Ovako , prijatelju mi je hitno trebala lova te mi je on dao novi nekoristeni , neraspakirani Logitech G9 za 400kn i uglavnom sad me muci imao sam prije MX518 , a na ovom G9 ne znam kako bi postavio fino postavke u igri ( sensitivity) u COD 4 MP i da mi bude 3200Dpi i da mi bude sve normalno speed i acceleration i polling rate tj da ne sara mis ko lud, da ne bude prevelika brzina pa ako mi moze netko dat neki savjet kako da to podesim sve fino u najboljoj varijanti pls help .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za to ne znam jer ga ne posjedujem, ali čisto iz znatiželje šta si napravio s mx518-icom?
Smanjiš dpi...
Evo ti formula, obični omjer;
Navikao si na MX518 koji je ako se ne varam 1600dpi.
Sad bi koristio miš s 3200dpi.
Jednostavno onaj slider u igri stavi na upola manje (ako je bio recimo 10 stavi na 5) i to je to - Ista brzina, veća preciznost.
Uglavnom formula je:
a - novi dpi
b - stari dpi
c - stara brzina u igri
d - nova brzina u igri
b*c/a=d
Stari MX518 sam uvalio frendu drugom za 130kn s kojih cu kupit org cdkey za cod 4 :D
pa, poigraj se sa Set Pointom-program za postavke g9.
Pa jesam da poigrao sam se njime , ali mi je ipak bilo previse sve sjebano gubio sam se nisam znao kako bih podesio , al sad uz par savjeta i nesto sto sam se sam malo vise pomucio sam sve prokuzio i sve postavio na : 3200Dpi game sensitivity 1.5 , speed :5 , mouse acceleration : 2 hehe i dere ko lud , samo mi je polling rate malo low tj nije koliko bi mogao biti , moze biti jos i 500 i 1000 , meni je na 333 postavljen jer mi jako padne fps kad dignem na 500 ili 1000 tj padne sa 125 lock na ispod 100 i onda onako krene stekat grafika i to pa se nisam htio zamarat s tim :D uglavnom s G9 sam jako zadovoljan i mogu stvarno reci : IZVRSTAN JE!!!
Meni je bio G9 ovako (riknuo HDD, pa trenutno nije nista instalirano):
3200/1600
2400/1200
1600/800
1200/600
800/400
Kroz DPI switcher mijenjam ovisno o situaciji, za normalno "trckaranje sa automatskom puskom" koristim 3200/1600
Speed 5
Acceleration 1
Pooling rate 1000
Sensitivity u igri (podesen u mp_config) 4,15
Stari MX518 sam uvalio frendu drugom za 130kn s kojih cu kupit org cdkey za cod 4 :D
hehe bas danas san nabavija g9 i iznenadija me mislia san da ce biti vec ali sve u svemu mis je prva liga
istoposjedujem mx518 koji mozda mrvicu bolje leži u ruci vjreovatno zbog navike
hehe bas danas san nabavija g9 i iznenadija me mislia san da ce biti vec ali sve u svemu mis je prva liga