Dobio i ja WoW pa da pitam na kojem serveru da krenem, di je najmanji ping (njemacki server?)? Horda ili Allianaca di vas ima više?
Na Kor'Gallu nas ima 16 u guildu za sad, sve balkanci (Horda). :)
Dobio i ja WoW pa da pitam na kojem serveru da krenem, di je najmanji ping (njemacki server?)? Horda ili Allianaca di vas ima više?
Na Kor'Gallu nas ima 16 u guildu za sad, sve balkanci (Horda). :)
Napokon krenuo malo igrat paladina u PvE (ret). Kroz par tjedana skupljao gear (prvo LFR pa flex), i natjeram ilvl 550+ sa legendary i 4 dijela t16 flex seta. DPS konstanto oko 200k, burst oko 300. Med i mlijeko za taj ilvl. I napokon nađem grupu za 25m normal sve super, padaju warforged itemi ko ludi ja odnesem 6 do spoilsa. Tu je raid sato jer je već bilo pola 2 ujutro. Sav sretan idem upgrade-at iteme, reforge, regem... Napravio je sve, ilvl skočio na 565 ali tu počinju problemi. Pošto sam zamijenio sva 4 dijela flex t16 seta koji sam imao DPS ne da se nije pomakao nego je je i pao. Znači imam za 12-13 veći ilvl, bolji trinket (evil eye of galakras warforged) ali dps je konstantno ispod 180k sa burstom od otprilike 250k. Imam hit i exp cap, haste oko 39%, rotaciju nisam mijenjao uopće. Zanima me kako je moguće da sa boljim itemima ali bez 4p bonusa imam manji dps? Ajmo paladini da čujem di griješim
I dalje je WoW Pande + D3 aktivno... ako netko zeli na PM neka mi se javi.
inace igram na outland horde i grim batol ali bi krenio malo s nasima igrat pa bi si nalevelo nekog palu do woda.. pa kofein ako mogu joinat guild ..
Sorry za off topic.Frend prodaje acc pa ako je netko zainteresiran.3lika 90 level, 2 na Kazzaku, 1 na Twilight's Hammeru, svi su horde(ima i nešto level 85 i manjih).Account ima kupljen WoD preko Blizzard storea, što je jedan veliki plus, a ima i aktivan WoD Beta tako da se može testirati nadolazeća expanzija.Gametime nažalost nije aktivan.PM za više informacija.
inace igram na outland horde i grim batol ali bi krenio malo s nasima igrat pa bi si nalevelo nekog palu do woda.. pa kofein ako mogu joinat guild ..
Registriraj se/posjeti ovaj topic ako vec nisi -> https://d3balkan.org/forum/viewtopic.php?f=39&t=1154&start=100#p11030 :)
jesam.. koji ti je battletag?
jesam.. koji ti je battletag?
Imas PM. :)
imam problem ... dobio sam betu u battle netu ali uvijek crno koda nema ni jednog realma zna li iko problem
gdje se trenutno može nabaviti najjeftiniji battle chest ili kako se to već sada zove, ako netko možda zna
Napravi trial i upgrade iz igre. Ukupno 4 eura bez zadnje ekspanzije MoP. Mozes i nagurat par likova do levela 20 na trialu da bezveze ne trosis 30 dana kada ga upgrejdas :)
odlično. budem pogledao. hvala ti.
Napravi trial i upgrade iz igre. Ukupno 4 eura bez zadnje ekspanzije MoP. Mozes i nagurat par likova do levela 20 na trialu da bezveze ne trosis 30 dana kada ga upgrejdas :)
hmm, nigdje ne vidim tu opciju? gdje se točno nalazi? gdje god gledam cijena je cca. 14.99?
našao. teško je za pronaći :)
napravio upgrade, čekam kao autorizaciju uplate prije nego skinu sve restrikcije. btw, zanima me jel' moguće ingame time zaraditi gridanjem golda i sl.?
jedino ako nađeš nekog vanjskog sellera, unutar igre nema nikakvih opcija za kupnju game time pomoću golda. selleri trenutno cijene 60 dana game time za eu servere na cca 60-65k golda. i ne nasjedaj na likove lv1 unutar igre koji spamaju chat sa svojim prodajama game time itd. varaju naivčine tako da im ovi prvi plate goldom a onda ih odhebu. ako već i nađeš nekoga tko tako prodaje game time obavezno neka ti prvi da code, tek onda ti njemu gold
jedino ako nađeš nekog vanjskog sellera, unutar igre nema nikakvih opcija za kupnju game time pomoću golda. selleri trenutno cijene 60 dana game time za eu servere na cca 60-65k golda. i ne nasjedaj na likove lv1 unutar igre koji spamaju chat sa svojim prodajama game time itd. varaju naivčine tako da im ovi prvi plate goldom a onda ih odhebu. ako već i nađeš nekoga tko tako prodaje game time obavezno neka ti prvi da code, tek onda ti njemu gold
ma na to sam i mislio - vanjske sellere. hvala na upozorenju, budem pripazio, iako imam već iskustva sa scammerima pa sam oprezan :)
javi se ovom liku, za eu servere je cijena 65k golda za game time od 60 dana
Ja takodjer za 65k prodajem 60 dana,ali samo za high pop realm servere :)
http://www.ownedcore.com/forums/mmo-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/424867-eu-us-wow-bc-mop-keys-60-days-gamecard-diablo-3-guild-wars-2-gold.html
javi se ovom liku, za eu servere je cijena 65k golda za game time od 60 dana
Dobro znati, ionako imam viška golda, a kad budem pri kraju sa pretplatom, ubodem za golde :)
nisam dugo igrao, vidim hrpa novih stvari. treba mi neki guide za tank warriora. jel' postoji još nešto takvog sada kada su ti talenti i te stvari drukčije?
Sad razmišljam za 65K golda se prodaje 60 dana game timea pa kako mogu nakupit toliki gold to mi nikako nije jasno. Redovito na likovima lv90 radim aukcije, farmam solo stare raidove i prodajem iteme, onda farmam MoP dungeone i SoO raid i opet nikad nisam imao više od 10K golda. Stvarno ko god uspije toliko nafarmat svaka mu čast :D
nisam dugo igrao, vidim hrpa novih stvari. treba mi neki guide za tank warriora. jel' postoji još nešto takvog sada kada su ti talenti i te stvari drukčije?
Po meni najbolji guide. Imaš i za PvP i PvE za sve klase tako da uživaj :)
Ili: http://www.icy-veins.com/wow/protection-warrior-pve-tank-guide
Stvarno nije problem,ja dnevno zaradim oko 15k,Mop dungeoni i raid nedaju nikakav gold,Farmaj stare dungeone.
hmmm probao sam danas stare instance na heroic, bc i wotlk. nisam dobivao 50g sve skupa sa lootom po instanci. jedino kako mogu nešto zaraditi je farmanje rude i cloth pa prodaja na ah
mislim da nije mislio pod farmanje starih dung , samo gold.vec "odredenih" stvari koje se kasniju dobro prodaju u AH.Ljudi radije te "stare" stvari kupuju po malo vecim cijenama neg da gube vrijeme farmajuci ih (a puni su para )
hvala na linkovima. uglavnom, respecao sam se za DPS warriora, malo mi je tenkanje zasada prekaotično.
uzeo sam za početak Arms, jer koliko vidim na low levelu Arms je efektivniji. zanima me samo, kod Furya vidim da postoje 1H i 2H "verzije". pretpostavljam da se 1H odnose za nošenje dva 1H oružja?
plus, čitam guidove za Arms, ali nisam siguran osim STR, crita i hastea koje statsove kod itema da najviše gledam?
Sad razmišljam za 65K golda se prodaje 60 dana game timea pa kako mogu nakupit toliki gold to mi nikako nije jasno. Redovito na likovima lv90 radim aukcije, farmam solo stare raidove i prodajem iteme, onda farmam MoP dungeone i SoO raid i opet nikad nisam imao više od 10K golda. Stvarno ko god uspije toliko nafarmat svaka mu čast :D
Dok leveliras lika dizi gathering profesije, lootaj sve, prodaj sve na ah, skoro se sve prodaje.
Nikad problema sa goldima
ako netko moze pomoci:
imao sam dva diska, c i d, na d su bile sve igrice (i wow+bnet client). Zamijenio sam c disk sa ssdom, stavio nove 64bit windowse, sve je radilo, wow se sam pokretao u 64bitnoj verziji. Medutim, zna mi se desiti da se wow dok igram smrzne i ne mogu nista, alttab niti ctrlaltdel?
Jel bih trebao sve igrice (sad sam gledao, lol mi se isto ne zeli pokrenuti) reinstalirati ili nesto drugo mislite da bi mogao biti problem? Hearthstone mi radi, tj mozda ga nisam dovoljno dugo igrao da dode do smrzavanja.