Logitech G510 pitanje

poruka: 16
|
čitano: 3.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Logitech G510 pitanje

Imam jedno pitanje zašto ne mogu s tom tipkovnicom uči u BIOS stisnem tipku DEL ali ne reagira zašto ?? Jel treba šta podesit ? U BIOS-u je podešeno da čita USB tipkovnicu i miš. I još jedno zašt dok uđem u igru Rappelz sve zablokira ne radi ni jedna G tipka i display se smrzne zašto kako to složit ?? I dali če se aplikacije za tipkovnicu redovno update? Molio bi čim prije odgovor ako može.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 0:11 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logitech G510 pitanje

Namjesti jezik tipkovnice u control panelu

15 godina
Logitech G510 pitanje

Šta s time dobijem i na koji jezik ?? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pretpostavljam da imaš US layout na tipkovnici pa bi trebao namjestiti i u postavkama jezici tipkovnice na engleski

15 godina
Logitech G510 pitanje

Riješio sam ovo s BIOS-om.

Ali je ostao problem sa Rappelz. 

I koja ver onoga software najbolja ?  Dali zna tko ???? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 9:02 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G510 pitanje

Zamolio bi vas čim prije. Hitno mi je.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logitech G510 pitanje

na onaj softver vjerovatno mislis na set point.skines si najnoviju i miran si {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G510 pitanje

Ok a šta sa igrom zašto je tako??

I dali će se software redovno update  ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech G510 pitanje

Za tu igru neznam, ali sam prilično siguran da je problem do same igre a ne do tipkovnice. Inače ne preporučam ti zadnje verzije softwarea, nego one serije 3.xx, a i dosta ljudi se slaže s tim. Jednostavno stariji software je jednostavniji za koristiti od novog, a ima sve što trebaš.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G510 pitanje

Stavio sam 7.00 a sad mi ne vidi tipkovnica xfire. Zašt? 

U software je podešeno da vidi xfire. Dali zna tko ??

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 22:17 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Imam jedno pitanje zašto ne mogu s tom tipkovnicom uči u BIOS stisnem tipku DEL ali ne reagira zašto ?? Jel treba šta podesit ? U BIOS-u je podešeno da čita USB tipkovnicu i miš. I još jedno zašt dok uđem u igru Rappelz sve zablokira ne radi ni jedna G tipka i display se smrzne zašto kako to složit ?? I dali če se aplikacije za tipkovnicu redovno update? Molio bi čim prije odgovor ako može.

1. prije nego li napraviš paniku da nekaj ne radi ili smrzava,probaj napraviti ili update drivera ili reinstall.

2. G tipke ti možda ne rade u nekom programu/igri jer nisu dodijeljene nekoj funkciji.

3. G tipke se mogu dodijeliti il kombinaciji tipki (npr. ALT+TAB ) ili određenoj funkciji u programu /igri

4. pod aplikacije misliš na profile za igre?

ako DA -profili igara se updateaju kroz novije drivere ili ako ih manualno "ubaciš"(opet,ovisno dal igra podržava nativno ili kroz community profile)

ako NE -aplikacije/programi sami moraju podržavati G seriju tipkovnica ,u protivnom štanga...

"update aplikacija" će biti redovit ukoliko ti redovito stavljaš nove drivere ili si tokom prvotne instalacije dozvolio Logitechu da te obavještava,paa ti samo iskoči pop-up za download...

5.za xfire ti nemogu pomoći,nisam pokretao...

napokon dočekao DNF!
15 godina
mata_87 kaže...

Za tu igru neznam, ali sam prilično siguran da je problem do same igre a ne do tipkovnice. Inače ne preporučam ti zadnje verzije softwarea, nego one serije 3.xx, a i dosta ljudi se slaže s tim. Jednostavno stariji software je jednostavniji za koristiti od novog, a ima sve što trebaš.

samo postoji problem da ti novija verzija programa nebude radila sa stari driverima kak spada ili uopće...

osim toga ,u večini situacija nije toliko do Logijevog softwera koliko do loše skripte programa i njenog prikaza na lcd-u...

ja koristim staaaru g15 sa najfriškijim driverima i sve šljaka vredu...barem one aplikacije koje ja koristim a najbitniji mi je Aida64 za očitanje svega živoga od sistema...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 3:15 (vrx).
15 godina
neaktivan
vrx kaže...
mata_87 kaže...

samo postoji problem da ti novija verzija programa nebude radila sa stari driverima kak spada ili uopće...

osim toga ,u večini situacija nije toliko do Logijevog softwera koliko do loše skripte programa i njenog prikaza na lcd-u...

ja koristim staaaru g15 sa najfriškijim driverima i sve šljaka vredu...barem one aplikacije koje ja koristim a najbitniji mi je Aida64 za očitanje svega živoga od sistema...

Sve mi perfektno radi sa starim softwareom, i zapravo što sam našao na netu ljudi se najviše i žale na novije verzije softwarea. A iskreno da kažem još nisam ni naišao na program koji mi radi bilo kakvi konflikt sa tipkovnicom. U slučaju da budem imao ikakvih problema lako updateam, a do onda ću koristiti dobri stari provjereni software na koji   nemam pritužbi   {#}

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 15:07 (mata_87).
16 godina
neaktivan
Logitech G510 pitanje

Vidim da je tema zamrla al nadam se d ačita jošp netko.

Formatirao sam komp i sad mi više ne prepoznaje G510??? Ni miša razerovog. Jel netko zna u čem je problem? Instalirao sam drivere međutim ne pomaže. Windovsi ih vide ko HID - Human Interface Device.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Daj malo strpljenja. Postavio si isto pitanje u 4 teme i čudiš se da ti nitko nije odgovorio a prošla su dva sata. Ljudi rade, na faksu su ili u školi. Kad dođe netko tko je imao sličan ili isti problemvjerujem da će ti pomoći. Jesi li instalirao drivere koje dobiješ s uređajima, napravi update windowsa, probaj nstalirat drivere  za usb od matične...

13 godina
neaktivan
Logitech G510 pitanje

imam pitanje u vezi dotične tipkovnice, pošto je namjenjena gamerima nerazumijem zašto su tipke dosta grube,moram ih puno jace pritisnit nego kod bivse g11,jako iritantno...ima li netko kakav prijedlog - dali se jednostavno mora razradit ili je to problem u samoj tipkovnici ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 20:43 (sharkdog34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice