World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
KingNothing kaže...

di ima wotlk za skinit ?

ne mogu na official downloader zato sto mi uvijek pukne veza kad ga pokrenem -.-, a verzija sa gamershella ne radi

Instalirao sam nekidan wow na laptop od nule.Nacin instalacije je promijenjen,nakon instalacije wow-1 i logiranja na battle net automatski se skidaju patchevi i ne trazi instalaciju ekspanzija.Stari patchevi vise ne funkcioniraju a nove imas za skinut ovdje ako ne zelis da ih downloader skida.

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Da, i poslije ovog od 5,9 GB još jedan od 2,6 gb mislim.

Na koji ćeš server uletit?

Ja sam na Darkspearu, Tauren Warrior (lvl 19), igram od ponedjeljka.

Ja sam na Frostmane  Human DK (lvl 80)

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
Brada kaže...
KingNothing kaže...

di ima wotlk za skinit ?

ne mogu na official downloader zato sto mi uvijek pukne veza kad ga pokrenem -.-, a verzija sa gamershella ne radi

Instalirao sam nekidan wow na laptop od nule.Nacin instalacije je promijenjen,nakon instalacije wow-1 i logiranja na battle net automatski se skidaju patchevi i ne trazi instalaciju ekspanzija.Stari patchevi vise ne funkcioniraju a nove imas za skinut ovdje ako ne zelis da ih downloader skida.

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Ne trebaš se uopće mučiti sa instalacijom ako ga već imaš negdje instaliranog. Samo prekopiraj cijeli WOW folder na drugi komp i radi normalno.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ajme... Sad sam gledal malo da se na stare dane podsjetim, jedan world event epskih razmjera. Riječ je naravno, o Opening the Gates of Ahn'Qiraj. Sad sam siguran da više WoW ne igram.

Ovakve stvari su WoW učinile epskom igrom.

Event koji je imao najduži quest chain otkad je igre. Event koji je zahtjevao koordinaciju najjačih guildi na serveru. Event koji je zahtjevao suradnju svih igrača jedne strane. Event koji je zahtjevao suradnju i Horde i Alijanse. Event za koji su se za borbu skupljale zalihe po par tjedana, pa čak i mjeseci (real time). Event koji se koordinirao preko serverskih foruma, neki su serveri čak i web stranice imali... Imati titulu Scarab Lord, mislim da je to najprestižnija titula u WoW-u. Bar za mene.

To, takve stvari WoW su učinile epskom igrom. Igrom kao ni jedna druga. Gledati stotine igrača - Horda, Alijansa, nije bitno - kak čekaju zajedno pred Vratima da lik sa Scepterom udari po gongu i da se to konačno otvori...neprocijenjivo.

Tek tolko da malo nostalgije podijelim s vama... :)

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eh meni treba informacija gdje je najjeftinije uzeti LK cd key, ako neko zna.

Evo vidim da i tamo gdje je bio 20€ sad je 30€.

Ali nasao sam ovdje po staroj cijeni pa me interesuje da li je neko kupovao sa ovog site-a i da li su ok.

http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/wow-cd-key/wow-wrath-of-the-lich-king-expansion-cd-key-eu-cp-57347.ogm?tpl=2&gclid=CNaTidfxi6UCFQgw3wodp1EGMQ

EDIT: Ipak sam kupio i dobaio kljuc u roku od 5 minuta. Verifikovao ga i radi sve kako treba. Preporucujem. Jedino mjesto sa tako jeftinim cd key-vima za WOTLK svuda su sada 30€

Hvala.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:21 (dejson).

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Joj kako mi je žao što se wow plača.

mislim igra zaslužuje to al ipak mi je žao. mada me ne smeta igram na glizzardu ali onako jednom sam na forumu negdje pročitao da wow uskoro bude besplatan. al ne vjerujem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Joj kako mi je žao što se wow plača.

mislim igra zaslužuje to al ipak mi je žao. mada me ne smeta igram na glizzardu ali onako jednom sam na forumu negdje pročitao da wow uskoro bude besplatan. al ne vjerujem

bez brige nikad nebu besplatan. nazalost. mislim da bi imao 20 milja igraca u roku keks.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nikada neće biti potpuno free ali za jedno 4-5god kada ipak opadne popularnost, kada blizzard izbaci novi mmo, mozda konkurencija izbaci neki veliki hit itd itd vjerujem da će se prebaciti na freemium model ( igranje je besplatno ali najnoviji raid ili instancu treba kupiti)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Samo jedno pitance. dal je

neki mod u wowu? primjetio sam jer tamo na onoj sličici playera gdje piše koji si lvl sličica se miče.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piranha kaže...

neki mod u wowu? primjetio sam jer tamo na onoj sličici playera gdje piše koji si lvl sličica se miče.

Ne znam koja korist od ovoga al' eto.

It's so deep how can you be so shallow
16 godina
Piranha kaže...

to je addon, cini mi se xperl da se zove il nesto slicno

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Piranha kaže...

to je addon, cini mi se xperl da se zove il nesto slicno

http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/xperl.aspx

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
15 godina
protjeran
World of Warcraft

EEE da igra je super ja je igram ima 1 godina i nešto sitno dana , stvarno traži vremena al igra je do ja.... , igram samo na orginalnim serverima, par likova sad nedavno sam prešo sa njemačkog na engleski server ili točnije kako ljudi govore balkanski server Korgall horde naravno i rastura se.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Fall of the lich king (10 players)

Napokon!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Blago tebi ja nisam dotle došo svaki put kad se najde grupa na fezgardu se raspane kao nemožemo mi to.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

U pug-u drugi pokusaj:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Takoder KINGSLAYER =) i takoder u pugu,isli samo na LK iz nekog desetog pokusaja uspjeli. steta nije nista dobro dropao ali nema veze. idemo danas opet :P

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel netko vec pitao ili izvrsio predbiljezbu u Algoritmu i jel se mozda vec zna ako ce uopce biti ponocne prodaje ?

Koliko vidim na onom njihovom uzasno dizajniranom siteu jos nema nikakvih informacija.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Jel netko vec pitao ili izvrsio predbiljezbu u Algoritmu i jel se mozda vec zna ako ce uopce biti ponocne prodaje ?

Koliko vidim na onom njihovom uzasno dizajniranom siteu jos nema nikakvih informacija.

Taman posla da nebude ponoćne prodaje..  oni tada zarade na desetke tisuća kuna ekstra dobiti - WoW se svakom novom ekspanzijom prodaje kao alva {#}

Dapače, sigurno će opet dijeliti nekakve postere ili maice uz igru na ponoćnoj {#}

Još je 25 dana do tada pa ima vremena da objave sve to na svojoj stranici..  inače objavljuju takve prodaje nekih 2 tjedna ranije koliko se sječam.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
World of Warcraft

Evo i ja se bacio na lvlanje prije cate, ponovno se vratio wowu i tak lvlam palu 30 lvl u 3 dana casual igranja ;) , btw. nisam citao puno o ekspanziji pa me zanima koja ce bit nova zona ak iko zna?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Server? A il iH

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

ja sam već kupio on-line verziju direktno od blizzarda a aktivacija je na dan prodaje.

16 godina
lucky_look kaže...

Evo i ja se bacio na lvlanje prije cate, ponovno se vratio wowu i tak lvlam palu 30 lvl u 3 dana casual igranja ;) , btw. nisam citao puno o ekspanziji pa me zanima koja ce bit nova zona ak iko zna?

Darkmoon faire ally

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo jedno pitanje,posto sam kupio battlechest i ukucao keyeve i nisam igrao od 3 mjeseca,sad kad sam se probao ulogirat nije mi ni username tocan ni pass ni secret question,jel mogu bilo kako vratit taj acc,imam cdkeyeve i nezelim izgubit 200kn jer to sada nije malo.Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
woweer kaže...

evo jedno pitanje,posto sam kupio battlechest i ukucao keyeve i nisam igrao od 3 mjeseca,sad kad sam se probao ulogirat nije mi ni username tocan ni pass ni secret question,jel mogu bilo kako vratit taj acc,imam cdkeyeve i nezelim izgubit 200kn jer to sada nije malo.Hvala!

Vjerovatno nisi niti pretplatu produžavao u tom periodu. Logiraj se na, eu.battle.net , pa na games and codes , te tamo produži pretplatu ( bonom ili karticom, svejedno ). Onda ćeš se moći logirati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 7:50 (ROADRUNNER).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi kaj je ve ovo na moltenu su povečali population cap na 4000 igrača i to svugdje samo ne na frostwolfu gdje ih ima najviše...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piranha kaže...

Ljudi kaj je ve ovo na moltenu su povečali population cap na 4000 igrača i to svugdje samo ne na frostwolfu gdje ih ima najviše...?

Ccccc..    grozno.

Pa kakav je to support na tim piratskim serverima? {#}

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo malo pitanje od mene i odnosi se na Recruit a Friend,sada malo sam citao i zanjima me jesam li dobro skuzio:moj frend ode tamo pod svoj acc i ide pod ono Recruit a friend i posalje mi taj 10day key na email,i ja se s tim keyem registriram i mogu igrat koliko,3 mjeseca i on me u tom vremenu moze boostat do 60lvla,ili prvo trebam kupit wow classic i prepaid i tek me onda on moze boostat do 60?sad za ono 30 days free koje on dobije,on to dobije samo kada ja prvi put uplatim 60 dana ili kada svaki put uplacujem 60 dana.I koji se sada mount dobije,jel ona raketa za dvoje?Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recruit a Friend ne postoji na žalost u Hrvatskoj :(

Druid ftw!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a moze li on samo promjenit drzavu u accu?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice