- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno ti nekakav ventilator piri po zvučnoj ili u blizini kabela koji spaja front panel konektor na matičnoj i 3,5mm konektore na kućištu.
Uglavnom, u pitanju je ili elektromagnetska interferencija ili jednostavno slab ili loš konektor za prednji audio.
Slično je kod mene bilo (samo što su se kod mene žalili da mi "mikrofon zuji" koji god spojio na prednji audio) dok nisam nabavio diskretnu zvučnu.
Sada mi na prednjim audio konektorima na kućištu nije ništa lošiji zvuk nego na stražnjim (od zvučne) i nema nikakvih problema.
Koje slušalice su u pitanju i koji točno zvučni čip?
slusalice su neke philipsove...ali proba san i sa drugima...
nemam zvucnu karticu samo ovu maticnu INTEL DH67BL iH67
probat cu malo kabel makniti od ventilatora jer imam sharkoon mATX kutiju koja je dosta mala i ima 2 ventilatora
Zvučna ti je Realtek ALC892 integrirana. Baš sam jučer jednom tu kolegi forumašu pomagao oko korištenja slušalica i zvučnika na toj zvučnoj, on kada spoji slušalice na ulaze na kućištu čuje šum/zujanje. Izgleda da ta zvučna ima problema s korištenjem front panel audio konektora...
jesi si siguran da to nisan bio ja...:D sad san maka njezin drajver..i sad se ne cuje ...odnosno nekad malo... probat cu kasnije malo duze igrat pa vidit :D
dali ti to samo zuji kad si u codu i onako u slusalicama ili bas zuji iz kucista to..
zuji mi u slusalicama cin uđen u server..znaci kad upalin cod sve 5 dok se ne spoji.
to je do coda ona tj do igrica mozda ti je do onog iw3mpa probaj mic malo bolje utekat i reinstal cod ak je do njega
koja je vjerovatnos da se to desava na 2 igre ?
pa probaj u neku drugu mp igru uc
moglo bi bit sta je ovaj gori reka da zvucna ima gresku...ali opet zasto pisti samo na igrama -.- , a moze biti do front panela .
al opet mi nije jasno zasto pisti samo na serveru
jos san skuzija da kad iskljucin zvuk da se i dalje cuje ...ali cin minimiziran ne cuje se :S