Zanima me koja je po vasem misljenju najbolja gamerska tipkovnica do 600 kn. Ako je moguce (za tu cijenu) da je mehanicka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blackwidow?
Preproucio bi ti Steelseries 6gv2 (500kn) ali njega sada nema u stocku vec 3 mjeseca ako da idi na blackwidow(600kn).
Gledao sam u linksa na njihovoj stranici je 699kn
SteelSeries 6Gv2 naravno :)
Govorim iz iskustva.. Odlična tipkovnica, vrijedi svake kune..
Logitech G510
imam MERC stealth što se mene tiče nema se šta prigovorit lijeva strana gamerska i to je to pogledaj pa prosudi ona ti je negdje oko 500 možda i manje!!!!
imam MERC stealth što se mene tiče nema se šta prigovorit lijeva strana gamerska i to je to pogledaj pa prosudi ona ti je negdje oko 500 možda i manje!!!!
Kupio sam Merc stealth, i stvarno sam odusevljen. Tipkovnica je jeftina za sve sto nudi, lijeva strana je kao gamepad, ima backlight, tipko odlicne... Hvala na prijedlogu.
SteelSeries 6Gv2 naravno :)
Govorim iz iskustva.. Odlična tipkovnica, vrijedi svake kune..
daj mi reci plz kak ti je sa hrv znakovima, jel kolko sam gledo te US imaju tipku manje (kad sam gledao Ž ubiti fali) . ?
daj mi reci plz kak ti je sa hrv znakovima, jel kolko sam gledo te US imaju tipku manje (kad sam gledao Ž ubiti fali)
Sve stane osim ž, ž su stavili red ispod, ispred desnog shifta..
hm a kaj onda fali, jer svakak je gumb manje?
EDIT: a zabrijo sam sad sam kužio tek sve ok.
Sve stane osim ž, ž su stavili red ispod, ispred desnog shifta..
Hm..a konkretno kak se ponaša onda onaj steelseries modifier koji je umjesto lijevog window keya (na 6gv2) kad prebaciš tipkovnicu na hrv? jel radi on tako il je to onda window key?
Imam black widow ultimate i nebi je mijenjao ni za što (klak ,klak ,tup ,tup ,genijalno)
,što se tiče HR znakova ,uplatio i stiglo u kuverti nakon 7 dana http://www.4keyboard.com/sloveniancroatiantransparentkeyboardsticker-p-125.html u praksi to izgleda ovako: http://i44.tinypic.com/14ky2ag.jpg ,slikano je mobitelom ,tako da je u stvarnosti još bolje i funkcionalnije
kod black widow-a slovo Ž je poviše tipke enter http://i41.tinypic.com/mccakz.jpg
Logitech G510
Logitech G510
inače nemam niš protiv logitecha (dapače koristim ostatak periferije njihov), ali nemaju niti jedne mehaničke tipkovnice, tako da tu odpadaju.
Logitech G510 ,to mi je bila prijašnja tipkovnica dok nisam pola litre becksa iz limenke prolio po njoj
,ne može se usporedit sa razer black widow ili steelseries mech tipkovnicama
Hm..a konkretno kak se ponaša onda onaj steelseries modifier koji je umjesto lijevog window keya (na 6gv2) kad prebaciš tipkovnicu na hrv? jel radi on tako il je to onda window key?
Radi kako bi trebao radit, znači ne kao windows key..
Stisneš njega i onda ti radi onih 6 komandi na vrhu tipkovnice..
Radi kako bi trebao radit, znači ne kao windows key..
Stisneš njega i onda ti radi onih 6 komandi na vrhu tipkovnice..
izvrsno, sutra onda idem po nju.