Logitech G9 - postavke

poruka: 12
|
čitano: 2.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

Ovako , prijatelju mi je hitno trebala lova te mi je on dao novi nekoristeni , neraspakirani Logitech G9 za 400kn i uglavnom sad me muci imao sam prije MX518 , a na ovom G9 ne znam kako bi postavio fino postavke u igri ( sensitivity) u COD 4 MP i da mi bude 3200Dpi i da mi bude sve normalno speed i acceleration i polling rate tj da ne sara mis ko lud, da ne bude prevelika brzina pa ako mi moze netko dat neki savjet kako da to podesim sve fino u najboljoj varijanti pls help .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

za to ne znam jer ga ne posjedujem, ali čisto iz znatiželje šta si napravio s mx518-icom?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

Smanjiš dpi...

0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G9 - postavke

Evo ti formula, obični omjer;

Navikao si na MX518 koji je ako se ne varam 1600dpi.

Sad bi koristio miš s 3200dpi.

Jednostavno onaj slider u igri stavi na upola manje (ako je bio recimo 10 stavi na 5) i to je to - Ista brzina, veća preciznost.

Uglavnom formula je:

a - novi dpi

b - stari dpi

c - stara brzina u igri

d - nova brzina u igri

b*c/a=d

No skill, just 191x7!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

Stari MX518 sam uvalio frendu drugom za 130kn s kojih cu kupit org cdkey za cod 4 :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

pa, poigraj se sa Set Pointom-program za postavke g9.

的下跌不會好
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

Pa jesam da poigrao sam se njime , ali mi je ipak bilo previse sve sjebano gubio sam se nisam znao kako bih podesio , al sad uz par savjeta i nesto sto sam se sam malo vise pomucio sam sve prokuzio i sve postavio na : 3200Dpi game sensitivity 1.5 , speed :5 , mouse acceleration : 2 hehe i dere ko lud , samo mi je polling rate malo low tj nije koliko bi mogao biti , moze biti jos i 500 i 1000 , meni je na 333 postavljen jer mi jako padne fps kad dignem na 500 ili 1000 tj padne sa 125 lock na ispod 100 i onda onako krene stekat grafika i to pa se nisam htio zamarat s tim :D uglavnom s G9 sam jako zadovoljan i mogu stvarno reci : IZVRSTAN JE!!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Logitech G9 - postavke

Meni je bio G9 ovako (riknuo HDD, pa trenutno nije nista instalirano):

3200/1600

2400/1200

1600/800

1200/600

800/400

Kroz DPI switcher mijenjam ovisno o situaciji, za normalno "trckaranje sa automatskom puskom" koristim 3200/1600

Speed 5

Acceleration 1

Pooling rate 1000

Sensitivity u igri (podesen u mp_config) 4,15

16 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Stari MX518 sam uvalio frendu drugom za 130kn s kojih cu kupit org cdkey za cod 4 :D

ah, šteta, a već sam mislio da će mi taj miš baš lijepo leći, kad ono...
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Logitech G9 - postavke

hehe bas danas san nabavija g9 i iznenadija me mislia san da ce biti vec ali sve u svemu mis je prva liga

istoposjedujem mx518 koji mozda mrvicu bolje leži u ruci vjreovatno zbog navike

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
labrovic kaže...

hehe bas danas san nabavija g9 i iznenadija me mislia san da ce biti vec ali sve u svemu mis je prva liga

Heh, npr. meni ti veliki DPI netreba, netreba veći od 800, a npr. MX518 nije star, niti je loš, za onog koji zna igrat dovoljan je miš od 30 kn, ja sam prije imao na kuglu i ono me zezalo i bio sam PRO u Cod2, cak sam bolje igrao nego sad!
I don't care...
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
labrovic kaže...

Heh, npr. meni ti veliki DPI netreba, netreba veći od 800, a npr. MX518 nije star, niti je loš, za onog koji zna igrat dovoljan je miš od 30 kn, ja sam prije imao na kuglu i ono me zezalo i bio sam PRO u Cod2, cak sam bolje igrao nego sad!
 lol ma kome ti lažeš... Belji se
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice