Printer radi ali ne printa (?)

poruka: 10
|
čitano: 23.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav, 

riječ je o modelu Epson Stylus SX218, nije mi mogao prepoznati boje koje su bile pri kraju, sada sam kupio nove, stavio, i prepoznaje ih.

Problem je u tome što neće da printa ništa, znači pojavi se onaj "bar" na 2-3 sekunde pri printanju, i napuni se kao da je printanje gotovo. Printer također daje neke znakove ali uopće ne uvuče papir.

Ali da stv ar bude zanimljivija, kada odem na nozzle check i print head alignment, printer radi i sve isprinta savršeno, ali kad pokušavam ja nešto isprintat, onda se pojavi ovaj problem iznad. U čemu je caka? Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda su zastopani otvori na glavi za boje, ako je duže stajao bez boja pa se zasušilo. Probaj malo iglom ili čaćkalicom u otvore gdje sjeda boja, normalno ugasi printer. Ali nemoj jako gurati u otvore iglu . Tako sam ja napravio i pokrenulo se jer imam isti printer/scaner.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Printer radi ali ne printa (?)

Probat cu sad pa javim, ali mi nije jasno kako mi moze isprintati onda one probne stranice...

12 godina
neaktivan

nije stvar začepljene glave,nego vjerojatno driveri hebu stvar

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Driveri,nije glava ako nozzle check odradi...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kada odem na "Driver update" piše mi da već imam zadnje drivere, šta da radim? Reinstaliram printer?

13 godina
neaktivan
speedlink kaže...

Probat cu sad pa javim, ali mi nije jasno kako mi moze isprintati onda one probne stranice...

I meni je, ali nešto drugo nije htio . Ako je radio prije onda ne vidim razloga zašto bi bili driveri, a koliko sam skužio printao je prije ovog problema.

"Just A Dream ".
15 godina
neaktivan

U kontrol panelu - printeri,  namjesti da dotični printer bude defaultni. Možebitno se iz nekog razloga prebacilo na neki drugi virtualni printer (da printa u PDF-u), ako si u međuvremenu instalirao neki PDF čitač, ili imaš još koji printer instaliran pa se spojio na taj koji nije uštekan.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Postavljen je on kao zadani, a ni nemam ništa drugo instalirano. Očistio sam sve moguće ulaze i opet isto, izludit cu {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I da, zaboravio sam reći da kopiranje također radi i printa savršeno normalno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice