Dal zna neko neki privatni server koji je naravno blizzlike, nema high ratea i gdje ima puno populacije?
Molten-wow je jako dobar izbor,ako tražiš low rate odaberi Frostwolf na moltenu koji je 3x rate.
Dal zna neko neki privatni server koji je naravno blizzlike, nema high ratea i gdje ima puno populacije?
Molten-wow je jako dobar izbor,ako tražiš low rate odaberi Frostwolf na moltenu koji je 3x rate.
Došao u 4 sata na level 10 s Tauren warriorom. Taman me počela igra uvlačit ko nekad davno :D
oprostite n00 b sam i treba mi odg moze li se na wow accu promjeniti tajno pitanje
Došao u 4 sata na level 10 s Tauren warriorom. Taman me počela igra uvlačit ko nekad davno :D
4 sata? to je nekmi server koji ima usporeno lvliranje?
4 sata? to je nekmi server koji ima usporeno lvliranje?
pa vidis da je to covjek koji dugo nije igrao, nemaju svi heirloome i neznaju questove napamet
@Doxy gg
Samo da se ukljucim na raspravu o serverima,IGRAT SE ISPLATI jedino na org serverima,nema nista bolje nego kad dingas 80, i tih 200 kn na 2mjeseca placate(mislim za odrzavanje servera ili tako nesto),a magic wow preporucam jedino ako imate čelične živce jer server stalno puca i ima jaaako puno bugova.Jucer sam napravio trial i za 8 sati sam dosao do 14lvl,znam....dugo mi je trebalo al sam rjesavao svaki quest i malo se pvpao s protection warriorom :D,i dizao profesije :D,nakon sto mi istekne trial kupuje sva tri dijela plus prepaid sa ePlati jer su najpovoljniji,U ovom patchu(4.0.1) malo sam se izgubio u talentima jer se dobivaju ne svaki lvl neko svaki 2-3 lvl.Evo jucer na serveru(Dreanor-horda),samo se flame minioni spawnaju po orgrimmaru i kolju low levele,ukljucujuci mene :D,sve u svemu svidja mi se server jucer bilo valjda 500-600 ljudi samo u orgraimaru :D.
Još mi se patchira..neznam. Najvjerojatnije ću Darkspear...ti?
Di ima trenutno najviše hrvata?
ako dodes na Darkspear u hordi javi se! :D
Ja bi se htio preseliti sa surfang servera na Agamaggan pa me zanima kakav je server i njegova bg grupa.
Ja bi se htio preseliti sa surfang servera na Agamaggan pa me zanima kakav je server i njegova bg grupa.
Ja sam prije igrao na Agamagganu i nije bilo previse ljudi a ni premalo onako medium.A za ovo bg neznam jer nisam igrao dugo,ima dosta balkanaca tamo.Bar je bilo
Još mi se patchira..neznam. Najvjerojatnije ću Darkspear...ti?
Di ima trenutno najviše hrvata?
ako dodes na Darkspear u hordi javi se! :D
Na darkspearu sam, Tauren Warrior...
Jel netko možda na Alliance-u na Earthen Ring-u?
Imam nekoliko likova tamo..
Sve ovisi kada igraš najbolje je iči u randem bg. podne jer ujutro nema puno igrača, a navečer ti dosta ljudi raida....isto tako je i sa pvp-om.
erm..mislim da si nešto pomješo. govori se o random bgu (battlegroundu) a ne o random dungeonu tak da nema veze jesi dps ili tank ili healer :))
mislim da je tvoj problem što si u krivoj batttle grupe
naime očito u vašoj gupi ima puno previše horde koja želi na BG, dok sa sa strane aliance nema toliko zainteresiranih
pa ako sustav nema dosta igrača sa obje strane, onda ti ni ne preostaje drugo nego čekati ili preseliti se na neku drugu BG ili promijeniti frakciju...
osim toga sada kad su uvalili novi patch svi jure u HC jer se tamo dobije 16 JP + 6 honora za bosa,
u BG su promijenili pravila i sad za izvršene zadatke dobiješ honor, dok za ubijanje kontra fracije dobiješ samo kill, no ne i honor
zato neka te ne čudi da nema puno ljudi u BG
osim toga horda je daleko OP u BG i nemreš ih ubiti nikako, dok oni mene ubiju i jednom hitu?
još jedan razlog za izbjegavanje BG.
da ne kažem o bugu di me hordaš gađa forstballom kroz zid????
i tako,danas se zabiljezio za cataclysmu u ponocnoj prodaji u algoritmu u puli =D
se saznalo koja je cijena?
za one koji imaju karticu direktno kupite od blizzarda u pretprodaji za 39,90 eura
i imaš elektronsko izadnje, nema čekanja u redu i kaj je najvažnije sigurno će biti puno jeftinije nego DVD u algoritmu
i tako,danas se zabiljezio za cataclysmu u ponocnoj prodaji u algoritmu u puli =D
za one koji imaju karticu direktno kupite od blizzarda u pretprodaji za 39,90 eura
i imaš elektronsko izadnje, nema čekanja u redu i kaj je najvažnije sigurno će biti puno jeftinije nego DVD u algoritmu
mislim da će dvd i elektronsko bit iste cijene jer elektronsko je 34.90 €, što je puno
Moguće je upgradeat wow acc na cata acc s digitalnim downloadom - potpuno besplatno i krajnje jednostavno.Evo i link videa,inače vrlo dobar wow show (how-to je pri kraju videa) -
http://www.gamebreaker.tv/video/legendary-3-death-is-near/2010/11
mislim da će dvd i elektronsko bit iste cijene jer elektronsko je 39.90 €, što je puno
meni stoji da je elektronsko 34,99€
Btw. kako to da WoWa vise nema na Games Masterovoj Top listi ?
mislim da će dvd i elektronsko bit iste cijene jer elektronsko je 39.90 €, što je puno
meni stoji da je elektronsko 34,99€
i je, sry pisao sam na brzinu al opet 5 € jeftinije za digitalno nah :)
Btw. kako to da WoWa vise nema na Games Masterovoj Top listi ?
hehe, good point!
skoro stalno je u prvih 5 a prosli mjesec je zavrsio na drugom mjestu...
mislim da će dvd i elektronsko bit iste cijene jer elektronsko je 34.90 €, što je puno
ma ja sam krivo utipkao, 34,90 eura a ne 39... :/
ali sumnjam da će algoritam to prodavati ispod 350 kuna mpc a možda postave i 400 kuna
Prošla ekspanzija (WOTLK) je bio oko 295kn u Algoritmu ako se ne varam.. tako da pretpostavljam da će i CAT doći tu negdje..
Bliži nam se 06.12.
Ja sam ju kupio online. Download ima oko 700mb. Izgleda da je veći dio u patchu od 5gb.
Da, i poslije ovog od 5,9 GB još jedan od 2,6 gb mislim.
Na koji ćeš server uletit?
Ja sam na Darkspearu, Tauren Warrior (lvl 19), igram od ponedjeljka.
di ima wotlk za skinit ?
ne mogu na official downloader zato sto mi uvijek pukne veza kad ga pokrenem -.-, a verzija sa gamershella ne radi
ee ekipa neznam koliko ce cata kostat u hrvatskoj ja cu u njemackoj ga kupit 35€ kosta i ako je tko zainteresiran za balkansku druzinu i u cata moze slobodno posjetiti http://kraljevstvonebesko.webs.com/
jel mogu igrat World Of Warcraft free(bez da plaćam) nekako?nemam baš love kod sebe za 105 kn mjesečno
bilo kakav pridjedlog/savjet bi dobro došao P.S. skinuo sam wow sa bt-junkie-a...
Naletio sam na BUG u Mulgoreu.
Točnije BUG s achievementom oko World Explorea.
Neće mi prihvatit "Explore Mulgore", tj. samo mi je Thunder Bluff zasivljen (neotkriven), a po njemu trčim ko kreten. Help anyone?
Naletio sam na BUG u Mulgoreu.
Točnije BUG s achievementom oko World Explorea.
Neće mi prihvatit "Explore Mulgore", tj. samo mi je Thunder Bluff zasivljen (neotkriven), a po njemu trčim ko kreten. Help anyone?
Ako je bug, napiši ticket.
mozda moras otici na neko tocno odredjeno mjesto.
to se meni par puta dogodilo i na free i na official serverima
Napisal sam ticket...sad čekam!