Sharkoon FireGlider Review

poruka: 282
|
čitano: 86.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Moj treći primjerak nakon laganog štucanja radi!!! {#}

Jeeeeee, Sharkoon.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da smo dobili konkurenta MX518 i Fireglideru. Prestigio PMSG1, posjeduje senzor od G500, g9x, SS xai etc .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

5 soma dpi-a :-)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Sharkoon FireGlider Review
Hyperion kaže...

5 soma dpi-a :-)

Avago ADNS-9500 :D Meni je dosta do 2k, dalje mi sve prebrzo.

16 godina

kupio sam fireglidera prije mjesec dana i vrlo sam zadovoljan. najbolji miš u svom cjenovnom rangu. obzirom da miš koristim pretežito za cod4 dali ima tko kakav savjet kako poboljšati svoju igru npr. kakav dpi staviti, dali je potrebna podloga, ako da kakva i slično? hvala unaprijed.

Sic semper tyrannis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam problem sa mišem, prije je hvatao podlogu i centimetar od stola, a sad se gubi,

držim ga an stolu, imam nekakvu jeftinu platnenu podlogu i nju uopće ne registrira

Puhao sam u laser i probao očistiti vatenim štapićem, ali bezuspješno, nije valjda riknuo?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja imam onu "vatrenu" verziju FireGlindera i pocela mi se ljustit i pucat boja sa njega...

0 0 hvala 0
15 godina

Zna tko šta da radim sa mišem?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Diablo86 kaže...

Imam problem sa mišem, prije je hvatao podlogu i centimetar od stola, a sad se gubi,

držim ga an stolu, imam nekakvu jeftinu platnenu podlogu i nju uopće ne registrira

Puhao sam u laser i probao očistiti vatenim štapićem, ali bezuspješno, nije valjda riknuo?

Probaj ustekat u druge usb-ove. Ako bude ista stvar odnesi ga na servis jer je riknuo...

15 godina

jel ima možda netko problem da mu tipka za dvoklik daje tri klika a ne dva?

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...

jel ima možda netko problem da mu tipka za dvoklik daje tri klika a ne dva?

to je tripleclick tipka po defaultu, promjeni kako ti paše(meni je F7 za Spaces na OS Xu)

Volim jabuke :)
16 godina

Počela škripat ljeva tipka tu i tamo........

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Počela škripat ljeva tipka tu i tamo........

tebe taj sharkoon stvarno neće i neće. 

15 godina
power_user kaže...

to je tripleclick tipka po defaultu, promjeni kako ti paše(meni je F7 za Spaces na OS Xu)

haha, kakav debil, nisam skužio kad stvarno piše troklik u programu.

eh gdje sam gledao

http://www.demonoid.me/users/franjo15
15 godina

jel moze netko objasnit,kako da si postavim macro na jednu tipku.onu pored scrolla?

konkretno,zelim si postavit da mi to bude shift+lijevi alt,za mumble i ventrilo PTT,al sam skroz zbunjen di treba ic u onom mouse editoru.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim i požalim... to valjda tako mora {#}

Prije mjesec dana sam kupio Sharkoonovog FireGlidera - Vatrenog.. nisam mogao poželjet bolji miš, nisam čak ni instalirao njegov program i drajvere (XPpro) jer mi ne trebaju dodatne opcije, a tipke za naprijed nazad su u Firefox-u radile odmah.

Prije nekoliko dana se počeo gasiti-paliti sam od sebe, isprobao sam ga po susjedstvu na različitim OS-ovima.. no luck {#}

Sad stoji ukopčan ali ne daje znakove života {#}

Idem danas do Linksa.. wish me luck {#}

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 11:18 (SZKlemen).

0 0 hvala 0
14 godina

Reci im u Linksa da ga isprobaju na PCu. I ako njima ne radi, traži odmah novoga. Uslikaj serijski broj na dnu miša, u slučaju da ga ostave da vidiš jesi li na kraju dobio novi ili popravljeni. Jer kolega forumaš je imao 3,4 reklamacije.

I don't give a fu*k
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

btw..

Vidim da je Razer Abyssus sad na snizenju 200 kn..

Onda mislim da je bolje uzet razerov nego taj sharkoon za istu cijenu

Gdje je to na snizenju?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan

Meni isto nakon nekog kračeg vremena cursor poludi i bježi u kut ekrana.

Mislio sam da je touchpad na laptopu jer miša nisam ni koristion Rastavio laptop odspojio touchpan i opet isto.

Bojim se da bi mogao biti i virus jer sam tako načuo, a i još 2 mojih prijatelja ima istu grešku.

Pošto ne koristim miša već touchpad, sumnjam da je kriva podloga, laser ili sl. gluposti koje sa proguglao!

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ne kupujte to smece od misa ako i sami vidite da ima dosta žalbi na njega... dodajte par kuna i uzmite mx518 i to je to..

U potpunosti se slazem , Jest da je nesto skuplji al je preodlican , Savrseno pase u ruku ,dovoljno tipki i dodatnih mogucnosti za modifikaciju funkcija , savrseno radi , cak bi reko da ne primetim kako mi se dlan znoji s ovim misem.
Moja preporuka definitivno mx518

danyy1
15 godina
ja imam vatrenog preporodio sam se sa prelaska od trudta na njega....ODLICSN MIŠ!
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

ljudi pomagaj te imam problem

mis (sharkoon fireglider  black)mi jednostavno vise nereagira a kada ga spojim windows mi ga prepoznaje ali mise nereagira niti svitli.....neznam vise sta cu nov je i tako da je nekakav mehanicki kvar iskljuceno....ako ima neko ko zna rijesnje nek javi plz...

unaprijed zahvaljujem

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
probaj kod frenda spojit..ako neradi na servis
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina

Nemojte to kupovat....

Mis je smece, nakon mjesec-2 pocinju mali problemi, zamislite kako ce tek onda biti nakon nekoliko godina.

Ja sam ga zamjenio s g400 i mis je 100x bolji.(ista cijena)

:D
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina

Ja doticni mis koristim 6mjeseci ,i do sada nisam nikakvih problema imao... vrlo sam zadovoljan njime

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CroNk3r kaže...

Nemojte to kupovat....

Mis je smece, nakon mjesec-2 pocinju mali problemi, zamislite kako ce tek onda biti nakon nekoliko godina.

Ja sam ga zamjenio s g400 i mis je 100x bolji.(ista cijena)

smeće su tvoji komentari koji uopće ne pomažu. To šta si ti "imao problema" neznači da su i drugi  imali. Ja imam black verziju i već me godinu dana odlično služi. U radu i u igri, miš je super za pare koje sam da za njega.. 

13 godina
joze kaže...

smeće su tvoji komentari koji uopće ne pomažu. To šta si ti "imao problema" neznači da su i drugi  imali. Ja imam black verziju i već me godinu dana odlično služi. U radu i u igri, miš je super za pare koje sam da za njega.. 

slazem se. ja imam black verziju, godinu i nesto sitno i nijedna losa sitnica se nije desila. i svakome bi ga preporucio

15 godina

Ma znam da je i Fireglider ok, al to najvise ovisi o sreci, ako si sretan dobit ces dobrog, a ako nisi onda neces...

Kod logitecha mozes bit siguran u njihovu kvalitetu.

Kad primite g400 u ruku odmah poslije upotrebe Fireglidera osjetit cete razliku u kvaliteti materijala.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav, imam priliku kupiti ovaj mis al me brine velicina posto imam relativno malu ruku...Zanimam me kako pristaje u maloj ruci, je li se lako prilagodi...

Sada imam ovaj mis dosta star ali me lijepo sluzio i odlicno mi je pasao u ruci pa me zanima koliko je otprilike veci fireglider, s ovim imam jos lufta ono mogao bi stati veci...Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sLim95 kaže...

Pozdrav, imam priliku kupiti ovaj mis al me brine velicina posto imam relativno malu ruku...Zanimam me kako pristaje u maloj ruci, je li se lako prilagodi...

Sada imam ovaj mis dosta star ali me lijepo sluzio i odlicno mi je pasao u ruci pa me zanima koliko je otprilike veci fireglider, s ovim imam jos lufta ono mogao bi stati veci...Hvala.

Moze pomoc? Sorry za bumpanje nakon 3 sata, ali mi je hitno..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice