Miš i Tipkovnica do 200 kn

poruka: 20
|
čitano: 9.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo trebam neku tipkovnicu i mis za ukupno 200 kn (nemora sad tocno 200)!

Tipkovnicu sam mislio sebi a to je  evo ova:
Tipkovnica Logitech Ultra Flat Keyboard

UltraX Premium
(neznam tocno koja od ovih je dolje na slici, mozda su netocni podatci)

Izgleda mi dobro, nevolim uske tipkovnice kojima su skupljene tipke oko onih strelica i gdje je Delete Home i Pgn Down, nego volim bas kao ta, vidite sliku dolje)

A sad neki miš do max 100 kn, npr neki od ovih? :
Canyon CN-MSL5, Optički miš

Logitech RX300 Premium Optical black (ovaj sam prije imao)

Miš PRESTIGIO PJ-MSO1   MALI   SREDNJI   VELIKI

Miš će se koristit iskljucivo za GAMING, pa nebi bas ta da je pre brz i mali !

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 22:06 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Miš i Tipkovnica do 200 kn

mozda ovo...

http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=30567

ili ovo

http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=30745

pazi trazis gaming opremu za 200kn.....to ti je nemoguce nac evo ovako odvojeno npr

TIPKOVNICA:http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=43519

MIS:mis ko mis...svejedno ti je ja bih ti uzeo onaj prvi koji si predlozio

EDIT:u MOJ PC ti pise da imas mx518 sto s tim misom fali??on je odlican za gaming....

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 22:02 (XFX Gamer).
16 godina
neaktivan

tipkovnica ko moja i miš ko moj.....sveukupno.....tipkovnica oko 500 i miš oko 300 i eto oko 1000

miš miš
tipkovnica tipkovnica
Djela govore.Milan Banditič.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 22:07 (Hrvoje.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma bratu je MIŠ, a meni je TIPKOVNCIA, trenutno imam vrlo staru bjelu tipkovnicu (neka Chlcony), koja me još vrlo dobro služi, al posto mi je sve crno, nekako mi je glupo vidit bjelu staru tipkovncicu, ovu cu dat bratu, jer on ima još stariju tipkovnicu.

A sad cu probat nponovo stavit sliku, ne kontam zasto nece.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ma bratu je MIŠ, a meni je TIPKOVNCIA, trenutno imam vrlo staru bjelu tipkovnicu (neka Chlcony), koja me još vrlo dobro služi, al posto mi je sve crno, nekako mi je glupo vidit bjelu staru tipkovncicu, ovu cu dat bratu, jer on ima još stariju tipkovnicu.

ajd pogledaj moje slike(i moj hardver koji imam(to su te slike))
pa kaži da je to glupo=)
16 godina
neaktivan

ako ti je za brata onda mu kupi neki mis od 30 kn reces da si platio 100 70 kn u dzepu hehehe mos kladionicu igrat hihihi ili ulozis jos vise u svoju tipkovnicu tj tih 70 kn jos dodas pa mozda cak i uspijes nabaviti neku gaming tipkovnicu xD hehe

Fc Barcelona
17 godina
Hrvoje.com kaže...
markoal kaže...

ajd pogledaj moje slike(i moj hardver koji imam(to su te slike))
pa kaži da je to glupo=)
 Prebacio sam sliku,  To je Glupo (rekao si da to kažem).
Ma  netreba mi sad G11, nego obicna tipkovnica, ja negledam u tipke(tipkovnicu) kad pisem, treba mi najobicnija tipkovnica, kakava je ona na slici gore u prvom postu, onakve volim, tj. da su radne, a ne neke krivudave, i da su sto tanje( a tipke normalne), i da je normalan obik gdje se nalaze strelice (gore dolje, ljevo desno) i gdje je Insert, Delete, Home, End,..., tj. da je u dva reda i 3 stupca  evo ovako:
 ______ _____  ________
|Insert | Home |   Page     |
|_____|______|___Up__ |
|Delete|   End   | Page      |
|_____|______|__Down_|
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 22:29 (markoal).
16 godina
neaktivan
Hrvoje.com kaže...

tipkovnica ko moja i miš ko moj.....sveukupno.....tipkovnica oko 500 i miš oko 300 i eto oko 1000

Su tebe naucili citati u skoli? Covijek je pitao kombinaciju mis + tipkovnica do 200kn, a ti se tu ides isfuravati kako imas mis od 500kn i tipkovnicu od 300kn i da to dode 1000kn,halo nauci malo racunati... Hvali se negdje drugdje a ne u temama gdje je ljudima potrebna pomoc...
Nego ovako, evo ja bih ti preporucio ovu kombinaciju:
TIPKOVNICA 1   +    MIS
Evo neznam sta bi ti vise trebalo, prva je tipkovnica tiha, druga ima multimediu, mis ima 1000dpi-ja, mislim da ti je to best buy za te novce (202kn)
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina

Te logitech ultra flat jako dobro izgledaju ali nevaljaju za gaming jel su im tipke jako zbijene.

Ali ako se na njoj ne igra onda ok!

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Te logitech ultra flat jako dobro izgledaju ali nevaljaju za gaming jel su im tipke jako zbijene.

Zato sam mu ponudio i ovu ispod nje ''media keyboard'' koja ima rasirenije tipke, ima ju moj frend, radio sam na njoj, nije sada kao g11 ali je sasvim solidna tipkovnica i moze se bez problema zaigrati sa njom.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
BORG kaže...

Kakva je Ova, evo sliku vidite ispod!!!
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 1:11 (markoal).
17 godina

Canyon Laser Gaming mouse ili OCZ Equalizer za miša (to je oko 150Kn).

Za tipkovnicu neku običnu, može i MS, bolje USB al može i PS2.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Ma nisi bas procitao, nemora bas bit 200, more do 250 kn, a tipkovnicu cu malo bolju jer ona ide menim,  a bratu cu neki mis do 100 kn, evo u prvom postu mores vidit koje sam miševe predložio, na bi rajrađe onaj treći VELIKI!
I don't care...
16 godina
markoal kaže...
BORG kaže...

ja je imam i predobra je traje već 4-5 god, veoma dobra za brzo pisanje, i kvalitetna....
ja bi je uzea da san na tvom mistu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Makić kaže...
markoal kaže...
BORG kaže...

ja je imam i predobra je traje već 4-5 god, veoma dobra za brzo pisanje, i kvalitetna....
ja bi je uzea da san na tvom mistu
 Vidim da je dobra za brzo pisanje, takva slicna je i sad moja mislim tipke umjerene veličine, ima malo razmaka, i tako, a inače dosta brzo pisem pa mi treba sto bolja.
A još vidim da je dobra za brzo pisanje jer na MSNu pišeš ko bruce lee!, mislim Chuck Norris
I don't care...
17 godina
markoal kaže...
191x7 kaže...

Ma nisi bas procitao, nemora bas bit 200, more do 250 kn, a tipkovnicu cu malo bolju jer ona ide menim,  a bratu cu neki mis do 100 kn, evo u prvom postu mores vidit koje sam miševe predložio, na bi rajrađe onaj treći VELIKI!

Evo sad sam malo bolje pročitao.
Miš onda taj Miš PRESTIGIO PJ-MSO1 veliki (mali ne definitivno), iako sumnjam da je kvalitet. Ili taj Canyon MSL5 (Imam MSL7 pa znam da valja).

Što se tipkovnice tiče, nemoj SLIM nikako.
Ni bežično, također.
A Logitech Classic Keyborad 200 ni ne gledaj (CK200) -premala je, crna je s sitno otisnutim simbolima na tipkama i nikako se ne može koristiti pri slabijem svjetlu ili od strane osoba s neidealnim vidom.
Ostalo je sve dobro; Samsung je npr predobar bio (sad ne znam kakav je).
Genius je OK.
Razer je preskup za ono što nudi. Thrust je prolazan kao i npr MS...
No skill, just 191x7!
17 godina

A jeli dobra ona gore navedena tipkovnica, evo vidi ovu sliku:
http://blog.cmon.cz/images/logitech_prvni.JPG

Nesto nece da uploada, pa vidi te, inace tipke nek budu za gaming, ali nikako da su stisnute, ta Ultrax premium je ista po rasporedu tipki kao i ova sad moja, samo su tipke na nize ostalo eje isto, nadam se da nije bas ono kao u laptopa da nemores osjetit koja je koja tipka.!!!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, dan prije narudžbe, sad me zanima samo ovo, ima nesto dobrih tipkovnica u HG Spota, pa sad mi je ovako:
Trust DS-3250  (dođe i miš i tipkovnica) HG (slika veća)

Logitech UltraX Premium - ADM

Evo mišljenje od toj drugoj, ima je u nasoj skoli, ovako dobra je, samo bi malo volio da su barem malo tipke na vise, stoga ima li neka tipkovnica da su tipke ono nisu tvrde ni visoke, nego mekane, da je tipkovnica nalik na te gore, trebam znat do sutra, aj pozurite.

I kakva je ta Trust, trebam znat koju cu, jer kad bi uzima, da uzmem zajedno s monitorom, pa ako cu u HG Spota, onda mogu narucit monitor i to odma, zato.

Sad sta da uzmem, i kakva su mišljenja od ovom mišu:
PRESTIGIO PJ-MSO3 BIG

BTW, Predomislio sam se, treba mi TIPKOVNICA+MIŠ  u paketu do 200kn, ili samo miš, jer to cu bratu sebi necu nista, skupit cu za G11!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 1:22 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Evo, dan prije narudžbe, sad me zanima samo ovo, ima nesto dobrih tipkovnica u HG Spota, pa sad mi je ovako:
Trust DS-3250  (dođe i miš i tipkovnica) HG (slika veća)

Logitech UltraX Premium - ADM

Evo mišljenje od toj drugoj, ima je u nasoj skoli, ovako dobra je, samo bi malo volio da su barem malo tipke na vise, stoga ima li neka tipkovnica da su tipke ono nisu tvrde ni visoke, nego mekane, da je tipkovnica nalik na te gore, trebam znat do sutra, aj pozurite.

I kakva je ta Trust, trebam znat koju cu, jer kad bi uzima, da uzmem zajedno s monitorom, pa ako cu u HG Spota, onda mogu narucit monitor i to odma, zato.

PRESTIGIO PJ-MSO3 BIG

BTW, Predomislio sam se, treba mi TIPKOVNICA+MIŠ  u paketu do 200kn, ili samo miš, jer to cu bratu sebi necu nista, skupit cu za G11!

šta ti je ipak dobra kakvu ja imam?
16 godina
neaktivan

PRESTIGIO PJ-MSO3 BI

ja ga imam mis super lezi u ruc ali se dosta cuje klik i ne dobiju se nikakvi driveri uz njegga pa nemuzes promjeniti naredbe na 5 i 6 toj tipki ˙[89kn]
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 18:02 (tony THE Noob).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice