dva mjeseca.kad je proso taj rok onda su se ispricavali da je velika guzva
Zato što modem ide najbrže 56K/bps
Ne razumijem zašto ali nikada ti to neide do maximuma (56K)
Meni su također govorili i izmotavali se (jer nemamo tehničkih mogučnosti) da ima daš malo 500Kuna pod nos da vidiš kako bi tehničke mogućnosti narasle. Još je najsramotnije što ja živim u Zagrebu.
Ja ti preporučam da odeš na nekog drugog providera., jer ovo su samo komunjare i lopovi!
Ali nevjerojatno je da je u Njemačkoj to jedan o uzornih providea. Znate onu "only in america"? Ja imam novu "only in Croatia!".
nazalost ovdje je t-com jedina opcija.
inace meni dialup ne ide manje od 46, a vrlo cesto je i 50 kbps dok frendovima je obicno oko 33kbps.
i što je najbolje vecinu njih je kontaktirao t-com i prodao im uslugu preko telefona. predpostavljam da nema dovoljno signala ili tako nešto.
zalosno je da u 21 st, kraj prvog desetljeca ljudi moraju surfat sa 33k.
Ma joj, tak je i meni bilo, kad sam potpisao reoše mi 30dana, i dobro, ja sve super, mirno čekam da prodje 30 dana, pa prođe 35 dana...
E onda sam ih počeo zvat svaka 2-3 sata i okretat svece, prijetit i galamit, pa su odma' došli za pol dana, ispričavali se...
tako ti je uvijek s njima, a i s ostalim operaterima, nema na fino, pokušat objasnit, zamolit, treba odma' zagalamit, pokazat da se kužiš i da nije do tebe (ako je neki kvar) i odma dolaze.
Ja sam čekao godinu dana od potpisivanja ugovora s njima da mi spoje ADSL, ali jebga, isplati se čekati, nebi sad na dialup da oni meni plate...
Ma joj, tak je i meni bilo, kad sam potpisao reoše mi 30dana, i dobro, ja sve super, mirno čekam da prodje 30 dana, pa prođe 35 dana...
E onda sam ih počeo zvat svaka 2-3 sata i okretat svece, prijetit i galamit, pa su odma' došli za pol dana, ispričavali se...
tako ti je uvijek s njima, a i s ostalim operaterima, nema na fino, pokušat objasnit, zamolit, treba odma' zagalamit, pokazat da se kužiš i da nije do tebe (ako je neki kvar) i odma dolaze.
koristim iskon iako je u vlasništvu t-coma sasvim sam zadovoljan iako mogu i bolje 2mbps sasvim je dovoljno samo dosta nestabilno zna past na 608kbps onda pucam fkt mreže su pretrpane....
Zato što modem ide najbrže 56K/bps
Ne razumijem zašto ali nikada ti to neide do maximuma (56K)
Meni su također govorili i izmotavali se (jer nemamo tehničkih mogučnosti) da ima daš malo 500Kuna pod nos da vidiš kako bi tehničke mogućnosti narasle. Još je najsramotnije što ja živim u Zagrebu.
nazalost ovdje je t-com jedina opcija.
inace meni dialup ne ide manje od 46, a vrlo cesto je i 50 kbps dok frendovima je obicno oko 33kbps.
i što je najbolje vecinu njih je kontaktirao t-com i prodao im uslugu preko telefona. predpostavljam da nema dovoljno signala ili tako nešto.
zalosno je da u 21 st, kraj prvog desetljeca ljudi moraju surfat sa 33k.