daćete 200,300 400 kuna za miš. mene moj od 100 kuna dobro služi i to onaj obični microsoft optical mouse.
ne kupuj miš ako neznaš igrati
daćete 200,300 400 kuna za miš. mene moj od 100 kuna dobro služi i to onaj obični microsoft optical mouse.
Danas svi misle da znaju igrat. Ti si očito još u prapovijesti ako misliš da drugi ne znaju.
Zato je miš bitan. Upravo zato.
Nope; ako znaš igrati, a igraš s nekime tko ne zna, njemu neće pomoći nikakav miš (pa ni on da uzme od 1000Kn ti od 30Kn).
Ali ako dobro igrate i ti i suigrači, onda miš itekako može činiti razliku.
Samo da se razumijemo, i ja mislim da je glupo dati više od 300Kn za miš. Preko 500 nikako.
Da svi razeri su simetrični tj. i za dešnjake i ljevake
Netočno. Nisu simetrični, barem Mamba i DeathAdder nisu, jer sam za Mambu pročitao u novom Bug-u (200) a DeathAddera imam. Samo su za dešnjake.
Nope; ako znaš igrati, a igraš s nekime tko ne zna, njemu neće pomoći nikakav miš (pa ni on da uzme od 1000Kn ti od 30Kn).
Samo da se razumijemo, i ja mislim da je glupo dati više od 300Kn za miš. Preko 500 nikako.
Sa prvim se dijelom slažem, ali...
Jesi igrao sa nekim skupljim mišem?
Ja sam bio jedan od onih koji je uvijek pljuvao ostale zbog skupih miševa a ja sam igrao sa onim za 60 kuna.
Onda sam ipak nekako odlučio kupiti G7 na nagovor prijatelja i razlika je bila ogromna.
G7 sad koristim već 2.5 godine i još tražim dostojnog zamjenika, možda Mamba.ž
Ono što je sigurno je da na jeftini miš više ne idem, jer lakoća korištenja i funkcionalnost moje ge sedmice nije zamijenjiva nekim jeftinim mišem.
Sa prvim se dijelom slažem, ali...
Jesi igrao sa nekim skupljim mišem?
Ja sam bio jedan od onih koji je uvijek pljuvao ostale zbog skupih miševa a ja sam igrao sa onim za 60 kuna.
Onda sam ipak nekako odlučio kupiti G7 na nagovor prijatelja i razlika je bila ogromna.
G7 sad koristim već 2.5 godine i još tražim dostojnog zamjenika, možda Mamba.ž
Ono što je sigurno je da na jeftini miš više ne idem, jer lakoća korištenja i funkcionalnost moje ge sedmice nije zamijenjiva nekim jeftinim mišem.
Koristio sam dosta od skupljih i štima što kažeš. Bolji su od ijednog jeftinijeg od 100-150Kn.
Ali vidi se da nisi koristio nijedan dobar od tih što nazivaš jeftinima (150-300Kn) koji za svoju cijenu pružaju i više nego neki skupi.
Čist primjer OCZ Equalizer (cirka 150Kn) tu je negdje u rangu Razera cijena 200-500Kn.
Sharkoon Fireglider dobro se nosi s Logitech G5 npr... Puno je primjera.
Najbolji mis po meni je ovaj http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1230063 stvarno je odlican i vrijedi svake lipice..
Koristio sam dosta od skupljih i štima što kažeš. Bolji su od ijednog jeftinijeg od 100-150Kn.
Ali vidi se da nisi koristio nijedan dobar od tih što nazivaš jeftinima (150-300Kn) koji za svoju cijenu pružaju i više nego neki skupi.
Čist primjer OCZ Equalizer (cirka 150Kn) tu je negdje u rangu Razera cijena 200-500Kn.
Sharkoon Fireglider dobro se nosi s Logitech G5 npr... Puno je primjera.
Baš taj OCZ sam koristio, odličan miš, stvarno dobar, to je jedan od rijetkih koje bi preporučio nekome tko traži nešto za manju lovu.
Ipak, nije u rangu sa mojim G7.... čak niti sa mx 518.
Zanima me sto mislite o tvrtki razer, o njihovim misevima (koliko traju, isplate li se, imaju li dost bugova,isplativosti...),podlogama...
po meni je sve stvar navike
A po vremenu valjanosti,ja sam cuo da razerovi misevicrkavaju 3-6 mjeseci!
A po vremenu valjanosti,ja sam cuo da razerovi misevicrkavaju 3-6 mjeseci!
Ja imam Copperhead 3 godine i nikad ni jednog problema nisam imao s njime.
Ja evo imam G9 i predobar je mis, jedino sam cuo da se glatka maska zna izgulit, ali logitech vam posalje novu besplatno ;)
razmisljo sam o g9 no ljudi kazu da ima dosta gresaka... pa ako ga netko ima neka mi savjetuje...
Imam ga ja i radi savrseno istina da je malo poskup ali ja ti ga toplo preporucujem ZVIJER JE VJERUJ
jel mi se netko moze sto prije javiti na private imam problem
Ja sam imao Copperhead 5 godina i nikad ni jednog problema nisam imao s njime.
Hm.... zanimljivo
The Copperhead is a 2000 dpi laser-using mouse, launched in late August 2005.
Ja sam imao Copperhead 5 godina i nikad ni jednog problema nisam imao s njime.
Hm.... zanimljivo
The Copperhead is a 2000 dpi laser-using mouse, launched in late August 2005.
Što ćeš zaletio se sinoć. Sad sam našao račun i on je iz 2006 znači točno tri godine ga imam. Uglavno s njim nisam nikad imao problema.
Pa, isti model posjedujem, zato sam komentirao. Slazem se za ovo oko problema. Sve radi ko urica od prvog dana. Iako sam mislio da ce se one teflonske nozice brze pohabati ali i dalje su u super stanju. Vec oko 2 i pol godine. Tako da, tada je to bio super mis. I danas je ali ipak za te novce se danas kupi recimo Lachesis. Ili nesto bolje.
Ma mislim da ti je najbolje da kupis mambu ako se dvoumis između G9 i mambe, onda bolje mambu. Ja sam kupio G9 pred kojih mjesec dva i taj miš je fail(nesimetričan, mal, oblik koji ce bebi sjest u ruku) iako je po meni best buy mis G5 onda bolje kupi mambu jer G9 nije nesto za cijenu od cirka 700 kuna. Nakon određenog vremena maske ce pocet skripat i pocet ce ti se maska micat iz ruke.
trebao bih pomoć oko odabira miša, dvoumim se između RAZER-a DeathAdder i Diamondback 3G. da li je velika razlika između ovo dva miša i koji bi bio bolji?
Ako ti cijena ne igra ulogu onda deathadder.
Iako, napominjem, isprobaj kako ti lezi u ruci.
Deathadder bi ti trebao bolje lezati a i noviji je mis pa je i tehnologija malo drugacija i ostala marketing sr.nja...
trebao bih pomoć oko odabira miša, dvoumim se između RAZER-a DeathAdder i Diamondback 3G. da li je velika razlika između ovo dva miša i koji bi bio bolji?
ja bi na tvom mjestu uzeo deathaddera zato sto bolje lezi u ruci. Jedini problem je kod mene i kod mnogih poznanika koji su ga imali je to da mouse scrool brzo ode inace je odlican.
Bolji bi bio DeathAdder, ali miš uzmi na principu koji ti od ta dva (DeathAdder ili Diamondback) bolje leži u ruci.
ja bi ovako:
g9 vs mamba=mamba
g9x vs mamba=g9x.
Pogledajte ovog misonju, ko da je iz buducnosti...
gdje kupiti to?
gdje kupiti to?
U HR ? Mislim da nista od toga, samo - Ebay
Fora izgleda samo ne volim sva ta svjetla sa strane...