Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.081.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

evo preporuke koju sam dobio od clana PCEksperta neki dan, najbolje sto mozes za te novce su slusalice Superlux HD-681 EVO + neki mic sa strane za 20ak KN. i ja sam bio skeptican i nisam cuo za taj brend, a onda nakon nesto trazenja po PCE forumu sam vidio da su te slusalice svi predlagali i nakon par review-a po netu i yt sam shvatio da su zapravo best-buy. imam ih trenutno jedan dan i vec mogu reci da zvuk u odnosu na Siberia V2 koje sam imao je nebo i zemlja, pogotovo sto se tice pozicioniranja gdje napokon mogu za nivo-dva vise razlikovati ljude ispred i iza sebe (CS:GO) sto do sad s nijednim "gaming" slusalicama nisam mogao

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 2:03 (definho).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Evo jedno (možda) padobransko pitanje, kakvim vam se čine Razerove slušalice? Bilo koje njihove "normalne" (dakle da nisu kao za mobitel/hammerhead ), o cijeni nećemo jer su realno precijenjene, ali zanima me vaš osobni dojam u korištenju? 

Why so serious?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
definho kaže...

evo preporuke koju sam dobio od clana PCEksperta neki dan, najbolje sto mozes za te novce su slusalice Superlux HD-681 EVO + neki mic sa strane za 20ak KN. i ja sam bio skeptican i nisam cuo za taj brend, a onda nakon nesto trazenja po PCE forumu sam vidio da su te slusalice svi predlagali i nakon par review-a po netu i yt sam shvatio da su zapravo best-buy. imam ih trenutno jedan dan i vec mogu reci da zvuk u odnosu na Siberia V2 koje sam imao je nebo i zemlja, pogotovo sto se tice pozicioniranja gdje napokon mogu za nivo dva vise razlikovati ljude ispred i iza mene (CS:GO)

Hvala puno, i ja sam malo skeptičan, navikao sam se da svi uvijek spominju razer, sony, panasonic.......

Koliko se mogu pouzdat u kvalitetu slusalica s obzirom da su sve slusalice koje sam do sada imao, nakon cca 1 godinu, imale neke probleme s zvukom, zicom.. I gdje si ti kupio svoje sluske i za kolko para?

17 godina
Cesc kaže...

Evo jedno (možda) padobransko pitanje, kakvim vam se čine Razerove slušalice? Bilo koje njihove "normalne" (dakle da nisu kao za mobitel/hammerhead ), o cijeni nećemo jer su realno precijenjene, ali zanima me vaš osobni dojam u korištenju? 

Navodno su loše.

Twitter: @191x7
15 godina

poslao sam ti link na slusalice, tamo sam ih i kupio. inace, dovoljno je baciti oko na yt ili na google i pronaci ces brdo review-a za iste, ja sam jako zadovoljan, a i svatko ce ti prije reci da ides na neke slusalice + mikrofon, jer sve ove "gaming" su overrated, jer se prodaje ime i rijec "gaming" na koje se svi pale. s ovima neces pogrijesiti

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
definho kaže...

sve ove "gaming" su overrated, jer se prodaje ime i rijec "gaming" na koje se svi pale. s ovima neces pogrijesiti

...osim HyperX Cloud 1  

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
definho kaže...

evo preporuke koju sam dobio od clana PCEksperta neki dan, najbolje sto mozes za te novce su slusalice Superlux HD-681 EVO + neki mic sa strane za 20ak KN. i ja sam bio skeptican i nisam cuo za taj brend, a onda nakon nesto trazenja po PCE forumu sam vidio da su te slusalice svi predlagali i nakon par review-a po netu i yt sam shvatio da su zapravo best-buy. imam ih trenutno jedan dan i vec mogu reci da zvuk u odnosu na Siberia V2 koje sam imao je nebo i zemlja, pogotovo sto se tice pozicioniranja gdje napokon mogu za nivo dva vise razlikovati ljude ispred i iza mene (CS:GO)

Iman ih i ja već skoro godinu dana i sve ovo gore mogu potvrdit, kvaliteta s obzirom na cijenu je odlična. Ono šta je najbolje kod njih su driveri koji mogu posramit nekoliko puta skuplje studijske slušalice, a kamoli gejmerske.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 1:42 (RePlaY).
14 godina
RePlaY kaže...
definho kaže...

Iman ih i ja već skoro godinu dana i sve ovo gore mogu potvrdit, kvaliteta s obzirom na cijenu je odlična. Ono šta je najbolje kod njih su driveri koji mogu posramit nekoliko puta skuplje studijske slušalice, a kamoli gejmerske.

Driveri za analgodne slusalice?

Kak to radi? Ugasi drivere od zvucne i radi umjesto njih? Radi zajedno s njima i ignorira njihove postavke?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Driveri za analgodne slusalice?

Kak to radi? Ugasi drivere od zvucne i radi umjesto njih? Radi zajedno s njima i ignorira njihove postavke?

Misli na MAGNETE i MEMBRANE. Ne misli na upravljačke programe.

15 godina

driveri (kod slusalica) = mali zvucnici unutar slusalica, najcesce su 40 mm (promjer)

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Aha! Znam sto su driveri, al sam ovdje stvarno shvatio da je mislio na upravljacki program

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da mislija san na ovo gore šta kažu. Negdi san pročita da oni kopiraju i twekaju drivere od high end slušalica (zakon im to valjda dopušta u kini ili kako već) tako da ne troše puno novca na razvoj, upakiraju to u jeftinije "kućište" i pakiranje pa dobiješ odličan zvuk za malo love.

Npr EVO imaju iste dirvere kao Philips Fidelio X1 koje koštaju 300 eura.

http://www.head-fi.org/t/738311/the-philips-fidelio-x1-x2-aka-superlux-evo-in-a-candy-cloak

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 15:15 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Molim savjet za vrhunske gameing slusalice. Htio bi što više moguće uštedit. Budzet je 1500kn al stvarno ako nije potrebno nebi toliko potrosio.

Ako slican zvucni efekt mogu dobit i sa slusalicama od 300kn ili 500kn, nebitno, radje bi takve. Da neplacam neke nebitne stvari tipa ime ili tako nes.

Hvala

LP

0 0 hvala 0
14 godina
geli4ever kaže...

Pozdrav svima!

Molim savjet za vrhunske gameing slusalice. Htio bi što više moguće uštedit. Budzet je 1500kn al stvarno ako nije potrebno nebi toliko potrosio.

Ako slican zvucni efekt mogu dobit i sa slusalicama od 300kn ili 500kn, nebitno, radje bi takve. Da neplacam neke nebitne stvari tipa ime ili tako nes.

Hvala

LP

Obje spomenute na ovoj stani.

Hyperx i Superlux.

17 godina
Lovac kaže...

Evo i prvih Logitech G633 kod nas, ali majko luda, preko 1500kn! Pa tko će to kupiti? G35 (prethodnik) nikad nije koštao ni približno toliko...

EDIT: To naši pljačkaju jer ako naručite npr. direkt kod Logija, G633 koštaju 150kn više od G35, tj. morale bi biti 500kn jeftinije. Ako je netko razmišljao uzimati, ja bih svakako čekao.

Kupljeno, recenzija bude danas. Kolega mamutarka je kupio G933. Razlika od 300kn je samo u WiFi i broju modela

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
10 godina
neaktivan

Lp
Kupio bih Kingston Hyperx Cloud I slusalice, sad me zanima bi li te slusalice dobro radile na mom lapotopu, kupio prije pola godine, ASUS X550JK? I kada gledam na nabava.net vidim tu neke cloud za 449kn i ove od 550 pa nadalje, jesu li to iste ili? Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

Zaboravio sinoć staviti poveznicu,  do kasno u noć sam pisao:

Logitech G633 Artemis Spectrum / G933

17 godina
toni1808 kaže...

Lp
Kupio bih Kingston Hyperx Cloud I slusalice, sad me zanima bi li te slusalice dobro radile na mom lapotopu, kupio prije pola godine, ASUS X550JK? I kada gledam na nabava.net vidim tu neke cloud za 449kn i ove od 550 pa nadalje, jesu li to iste ili? Hvala.

Postoje HyperX 1 (od 450kn>) i HyperX 2 (od 700kn>).

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina
djigibao kaže...
toni1808 kaže...

Lp

Postoje HyperX 1 (od 450kn>) i HyperX 2 (od 700kn>).

Krivo, za 450 Kn su Cloud Core. To je kao Cloud 2 BEZ USB ZVUČNE.

10 godina
neaktivan

A bili mi dobro odgovarale kada bih ih spojio na laptop? Hvala.

17 godina
toni1808 kaže...

A bili mi dobro odgovarale kada bih ih spojio na laptop? Hvala.

Naravno.

17 godina
Najbrži kaže...

Zaboravio sinoć staviti poveznicu,  do kasno u noć sam pisao:

Logitech G633 Artemis Spectrum / G933

C/P iz zadnjeg Bug-a:

+ dizajn, udobnost, čvrstoća, mikrofon

- neipresivan zvuk, slabasan bas, cijena

---------------------------------------------

Dojam: 

Skup i po akusticnim performansama prosjecan headset ciji su glavni aduti udobnost, dizajn i sjajan mikrofon.

17 godina
djigibao kaže...

C/P iz zadnjeg Bug-a:

+ dizajn, udobnost, čvrstoća, mikrofon

- neipresivan zvuk, slabasan bas, cijena

---------------------------------------------

Dojam: 

Skup i po akusticnim performansama prosjecan headset ciji su glavni aduti udobnost, dizajn i sjajan mikrofon.

Šteta što nisam doma već dva mjeseca da mogu čitati BUG (pretplata na oca), inače sigurno ne bi uzeo. Hvala na info.

13 godina

Ne znam na cemu su testirali, ali prava zvucna uvik spasi stvar! 

Onboard je vecinom uvik tih i nezanimljiv na slusama. 

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
definho kaže...

evo preporuke koju sam dobio od clana PCEksperta neki dan, najbolje sto mozes za te novce su slusalice Superlux HD-681 EVO + neki mic sa strane za 20ak KN. i ja sam bio skeptican i nisam cuo za taj brend, a onda nakon nesto trazenja po PCE forumu sam vidio da su te slusalice svi predlagali i nakon par review-a po netu i yt sam shvatio da su zapravo best-buy. imam ih trenutno jedan dan i vec mogu reci da zvuk u odnosu na Siberia V2 koje sam imao je nebo i zemlja, pogotovo sto se tice pozicioniranja gdje napokon mogu za nivo-dva vise razlikovati ljude ispred i iza sebe (CS:GO) sto do sad s nijednim "gaming" slusalicama nisam mogao

E hvala za preporuku, malo sam istrazivao i zaista se čine najboljima za tu cijenu.

Jel ih ima još negdje kod nas za kupiti? Koliko te došla dostava sa combo.hr ili si iz zadra pa si tamo preuzeo?

16 godina

Meni su pred 5 dana došle upravo te slušalice, kupio sam ih isto preko te stranice (dostava Overseas - 35 kn ). 

Zadovoljan sam slušalicama.

12 godina
neaktivan

Trebam savjet. Dao sam na garanciju u Linksa slusalice Sharkoon sharkzone h10, drugi put , i zatrazio sam zamjenu. Ukoliko dobijem zamjenu, koje slusalice mi preporucate iz njihove ponude? Nadoplatiti najvise mogu 200kn i to ako mi daju tu mogucnost. Hvala 

17 godina
ivanoman kaže...

Trebam savjet. Dao sam na garanciju u Linksa slusalice Sharkoon sharkzone h10, drugi put , i zatrazio sam zamjenu. Ukoliko dobijem zamjenu, koje slusalice mi preporucate iz njihove ponude? Nadoplatiti najvise mogu 200kn i to ako mi daju tu mogucnost. Hvala 

KLIK

17 godina
neaktivan

Trebao bi slušalice do 250kn, bitno je da su usb, imaju ok mic i dobra udobnost. Trebaju mi za posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovako, posto ne vidim slicnih tema a znam da je i ova najaktivnija, sto tocno znaci opcija "Full-range Speakers" u Realtek opcijama i jel OK ako mi je ova kvacica dolje oznacena u slucaju slusalica? Inace sluske su Superlux HD681 EVO

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 21:46 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice