Preporuka slusalica do 300kn,za zensku osobu,nebi bilo lose ako bi bio dobar bass posto slusa EDM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.combo.hr/katalog/studio-oprema/slusalice/superlux-hd-681-evo-detail
Definitivno najbolje za te pare. Isto slušam sličnu vrstu glazbe i prezadovoljan sam, jak i čist bass ima tak da će ti se svidjeti 100% :D
Pozdrav tražim headset za igranje do 250 kn. Znam da je to škakljiv razred jer praktički nude slušalice koje lijepo izgledaju a srednjih do loših performansi :)
Imao sam prije Fatal1ty headset i bio je odlican al je nakon par godina pukao mikrofon pa sam prešao na Speedlink Medusa NX koje imaju solidan zvuk al brate mili otpadoše mi uši od neudobnosti. Molio bi nekoga da mi kaže kakve su ove Sharkoonove H10 budući da su u linksa na popustu.
Udobnost me zanima prije svega :)
P.S. Igram CS Go i wot.
Probao sam ja H10. Mic je dobar, zvuk je OK, udobnost moze proci. Slaba sila sklapanja odnosno na usima su labave - ne stiscu. Meni je to smetalo, ali vlasniku su super.

Pozdrav, molio bih preporuku za headset do 300, max 350 kn. Igram WoW tako da mi treba i dobar mikrofon na njemu, a htio bih i dobar bass za slusanje glazbe. Hvala unaprijed!!
Evo 3 najbolja izbora u tom rangu:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=creative+fatal1ty
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=medusa+nx+5.1
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=plantronics+gamecom+388
Od svih navedenih najbolji bass imaju fatali1ty i ne los mikrofon (malo tisi) dok su gamecom i medusa ipak bolje za igranje i koliko znam imaju bolji mikrofon, pa sad biraj...
Koliko je dobar ovaj Medusa 5.1 sistem? To je samo navlakuša ili ima koristi prilikom igranja?
Kako se slušalice ponašaju prilikom slušanja glazbe? Kvaliteta zvuka, količina visokih/srednjih tonova + dubina i jakost basa?
Osim ova 3 modela, nema ništa drugo, a preporučljivo do 300 kn?
EDIT: da li ići na USB verziju ili klasičnu - spaja se na zvučnu karticu na PC-u?
Trebam slušalice do cca 500 kn, USB, biti će korištene uglavnom za igranje i pripadajuću komunikaciju sa timom, mikrofon obvezan.
Zapale su mi za oko Razer Kraken (ne surround) jer su oko 400 kn. Na forumu sam pregledao na desetke postova sa savjetima koji predlažu slušalice
sa cijenama većinom cca 200 - 300 kn (nemam ništa protiv niti takvih) ili cijenama iznad 800 kn, ali uglavnom se radi o prijedlozima za slušalice koje nisu USB (problem mi je dužina kabela, min 2m).
Bilo bi dobro da imaju i kontrolu jačine zvuka.
Hvala.
Koja je razlika između Gamecom 388 i 388+ modela, ako ima upće?
Medusa NX 5.1 - ići na običnu, spajalo bi se na Realtek® ALC892 8-Channel zvučnu ili USB verziju?
Koja je prednost USB-a osim lakšeg spajanja na PC?
Je li vlastito pojačalo u slučalicama kod USB verzije bolje od signala koje bi dobilo preko Realtek® ALC892 8-Channel zvučne kartice?
Opravdava li USB razliku u cijeni naspram običnog NX 5.1?
7 | Plantronics GameCom 388 |
---|---|
0 | SPEED-LINK Medusa NX 5.1 |
1 | Creative Fatal1ty HS800 |
Tražim nove slušalice koje bi trebale zamijeniti CM Sirus Storm koje su jaaaakooo dobre...crkao mi mic i nešto zezaju...odslužile su svoje! Toliko toga se nudi da nemam pojma što uzeti...ove CM imaju onaj mix kotačić koji mi je toliko prirastao srcu da tražim nešto slično....xd.
Nekako sam izbor suzio na ova 3 modela? Koji vi preporučate od ova 3 modela ili možda neki drugi?
0 | RAZER Tiamat Elite 2.2 |
---|---|
20 | Kingston HyperX Cloud II |
0 | ROCCAT Kave XTD 5.1 digital |
kaj bi bilo bolje uzet dac/amp za slušalice externi ili zvučnu karticu sa pojačalom?
Prvo, ali ne nijedno s tih slika što si stavio.
nego?svaki prijedlog je dobrodošao
nego?svaki prijedlog je dobrodošao
http://hd-multimedia.com/proizvodi/fiio-e10k-usb-dac/
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151213003949&SearchText=FiiO+E10K
Dobar dan ekipo!
trazim bezicne slusalice s mikrofonom do 1000 kuna (da se u nas hr moze kupiti)
Hvala unaprid!
Dobar dan ekipo!
Hvala unaprid!
Mozda ove - KLIK
Dobar dan ekipo!
Hvala unaprid!
Corsair H2100 (osobno ih imam, naručene iz tog webshopa, stigle za 3-4 dana).
Vrlo udobne (jastučići sa memorijskom pjenom), zvuk odličan, mikrofon sasvim dobar + mute opcija kad ga podigneš, domet od 10-ak metara, solidne izrade (ne djeluju krhko), baterija drži 10-ak sati, mogu se koristiti i dok se pune preko usb-a, jako zadovljan kupovinom.
edit: jbg, nisam vidio da trazis hr shop, bilo je na nabava.hr neki mađarski web shop sto je otvorio podruznicu u hr, ali ne mogu ga naci vise..
hvala na sugestijama ali sam se ipak malo isprsio i odlucio za g930 od logitecha....1250 kuna
hvala na sugestijama ali sam se ipak malo isprsio i odlucio za g930 od logitecha....1250 kuna
Izgled odličan.
Podrška savršena.
Zvuk prosječan.
Završna obrada odlična.
Kvaliteta izrade loša.
Mikrofon odličan.
Cijena previsoka.
Zar nije bio novi G933 za ~1250kn?
Zar nije bio novi G933 za ~1250kn?
...a prema nabavi.net i nije bas...1700kn
Te sluske g933 1250kn bila akcija na alzashop-u prije 2 tjedna kad sam si uzeo misa g502.
I one sa zicom logitech sto si ti najbrži uzeo i recenziju sto si napravio su bile nekih 850kn al jbg proso voz.
...a prema nabavi.net i nije bas...1700kn
Ma opet puno para, ja svoje G633 platio 1400kn :/
Te sluske g933 1250kn bila akcija na alzashop-u prije 2 tjedna kad sam si uzeo misa g502.
I one sa zicom logitech sto si ti najbrži uzeo i recenziju sto si napravio su bile nekih 850kn al jbg proso voz.
Da su takve cijene sigurno bi se i više prodavalo, osobno bi odmah uzeo te G933. Kad sam vidio cijenu za orion spark sam skoro pal na guzu, ma budem i dalje zadovoljan s G510s.
pozdrav,sto mislite o sennheiser pc 350 special edition 2015?? Danas su na amazon.de na popustu za 99€. Meni su se jako dopale,jel postoji bolje za tu cijenu?
I impedancija je 150 Ω a ja nemam nikakvo pojacalo(osim onog na maticnoj)
Pozdrav, trebao bih slušalice do 300 kn, znam već je bilo milijun upita i uvijek budu slični odgovori, ali možda ima neka božićna akcija trenutno, pa da bi ispalo jeftinije
Znači slušalice + mikrofon zajedno i po mogućnosti da stisnu oko glave, imam dosta malu glavu :)
https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-creative-labs-za-pc-hs-800-fatal1ty-gaming/32407
Predlagali ste ove na forumu, pa me zanima jesu li dobre s obzirom šta tražim?
Pozdrav, trebao bih slušalice do 300 kn, znam već je bilo milijun upita i uvijek budu slični odgovori, ali možda ima neka božićna akcija trenutno, pa da bi ispalo jeftinije
Znači slušalice + mikrofon zajedno i po mogućnosti da stisnu oko glave, imam dosta malu glavu :)
https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-creative-labs-za-pc-hs-800-fatal1ty-gaming/32407
Predlagali ste ove na forumu, pa me zanima jesu li dobre s obzirom šta tražim?
bolje za te novce Plantronics Gamecom 388
Gledao sam reviewove na yt, puno je lošiji mikrofon u odnosu na fatality. I djeluje po videima da fatality puno više stišće oko ušiju
Gledao sam reviewove na yt, puno je lošiji mikrofon u odnosu na fatality. I djeluje po videima da fatality puno više stišće oko ušiju
Imam te sluske osobno, zvuk je dobar, mikrofon je sasvim ok za gaming, nisam imao problema tu. Osim ako mislis voditi radijsku emisiju.
imaju jaci stisak ali i puno bolju konstrukciju nego fatality.
Jedina stvar koja je meni na njima smetala je sto je izolacija oko zice gumirana (nije ona glatka izolacija) pa je znala zapinjati za odjecu, stolicu itd.
U čemu je razlika između 388 i 388+?
Valjda ti je bitnija kvaliteta zvuka?
Mikrofon nije ništa posebno, ali nije ni loš. Za chat je mikrofon na bilo kojem headsetu dovoljno dobar.
A važno mi je da se ne čuje recimo tipkanje i miš, pošto (za tuđi ukus) imam preglasan miš..
Uglavnom, gledao sam još malo recenzija i odlučio sam se za 388, samo neznam razlike između + i običnog, jer na netu piše samo 388