Pozdrav svima,
dakle, razlog sto sam u postu ispod napomenuo da bih htio prodati ove zvucnike je sljedeci: nisu bas preglasni. znam da zvuci ludo ali saslusajte me: moji su spojeni na onboard zvucnu (analogno) i jacina zvuka je ok u igri i filmovima. ali, i to je veliko ali: kad stavim obican stereo i pustim mp3, moram pojacati zvucnike do trecine snage da bih normalno cuo. Za usporedbu, imao logitechove zvucnike za 150 kuna i cim sam malo okrenul potenciometar, bili su glasni. U cemu je problem? Dal trebam staviti pravu zvucnu i spojiti ih spdif-om ili koji vrag?
Isto tako, imao sam desetak zvucnickih sistema za pc, razlicite konfiguracije. opcenito, ovaj logitech (odnosno niti jedan njihov sistem) za muziku nije. i tocka. za igre i filmove su fenomenalni. Ponavljam, smeta me kaj ih moram frljiti da bi bili glasni. a kao 505W i te spike.
Za ne vjerovati, najbolji sistem koji sam imal bili su labtec arena 2.1 sistem prije nekih 8 godina. koliko sam upoznat, oni vise zvucnike ni ne proizvode. ako da, tako dobre vise ne.
Molim komentare i prijedloge, malo mi fali da ih se rijesim jer mi ovak idu na zivce... :-)