Gaming miš

poruka: 193
|
čitano: 50.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Gaming miš
the economist kaže...
explorer 4 kaže...

ili ako ti trebaju utezi sharkoon fireglider.

uzeo bi ga ali je mali, još manji od G9 kojeg sam se rješio, inače za te novce miš je najbolji izbor ikada

Ako voliš veći miš i imaš para onda definitivno Kone...može i mamba no taj miš je totalno smeće (imo ga,prodo ga,ne želim ga)

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
14 godina
neaktivan
Re: Gaming miš

Evo ovako ja isto trazim mis ali nemislim izdvajati tako velike novce.Isto mi treba u svrhu FPS-ova.Izdvojio bi nezzz ... nekih 200-250 kn ne vise od tog i iako moze prijedlozi.Svidaju mi se logitech .Unaprijed hvala :)

juričan
17 godina
HE JUMP kaže...

Evo ovako ja isto trazim mis ali nemislim izdvajati tako velike novce.Isto mi treba u svrhu FPS-ova.Izdvojio bi nezzz ... nekih 200-250 kn ne vise od tog i iako moze prijedlozi.Svidaju mi se logitech .Unaprijed hvala :)

Prestigio PMSG1 dostupan u Linksu.

http://www.prestigio.com/products/Computer-peripherals/mice/gamer-mouse-PMSG1

Ima ga raznih boja. Miš je dobar, najbolje što se za 200 - 250 Kn može kupiti.

Drugi izbor trebao bi ti biti Sharkoon FireGlider.

SteelSeries nagradna igra - osvojite fantasticnu periferiju po izboru: http://steelseries.com/10?code=9FAXJR39
15 godina
neaktivan
HE JUMP kaže...

pogledaj Logitech MX518, odlican mis moze se nac za 250-300 kn...

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 18:14 (d3stroy3r_cro).
14 godina
Gaming miš

Ima i za manje MX518, a mislim da sa Firegliderom nemreš pogriješit jer meni je super, i k tome i jeftiniji od MX518, noviji, laserski i više dpi. :)

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Ima i za manje MX518, a mislim da sa Firegliderom nemreš pogriješit jer meni je super, i k tome i jeftiniji od MX518, noviji, laserski i više dpi. :)

ima i još jeftiniji MX518

14 godina
neaktivan

mx 518 nebih preporucio jer sam ga osobno koristio i onaj gumeni kabl je do te mjere iritantan da prosto poludis dok nadjes polozaj gdje ti ne ujece na pomak misa, a i desna tipka misa mi je otisla nakon nekon vremena no dobro..necu reci da nije bilo rage-a na njemu.

koristim deathadder-a od razera i mogu reci da je mis cista perfekcija. kabl nije gumen tako da zaboravis da nije wireless i mozes ga podesiti do najsitnijih detalja tako da ne postoji opravdanje za promasaje  vidu misa. eto, naprosto zaboravis na njega koliko je podesiv i udoban. jos ako imas malo vecu sapu to je to.

cijena je negdje oko 480 kn-a. zapravo,razer mamba i je wireless verzija deathaddera uz sitne preinake .

meni je osobno interesanta ova marka :

http://store.cybersnipa.com/

pogledajte stinger model..vidio sam da nekoliko stranih pro gaming klanova koristi taj mis i obzirom na cijenu mislim da bi bio isplativ samo ga nisam pronasao u nasim trgovinama.

(32€ , 1000mhZ i podesivost od 400-3200 dpi!)

15 godina
protjeran
sushii kaže...

mx 518 nebih preporucio jer sam ga osobno koristio i onaj gumeni kabl je do te mjere iritantan da prosto poludis dok nadjes polozaj gdje ti ne ujece na pomak misa, a i desna tipka misa mi je otisla nakon nekon vremena no dobro..necu reci da nije bilo rage-a na njemu.

koristim deathadder-a od razera i mogu reci da je mis cista perfekcija. kabl nije gumen tako da zaboravis da nije wireless i mozes ga podesiti do najsitnijih detalja tako da ne postoji opravdanje za promasaje  vidu misa. eto, naprosto zaboravis na njega koliko je podesiv i udoban. jos ako imas malo vecu sapu to je to.

cijena je negdje oko 480 kn-a. zapravo,razer mamba i je wireless verzija deathaddera uz sitne preinake .

http://store.cybersnipa.com/

pogledajte stinger model..vidio sam da nekoliko stranih pro gaming klanova koristi taj mis i obzirom na cijenu mislim da bi bio isplativ samo ga nisam pronasao u nasim trgovinama.

(32€ , 1000mhZ i podesivost od 400-3200 dpi!)

ma, miš je savršenstvo {#}

14 godina
neaktivan
Gaming miš - Mamba & Death Adder
majki4 kaže...

ja imam Mambu i pre pre pre zadovoljan sam... Igram na 5600dpi.. I btw. bolji mi je neg logitechovi G miševi

I ja imam Mambu, imam i Death Adder, dosta logitechovih miševa i Sharkoon Fire Glider.

Death Adder i Mamba, su praktično isti miševi, samo što je Mamba bežična (a može i žičano raditi).

Death Adder je sigurno najbolji miš, rađen točno po ergonomiji ruke (praktično imaš osječaj kao da je dio šake), kvaliteta materijala je najbolja moguća (lagan, svaki detalj savršeno dotjeran).

Mamba je opet najbolji bežični miš, koristi specijalnu tehnologiju ultra lakih baterija - tako da nije ništa teži od Death Addera, ali se mora zato puniti svaki drugi dan (ovisno o kvaliteti podloge za miša).  Treba imati uvijek još jednog rezervog miša (ili mambu moramo spojiti na žicu i tako raditi dok se ne napuni). 

Mamba ima bolje rješeno od Death Addera brzo prebacivanje podešenja (5. profila koje sami definiramo) pomoću dvije tipke sa lijeve strane gore (DeathAdder ima ispod tipku za prebacivanje). 

Mamba ima i puno više dpi čak 5600dpi, prema 3500dpi kod Death Addera. Mamba ima i tkz. "onboard memoriju" pomoću koje možemo spremiti podešenja npr. za veliki broj igara, bez da moramo imati bilo kakav softwer na računalu gdje se "leteći" spajamo s mišem (npr. na LAN partiju).  

Na radnom mjestu koristim Death Adder, a kod kuće imam Mambu - tamo mi je bitno da nemam žicu zbog rada sa više monitora (bočne strane) pa imam veće pomake s mišem i žica mi dosta smeta. Mambu sam nabavio nešto povoljnije za gotovinu, inače je gadno preskup. 

Bavim se gamingom (FPS lan turniri: COD-ovi, Counter Stike, UT, BBC2, Quake Live i sl.) i složenim grafičkim pripremama, miš (+podloga) i tastatura su mi vrlo bitni. 

Imam i vrhunske tastature Stell Series 7G i Razer ProType (bijela).

Trenutno korisitim podloge za miša Razer ProSolution ProPad, aluminijska-bijela(+Mamba) i Razer mantis control (+Death Adder).

Također je testirana i veća Stell Series podloga sa Mambom (vidi sliku dolje) i također jako dobro rješenje.

Inače, preporuka od Razera za Mambu su razerove tvrđe podloge => Hard Pads    

Razer Mamba Razer Mamba
Razer Death Adder Razer Death Adder
Sharkoon Fireglider Sharkoon Fireglider
̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 3:24 (njezic).
17 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Evo je presudno.

sushii kaže...

...

...

Jel ovo tipa "samo se hvalim2? Koliko je covjek rekao da bi dao?

njezic kaže...
...

Bavim se gamingom i složenim grafičkim pripremama, miš (+podloga) i tastatura su mi vrlo bitni. 

Imam i vrhunske tastature Stell Series 7G i Razer ProType (bijela).

Korisitim podloge za miša Razer ProType bijela (+Mamba) i Razer mantis control (+Death Adder).

Također je testirana i veća Stell Series podloga sa Mambom (vidi sliku) i također jako dobro rješenje.    

Sta konkretno znaci baviti se gamingom?

:)
17 godina
Gaming miš

Ode tema u propast, došao je "master of all Logitech fanboys" Logic.

Baviti se gamingom znači baviti se igranjem računalnih igara.

Osoba koja igra računalne igre naziva se gamer (od eng. gamer = hrv. igrač).

Logic to zna, samo pokušava iznijeti neke svoje ograničene misli i frustracije u svakoj temi u kojoj se javi.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:01 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I mos misliti ni spomenuo logitech nisam. Niti cu. Za ne pr.i.

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:00 (logic).
14 godina
neaktivan
Re: Gaming miš - Mamba & Death Adder
njezic kaže...

Bavim se gamingom (FPS lan turniri: COD-ovi, Counter Stike, UT, BBC2, Quake Live i sl.) i složenim grafičkim pripremama, miš (+podloga) i tastatura su mi vrlo bitni. 

osobno nisam clan fb drustvene mreze ali citao sam da su klinci svojevremeno napravili grupu ''moji starci su na facebooku'' ,oni ciji starci zbilja jesu.

obzirom na tvoje godine (ako su podaci u profilu tocni) , mozda bi tvoji klinci trebali razmisljati o kreiranju grupe :'' moj stari roka cod na lan party-u dok ja moram pisati zadacu iz matisa'' {#}

e,ja si pomalo sklapam gaming periferiju i ostala mi tipkovnica,podloga za mis i jos neke sitnice za uzeti pa ako se mozes javiti na pm  da razjasnimo neke stvari ili ostavis XF account 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice