G700
Koji miš imate?
- poruka: 245
- |
- čitano: 60.880
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
MadCats R.A.T. ali osnovni model "3", misem sam pre zadovoljan tj cijelokupnim dojmom! nemam prigovora zaista misonja je vrhunski napravljen!lp
Logitech g602
Razer DeathAdder 3.5G
Prije je bio Razer Naga Hex, uz Razerove slusalice i tipkovnicu. Sranje neviđeno. Najduze je trajala tipkovnica i to nekih 6 mjeseci lol. Odnosio sam se prema tome kao oku u glavi. I svejedno ode k vragu. Valjda sam previse pazio na fizicke dijelove, pa su oni digitalni odlucili riknut...
Sad sam presao na Steelseries, Sensei mis, Apex tipkovnica i 7H slusalice. Nikakvih problema vec godinu dana, kvaliteta odlicna.
bijeli ili crni?
MX518 vec 5godina radi super tako da ga nemam potreba mjenjat s ovim novim svemirskim cudima koja mi se uopce i ne svidaju.
Sharkoon Darkglider, odličan miš, jedina mana - ne radi pod Linuxima...
Sharkoon Darkglider, odličan miš, jedina mana - ne radi pod Linuxima...
jel bolji od fireglidera? :D
Od danas Logitech g400s.
[Quote: zjaka]Roccat Kone XTD[/Quote]
:( Dostupnost Roccatovih proizvoda u HR je 0 (nula). Ja imao Kone[+] crkla lijeva tipka i ovi u linksu nisu imali doticnih i dali mi razer imperatora, psovo sam im sve po spisku. U svakom slucaju predobar mis.
Logitech G600.
Razer Naga HEX i Logitech G3
OD 2005 i pocetka COD2, jedan i jedini kralj Logitech G5 (najbolji mis).
G400
Func MS-3 R2
Sada imam G400s jer su tipke na Vitezu Tame odustale od života.
Isti miš, a razlika između 1800 i 4000 DPI dobro dođe u tenkovima i sličnim sporim stvarima!
Logitech G700s.......kad ga jednom uzmes u ruku shvatis da je to - TO! I nema dalje - VRH!!!
Od danas G602 ;)
Logitech G400 i CM Storm Sentinel Advance II. I još 10-ak starih u spremici :D
evo ljudi, prije neki dan sam uzeo Havit HV-MS898. mis *ebe kevu :D
Naga Hex Red Wraith Edition.