Logitech g500, kupio ga iz najglupljeg mogućeg razloga, radi coda. I tako žalim već 2 godine što sam dao 400 kn za miš. Mislim, miš je vrhunski stvarno, ali mi je debilno što sam dao tolike novce za miš.
Koji miš imate?
- poruka: 245
- |
- čitano: 60.914
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Logitech G400, miš je za mene i predobar, al prokleti setpoint je smeće od softwarea...
Dobri miševi, a posebno ovi Logitechi i Cyborg R.A.T. i Razer!
ja imam sharkoon fireglider
CM Storm Inferno...odličan miš. Ima jednu manu za mene, a to je da mi je za moju šaku malo velik tako da ako netko ima nešto za zamjenu neka mi se javi na pp da se dogovorimo... P.S prednost Deathadderu..
Cyborg rat7 i prije njega roccat pyra wireless. Rat7 odlican. Pyra smece kakvog nema!
Logitech g500, kupio ga iz najglupljeg mogućeg razloga, radi coda. I tako žalim već 2 godine što sam dao 400 kn za miš. Mislim, miš je vrhunski stvarno, ali mi je debilno što sam dao tolike novce za miš.
Za takav miš to i nije pretjerana cijena.
Logitech G400 i CoolerMaster Storm Sentinel Advance v2
Koliko ti traje rada baterija na rat 9? Btw ima sam elecom nendo kasane mis i vratija ga nakon jednog dana nazad u ducan. Skoro 500kn a ruka se grci nakon 10 minuta rada.
Meni je dovoljan Canyon CNR-FMSOW01. Lijepog je izgleda, jednostavan i nije preskup. Koštao je 80-90kn.
Logitech mx518 4ever :)
Coolermaster storm sentinel advanced 2 odlično leži u ruci a dpi je 200-8200 :)))
http://www.cmstorm.com/en/products/peripherals/sentineladvanceII/