Dear Mr. XXX,
Thank you for your response.
In reference to your issue with the peeling off of your G9 mouse grip.
I am in the process of sending you a replacement already and instead of the mouse grip only, where we currently don't have stock available, for customer satisfaction, we are sending you a complete set of replacement already. However, it is the G9x that is available at the moment. You can visit our web site to check on this product which looks and functions the same as your G9 mouse.
Kindly reply to this email if you accept my offer so I can continue with the replacement process.
Awaiting for your response.
Kind Regards,
Michael Olais
Logitech Europe SAEuropean Customer Care
I jesi li prihvatio?
;)
aha :D
Bas si bezveze ;)
je, upravo sad je drugi mis krenuo iz nizozemske xD.... tako da cu sto posto dobiti dva misa...
eto meni g9x na putu :D (logic .. sta sam trebo odbit ? aaaaaaa?) :D
edit: kad dodje slikat cu vam ... :D
Ma kakvi ;)
Sad nesto kontam sta ce meni ponuditi u zamjenu za bezicni set sa mx 700 misem ;)
A star 6 godina ;)
Ili zvcnike x510 isto tako stare 4 godine ;)
jbte .. kontam da ce logitech propast pored nas :D
a dobra im je fora .. kao nemaju gripova na lageru .. ali imaju g9x miseva ... i ono .. onda te lik jos pita ocete li prihvatit mis ili cete sacekati da nam dodje jos gripova .. LOL :D
eto meni g9x na putu :D (logic .. sta sam trebo odbit ? aaaaaaa?) :D
edit: kad dodje slikat cu vam ... :D
AH, nacekat cemo se... :D
pa trebalo bi doci sljedeci tjedan .. zar ne ?
nznm, moj mis je za jedan dan vec u zagrebu, barem tako pise...
Nece ;)
Barem ne radi mene ;)
Neki dan sam im ostavio pare za ovo ;)
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en
A imam jos VX revolution (2 komada), daljinski harmony 525 (2 komada) misa M505, WEB cam, zvucnke X510, kombinaciju tastature i MX 700 misa, tastaturu ultra flat, neke jeftine njihove zvucnike.
nznm, moj mis je za jedan dan vec u zagrebu, barem tako pise...
Ide to expresnom postom. 5 radnih dana maximalno.
pa oke sutra je petak .. pon, uto, sri, cet, pet znaci trebo bi doc do petka :D
PIse ti na UPSovoj stranici. Tamo kako pise tako je.
kakvoj UPS stranici ? de link
Pise ti u mailu. Onaj tracking number ti je link na UPSove stranice gdje ti pie gdje ti je tacno mis i sta se desava sa njim.
kakvoj UPS stranici ? de link
na mailu koje ti je poslao UPS
Pise ti u mailu. Onaj tracking number ti je link na UPSove stranice gdje ti pie gdje ti je tacno mis i sta se desava sa njim.
Ja to pregledavam svakih pet minuta da vidim dali ima novosti :D
Prvi, bijeli mis mi je u HRVATSKI LESKOVAC, HR (ko zna gdje je to) i trenutno ovo pise: "PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE"
Dok drugi, plavi je u nizozemskoj...
nisam ja dobio nikakv mail od UPS :S
ja sam tek sad accepto mis ...
ne brini, brzo ce stici... (valjda)
Doci ce ti mail od logitecha da su pustili mis u transport i dobices mail od UPSa sa tracking numberom. Klikom na taj broj dodjes na njihove stranice i tamo ti pse trenutni status misa.
e za onaj pn i ta sranja za popunit netko je napisao da se to nalazi ispod misa......... toga nema!!!!! na kutiji od misa il samom misu... na samom misu NEMA! pomoč!
Al seru ovi na carini -.-, od 9 ujutro je paket kod njih....
e pa imam jedno pitanje... ovako. ja imam g9x. i grip se ogulio... gdje na njemu pise taj M/N PID P/N
kaku bateriju tu nea baterije .:S
Pa pitaj logitech gdje da nadjes te podatke ;)
Podatci su na onoj ceduljici na USB kablu. Barem je tako na G9.
fala puno