Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.047.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nije li to ovo?

Graphics/Animation/fx

• Fixed a rare case of characters getting stuck in T-Pose (arms extended in a T).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Jesse kaže...

Nije li to ovo?

Graphics/Animation/fx

• Fixed a rare case of characters getting stuck in T-Pose (arms extended in a T).

Nije. Taj bug (t-pose) je kad ti lik iznenada ima raširene ruke kao da se igra letenja Osmijeh, a ono leteće oružje je kada čas imaš oružje u ruci a čas udaraš praznom šakom dok ti je oružje metar od ruke negdje u zraku. Vidi moj post i sliku malo iznad.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina

He he meni je sinoć goblin ostao u toj pozi usred fighta, toliko sam se cerekao da me još skoro zatukao :)

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dajte još slika ljudi...

Evo ti još slika iz ekspanzije, ali u threadu s LOTRO slikama, sorry... Urednije je, a ima ih još koji žele tamo vidjeti LOTRO slike.

17 godina
neaktivan

ja još nisam imao problem sa letećim oružjem i tom t pozom al sam vidio neke elfove u tim pozama hahaha :D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

btw, usao sam u Moriu i fasciniran sam. jel se to meni čini ili Lotro ima poboljšan izgled tekstura kamena i sl.? nekak mi je sve poprilično oštro, recimo pod i šljunak, izgleda mi baš dobro.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina

Grafika je poboljšana, i to vidno. Puno bolje se vidi u daljinu, teksture su bolje, i sami modeli likova.

17 godina
neaktivan

Pozdrav svima...

Evo i mene malo da ne mislite da sam vas zaboravio Cool

Igram Mom sad vec tjedan dana i dosao sam na 57lvl, kao sto znate bugova ima ko u prici, al nadam se da ce rijesit to s prvim patchom koji izlazi za koji dan.

Sto se tice playa do sad, Eregion mi je bio odlican i vise nego sta sam ocekivao ali Moria je vec druga prica. Questova ima vise nego kineza, cak mozda i vise, neki questovi nemaju smisla, kao single quest a tip ima 16k morala i jos 5 mobova od 3k oko sebe Smijeh

Da ne spominjem koliko je mracno unutra, kad odem radit guild rep u rivendell preporodim se odma Smijeh

Jos 3 lvl do 60, moj LM je odlican, samo novi pet nije bas nesto, lynx rulezz jos uvijek.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

kao sto znate bugova ima ko u prici, al nadam se da ce rijesit to s prvim patchom koji izlazi za koji dan.

Znamo, znamo, zato i rijetko igram, samo se ti nadaj patchu Osmijeh

Vrijeme ide, naša pretplata curi, a oni 'lade muda. Bar da svakih par dana po nešto isprave. Ovako ja championa koji nativno radi dual-wielding sada zbog buga s letećim oružjem učim na two-handed legendarni mač. Banana.

Uniq kaže...

samo novi pet nije bas nesto

A nije ni novi mount. Kaži ovim WoWovcima da smo mi dobili za jahati planinsku kozu, pa ih pitaj što oni jašu... Sramim se

17 godina

Ma dobro, ima bugova ali nisu takve prirode da ne mozes igrati. Malo mi je to napuhano.

A sto se mountova tice, kaj mozes ocekivat u middle earthu. Pa necemo mi imati letece tepihe, i zmajeve, mamute, i sta ja znam.

Sta bi se desilo kad bi svaki igrac imao svog Gwaihira. Koma.

Ako oces high fantasy, imas wow, a sad i war.

17 godina
neaktivan

Pa dobro bi bilo zajahat nesto ovakvo, Fell Beast , posto je Smaug mrtav.

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

A sto se mountova tice, kaj mozes ocekivat u middle earthu. Pa necemo mi imati letece tepihe, i zmajeve, mamute, i sta ja znam.

Sta bi se desilo kad bi svaki igrac imao svog Gwaihira. Koma.

Donekle se slažem da Turbine nastoji držati konzervativno Tolkienov koncept.

Ali već su počeli srati sa spellcaster klasom Rune keeper (podigli su se iznad razine J.R.R.T. koncepta), a druge stvari, kao kod Elfova, učinili prizemnima (spustili su se daleko ispod razine J.R.R.T. koncepta).

Isto tako im je samo malo više mašte, hrabrosti i muljanja bilo potrebno da nam mountove učine zanimljivijima ili da ostave samo konje, i točka. Ne pretjeruj da moramo jahati Gwaihira! A što je s ostalima iz njegovog naroda? Mi ne jašemo Shadowfaxe, ali svi imamo konje (jesi li znao da je sva razlika kod konja samo u dizajnu, a ne u brzini?! Čemu to krvavo stoljetno nabijanje bodova u PvMP do visoke reputacije da kupiš prekrasnog crnog konja koji je brz kao moj festivalski sivi?! Ili zašto ne mogu pričati s NPC za kvestove sa konja? Zašto konjem ne mogu kroz kapije mapa nego u svakom slučaju moram sjahati?). Kad već muljaju, onda neka smuljaju ljudski. Ili kao što kaže kolega Chaky iznad, možemo imati i te beštije, ako ne pripitomljene, a ono bar kao monster-play.

Planinska koza za jahanje... ZOMG! Molim vas, Valari, da ovo ne čita netko sa WoWa!

Zašto nemamo čamce za Evendim nego samo vječno plivanje, a likovi iz priče su koristili čamce? Stoji čamac na obali kao da je panj. Zašto ne mogu sprintati osim samo s posebnim skillom? Ima toga dosta retardirano, da ne nabrajam...

Budi realan. LOTRO je jako dobra MMO igra. Ali samo nekoliko stvari je uzdiže malo iznad sličnih MMOG danas, u ostalome je ista. Većinom isti mehanizmi držanja igrača na pretplati kao i WAR i WoW. Sve ostalo je osobni doživljaj i faktor zabavnosti. Ja ću pauzirati igranje kad god mi dođe do jaja grindanje za besmislene bodove, ali neću prekinuti igranje do samoga Mordora upravo zbog J.R.R.T. svijeta i zbog želje da prođem kroz priču kao sudionik i nagledam se Međuzemlja i te atmosfere.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 15:08 (Faerdhur).
17 godina

Nista nije savrseno, pa tako ni ova igra.

Naravno da mjesta za napredak ima uvijek. Ali vec i trenutno, takva kakva je, igra je fantasticna, te ako nisi zagrizeni pvp-ovac, usudio bi se reci, najbolji mmorpg na trzistu.

Mozda nema svaki pojedinacni element najbolji, ali suma sumarum svega daje najbolju igru. Naravno ne za svakoga.

U svakom zanru nekome nesto pase, drugome ne. Nekima je NFS ultimativna voznja, nekima je totalno preseravanje.

Isto tako i Lotro. Ako su ti bitne atmosfera, prica, questovi, a pogotovo ako si od prije ljubitelj Tolkiena, ovo igra pruza najvise.

Sve mane stoje, ali gle, nista nije crno i bijelo. Pokusavaju biti dosljedni Tolkienu, ali znaju da ponekad moraju popustiti zbog zahtjeva ljudi. I neki su odusevljeni sa Runekeeporom, a puristi ga ne mogu podnijet. Da, ima i grindanja, ali puno manje nego u drugim slicnim igrama.

A nazalost, u danasnje vrijeme se neke stvari moraju davati na kapaljku tako da bi se imalo razloga za daljnje ekspanzije, ne mozes dobiti sve odjednom.

Vjerujem da ces se sa konjima oduseviti vec kroz godinu dana, u najvjerojatnijoj novoj ekspanziji baziranoj na jahacima Rohana.

Neko je na US forumima skuzio da ako upises ridersofrohan u adressbar, imas redirekciju na lotro.com.

Tako da sam siguran da cemo dobiti i dodatne hobije, i camce, i brodove, i dodatne konje, novi housing, svasta... ali s vremenom. Ako nista drugo, Turbine nam zbilja redovito daju ekspanzije sa mnostvo dodatnog sadrzaja, i posveceni su fanovima, slusaju nas, citaju postove, i ponasaju se skladno tome.

Sto se mene tice, kapa dolje Turbine i igra opcenito.

P.S. konji se razlikuju, mozda ne u brzini, nego u kolicini damage koji mogu podnijeti prije nego te sruse (iako mi se cini da sam citao i da je 5% razlika u brzini)

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

A nazalost, u danasnje vrijeme se neke stvari moraju davati na kapaljku tako da bi se imalo razloga za daljnje ekspanzije, ne mozes dobiti sve odjednom.

Ovo je jasno, kapitalizam...

Dachande kaže...

Vjerujem da ces se sa konjima oduseviti vec kroz godinu dana

1 godina, 12 mjeseci.

12 x pretplata = nova Radeon HD 4850 Osmijeh (godišnje jedna dobra nova grafulja)

Dachande kaže...

P.S. konji se razlikuju, mozda ne u brzini, nego u kolicini damage koji mogu podnijeti prije nego te sruse (iako mi se cini da sam citao i da je 5% razlika u brzini)

A koliko se razlikuje trčanje malenog kratkonogog Hobbita od prvorođenog i uzvišenog Elfa? Osmijeh

Da, brate po mržnji prema Angmaru, slažem se s tobom uglavnom. Neka svatko sebi izvuče najbolje iz igre i zabavi se - it's all about fun - uvijek sam govorio... Kad neke retardirane stvari krenu na živce tu je uvijek pivo i dobra TV serija Osmijeh

17 godina
neaktivan

Zato napraviš life subscription za 870kn i to je to. :-)

Meni je Lotro predobar i stvarno se svaka 3-4 mjeseca doda nešto novo i uvijek ima nešto novo za raditi.

Lotro je prezakon.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oni pokusavaju bit dosljedni, nije to wow da mogu stavljat unutra kaj god im se sprde, pokusavaju docarat Tolkien svijet, i ljudi vole Lotro bas radi toga jer je original na svoj nacin. Atmosfera je dobra u igri, mozes se zabavit, a sta se tice mountova, razlikuju se samo u tome koliko dmg mogu primit da te ne dismountaju, a brzina je svima ista i to je ok po meni, pony konj je malo na speedu i trci isto ko veliki eto rijesenje Smijeh

Istina je da su mogli nesto napravit u Evendimu za prelaz preko vode al eto mozda stave u buducnosti, tak i tak imaju materijala koliko oces za expenzije, di su jos Rohan, Gondor i sve ostalo sta fali...

Koliko sam cuo igra ce se razvijat jos 10tak godina tako da mozemo jos svasta ocekivat od njih, neka samo poprave te bugove i bit ce sve ok.

Sto se tice placanja nije mi tesko dat 200kn svaka 3 mjeseca, igram kad se zazelim a i frendovi su gore isto tako, tako da je zabava zagarantirana...

A sto se tice playa, jucer sam isao sam na Watchera, to je bilo zanimljivo, puknuo me za 12000dmg i to je to bilo, da ne spominjem dread koji je bio tolik da nisam vidio zeleni dio morala nego samo sve narandjasto, preko 15 dreada Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da su svi konji isti.

Koji su konji najrezistentniji na udarce??

Meni se sviđa Annuminas konj, dali je on otporan na udarce.

17 godina

Mislim da su Ashen i Annuminas rep konji isti, a sad nisam 100% siguran dal je Ettenmoors izdrzljiviji od njih, ili ko i oni.

17 godina
neaktivan

Svi konji od reputacije su ti izdrzljiviji od ovih obicnih koje kupis. Bar nesto pametno od reputacije, mozes primit vise udaraca...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima LOTRO-vcima! :)

Srdačno vas pozdravljam i da  budem kratak:

zanima me koliko se "teško" uključit u igru, pohvatat sve te cake i sl.? Fan LOTR-a jesam, kad sam vidio LOTRO, počeo sam se premišljat dal da igram ili ne...

Evo jedan dan sam definitivno "krenuo" u kupnju igre, prije toga pogledao official web od LOTRO-a, pogledo neke filmiće, a kad ono...milijun ovog, milijun onog, izgubit ću se sigurno... :((

Osim toga, ako vam nije problem, kratko da mi kažete što sve moram kupit i sl. Znam da je izašla ekspanzija "....Moria" pa sad...koje sve treba kupit? Ima 3 nastavka ukupno, jel?

A što je sa onim bonovima koji postoje kod WoW-a, kakav je princip s njima?

Nadam se da nisam bio dosadan! :)

Hvala na razumijevanju!

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav Lotr-ljupcu!

Nije se teško ukljucit u igru, pogotvo ako si vec igrao neki mmorpg. Ali i ako nisi, veoma je jednostavno, dobro su sve stvari objasnjene tooltipovima, a i community je u ovoj igri odlican. I nakon godinu i pol od izlaska, ljudi su i dalje srdacni, i imaju zivaca odgovarati i pomagati.

Dobra stvar ti je i ta sto je prije 2 tjedna izasla ekspanzija (prva), te je sad puno low lvl charactera koji isprobavaju nove klase.

Inace da, ima mali miljon toga u igri, i zato ti savjetujem, nemoj rushat, lijepo sjedni i uzivaj, ova igra moze pruziti zaista mnogo uzitaka. I nije cilj odma doc do zadnjeg levela, nego uzivati.

Kaj moras kupit? Original koji se zove LotrO: Shadows of Angmar, i ovu ekspanziju Mines of Moria. No, naravno, igru mozes igrati i bez Morie, ali nemas mogucnost levelanja do 60, nego do 50, nema 2 klase, nemas pristup tim nekim zonama, ali za pocetak (prvih 2-3 mjeseca) sigurno mozes uzivati i samo u originalu.

Placa se bonovima, no kod nas vlada kronicna nestasica bonova, ali i primjeraka same igre, tako da je najbolje uzet online ako znas nekog ko ima karticu.

Ili mozes od mene, jer bas srecom imam doma jedan primjerak igre koji sam osvojio na nagranoj igri, te bon za 60 dana igranja.

I slobodno pitas sto god te zanima.

17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi.

Procitah 34 stranice i potrajalo je.

Odlucio sam se za svoj prvi MMORPG i to ce biti LOTRO.

Sad imam par pitanja na koja se nadam da cu dobiti odgovor. U biti mi trebaju potvrde mojih zakljucaka

Najjeftinije je da kupim kljuc preko www.offgamers.com , ako se ne varam?

Skinuo bih prvo trial EU verziju. Nisam tamo primjetio nikakav torrent da mogu nastaviti skidanje kad prekinem.

Da li neki od ovih ponudenih mjesta za skidanje (npr. gamershell) podrzava nastavak skidanja.

Sta se tice MoM, nju nisam namjeravao uzeti odmah, jer se stvarno ima sta za raditi na pocetku (sjetite se svojih pocetaka pred kojih godinu dana i vise Osmijeh ).

Uzeo bih ju odmah jedino, ako ona nesto dodaje pocetku igre (iteme, questove i sl.). Znam da dolaze s njom dva nova lika, ali ne znam da li bih s njima igrao.

Uletio bih najvjerovatnije na Eldar server zbog kina SWIM, jer citajuci ovih 34 stranice mi se ekipa svidjela.

Da li je sad ovo njihova oficielna stranica ili jos koriste onaj forum (ili je oba dvoje jos u upotrebi) www.eldar-swim.tk ?

U svim RPG-ovima koje sam odigrao kroz godine najvise mi se svidala Cleric klasa, pa bih molio preporuku u LOTRO koju da uzmem.

Znaci healer, ali da bas nije pahuljast kao magovi u ostalim igrama. Znaci da moze koju wargovu glavu rascjepati Smijeh.

Mislio sam uzeti dwarfa, ali mi on ne djeluje kao healer, ali zato i pitam na forumu posto se mozda varam.

Jos me zanima da li igru moram instalirati na sistemsku particiju (na kojoj je OS) ili mogu na koju god zelim? Pitam zbog updateova.

To je uglavnom to.

Vidimo se uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 14:24 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Najjeftinije je da kupim kljuc preko www.offgamers.com, ako se ne varam?

Da, bez zareza na kraju adrese Osmijeh

Pogledaj ovu njihovu stranicu. Tu imaš sve, u dolarima. Pred kraj ti je 60-day game time card

Ali, UPOZORENJE, prijateljsko - odi najprije unutar svojega accounta na Codemasters stranici provjeri sve opcije i sam izračunaj što ti je isplativo. Dakle, prije nego se odlučiš na game card prijavi se kao da ćeš plaćati Master, Visa ili nekom karticom, pa vidi opcije za 1 mjesec, 3 mjeseca ili doživotno, izračunaj koliko ti je to mjesečno, pa usporedi s cijenom onog game card. Uvijek možeš napraviti cancel  pa obnoviti pretplatu nekim drugim načinom plaćanja.

Svakako je najisplativije jednokratno doživotno ($199) ako rasporediš tu cifru na više od godinu dana igranja ($199 / 12 = $16,66, a to je 93 kn mjesečno za jednu godinu) ali nikad se ne zna kad ćeš prestati igrati. Ako igraš dvije godine, super je cijena, a s druge strane kad ti stvari malo dosade i istekne game card (60 dana) možeš napraviti pauzu par mjeseci pa se vratiš s novim game card. Zavisi što preferiraš.

Chaky kaže...

Sta se tice MoM, nju nisam namjeravao uzeti odmah, jer se stvarno ima sta za raditi na pocetku (sjetite se svojih pocetaka pred kojih godinu dana i vise Osmijeh ).

Uzeo bih ju odmah jedino, ako ona nesto dodaje pocetku igre (iteme, questove i sl.). Znam da dolaze s njom dva nova lika, ali ne znam da li bih s njima igrao.

Pa, od ta dva nova lika, mogu ti reći da mi se sada iz ove perspektive lvl52 championa više sviđa kako su napravili wardena. Odigrao sam prvih 6 levela s wardenom i žalim što nisam to imao ranije. Sada mi se ne da igrati sve to ponovno s njime, pa traitovi, grindanje... Ali definitivno vrijedi za melee igrače.

A novi rune-keeper ti je univerzalni caster, čitaj malo po webu pa razmisli.

Chaky kaže...

Jos me zanima da li igru moram instalirati na sistemsku particiju (na kojoj je OS) ili mogu na koju god zelim? Pitam zbog updateova.

Može bilo gdje, bitno da registry to zabilježi, sve ide normalno.

Toliko od mene, za ostalo tu su i drugi igrači.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 13:51 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Pomakao sam zarez. Izgleda da mi zbog zareza nije htjelo stranicu otvoriti Namigiva

Cini mi se da se ovo najvise ispalti zbog 45 dana.

http://www.offgamers.com/lotro/eu/cdkeys/gold-edition-cp-65029.ogm?tpl=2

Budem jos prosurfao u vezi rasa i klasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam pao u nesvjest kad sam vidio cijene na ovom sajtu!!

Jel to sigurna stranica? Mozem normalno platit sa amexom? Nema nikakvih vise davanja na ovu cijenu? Jel to samo digitalno ili dobis i fizicku igru?

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Cini mi se da se ovo najvise ispalti zbog 45 dana.

http://www.offgamers.com/lotro/eu/cdkeys/gold-edition-cp-65029.ogm?tpl=2

Naravno, najbolja cijena, ali "uvijek čitaj sitna slova"! U ovom slučaju to ti je na dnu te stranice:

Disclaimer:
1) Does not include manuals, Installation CDs, box, physical card or elements.

Znači, čisti download clienta (preko torrenta), a od njih kupiš ključ za igru i imaš free 45 dana, i sve ostalo što ide uz gold verziju. Što je OK od njih, za svakog tko može podnijeti da nema box i manual. To ti je 106,80 kn, jel tako?

Međutim, na Codemasters store online imaš isto gold verziju LOTRO u boxu koja ti box + shipping (čekanje tjedan dana) košta preračunato 164 kn, za onog tko voli imati box i ostalo.

Lijepo što paziš na lovu i optimiziraš, ali prvo skini client, potom ga zaprži i spremi za slučaj reinstaliranja, pa onda idi kupi ključ.

Pozdrav i sretno, vidimo se online!

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ja sam pao u nesvjest kad sam vidio cijene na ovom sajtu!!

Jel to sigurna stranica? Mozem normalno platit sa amexom? Nema nikakvih vise davanja na ovu cijenu? Jel to samo digitalno ili dobis i fizicku igru?

Kao što prije rekoh, i ja sam zaključio da je Offgamers stekao slavu na prodaji in-game golda, znači mogu imati itekako lošu reputaciju, ali sam se kockao prvi put i od njih kupio ključ za jedanu game time card, pa kad sam vidio da se transakcija odigrala bez problema i hitro, kupio game time card drugi, put, pa treći put... Sve profi odigrano, svaka čast.

Imaju sve vrste plaćanja (mislim da nisam vidio Google Checkout uslugu), ali sam ja na PayPalu (tamo imam pohranjenu karticu) pa preko njih sve plaćam, i zadovoljan sam Offgamers uslugom.

Nakon nekog vremena ti daju prvo popust od 5% na sve, kad si njihov korisnik. Znači, vidiš na webu jednu cijenu, potom se logiraš pod svoje ime i vidiš malo manje cijene Osmijeh

Onda sam ih testirao i dalje - imaju uslugu Live Chat na koju sam odmah po uplati postavio pitanje o isporuci. Odmah ti se javi agent, odgovara na sva pitanja, ljubazno, a za prvi put za provjeru mog accounta nazvali su me na telefon koji sam im dao i provjerili podatke.

Ali uvijek kod kupnje kod njih išao sam s rezervom da "popušim" tih stotinjak kuna za probu. Međutim, do sada nema ništa od "pušenja", dečki rade kako treba. Da se radi o većoj lovi, vjerojatno bih se više plašio, ovako je sve bilo OK, što se tiče mog slučaja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 17:06 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Ispada oko 110kn, sve ovisi o tecaju na dan kupovine.

Ne budem uzimao dozivotnu pretplatu jos za sad, ali nikad se ne zna.

Napravit cu backup igre za svaki slucaj.

Skuzih da su healer klase Minstrell i Rune-keeper, ali vidjet cu kad pocnem igrat sta mi se vise svida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Chaky taj gold što si izabrao ti je bez mines of moria expanzije tj. ne možeš igrat s dve nove klase, rune-keeper i warden + ostalo što donosi moria.

Evo ja sam baš buraza navuko preko 14 dana triala i kad je došlo vrijeme da se registrira account, sve preko coedmasters accaunta bila je opcija samo shadow of angmar (19.99$), samo moria (ak već imaš SOA) ili kompletna igra (39.99$). Uz svaku opciju je bilo 30 dana, isto bez ičeg fizičkog.

Odlučio se za full, znači SOA + MOM i to ga je izašlo 236kn.

Neko je pito za annuminas konja, je izdržljiviji je ko i svaki reputacijski mislim. Ja ga imam :), a za ovu planinsku kozu će potrajat dok se nakupi reputacija, mada sam već vidio neke likove sa svojim montovima.

Evo malo da hvalim mog huntera :)

Baš sam jućer malo experimentiro (lv 59) i stavio masu critical hit i sl. traitova. Kad sam ga složio u strength stavu mi diže damage 30%, ali i potrošnju powera 40%. Uglavnom ispuco sam jeadan heartseeker i dobio devastating critical hit za 3500 damaga hahaha, raskolio sam jadnog orca na pola. Naravno potrošnja powera je ogromna tako da nakon par uzastopnih borbi moraš stat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 21:47 (Mesar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam class item koji mi reducira potrošnju powera za moje hunter skillove, tako da je za tako nešto dobro imati dobar class item.

Osim toga možeš koristiti bow chantove koji reduciraju power consumption i tako se boriti u strength stavu a da skoro ni ne osjetiš onu 40% voeću potrošnju.

Ps. hvala na odgovoru za konja, to sam ja pitao.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 8:38 (Brajki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice