Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

poruka: 162
|
čitano: 25.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt
AA-d00d kaže..

I sad oni koji ce imati stvarno probleme sa logitechovom periferijom mogu se yebat zbog takvih poput tebe.

Ljudi koji cete imati problema sa reklamacijom zahvalite se Wekyu :D

Čuješ, kad bi ja cjeli zivot gledao na druge, gdje bi bio. Pruzila se prilika - Iskoristio je.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
AA-d00d kaže...

Pa nadji na njihovoj stranici supportNeodlučan

Jel to ovo prvo se moras regat na stranicu pa odabrat željeni predmet?

koliko znam da

15 godina
protjeran
Weky kaže...

Čuješ, kad bi ja cjeli zivot gledao na druge, gdje bi bio. Pruzila se prilika - Iskoristio je.

Vidim dobro ti ide varanje,onda odi na Ebay i tamo mozes varat do besvjesti.

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
odjavljen
Johnny Jump kaže...
Weky kaže...

Vidim dobro ti ide varanje,onda odi na Ebay i tamo mozes varat do besvjesti.

Nema potrebe za tim.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan

Evo sad kad smo se dotakli logitech support-a, da li je netko pokušao nakon što mu vrisne neka periferija i oni ponude zamjenu za novu, da mu pošalju nešto drugo uz nadoplatu razlike?

Tipa vrisnuo mi je MX518 i sad oni mi ponude da ce ga zamijeniti a da mi pošalju G500 uz moju nadoplatu razlike?

Sry na off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...

Evo sad kad smo se dotakli logitech support-a, da li je netko pokušao nakon što mu vrisne neka periferija i oni ponude zamjenu za novu, da mu pošalju nešto drugo uz nadoplatu razlike?

Tipa vrisnuo mi je MX518 i sad oni mi ponude da ce ga zamijeniti a da mi pošalju G500 uz moju nadoplatu razlike?

Sry na off

Ne, poslat ce ti G500 bez nadoplate.

Ja sam trazio za G5, onda su rekli da ga vise neproizvode, pa ce mi poslat G500.

16 godina
neaktivan

da ali ako imaju nesto na lageru kod sebe i ja hocu nesto drugo?

si ih pitao da ti zamijene G5 za G5 ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedino sto se moze desiti da ti ponude proizvod u istom rangu ili skuplji. Meni su za G7 mislim ponudili g9x ili mx performance da ja izaberem.

:)
16 godina
neaktivan

Logitech nedjeli vise sakom i bradom. Frend se žalio na G11 i rekli mu da mora poslat u Zagreb da ustanove kvar i da ce onda vidjet sta dalje.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Logitech nedjeli vise sakom i bradom. Frend se žalio na G11 i rekli mu da mora poslat u Zagreb da ustanove kvar i da ce onda vidjet sta dalje.

Nisam procitao ostatak komentara sto se tice Logitecha ali ovi iz Microsofta zamjene ti proizvod bez pri tom da moras davati neispravan uredaj nazad na uvid.

Jedini uslov je da nije OEM i da prilozite racun kupnje. Ovako sam dobio novu tipkovnicu direktno na kucnu adresu preko DHL-a Bogataš

Vise detalja o mojem iskustvu sa Microsftom cu pisati kasnije (sada nemam vremena)

██████████████████████
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

hm meni su danas poslali zamjenski wirelless desktop pro, treba doci za 7-10 radnih dana. Sve dogovorili preko maila

Ne znam da li mi ovaj stari ostaje ili? Ima tko iskustva s tim?

17 godina
neaktivan
Ostaje ti. Da su ga htjeli nazad vec bi ti to napisali a posto je novi komplet na putu sto se logija tiče case closed.
:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice