Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.477
|
čitano: 1.811.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
vojopd kaže...

Ma kakav crni logitech... Ima li ko Alphu da mi iskreno kaze da li bas toliko zuljaju unutra?

Ne bi trebali, ali i ako budu lako uzmeš deblje jastučiće (npr Brainwavz).

Twitter: @191x7
6 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Trazim neki gaming headset, najbitnije je da su udobne. Za oko mi je zapeo Hyperx Cloud II, ali mi je malo preskup. cekam vec pol godine  da dodju na akciju, ali neuspjesno. Imate li nesto za preporuciti? vidio sam Hyperx CloudX Pro Gaming u Linksu na akciji za 550 kn, ali sam nepoznat s njima.

Budzet mi je oko 500kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Matek27 kaže...

Trazim neki gaming headset, najbitnije je da su udobne. Za oko mi je zapeo Hyperx Cloud II, ali mi je malo preskup. cekam vec pol godine  da dodju na akciju, ali neuspjesno. Imate li nesto za preporuciti? vidio sam Hyperx CloudX Pro Gaming u Linksu na akciji za 550 kn, ali sam nepoznat s njima.

Budzet mi je oko 500kn

Isti vrag ko II. Samo bez USB zvučne koja ti i onak ne treba :)

6 godina
neaktivan

A nisam siguran, cuo sam da je taj 7.1 surround prilicno kvalitetan, ali nisam imao priliku isprobati ga.

Basically je samo ta razlika, ove stereo a one 7.1 surround.

14 godina
Matek27 kaže...

A nisam siguran, cuo sam da je taj 7.1 surround prilicno kvalitetan, ali nisam imao priliku isprobati ga.

Basically je samo ta razlika, ove stereo a one 7.1 surround.

točno tak, iste sluške, samo što jedne dolaze sa zvučnom
prišparaj si novce i uzmi stereo, barem bi ja tako napravio, ovaj 7.1 je samo da ljude navuče da kupe skuplji proizvod

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
16 godina

Ono, taj njihov 7.1 imaš s kineskom USB zvučnom s eBaya koja dođe 1€. Ista stvar.

A solidan 7.1 ni ne trebaš platiti, čak dolazi uz Windows 10, a ako nećeš taj imaš Razer Surround i taj radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ima li tko iskustva s Philips Fidelio X2 slušalicama? Vrijede li datih para (cca 200 EUR)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Pozdrav, u potrazi sam za nekim dobrim gaming slušalicama, konkretno za CS:GO
Trenutno imam Razer Kraken USB i smeće su mi, pola zvukova ne čujem i onda dobijem headshot i kick ili rageing hahah 
Dvoumim se između HyperX Cloud II Gaming i HyperX Cloud Alpha, gledao sam na nekim stranicama da je Alpha bolja od II, može li mi netko potvrditi to?
Molim vas za pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Matek27 kaže...

Budzet mi je oko 500kn

ja ti imam cloud 2, ako imas staru on board zvucnu isplati se uzet II jer time dobijes bolju zvucnu karticu od integrirane, a 7.1 ne moras koristit ako ne zelis. sve ti je na kontroleru komande.

istina bog ja sam svoje platio oko 500kn u linksu na akciji kad su bile.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 15:35 (roby27).
16 godina
Azmo kaže...

Ima li tko iskustva s Philips Fidelio X2 slušalicama? Vrijede li datih para (cca 200 EUR)? 

Rađe pitaj u ovoj temi:

https://www.bug.hr/forum/topic/periferija/slusalice-glazbu-tema-izbor/175858.aspx?page=97&jumpto=5687682&sort=asc&view=flat

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
6 godina
neaktivan

onda, isplati li se uzeti ove: https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloudx-pro-gaming-hx-hscx-sr-em-crne-100506738 

200 kn popusta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
da!
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Pošto su mi stare hyperx cloude prdnule  ( napokon nakon 2 i pol god ) razmišljam uzimat nove sluške.

Max bi potegnuo do 120-150 eura  pošto slušalice doslovno cijeli dan na glavi imam.

Sluške se koriste za gaming i mjuzu, mikrofon ne trebaju imat kad bi kasnije uzimao zasebno mic.

Trenutno razmišljam o : https://www.alzashop.com/sennheiser-hd-559-d4616120.htm

Even a fool knows you can't reach the stars, but that doesn't stop a wiseman from trying.

1 0 hvala 0
16 godina

Kako su ti stradale HyperX Cloud? Ne može se popraviti?

Ha gle, nisu ti te HD 559 baš neka sreća. Razmisli o Audio Technica ATH-M40x. Ili o nekima koje Zeos preporuča.

https://www.reddit.com/r/Zeos/comments/66wz27/guide_headphones_general_usemusic/

https://www.reddit.com/r/Zeos/comments/66x9c0/guide_headphones_gaming/

14 godina
4nt3ftw kaže...

Pozdrav!

Pošto su mi stare hyperx cloude prdnule  ( napokon nakon 2 i pol god ) razmišljam uzimat nove sluške.

Max bi potegnuo do 120-150 eura  pošto slušalice doslovno cijeli dan na glavi imam.

Sluške se koriste za gaming i mjuzu, mikrofon ne trebaju imat kad bi kasnije uzimao zasebno mic.

Trenutno razmišljam o : https://www.alzashop.com/sennheiser-hd-559-d4616120.htm

malo je poduži, ali pogledaj

osobno bi išao na 559 jer su otvorene, m40x su zatvorene

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 10:50 (matija656).
13 godina
neaktivan

Stradale su dolje kod jacka, i kak sam mislio da će biti jednostavno popraviti nažalost sam se uvjerio u suprotno.

Probao sam promjeniti kabel al jednostavno nije radila lijeva sluska...

Uhm vidim da su Audio Tehnica ATH-m40x jebene, kaj ove hd 559 nisu toliko dobre?

Even a fool knows you can't reach the stars, but that doesn't stop a wiseman from trying.
14 godina
4nt3ftw kaže...

Uhm vidim da su Audio Tehnica ATH-m40x jebene, kaj ove hd 559 nisu toliko dobre?

559 su dobre, nisu loše, pogledaj video, prve su o kojima govori, i od nove serije, su mu 559 najdraže

računaj i na to da 559 kupiš i koristiš, m40x moraš još nabaviti jastučiće da budu bolje, a jastučići su ti oko 200 kn još (ovi od hm5 su tu negdje ovisno o modelu i lako ih možeš nabaviti, ostali proizvođači ili modeli su svi skuplji)

ako možeš imati otvorene, ja bi išao na 559, ako baš moraju biti zatvorene, onda uzmi m40x i kasnije jastučiće

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 11:07 (matija656).
13 godina

Cloud alpha su bolje od cloud 2? U mallu kostaju oko 500kn, sto mi je cudna cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dustY kaže...

Cloud alpha su bolje od cloud 2? U mallu kostaju oko 500kn, sto mi je cudna cijena.

da, bolje su

bolji zvuk i otvoreniji malo nego li prijašnji modeli, a i alfa ima bolje jastučiće, deblji od prijašnjih modela

za te novce, super slušalice

16 godina
dustY kaže...

nisu isto je vise manje.

cloud 2 ima usb zvucnu tzv "7.1"

Ja sam je dosta dugo koristio (imam clodu 2) ali nisam bio prezadovoljan pa sam se prebacio na stereo u kombinaciji s asus xonar zvucnom i iskreno to je win-win kombinacija.

slusalice su ti jako udobne, ja ih mogu imati nekoliko sati u komadu na glavi bez da ista osjetim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 11:13 (toxic).
13 godina
neaktivan

Iskreno svejedno mi je dal su open ili closed.

Bitno mi je samo da je tip top zvuk , da će sigurno držat 2god+ i da ih mogu cijeli dan na glavi imat da me ne bole uha :D.

Znaći zasad su 559 , kad su sam 100 eura u alzi.

14 godina
4nt3ftw kaže...

Bitno mi je samo da je tip top zvuk , da će sigurno držat 2god+ i da ih mogu cijeli dan na glavi imat da me ne bole uha :D.

mislim da ti ne bi trebale smetati za uha, jer imaju nakošene drivere unutra, baremo koliko ja znam, cijela serija 500, starijij i novi modeli, svi imaju nakošene

a izdržati će te sigurno dvije godine, pogotovo zvog toga jer imaju odvojivi kabel pa se to može lako popraviti ako se shebe, a i jastučići (uši i glava) se mogu lako navaviti, pogotovo za glavu neki jeftini sa ebay-a

jastučići za uha najbolje kad sprhnu, uzet originale od sennheisera, je da nisu jeftinij, ali neće promijeniti zvuk kao neki jeftini sa ebay-a i slično

13 godina
neaktivan
14 godina

izradom odlične, imam dt770 koje su praktički isti tip samo zatvorene

odličan bass, ali malo svjetliji zvuk (što je normalno za beyer), ali opet taj svjetliji zvuk može ponuditi i dosta detalja u zvuku 

nemaju odvojivi kabel, a kabel je 3m dugi (dok ga rastegneš) onako kao telefonski

ja sam sebi uzeo 80 ohma 770 jer imaju ravni kabel od 3m, koji mi se više sviđa od tog telefonskog

izdržljive i jako udobne slušalice, 990 imaju mekše jastučiće od 770 jer su otvorene, okrugle i sjedaju lijepo oko uha

jedino što bi ti možda moglo smetat, je to da je driver na njima ravan, nije nakošen, pa ako bi ti to smetalo za uši razmisli malo
bilo bi najbolje da možeš probati prije kupnje

ja imam blago klempave uši, ali su mi udobne u pm, pogotovo nakon što sam na njih stavio kožnu traku za headband

13 godina
neaktivan

Nice , čini mi se da sam izabrao onda , jer mi izgleda kao best buy, kod nas su 880 kn a vani su po 200 dolara + .

Samo me strah kaj su 250 ohmske.

Tehnički bi trebale raditi kad sam nedavno kupio matičnu koja podržava sluške do 600 ohma.

A i dosta ih hvale.

14 godina
4nt3ftw kaže...

Nice , čini mi se da sam izabrao onda , jer mi izgleda kao best buy, kod nas su 880 kn a vani su po 200 dolara + .

Samo me strah kaj su 250 ohmske.

Tehnički bi trebale raditi kad sam nedavno kupio matičnu koja podržava sluške do 600 ohma.

A i dosta ih hvale.

ma što se tiče ohma, tu si miran, danas barem nije problem nabaviti neko jeftino pojačalo, dac/amp koji će to upogoniti, a i ako imaš tako matičnu, miran si 

moj fiio e10k kaktiga je deklariran za max 150 ohma slušalice, a probao sam 250 ohma dt880 na njemu, na high gainu rade bez problema i mogu biti bolno glasne (koliko sam mogao probati u trgovini na brzinu)

i cijena je super, ja dok sam kupvao svoje, 770 i 990 su bile 1100 kn, tako da ova cijena je milina, a i prednost ti je kaj je trgovina u hr, i eurounit je službeni dobavljač za beyer i serviser u hr

to je bio glavni razlog za moju kupnju dt770, jer trgovina mi je od posla 2 min vožnje, a živim odmah do čakovca gdje je sjedište, tako da mi je win - win

a i imaju dobar soundstage, pa su za gaming super, dobar dojam prostora i dobar bass za atmosferične djelove i eksplozije

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 14:13 (matija656).
10 godina

Pozz ekipa..ne znam di da pitanje postavim pa kontam da ce vjerovatno do vas neko znat sigurno.

Koju zvucnu karticu da uzmem ASUS XONAR DGX PCIE X1 ili Sound Blaster X-Fi?

Imam krk rokit 5 g3 pa da poboljsam malo i zvucnu karticu,vec odavno to kontam napravit ali nikako se sitit.Obe su sto se cijene tice neki 300-350kn.Ako imate neko pametnije rjesenje recite.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matija656 kaže...
4nt3ftw kaže...

mislim da ti ne bi trebale smetati za uha, jer imaju nakošene drivere unutra, baremo koliko ja znam, cijela serija 500, starijij i novi modeli, svi imaju nakošene

a izdržati će te sigurno dvije godine, pogotovo zvog toga jer imaju odvojivi kabel pa se to može lako popraviti ako se shebe, a i jastučići (uši i glava) se mogu lako navaviti, pogotovo za glavu neki jeftini sa ebay-a

jastučići za uha najbolje kad sprhnu, uzet originale od sennheisera, je da nisu jeftinij, ali neće promijeniti zvuk kao neki jeftini sa ebay-a i slično

Pa jeftinije su kod nas.

https://www.nabava.net/search.php?q=Sennheiser+HD+559

10 godina
Fino sam si poručio iz Mall.hr-a HyperX Alpha, idući petak dolaze, 560kn, 532 koštaju na sniženju, 7.50 jer plaćam po preuzimanju i 20kn poštarina, u svakom slučaju bolje nego otić i izvalit 750kn u linksu... hvala onome tko je objavio tu ponudu nekoliko postova iznad ovoga
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To je taj moj tunnelvision od alze . :) 

Hvala ti!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice