Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

poruka: 162
|
čitano: 25.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt
Mako kaže...
Johnny Jump kaže...

Ja ako idem kupit miš danas 23.Kolovoza 2010 godine!

Kupiti cu npr. Razer Mambu koja je primjer modernog miša (svjetli,ima dock za punjenje,moze biti zicni i bezicni miš) a ne  MX-a jel onda isto tako mogu uzet miš od prije 5 godina koji izgleda ko kutija od jaja pa se sa njim igrati.

Ali sve je stvar od covjeka do covjeka,neko voli oldtimere,neko manekenke neko gadne,staromodne,zaostale miševe.

nemoj...ipak kupi logiteca...meni rezeri pucaju ko keksići...samo traži nekog jednobojnog, crnog...da ipak ne nešto liči

Ma Razera bi kupio samo zato sto bi se uklopio u moju modernu sobu i stvari koje su u njoj!

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...

Ja ako idem kupit miš danas 23.Kolovoza 2010 godine!

Kupiti cu npr. Razer Mambu koja je primjer modernog miša (svjetli,ima dock za punjenje,moze biti zicni i bezicni miš) a ne  MX-a jel onda isto tako mogu uzet miš od prije 5 godina koji izgleda ko kutija od jaja pa se sa njim igrati.

Ali sve je stvar od covjeka do covjeka,neko voli oldtimere,neko manekenke neko gadne,staromodne,zaostale miševe.

a dobro nemoš sad reć da je mx rugoba tako bi se po tvom opisu dalo reć.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

a dobro nemoš sad reć da je mx rugoba tako bi se po tvom opisu dalo reć.

A dobro svako voli nešto to je sve normalno.

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan

evo ...lijep i logitec...sad ti odluči to gemerski ili ne...neki vele da ima razlike, neki da nema...

Mako
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:36 (Mako).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mako kaže...

evo ...ljep i logitec...sad ti odluči to gemerski ili ne...neki vele da ima razlike, neki da nema...

Ma super je,ljepsi od Mambe.

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
neaktivan
ovo je mx anywhere.

Nisam ga probao al čini mi se da je tehinka ista ko i kod performanca
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

Ako zelis reci da je logi stara skoda onda nemas pojma ni o cemu i sa time je prica sa tobom EOD. I na gamerskim turnirima pobjedjuje onaj koji ima najljepseg misa ;)

Joj djeco kad odrastete i budete citali ovo crvenicete se ko paprike ;)

A dotle nas lijepo nasmijavate ;)

Na gamerskim turnirima ne pobjeduje onaj koji ima najljepseg misa, nego ima najljepseg misa jer pobdjeduje( Ovo vrijedi samo ako ti je razer lijep jer je on uglavnom sponzor tih fancy timova - bar koliko ja znam).

I meni osobno su dva najljepsa misa Logitech G5 rev2 i Razer lachesis. Kod razera mi se svida ona guma kojom je mis presvucen. Izgleda dosta kvalitetno i ugodna je na dodir.

16 godina
protjeran

Samo imam jednu primjedbu (pitanje). Mnogi od vas govore nešto poput Razer se raspada, imam osječaj da će puknut itd. Ja neznam kakav ste vi Razer držali u rukama, ali ovaj moj (DeathAdder) je čvrst ko kamen (još sam ga išao sad i stiskati da se uvjerim da nisam lud xD), a prema vašim postovima bi netko tko kupuje miš odmah odustao od Razera da ga ne bi zdrobio :P 

I ajmo više mir

Jedni su za ove, drugi su za ove bla bla :P

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Samo imam jednu primjedbu (pitanje). Mnogi od vas govore nešto poput Razer se raspada, imam osječaj da će puknut itd. Ja neznam kakav ste vi Razer držali u rukama, ali ovaj moj (DeathAdder) je čvrst ko kamen (još sam ga išao sad i stiskati da se uvjerim da nisam lud xD), a prema vašim postovima bi netko tko kupuje miš odmah odustao od Razera da ga ne bi zdrobio :P

I ajmo više mir

Jedni su za ove, drugi su za ove bla bla :P

daaaaa, i moj je predobar? neznam, možda smo mi dobili nekakve krive verzije, "jer zapravo bi se miš od 350 kn trebao savijati i pucati pod rukom" ^^

17 godina

Ja imam svasta od logitecha i stvarno je vrhunski.

Ali sto se tice Razera, ja neznam sta ga svi toliko blate. Njihovi misevi i podloge su bas dobri. Prijatelj mi je kupio misa prije dvije, dvije i pol godine i jos radi ko nov. Ni traga koristenju. Ona guma je odlicna. Sad on nema problema s tockicem a cujem da ih dosta ima tako da ne znam. Mozda je stvarno ne kvalitetan, a on ima neku bolju verziju. Nemam pojma. Imaju i dobrih podloga. Probao sam Goliathus i exactmat i ova prva je dobra a druga se nije slagala s mojim misem ali je isto bila dobra.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Zaboravili smo svi napomenuti za Logitechov Support - Donedavno su djelili dzabali sve. Samo odsaljes mail i stize ti na adresu.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Weky kaže...

Zaboravili smo svi napomenuti za Logitechov Support - Donedavno su djelili dzabali sve. Samo odsaljes mail i stize ti na adresu.

Ako se ne varam jos to rade samo ne balkanskim drzavama. Ipak nasi sve to iskoriste. I nije samo odsaljes mail. Moras prepisat serijski. Tako da brzo kod frenda i zamoli ga da ode po sok i odma prepisuj dok ga nema. Hehehe.

EDIT: Ono je bila sala. Bas sam ih kontaktirao cekam odgovor. Jedna tipka mi steka sto mi ide na jetru. Svakih malo kad je stisnes ne radi. Od 10 puta kad ju stisnes 4 puta radi. Hehehe.

Valjda se kida toliko zato sto ja svu tu periferiju svoju nosam okolo. 2-3 puta tjedno ide sa mnom. Na informatiku, pa kod prijatelja itd. a ne zapakiram je bas naj bolje jer mi se ne da svaki put vracat u kutiju a nemam neku vrecicu sto to ublazi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 9:43 (ShadoW).
15 godina
odjavljen
ShadoW kaže...
Weky kaže...

Ako se ne varam jos to rade samo ne balkanskim drzavama. Ipak nasi sve to iskoriste. I nije samo odsaljes mail. Moras prepisat serijski. Tako da brzo kod frenda i zamoli ga da ode po sok i odma prepisuj dok ga nema. Hehehe.

Ja sam im odero support za velike novce. Z2300, G500, G9X... Da negovorim još dalje. A od toga imam samo G5 što sam kupio.  Namigiva

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

E imam jedno pitanjce, ako ih kontaktiras i dogovoriš se s njima da ti zamjene što se događa sa starim hardware-om? tipa zamijene ti miš i sad da li ti njima šalješ stari miš ili ostaje u tebe ili nešto treće?

15 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...
Weky kaže...

E imam jedno pitanjce, ako ih kontaktiras i dogovoriš se s njima da ti zamjene što se događa sa starim hardware-om? tipa zamijene ti miš i sad da li ti njima šalješ stari miš ili ostaje u tebe ili nešto treće?

Ostaje kod tebe. U tome i je stvar, ja sam sve rasprodao od staroga, potpuno ispravnog.

15 godina
neaktivan

Support tog tipa mila majka,krepao sam na vaše primjere :))))) RMA ispravno za - ispravno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
thedream kaže...

Support tog tipa mila majka,krepao sam na vaše primjere :))))) RMA ispravno za - ispravno..

A evo kako je bilo kod mene.

Ima frend Momo Racing (kupio polovan). I instalirali DiRT 2.

I on je snimao kamerom volan i igru, prvo smo snimili postavke u igri, kad je krenula utrka, ja sam odotraga sakriven od kamere "drkao" ono zicu od volana kako bi ispalo da neradi. Ono čupaj, vadi, uključi, isključi.

To smo poslali Logitechu, malo smo još ciganisali sa rječnikom, i poslali su nam novi Momo racing. Stari smo prodali, novi ostavili.

17 godina
neaktivan
Weky kaže...
thedream kaže...

......

I sad oni koji ce imati stvarno probleme sa logitechovom periferijom mogu se yebat zbog takvih poput tebe.

Ljudi koji cete imati problema sa reklamacijom zahvalite se Wekyu :D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Weky kaže...
thedream kaže...

......

I sad oni koji ce imati stvarno probleme sa logitechovom periferijom mogu se yebat zbog takvih poput tebe.

Ljudi koji cete imati problema sa reklamacijom zahvalite se Wekyu :D

Tako nešto..ali radi mene ne sigurno. Smijanje tome je sve samo ne - zabranjeno. Uključujući i glupo..ali ostvariti reklamaciju na temelju ispravne komponente je vrh balkanizma..čisto me na to simpatično podsjetilo..

17 godina
neaktivan
smijte se vi alu logitech posluje bolje nego ikad. Sta ces bolje vrhunski proizvod plus vrhunski support. Kad zaseru ne mudruju nego zamijene uz izvinjenje. Meni cisto dovoljno.
:)
15 godina
protjeran
logic kaže...
smijte se vi alu logitech posluje bolje nego ikad. Sta ces bolje vrhunski proizvod plus vrhunski support. Kad zaseru ne mudruju nego zamijene uz izvinjenje. Meni cisto dovoljno.

Sta ja moram napravit da mi daju novi miš?

Stisni HVALA nije teško.
17 godina

Glupe prepirke, nista drugo nemam reci. Oba su dobra i tocka. Da nisu dobri nebi se raspravljalo o njima.

Osobno nikad nisam koristio razer, jer sam navikao na  logitech i do sada nisam imao problema.

Trenutno imam mis G5 koji koristim vec 2 godine i full sam zadovoljan njime. Sve radi savrseno samo mi se na par mjesta isparalo ono platno na kabelu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
logic kaže...

Sta ja moram napravit da mi daju novi miš?

Mora ti se pokvarit stari?

15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

Pokvario se kotač.

Stisni HVALA nije teško.
16 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
simeparanoja kaže...

Pokvario se kotač.

Šalješ mail logitechu, na njihov support, imaš na njihovim stranicama ili odneseš gdje si ga kupio

17 godina
neaktivan
Nemoj se zamarati prodavnicom jer neces vidjeti nijednog misa dugo vremena. Pisi mail i ako pitaju za prodavnici teci propala i za 10 dana imas novog misa.
:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Nemoj se zamarati prodavnicom jer neces vidjeti nijednog misa dugo vremena. Pisi mail i ako pitaju za prodavnici teci propala i za 10 dana imas novog misa.

Mene cudi da nakon sto im mail posaljes i objasnis kvar da ne traze jos da razbijes taj proizvod do kraja (npr. cekicem).

To onda opet slikas i posaljes na mail i da nakon toga ti onda posalju novi mis/volan/tipkovnicu...

15 godina
protjeran
logic kaže...

Moze mi neko dat link od MAILa?

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
logic kaže...

Moze mi neko dat link od MAILa?

Pa nadji na njihovoj stranici supportNeodlučan

15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Pa nadji na njihovoj stranici supportNeodlučan

Jel to ovo prvo se moras regat na stranicu pa odabrat željeni predmet?

Stisni HVALA nije teško.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice