- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
This is funny. :)
Turbine je poznat po dugoviječnim mmo naslovima. Ali po onom što čitam po forumima i svakodnevno u world chatu, čini se da lotro neće još dugo. Već dugo nisam nigdje pročitao ili čuo nešto pozitivno od strane igrača. A developeri su izgleda zagrizli u nešto što jednostavno sa svojim ograničenim resursima ne mogu progutati.
Turbine je poznat po dugoviječnim mmo naslovima. Ali po onom što čitam po forumima i svakodnevno u world chatu, čini se da lotro neće još dugo. Već dugo nisam nigdje pročitao ili čuo nešto pozitivno od strane igrača. A developeri su izgleda zagrizli u nešto što jednostavno sa svojim ograničenim resursima ne mogu progutati.
Iskreno u usporedbi s ostalim mmorpg igrama na tržištu lotro je loš.Da ne igram igru već 5 godina i imam ekipu s kojom igram,nebih je ni igrao.Također nikad više nebi ni započeo lotro,niti bi ikome drugom preporučio da započne.
Ako se ne varam 4/2017 ističe licenca turbineu za lotro,tako da možda i bude kraj ako nastave ovim tempom,iako sumnjam jer ako su igre poput asheron call još "žive" onda će i lotro jer vjerojatno donosi više zarade,ali pitanja koliko jer nema šanse da više od par milijuna godišnje
Nije lotro loš. Dapaće meni je jako dobar jer ne podnosim ove azijske nebuloze... Jedino što mi se svidjelo bio je AoC. Uz to lotro je igra koja najbolje vizualno predstavlja tolkienova dijela... daleko je ispred bilo koje LOTR igre i Jacksonovie kukuruze od filmova. I zato je ponajviše igram i uvjek ću je preporučiti. Ali igra je postala nakon ne baš uspješnog prelaska na novi hardwer nestabilna do boli i ne predviđam joj sjajnu budučnost...
https://www.facebook.com/Neckcracker-1156884404322666/?fref=ts Ako netko treba pomoć vezano uz cappya ili općenito uz igru tu je najbolji kapetan na Evernightu - Neckcracker.Sad je otvorio i vrata drugim cappyima da uče od njega i budu njegovi padawani
Nikad čuo za tog kapetana.. jel li to neki Zrinkov budući konkurent?
Nikad čuo za tog kapetana.. jel li to neki Zrinkov budući konkurent?
Z way,only way,pro way & best way >>>>>>>> Neckcracker jazavac
Pozdrav svima,lotro igram skoro dve godine i stvarno mi je dobra igra.Interesuje me samo jel moguce da Balkanci ni na jednom serveru ne mogu zajedno???Na Evernightu nas ima mnogo i svi smo podeljeni na sto strana...kada bi se sastavili ne bi bilo jacih...razmislite o tome
Nebi bilo jacih?za sta?za 10 grupa Sambroga u isto vrijeme?eventualno Fornost,toliki ti je max doseg pojedinih Balkanskih kinova
Ako kin sluzi samo za Sambrog ili Fornost onda si promasio igru.Za druzenje,razgovor,smeh,pomaganje jedni drugima...Dugo sam igrao na Gladdenu gde nije bilo mnogo Balkanaca i kada neko na WC napise *Pozdrav* obradujem se kao malo dete.Druzili smo se i dopisivali danima...
Ti si promašio poantu mog posta
Ako kin sluzi samo za Sambrog ili Fornost onda si promasio igru.Za druzenje,razgovor,smeh,pomaganje jedni drugima...Dugo sam igrao na Gladdenu gde nije bilo mnogo Balkanaca i kada neko na WC napise *Pozdrav* obradujem se kao malo dete.Druzili smo se i dopisivali danima...
Bit ce da si malo usamljen za Valentinovo :)
Ja obično u igrama bježim od balkanaca koliko ide... Jedino RL frendovi dolaze u obzir. Zato sam proveo 4 najljepse lotro godine na riddermarku (australijski server) sa par prijatelja i jednako se zabavljo, igrao, šalio itd. Neka 3 balkanca sam banao (ignoreao?) treci dan i od tada sam bio vrlo sretan čovjek. Ja ne shvaćam baš poantu tog "e sa balkana si, sad smo si frendovi" spiku. Boli me patak odakle je tko, ako mi je zanimljiv, družimo se, ako nije.. adios pedro. Neznam čemu to "grupiramo se jer smo mali".. kao da će me tamo neki kengur Elf više ili manje volit. Kad mi je nešto trebalo, napisao bih to u glff i dobio bi sve kroz max 5 minuta. Toliko su mi bili dragi da sam se na tom popisu stanovništa deklarirao kao australijanac. I sad mi je milo oko srca kad mi netko spomene australiju
Ja sam već ne tako davno nešto bio napisao na temu Balkanaca u LOTR-u u ovoj temi, pa se neću ponavljati. Kako god balkanci imaju čudnu sklonost reklamirati se u world chatu... kao da nekog zanima tko su. to im je valjda ostalo iz vremena kad se ranih 1900-ih emigriralo u Ameriku pa kad su čuli je neko u New Yorku progovorio njima poznatim jezikom odmah su ga doživjeli kao davno izgubljenog rođaka...
Rijetko, jako rijetko da vidim nekog stranca kako piše materinjim jezikom u global chatu. Stvar kulture. Nešto što je nekim balkancima strano dakako, oni to ne kuže nego sramote sebe i druge. Balkanski kinovi... nema tu zajedništva... zato i ima na evernightu više balkanskih kinova nego svih ostalih zajedno. Jednostavno to je takva materija da je nemreš držati na okupu. Ima više drame nego u turskim i meksičkim sapunicama zajedno.
Nekultura, vrijeđanje i psovke (iako ih tamo večina ne razumije) su svakonevica... SWIM i The Last Sons of Gondolin.. tamo je bilo i zajebancije a i ozbiljno se raidalo... ali brate, nisu si j... mater svakih pet min u global kanalu ili ne znam što...
Jel igra p2w? mozda pocnem igrati jer obozavam Tolkienove filmove
Zeznuta je instanca dok ne naučiš,npr mi dok nismo uvježbali ovakvu taktiku za cijelu instacu nismo mogli biti tako brzi.Ostajalo nam je inače 2-4min.A prije nego što smo prvi put prešli jedno 8-10 puta smo igrali dok nismo našli tu taktiku,recimo jednom wajpamo odmah izađemo iako imamo vremena završiti.
Dosad sam je napravio 10 puta,ali više ni ne igram.Prešao sam je kao tanking warden,dps warden,dps rk,dps champ
Jel igra p2w? mozda pocnem igrati jer obozavam Tolkienove filmove
Tolkienove filmove? Zar je tolkien snimao filmove? Hmmm.. Vjerojatno si mislio na Jacksonove filmove koji osim imena nekih likova i lokacija nemaju puno zajedničkog sa Tolkienovim dijelima. Dakle vejerojatno ćeš ostati razočaran jer igra prati događaje iz knjiga i nema nikakve veze sa filmskom trilogijom.
Vidio sam da sam napisao Tolkienove filmove, a ne knjige. Mislio sam editat al nije mi se dalo, znao sam da ce netko to istaknut hihi :D
Znam, P. Jackson je snimao.
Pozdrav svima,lotro igram skoro dve godine i stvarno mi je dobra igra.Interesuje me samo jel moguce da Balkanci ni na jednom serveru ne mogu zajedno???Na Evernightu nas ima mnogo i svi smo podeljeni na sto strana...kada bi se sastavili ne bi bilo jacih...razmislite o tome
izbjegavaj balkanske kinove
Ljudi kako ste mi?
Evo ja već jedno pola godine nisam bio u lotro svijetu, jednostavno niti nemam vremena više kao nekad a doći na 20ak minuta dnevno mi nije gušt.
No ipak tu i tamo se zapitam ima il što novoga u zadnjih pola godine, kako ide sa ekspanzijama, ja sam prestao igrati baš u doba kad su uveli legendary weapon koji možeš lvlati i došao sam na kratko samo kad su omogućili transfer sa Eldara.
Ni ne isplati se
Pa eto, zadnji update što je izašao nakon Osgiliatha je Minas Tirith sa okolicom. Grad izgleda zaista dobro. Update sadrži dvije nove BB instance. Uskoro će vjerojatno u 4 mjesecu U 18. Battle on pellanor fields sa novim instace clusterom koji uključuje 12 man raid.
Pa eto, zadnji update što je izašao nakon Osgiliatha je Minas Tirith sa okolicom. Grad izgleda zaista dobro. Update sadrži dvije nove BB instance. Uskoro će vjerojatno u 4 mjesecu U 18. Battle on pellanor fields sa novim instace clusterom koji uključuje 12 man raid.
Teško da će u 4-tom mjesecu novi update,a pogotovo cluster pack.Cluster pack će 100% kasniti mjesec-dva za regijom
ako neko nije vidio, stiže u18 na bullroarer ovaj vikend. također obećavaju popravljanje laga za eu igrače, iako nisam baš preoptimističan...
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?603122-Upcoming-Performance-Work&p=7553798#post7553798
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?603653-Update-18-Beta-1-Release-Notes-amp-Known-Issues-PRELIMINARY-AND-NON-FINAL-BULLROARER-ONLY
vrijeme je za testiranje novih instanci
Košta 1995tp
zasad 2 nove 3 man i jedna 6 man
Jako dobar update, čak i u ovako nedovršenom izdanju. Word builderi opet rasturaju... instance nisu loše. Novi raid doduše tek dolazi sa nakandnim patchem. cijena je malko visoka, ali opet u nju je uključen i instance cluster sa raidom.
Uz novi pellanor armour set dolazi i novi rift armour za svaku klasu... znači li to da planiraju skalirati rift raid?!?