Sharkoon FireGlider Review

poruka: 282
|
čitano: 86.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Sharkoon FireGlider Review
WindEmperor kaže...
Zeppe kaže...

Našo zamjenu za FireGlidera..
Miš totalno isti 3.5k dpi, itd..

200kn :D

A mogao si bar napisati koji miš. -_-

Da ti kažem..

Nemam pojma kako se zove..

Zeppe
16 godina
Zeppe kaže...
WindEmperor kaže...
Zeppe kaže...

Da ti kažem..

Totalno isti, a neznaš koji...? {#}  Zar na računu ne piše ili kada se stave driveri...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Zeppe kaže...
WindEmperor kaže...
Zeppe kaže...

Da ti kažem..

Totalno isti, a neznaš koji...? {#}  Zar na računu ne piše ili kada se stave driveri...

Pa tko je rekao da sam ga kupio? ;D

Zeppe
14 godina
neaktivan
Slikaj ga i stavi slike, mozda netko prepozna koji je.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Slikaj ga i stavi slike, mozda netko prepozna koji je.

Budem... :D

Zeppe
16 godina

Da, nisam napomenuo, na ovoj stranici http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 dostupni su vam noviji driveri nego što su oni na Sharkoon stranici.

Ubuduće novije drivere skidajte s te stranice jer ipak proizvođać je taj koji ažurira driver.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo dobra vijest Fireglider crni se vratio u Links. Navali narode :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Evo dobra vijest Fireglider crni se vratio u Links. Navali narode :)

Prije nekoliko dana sam napisao poruku linksu preko njihovih foruma a oni su uzvratili da ce ga nabavit te da bit u skladištu brzo..

Koji sam ja lucker.. :D

I forume sorry sto vas nisam informiro.. Skroz sam zaboravio.. :D

Zeppe
14 godina
neaktivan
O daaa ja poslao email jel imaju u Splitu, kaze lik imamo rezerviran na vase ime do cetvrtka. Sutra cu po njega to mi 10min pjesice :).
15 godina
neaktivan

Kupio mis prije nego je ova tema bila zapoceta,sada neletio na nju.

Nakon dosta informiranja po netu i citanja testova i reviewova odlucio sam si uzeti fireglidera i to u crvenoj izvedbi.

Da nanovo kupujem,uzeo bi crni cisto radi estetike mada crveni nije uopce kičav.

Miš je ok,malo velik,barem za moju ruku.

Prilagodljive kuglice za tezinu su dobra stvar,DPI je izvrstan,po sharkoon podlozi jednostavno klizi besprijekorno.

Zanimljivo,u pocetku nisam bio zadovoljan jer su tipke škripale nekako cudno ali nakon što su se pretpostavljam razradile,sve je ok.

Software je jednostavan i pristupačan za korištenje.

Sve u svemu,kao što vidim da se vec dosta puta reklo,

u rangu do 200kn a i iznad,ovaj miš je opravdana investicija.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzeo ga, super je za 200kn! 3600dpi je luđački brzo xD

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Uzeo ga, super je za 200kn! 3600dpi je luđački brzo xD

Gdje si ga uzeo?

Zeppe :D
15 godina

Molim da se držite teme.

Mni osobno nije bitno ako se piše o nekakvim usporedbama, savjetim i slično,

ali nikakve kupoprodajne svađe nemojte stavljat u ovu temu.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzeo ga u Linksa u Splitu, jucer poslao mail da pitam imaju li, ovaj kaze da imaju i rezervirao ga odmah na moje ime(slao sam s gmaila pa pise) do cetvrtka, i ja danas po njega :)

1 0 hvala 1
14 godina
strbi kaže...

poso ja bas neigram wow i takve igre nego samo FPS i to cod 2 i 4 zanimam me sta mislite u linksu za onaj razer abyssus....dali da si uzmem fireglidera ili abyssusa? i koju podlogu uz njih?

uzmi fireglidera {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
strbi kaže...

poso ja bas neigram wow i takve igre nego samo FPS i to cod 2 i 4 zanimam me sta mislite u linksu za onaj razer abyssus....dali da si uzmem fireglidera ili abyssusa? i koju podlogu uz njih?

uzmi fireglidera {#}

budem {#}

hvala!

ja sam poslao mail linksu i odgovorili su mi da ce u zagrebu biti u prodaji od suta od 16h! {#}

posto mi treba i podloga mislio sam uzeti steelseries qck..jel ta dobra??

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 15:54 (strbi).
14 godina
Ta je podloga odlična za tu cijenu. Ja imam Fireglidera+tu steelseries podlogu.
Prezadovoljan sam.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Evo i moj komentar na misa, nakon jednog dana koristenja xD. Zadovoljan sam kvalitetom izrade, jedino se bocne tipke malo vise cuju, ali ne smeta mi. Scroll je ok napravljen i svidja mi se mala tipka izmedju LMB i scrolla(zakon za knife/bash u cod-u ;)). Softver je jako dobar i jednostavan, dpi control(pise da je u koracima od 600-3600, a u softveru se moze namjestiti od 100-3600?) radi odlicno. Na desktopu ga koristim na 800-1200, u igri 1200-1600(polako se privikavam na vece dpi-jeve jer sam dosad koristio neki Trust srotex xD). Sve u svemu, odlican mis za 199kn! Podlogu ne koristim.
14 godina
neaktivan

Sutra moj ljubljeni prijatelj bugovac mi donosi glidera.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Evo i moj komentar na misa, nakon jednog dana koristenja xD. Zadovoljan sam kvalitetom izrade, jedino se bocne tipke malo vise cuju, ali ne smeta mi. Scroll je ok napravljen i svidja mi se mala tipka izmedju LMB i scrolla(zakon za knife/bash u cod-u ;)). Softver je jako dobar i jednostavan, dpi control(pise da je u koracima od 600-3600, a u softveru se moze namjestiti od 100-3600?) radi odlicno. Na desktopu ga koristim na 800-1200, u igri 1200-1600(polako se privikavam na vece dpi-jeve jer sam dosad koristio neki Trust srotex xD). Sve u svemu, odlican mis za 199kn! Podlogu ne koristim.

Šteta ne koristiti pravu podlogu za takav miš....

http://alturl.com/juob2 -moj web!
14 godina
neaktivan
Pa neznam koliko bi mi podloga dala prednosti, bez podloge mi je zeznuto kad mi ruka(dio koji nije na misu) zapne za stol. Kao da se zalijepi... mozda i uzmem neku, samo da znam hoce li ruka lijepo klizati po njoj... :D
14 godina
N3N0 kaže...
Pa neznam koliko bi mi podloga dala prednosti, bez podloge mi je zeznuto kad mi ruka(dio koji nije na misu) zapne za stol. Kao da se zalijepi... mozda i uzmem neku, samo da znam hoce li ruka lijepo klizati po njoj... :D

ja bi ipak kupio steelseries qck.

16 godina

Da, SteelSeries QCK je dobra pratnja Fireglideru, ali Sharkoon Rush Outplay XL je još bolja.

Ovo što ja imam je pak jedna sasvim druga liga...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo dobio miš (FireGlider) i podlogu (SteelSeries Quick).. Sve štima, sve je brzo i preporodih se.. :D

Uplodat ću sliku tog dua.. :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Ljudi moji nemojte nasjedat na mazanje ociju "jeftinim laserskim mišem" kao ovim, pa preformanse ovog miša su u rangu osrednjih optičkih miševa, a ifracrveni ga debelo šiju..

Sharkoon Fireglider ima senzor - Avago ADNS-6010 Laser = 400-2000 1.30 m/s 1.35 m/s (kao u starim Logitech G3,5,7), malo je poprvljaeno prijanjane zbog 3500dpia ali rezultat je ocajan

evo tablica s pojašnjenima rezultata, najbitnije za dobar miš ti je ovo "perfect control".. 

https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650

nije mi bilo jasno zašto ga ljudi toliko hvale a meni je bio očajan pa eto malo iskopao rezultate ;) pozz

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 8:59 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Al si dosadan čovječe. Oćeš to još u koju temu.. Razer is the best i to je to. Stvarno si naporan sa tim svojim škripavcima i konstantnom dizanju tog Razera...

Razer Abyssus je SRANJE!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Al si dosadan čovječe. Oćeš to još u koju temu.. Razer is the best i to je to. Stvarno si naporan sa tim svojim škripavcima i konstantnom dizanju tog Razera...

Razer Abyssus je SRANJE!!!

Sranje za te pare..

Sam brand diže cijenu 50 kn..

Nema nikakve pojedinosti kojima je bolji od ostalih miševa od 200 kn..

Ta miš je po meni u razini s;

http://www.protis.hr/products/details/mis-verbatim-rapier-v2-laser-gaming-mouse/24220

Mada i ovaj miš ima više funkcijskih tipaka, ima 7 podesivih utega od kojih svaki teži 4.5g, te 7 podesivih razina dpi-a, a i u lijepoj je crvenoj boji. :D (Nije toliko važno, al stvarno je zgodno)

14 godina
bik kaže...

Ljudi moji nemojte nasjedat na mazanje ociju "jeftinim laserskim mišem" kao ovim, pa preformanse ovog miša su u rangu osrednjih optičkih miševa, a ifracrveni ga debelo šiju..

Sharkoon Fireglider ima senzor - Avago ADNS-6010 Laser = 400-2000 1.30 m/s 1.35 m/s (kao u starim Logitech G3,5,7), malo je poprvljaeno prijanjane zbog 3500dpia ali rezultat je ocajan

evo tablica s pojašnjenima rezultata, najbitnije za dobar miš ti je ovo "perfect control".. 

https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650

nije mi bilo jasno zašto ga ljudi toliko hvale a meni je bio očajan pa eto malo iskopao rezultate ;) pozz

taj perfect control je bolje da bude veći ili manji? pojasni malo tu tablicu pls :D

Respect the Raise...!
14 godina

Što veći to bolji, znači ovo je maximalna brzina na kojoj miš prati pokrete. Kasnije se javlja negativna akceleracija tj usporavanje miša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

znaci da je moj misonja tj. ovi Logitechovi sa Avago ADNS-S9500 najbolji trenutno :)

također isplatio mi se prelazak sa FireGlidera na G500...osjeti se ipak kvaliteta Logitecha

Respect the Raise...!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice