Kako dobiti novi grip za G9 zaključana tema

poruka: 426
|
čitano: 103.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kako dobiti novi grip za G9
Sused kaže...

Sad me zvala iz Logitecha, prvo je napomenula da neću imati nikakvih troškova, ali da moram poslati kopiju osobne i punomoć kako bi oni carinili pošiljku. Sve troškove snosi pošiljatelj. Tako da ću im sada to poslati i vjerojatno sutra dobijem miša...

Dobro, samo nisu te zvali iz Logitecha već iz Overseasa.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
17 godina
191x7 kaže...
Sused kaže...

Sad me zvala iz Logitecha, prvo je napomenula da neću imati nikakvih troškova, ali da moram poslati kopiju osobne i punomoć kako bi oni carinili pošiljku. Sve troškove snosi pošiljatelj. Tako da ću im sada to poslati i vjerojatno sutra dobijem miša...

Dobro, samo nisu te zvali iz Logitecha već iz Overseasa.

Ma na to sam i mislio dok sam piso. Krivo sam napiso...

I see offline people!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:31 (Sused).
17 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

Evo Logitech odustao od Hrvatske!Ne treba da nas iznenadi,koliko im nasa drzava naplati carine,poreza,taksi,lezarina....e tako nam treba.Oni za mis od 50 eura uplate jos 70-100 eura u HR budzet.Ne preostaje nista drugo nego se svi sad ljepo idemo zahvalit nasoj nam vladi sto nas tako ljepo cuva od stranih tvrtki.Koji smo mi k**** od drzave!!!:((((((

Meni u Banja Luci dodje na vrata. Niko me iz carine ili spedicije ne zove pa nemam poj ma da li to iko gleda. Juce dosao MX revolution na vrata. potpisao i to je to. Stvarno vas za******ju maksimalno.

16 godina
neaktivan

Pa ni tu ne zovu s carine niti je ko kontaktirao njih... samo pošta traži punomoć da mogu podici robu a to je i logički.

16 godina
neaktivan
Kako dobiti novi grip za G9

Prije 5 minuta mi stigao mis overseasom.

Sve je ok, sve super.

Hvala svima na pomoci i savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni jos nist nije stiglo :( smrc

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina

Ni meni nije stiglo nis.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mene evo prije minut zvao iz Oversesa da krece prema mojoj kuci s paketom da ce biti za 20min :) javim sve.... ako ima zainteresiranih prodajem G9 za 250kn :)

powered by sashab
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Upravo došo miš :) G9X sivi, plus dobio sam još dodatnih gripova :) samo potpiso i to je to! juhu

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi zanima me ono kad pise vrijednost robe i ime robe kaj da tu napisem?

Dali da prepisem ono sa pdf kaj sam dobio uz mail?

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja sam stavio 400kn vrijednost robe.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

vrijednost robe ... 50 eur ... kako je logitech napisao na onom papiru ;)

men jos nist nije stiglo .. zomg

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 15:01 (rebelsy).

0 0 hvala 1
16 godina

Hvala rebesly..Znaci mene zanima jos nesto..Sa carine mi je neko poslao mail i prilozio punomoc i napisali mi da prilozim sliku osobne (od ispred i odotraga i svoj rodni list) i ja prilozio od stare i svoj rodni list i napisao onu punomoc i posaljem ja to i od googla ili nekog mi mail dode da

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 552 552 5.3.4 Message size exceeds fixed maximum message size (state 18).

Tak mi je i za mail prije doslo kada sam pitao dali ja trebam kaj platiti.

zanima me sta je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iskreno nemam pojma sta ti pricas o googleu .. ali ovako ... ako ti je ona rekla .. ti njoj putem maila moras poslati punomoc, rodni list(ako si maloljetan) i kopiju osobne(mame,tate) .... uslikas joj to i posaljes ...i dovidjenja .. mis stize za 1-2 dana

0 0 hvala 1
16 godina
rebelsy kaže...

iskreno nemam pojma sta ti pricas o googleu .. ali ovako ... ako ti je ona rekla .. ti njoj putem maila moras poslati punomoc, rodni list(ako si maloljetan) i kopiju osobne(mame,tate) .... uslikas joj to i posaljes ...i dovidjenja .. mis stize za 1-2 dana

A OIB to od stare ili sebe da upisem?

15 godina
neaktivan

od mame jmbg ili oib .. svejedno je 

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

e jel moze kratko objasnjenje svega skupa

1.imam logitech g9x i na sto da se zalim da mi posalju drzgi miš (da mi je grip izgreban) onda ce mi mozda slat samo grip a sad neznam dali se opce moze mjenjat

2.kad tamo ih kontaktiram ''Email Support'' sto trebam napisat pod: M/S, PID or S/N,P/N (ok skuzio sam da treba napisati ovo s kabla)

??

da u ovom ''description'' zatrazim bas novi miš ili da ono treba mi grip pa mi oni posalju miš

ili da napišem da nisam zadovoljan s mišem zbog nekih razloga...

?????

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 18:18 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako imam G5 i posto sam vidao po njemu izgubio sam negdi onu naljepnicu od ispod i pise serial i te seme pa naprimjer ima mi prijatelj G5 i npr. ako ja uzmem njegov serial i upisem ga tamo na logitech support jel moze ista bit ?

Intel Fanboy ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amazing kaže...

Evo ovako imam G5 i posto sam vidao po njemu izgubio sam negdi onu naljepnicu od ispod i pise serial i te seme pa naprimjer ima mi prijatelj G5 i npr. ako ja uzmem njegov serial i upisem ga tamo na logitech support jel moze ista bit ?

ne samo ti napiši njegov

16 godina
neaktivan

Ovo fakat nije normalno sta su ljudi tu poceli pisat, pa zalise se u supportu ako ti je istekla garancija od 1 god iz ducana jer ga mozes onda tamo reklamirati, al ako se nes deslilo s ducanom ili presla ta godina mozes iskoristiti garanciju od 5 god onu, a te tu doc pitat glupa pitanja po toj logici logitech proizvodi bi bili besplatni kupis jedan reklamiras ga isiti dan dobis novi i prodas ga, svasta se da vidjet ovdje.

16 godina
neaktivan

pa mozda sam kupio iz vemila pa je propao i nemogu reklamirat

ali sam inace kupio iz adm-a ali to oni neznaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ty za palac dole btw i onaj koji ce ti pomoci u scamu ce bit jos pametniji /kiss, odoh ja van iz ove teme tak i tak su dati svi odgovori koji bi mogli pomoci ako vam je proizvod stavrno ostecen ili ne radi a ne ovo....

16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

Znaju... Moras im poslati kopiju racuna...

16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Ty za palac dole btw i onaj koji ce ti pomoci u scamu ce bit jos pametniji /kiss, odoh ja van iz ove teme tak i tak su dati svi odgovori koji bi mogli pomoci ako vam je proizvod stavrno ostecen ili ne radi a ne ovo....

a buhu Plač bas kad sam ja dosao na ovu temu mi dođe cmizdravac da mi se*e o nekoj pravdi ma mrš!nema više pravde u ovo svjetu

15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
xnight_hunterx kaže...

Znaju... Moras im poslati kopiju racuna...

ja nisam ;)

16 godina
neaktivan

a moram im poslat sliku miša ne?

i dali se moze mjenjat grip na g9x?

dali da im kazem da su mi u dučanu rekli da se njima javim ili da je dučan propao :)?

pa sad ako ce past na blef o tome da su mi rekli da se njima javim ili da se nadam da mi neče trazit racun iz adm-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 18:50 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da je gotovo s logitechevim supportom .. bar za sad ... jer skontali su da ih svi odjednom nesto traze ... itd.

ko je jamio ... jamio je (ja jesam:P)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 18:58 (rebelsy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa nije nas tako puno islo na tu foru ja mislim da oni stalno imaju takve poruke tamo iz cjelog svjeta

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
xnight_hunterx kaže...

a moram im poslat sliku miša ne?

i dali se moze mjenjat grip na g9x?

dali da im kazem da su mi u dučanu rekli da se njima javim ili da je dučan propao :)?

pa sad ako ce past na blef o tome da su mi rekli da se njima javim ili da se nadam da mi neče trazit racun iz adm-a

Ma nema veze gdje si kupio trazit ce te kopiju racuna i one ostale kodove P/D i sl.

Mislim da nema veze čak i ako ti garancija traje i vjerovatno ces morati poslati slike, ja sam im poslao slike od zguljenoga gripa, P/D i još par kodova te kopiju racuna i poslali su miš.

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:04 (BORG).
16 godina
neaktivan

a mogu i ja poslat sliku izguljenog gripa jer stvarno je i poslikao sam s mobom ukljucio makro sve se vidi a ako mi receju da se obratim ducanu iz kojeg sam kupio cu napisat da su mi rekli da se logitechu obratim

EDIT:jel dovolno izgreban na slici ili bolje da ne saljem to :D nemam ga bas dugo

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:25 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice