ma ne mislim na to .. nego na kopiju osobne ili sta vec
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne salju ti nuklearno oruzje. Sta ce im tvoja licna sada ako je nisu trazili kad si im pare ostavljao. Ako si im pare ostavljao ;)
Ma ne salju ti nuklearno oruzje. Sta ce im tvoja licna sada ako je nisu trazili kad si im pare ostavljao. Ako si im pare ostavljao ;)
Mene su trazili...Morao sam im dati kopiju
Logitechu ili carini?
Carini
To da. Gore sam razumio da li ce logitech traziti licnu kartu.
mene ti na carini nemaju sta trazit .. tak da :D
imas i na onoj kutiji gdje su ti driveri i manual i sta vec neda mi se sada gledat.
Koji ste vi jad..ci. Nemate ni jednog a dobili drugog. Ja dobio samo grip. Mogo bi im poslati mail pokidao mi se onaj drzac od handrasta na g15 ali mi ih je zao jer ih garant vise nemaju, (stara G15) a novu bome ne zelim jer ima manje g[ey] tipki (ovo zadnje sala)
Zapravo htjeo sam pitat jel moram platiti carinu na grip (ovaj aftermarket, onaj veci sto se ne dobije) htjeo bih ga kupiti, i nogice bih htjeo.
EDIT: E da i jel moram platiti postarinu ako mi budu slali handrest ; )). Salim se. Koliko bi kostala postarina na to dvoje jer stvarno nije veliko, a u hr nema.
imas i na onoj kutiji gdje su ti driveri i manual i sta vec neda mi se sada gledat.
Koji ste vi jad..ci. Nemate ni jednog a dobili drugog. Ja dobio samo grip. Mogo bi im poslati mail pokidao mi se onaj drzac od handrasta na g15 ali mi ih je zao jer ih garant vise nemaju, (stara G15) a novu bome ne zelim jer ima manje g[ey] tipki (ovo zadnje sala)
Zapravo htjeo sam pitat jel moram platiti carinu na grip (ovaj aftermarket, onaj veci sto se ne dobije) htjeo bih ga kupiti, i nogice bih htjeo.
EDIT: E da i jel moram platiti postarinu ako mi budu slali handrest ; )). Salim se. Koliko bi kostala postarina na to dvoje jer stvarno nije veliko, a u hr nema.
Ne moras nis platiti.
I kolko vidim samo je jedan prevario ih...
Tko to? Netko s ovog foruma? Netko koga znaš?
Ne moras nis platiti.
Dva ako se ne varam.
Mislim koliko ce kostati postarina i carina ako budem kupio nozice i grip (onaj veci aftermarket sto se ne dobije)
Primio sam ovo:
Response (Administrator) 11/01/2010 09.44 AM
-- This is an automatically generated e-mail. Please do not reply to it --
Dear Moje_Ime Moje_Prezime
Your fulfillment has been shipped.
The following products were included :
1 ¦ G9x LASER MOUSE,EMEA
Shipment Method: EMEA Normal
Tracking Number: 1Z...
RMA ID: 100107-001634
Delivery Address:
Moja_Puna_Adresa
Regards,
Logitech Europe SA
Customer Support
http://support.logitech.com
-- This is an automatically generated e-mail. Please do not reply to it --
Ali na UPS pod tim kodom ne mogu pratiti, kao nema pošiljke. Valjda nije još obrađeno...
tooo .. evo ga stize i meni :D :D :D
Dear IME_PREZIME
1 ¦ G9x LASER MOUSE,EMEA
Tracking Number: NEKI BROJEVI I SLOVA
RMA ID: NEKI BROJEVI
Delivery Address:
Grad,Ulica,Postanski broj itd.
Regards,
Logitech Europe SA
Customer Support
gdje sad mogu vidjeti na UPS i sta moram upisati .. da vidim gdje je to ? od upsa mi nije dosao nikakav mail .. ovo mi je samo logitech poslao kao da mi je poslan g9x :D
pozdrav,vidim da dobivate g9x u zamjenu za g9 pa ja sada imam pitanje.
braticu je riknuo mx518 i sta sada,koja je njegova zamjena,dali ako pitam mogu dobit sta?(mislim on)
pozdrav,vidim da dobivate g9x u zamjenu za g9 pa ja sada imam pitanje.
braticu je riknuo mx518 i sta sada,koja je njegova zamjena,dali ako pitam mogu dobit sta?(mislim on)
To nitko nezna. Ali najvjerojatnije da dobije novog MX518. Ukoliko dobije išta, naravno. Probaj poslati mail pa vidjeti što će oni odgovoriti...
tooo .. evo ga stize i meni :D :D :D
Dear IME_PREZIME
1 ¦ G9x LASER MOUSE,EMEA
Tracking Number: NEKI BROJEVI I SLOVA
RMA ID: NEKI BROJEVI
Delivery Address:
Grad,Ulica,Postanski broj itd.
Regards,
Logitech Europe SA
Customer Support
gdje sad mogu vidjeti na UPS i sta moram upisati .. da vidim gdje je to ? od upsa mi nije dosao nikakav mail .. ovo mi je samo logitech poslao kao da mi je poslan g9x :D
Dobices mail od UPS-a i tamo ce ti biti link na njihove stranice gdje mozes vidjeti trenutni status tvoje posiljke. Btw. i meni poslali G11 danas ;)
jos ak mi posalju g500 ... auuuuuuu :D
Stigao mi je mail sa potvrdom da mi salju novi mis, isti model ko sto imam...
Moram priznat da vec dugo razmisljam o kupnji Z-5500, ovo bi mogo bit uteg koji ce prebacit na stranu za kupnju :D
Moram priznat da vec dugo razmisljam o kupnji Z-5500, ovo bi mogo bit uteg koji ce prebacit na stranu za kupnju :D
Bas to, tako i ja sam se jako premisljao oko Tipkovnice Wave, ali presudio je support od logitecha... bravo Logitech!!!
ja imam g9x i malo mi se samo strgo mozda 2 mm...jel se to prizna kad im moram poslat sliku?
Druze ja ih imam i zlo su. Kupuj ako sebi mozes priustiti. Ja nisam pozalio a imao sam prije isto logitech X-510.
meni jos nije dosao mail od UPSA ... mozda i nece ...
Hoce...
Jei netko zna kako se registrirat tamo na Logitech-ovu stranicu ono da mozes kupovat, ja kad idem na register ode mi da regstriram komponentu sta sam kupio a i ztrazi mail i poslije probam tai mail i Pass i nece...BTW dobio sam za zvucnike Z-2300 popust za kupnju 50%..
Druze ja ih imam i zlo su. Kupuj ako sebi mozes priustiti. Ja nisam pozalio a imao sam prije isto logitech X-510.
znam da su zlo, ima ih jedan prijatelj i stvarno se mocno cuju.... Ali skupi su mi :( Premda ja sam takav da kad kupujem za sebe MORA bit najbolje sto si mogu priustit. Iskreno, glavna mi je muka trenutno dal da nabavim samo pojacalo i zvucnike za kakav pravi Hi-Fi sistem, premda ako sa tim krenem, tek cu onda bankrotirat.... xD
i da to je to ... dobio sam mail od UPSA i pise mi tamo kad kliknem na onaj broj da je mis G9X na carini ...logitech mi poslao mail da nemaju u stocku novih g5 ali da mi mogu poslati novi g500 :D
2 nova misa od logitecha .. ouuu jeaaaaa :D al da ne mislite da sam nesto prevario.. nego .. g9 je bio stvarno ostecen (grip onako izlizan i zuljalo je) a g5 mi je oso kabal skroz .. obljepio sam ga izolirkom .. ljevi klik nekad nije reagirao (od coda:D) i bio je dolje isto izlizan a vemil vise ne postoji ..
od logitecha za g5 sto sam se zalio:
Thank you for contacting Logitech Customer Care.I'll be replacing your G5 Laser Mouse. Unfortunately, the stock for the mouse is no longer available. If you want I can offer the G500 in exchange for your G5. Kindly provide me your complete shipping address and telephone number in order to continue this process.
i od upsa:
HRVATSKI LESKOVAC, HR 12/01/2010 9:30 PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE
VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!VOLIM LOGITECH !!!
Dobro da se sa sharkoon xurface dobije 5 podloga ; ). Sad jos nabavijedan crni ili tako nesto i super. hehehe...
Dobro da se sa sharkoon xurface dobije 5 podloga ; ). Sad jos nabavijedan crni ili tako nesto i super. hehehe...
Tko zna, mozda slucajno stigne jos jedan... :D