Tipovnica sa DVD-om - postoji li to?

poruka: 6
|
čitano: 1.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tipovnica sa DVD-om - postoji li to???

Ima li negdje neka tipkovnica koja je ujedno i USB hub te ima DVD-RW???

Želio bih maknuti sve što mi ne treba što dalje od stola, a praktički sve do čega moram moći doseći je tipkovnica, miš, USB i DVD.

Zanimalo bi me i eventualno da je kombinacija monitor + DVD + USB hub

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tipovnica sa DVD-om - postoji li to???
southy kaže...

Ima li negdje neka tipkovnica koja je ujedno i USB hub te ima DVD-RW???

Želio bih maknuti sve što mi ne treba što dalje od stola, a praktički sve do čega moram moći doseći je tipkovnica, miš, USB i DVD.

Zanimalo bi me i eventualno da je kombinacija monitor + DVD + USB hub

znam da ima u jednoj srednjoj školi, nešto slično ovome što si naveo. U monitoru je cijelo kučište, zapravo pojma nemam što je to, neznam da li ima dvd, ali sve je u monitoru. Samo su miš i tipkovnica vani. Nisam to vidio pa ti ne mogu tvrditi kakvo je to.
Ali možda pronađeš nešto slično negdje
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
neaktivan

Ne moraš maknuti ništa što ti ne treba, a opet ćeš imati pri ruci sve što ti treba. Ako ispljuneš dovoljno novca  Smijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

Mac se zove. Malo je precijenjen ali je praktićniji od bilo kojeg pca. Kod jednog smo frajera opremali bežični ured. To trebate vidjeti. U 20 kvadrata ni utičnica se ne vidi a stol na sred ureda.

KOMP-C2D E8200 2,66ghz, Asus P5K-e/WiFi, Gigabyte HD3870, Corsair 2x2gb ddr2,800, Samsung 500gb, Corsair 450w vx LAP-HP 6710s, 15,4“, C2D T7300 2,0ghz, Intel X3100 384mb, Samsung 2x1gb ddr2,667, Toshiba 120gb POCKET PC-HP Ipaq rx5700, Samsung 400mhz, 1gb flash ROM, 64mb ram, Wm5, Gps, Bluetooth, S
17 godina
neaktivan
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
17 godina
neaktivan
Tipovnica sa DVD-om - postoji li to?

Dell XPS One

Link

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice