World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vidim da se kolega hvalisa, pa rekoh da i ja malo :) Sinoć smo, nakon 50-ak wipeova također srušili Paragonse na 10 M HC. Fight je u usporedbi sa Siegecrafterom, na kojem smo imali oko 450 wipeova, sprdnja. Još nismo uploadali video od paragona, no evo vam od Siegecraftera :)

P.S. Ash, htio sam arene igrati jučer a tebe nema, di si bio? :(

http://www.wowprogress.com/guild/eu/stormrage/KoS/rating.tier16_10

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
KaMiKaZa kaže...

Vidim da se kolega hvalisa, pa rekoh da i ja malo :) Sinoć smo, nakon 50-ak wipeova također srušili Paragonse na 10 M HC. Fight je u usporedbi sa Siegecrafterom, na kojem smo imali oko 450 wipeova, sprdnja. Još nismo uploadali video od paragona, no evo vam od Siegecraftera :)

P.S. Ash, htio sam arene igrati jučer a tebe nema, di si bio? :(

http://www.wowprogress.com/guild/eu/stormrage/KoS/rating.tier16_10

Cestitke na killu \o/

Btw pazi nama rank http://www.wowprogress.com/guild/eu/the-sha-tar/Obscure/rating.tier16_25 , kaze GM da nema reseta dok god Garrosh ne krepa, tako da extendamo do daljnjeg....  bit ce veselo xD

Nego... Sinoc je battle.net bia u banani, Zwaffa sam vidia online, w/ sam ga da di si ti,ali wipeali ste na paragonima pa mi je samo odgovoria "hello".

Nakon toga sam isa napravia world bosseve na Monku, /log off i otisa gledat seriju s zenom.

Veceras mi je raid, ali mogli bi koju arenu bacit iza 11 ako budes online.

Edit: @ Renda, da heroic bossovi su jako jako zanimljivi, Blackfuse je jedan od najboljih u instanci.

Steta sta je nerfan ovaj tjedan :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 13:37 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
tyty, ma cijeli login server je bio u banani, par nasih se nije moglo logat pa smo kasnije i raid poceli. I mi isto extendamo dok garrosh ne umre, bit ce zanimljivo :p
[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
13 godina
neaktivan
Predoxx kaže...

ja i jos par frendova nesto gledamo da se vratimo malo u wow svijet pa me zanima kakvo je opcenito stanje..dal se isplati

mainovi su nam na kor'gallu nekad popularnom balkan serveru P

Ja od TBC-a kupim samo expanziju ili probam trial 10 dana, nikad mi se ne svidi a opet moram kupiti zbog sentimentalnih razloga.
Ukratko, meni se ne svida, ako jos mislite na kor galu igrat onda nadi jedno 1000 frendova s kojima ces igrat jer na tom serveru nema vise skoro nikog.
Ako trazite zabavu tipa vannila i uzbudenja iz prve expanzije trazite dalje jer na ovom wow-u necete to vidjet !

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima li vas na gamer districtu ?

naravno wotlk 3.3.5 privatni server

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na kojem serveru trenutno ima naših ljudi (balkanaca) a da nije Kazzak i Kor'Gall? Ekipa nešto priča da bi počeli ponovno igrat (neki bi se prebacili sa drugih servera a neki iz početka) pa tražimo neki dobar server sa otprilike 1:1 ratio, da nije overpopulated i da ima naše raje.

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hehe to je isto i mene mučilo :)

uglavnom dao se nagovoriti da opet instaliram i malo krenem s wow-om ( mislim da sam zadnje igrao prije jedno 3,pa mozda 4 godine ). Main mi se nalazi na Kor'gallu koji je stvarno prazan server i od domacih guildova jedino je mislim Banda zlih Bureka opstala. Poceo sam na nagovor 2 frenda koji su na Ragnarosu pa vjerojatno ako cu se kamo seliti ce to biti tamo ...Istina je da je server high al mi se svida kod servera da je odnos horde i alijance vise 1:1 za razliku od Kazzaka koji je cista horda ili frostmane koji je alija only. Za Ragnaros sam cuo neki dan da se tamo nalazi guild koji se s kor galla preselio - jahaci rumene kadulje... Za druge servere neznam niti sam cuo da ima nesto domace ... zasad

17 godina
neaktivan
Predoxx kaže...

uglavnom dao se nagovoriti da opet instaliram i malo krenem s wow-om ( mislim da sam zadnje igrao prije jedno 3,pa mozda 4 godine ). Main mi se nalazi na Kor'gallu koji je stvarno prazan server i od domacih guildova jedino je mislim Banda zlih Bureka opstala. Poceo sam na nagovor 2 frenda koji su na Ragnarosu pa vjerojatno ako cu se kamo seliti ce to biti tamo ...Istina je da je server high al mi se svida kod servera da je odnos horde i alijance vise 1:1 za razliku od Kazzaka koji je cista horda ili frostmane koji je alija only. Za Ragnaros sam cuo neki dan da se tamo nalazi guild koji se s kor galla preselio - jahaci rumene kadulje... Za druge servere neznam niti sam cuo da ima nesto domace ... zasad

Banda još igra? Tim ljudima stvarno nije dosadno u životu. Aaaa Jahači rumene kadulje... sjećam se kad sam prvi put vidio lika iz tog guilda, grčio sam se od smijeha. Inače na Kro'Lag-u sam igrao dosta dugo ali čim je server počeo opadat prebacio chara na Kazzak - velika greška! Sad smo počeli igrat na Stormreaver, nordijski server koliko mi se čini, horde norvežana, šveđana i finaca i par bosanaca (baš kao IRL :P). Nije loš server, al sve nešto sumnjam da ćemo i tu ostat, fali naše raje.

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
14 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Predoxx kaže...

Banda još igra? Tim ljudima stvarno nije dosadno u životu. Aaaa Jahači rumene kadulje... sjećam se kad sam prvi put vidio lika iz tog guilda, grčio sam se od smijeha. Inače na Kro'Lag-u sam igrao dosta dugo ali čim je server počeo opadat prebacio chara na Kazzak - velika greška! Sad smo počeli igrat na Stormreaver, nordijski server koliko mi se čini, horde norvežana, šveđana i finaca i par bosanaca (baš kao IRL :P). Nije loš server, al sve nešto sumnjam da ćemo i tu ostat, fali naše raje.

Neznan cemu tolika potraga za "nasom rajom" i takvim guildom, iskreno skoro svaki Cro/ex-yu wtfever guild ne izdrzi predugo. A i nemaju se cime pohvalit (progression wise).

A kvalitetnih "domacih" igraca koje sam upozna u zadnjih 9 godina mogu nabrojat na prste jedne ruke, a ako se to prosiri na ex-yu onda na prste obe ruke.

Mozda je engleski problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:47 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako tražiš stabilan "domaći" guild dođi na EU-Tarren Mill. Gorgoroth igra zajedno već preko 7 godina, ekipa se nešto malo mjenja, ali ona "core" ekipa članova ostaje kroz sve te godine. Počeli smo na raznim privatnim serverima i onda igrali na Moltenu od njegovog početka do sredine prošle godine kad smo polako počeli prelaziti na retail. Sad smo se polako već i proširili, imamo core 10M progress grupu, koja nije savršena, ali i to ćemo riješiti. Volimo zezanciju, lov na achievemente, stari content ali se i trudimo imati dobar progress. Od prošlog tjedna smo počeli Garrosha, i imali nekih problema al se očekuje da će pasti ovaj tjedan. Uz WoW, znamo baciti i koju partiju Dota 2 i Hearthstone a ponekad i nešto drugo.

Uglavnom, ako imaš još kakvih pitanja: www.gorgoroth-guild.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za 10 minuta počinje naš raid i službeno 3. dan progressa na HC Garroshu, pa ako nekoga zanima, evo stream :)

http://www.twitch.tv/coresha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Neznan cemu tolika potraga za "nasom rajom" i takvim guildom, iskreno skoro svaki Cro/ex-yu wtfever guild ne izdrzi predugo. A i nemaju se cime pohvalit (progression wise).

A kvalitetnih "domacih" igraca koje sam upozna u zadnjih 9 godina mogu nabrojat na prste jedne ruke, a ako se to prosiri na ex-yu onda na prste obe ruke.

Upoznao sam i ja podosta. Igrača za koje mogu reći da znaju šta rade i da znaju šta je moguće a šta ne u datom trenutku. Samo većina njih više ili ne igra ili igra na privatnim serverima (molten, feenix, pandashan), a ovo malo što nas je ostalo (10-15 ljudi) jednostvano odbija otići u "mirovinu". Našli smo ovdje malu ekipu balkanaca (10-ak ljudi iz bosne, srbije i makedonije) pa ćemo skovat neki guild, izgearat ove što su krenuli iz početka pa ona raidanje. A nije engleski problem nikakav, nego zaželiš se nekad "domaćih" šala i pošalica na ts/vent/raidcall i sličnih za*ebancija, znaš veće kako to bude u kasnim noćnim satima kad vas ostane 5-6 koji ganjate lvl/achiv/item pa pričate gluposti {#}

15 godina
World of Warcraft

Oprostite sto upadam ovako no imam jedno pitanjece u vezi wow supporta. 

Naime nisam igrao jako dugo wow i sad sam pokusao uc u account i vidim da je hakiran. Mail je promijenjen i sad neznam tocno di se to vraca. 

Isao sam na support stranicu i izabro onaj can't log in- can't remember email adress/email was changed i napiso im objasnjenje i prilozio sliku osobne te slike keyeva od wowa. Proslo je vec par dana no nema odgovora e sad neznam dali sam mozda krivo poslao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moras ih nazvati ili skype ,ak si na EU serveru zovi UK,mislim da je free :)

14 godina
neaktivan
toninho kaže...

Oprostite sto upadam ovako no imam jedno pitanjece u vezi wow supporta. 

Naime nisam igrao jako dugo wow i sad sam pokusao uc u account i vidim da je hakiran. Mail je promijenjen i sad neznam tocno di se to vraca. 

Isao sam na support stranicu i izabro onaj can't log in- can't remember email adress/email was changed i napiso im objasnjenje i prilozio sliku osobne te slike keyeva od wowa. Proslo je vec par dana no nema odgovora e sad neznam dali sam mozda krivo poslao?

Gledaj ovo, ja asm sa svojim accountima sve prosao ali i svsta od blizz dobio!!! Pa ni sam ne znam koliko sam puta promjenio imena raznoraznim likovima i prebaciovao ih sve besplatno i vracao accounte  itd samo odi na batle net i pogledaj di pocet onda dobro sve procitaj pa kontaktiraj Gm das mu neke osnovne informacije i slozis pricu neku i eto ga  account je tu. Ali procitaj Blizz pravila tako da znas sta trazis i da je to po njima ok.

14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

U zadnjih 9 godina , pa ja znam tonu ex YU igraca po raznim serverima koji su bilo extry kvalitetni igraci i pvp i pve ali mislim cak vise PVP jer i ja sam main tukao pvp,iako kod pve-a je znalo biti tako dobre zajebacnije, a i progresa da se to ne zaboravlja!! Cak sam se vise puta sastajo sa igracima IRL (raznim grupama igraca). Da si reako zadnje dvije godine to ok ali 9???? wtf

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 0:22 (swon).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je najbolji privatni server!!! Ali blizz like bez ovih moronskih bezvezarija?

Ima li privatnih servera TBC verzije? Ili vanille???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Koji je najbolji privatni server!!! Ali blizz like bez ovih moronskih bezvezarija?

Ima li privatnih servera TBC verzije? Ili vanille???

ImašOVO, nisam igrao, ali koliko sam čuo i pročitao da je odličan.

Ne znam jel se i kome od vas dešava ali u zadnje vrijeme mi se u skoro svim MoP HC instancama dešava da se loot ne distribuira odmah, nego mi dođe 10-15 sati kasnije u mailbox. Pitao sam par ljudi iz guilda i nitko od njih nema tih problema.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Garrosh 25m heroic bites the dust!! ^^

5 tjedana i 190ak wipe-ova kasnije (4 phase fight s 2 intermissiona i trajanjem od 15 minuta -.- )

Kraj stvarno odlicne instance, tiera i ekspanzije.

Sad se ceka WoD i mythic raiding.

Postat cu video naseg killa, cim ga kolega slozi kako treba.

Za sad evo screenshot:

P.S. ja sam rogue u gimp suit-u s warglaive-ovima ^^ 

(gimp suit je moj protest jer sam mora biti gimp i ubijat engineere u prvoj fazi -.- sanse za rank na WoL = 0)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Garrosh 25m heroic bites the dust!! ^^

5 tjedana i 190ak wipe-ova kasnije (4 phase fight s 2 intermissiona i trajanjem od 15 minuta -.- )

Kraj stvarno odlicne instance, tiera i ekspanzije.

Sad se ceka WoD i mythic raiding.

Postat cu video naseg killa, cim ga kolega slozi kako treba.

Za sad evo screenshot:

P.S. ja sam rogue u gimp suit-u s warglaive-ovima ^^ 

(gimp suit je moj protest jer sam mora biti gimp i ubijat engineere u prvoj fazi -.- sanse za rank na WoL = 0)

Čestitam na killu :) mi smo na 200+ wipeova i još uvijek nismo vidjeli p3, ali što je je, opet ista stvar  kao i kod siegecraftera : 25m je dosta lakše :(  U zadnja 2-3 tjedna nismo imali raid bez da je netko dc ili štekao cijeli raid, a zamijene nema tako da stvarno neznam kad ćemo ga ubit, a realm first utrka je nažalost za nas završila...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 11:41 (KaMiKaZa).
14 godina
neaktivan

Čestitam na killu :) mi smo na 200+ wipeova i još uvijek nismo vidjeli p3, ali što je je, opet ista stvar  kao i kod siegecraftera : 25m je dosta lakše :(  U zadnja 2-3 tjedna nismo imali raid bez da je netko dc ili štekao cijeli raid, a zamijene nema tako da stvarno neznam kad ćemo ga ubit, a realm first utrka je nažalost za nas završila...

Eeee Sythus, velika je laz da je 25 man lakse :P 

1 covjek neka zajebe i sve se raspada, 25 ljudi mora igrati savrseno da se dobije kill, imho puno teze za izvest nego 10 ljudi koji igra savrseno ^^

Imali smo triala koji je dosa iz 10 man guilda i kaze da jedini aspekt fighta koji je laksi taj sta u 25 man raidu se addovi u p2-3 kiteaju, ali iskreno vise smo wipeaova imali radi kitera nego radi zajeba drugih raidera. (lik je primarno WW i nikad prije nije kite-a)

+ nakon onih 10 man nerfova preprosli tjedan 10m je arguably laksi neko 25 man ^^

Kiter nam za tjedan ipo ide na godisnji na Bahame 2 tjedna, bilo je govora o 10 man grupi  za garrosha da skupimo server first kill achievement i na 10 man.

Ako to prode javim ti kakav je difficulty naspram 25 man-a

Ali istina je da manja grupa ima ogromne probleme ako nekog jebe internet.

Hvala bogu da u WoD ce bit 20 man standard za najteze raidove

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Eeee Sythus, velika je laz da je 25 man lakse :P 

1 covjek neka zajebe i sve se raspada, 25 ljudi mora igrati savrseno da se dobije kill, imho puno teze za izvest nego 10 ljudi koji igra savrseno ^^

Imali smo triala koji je dosa iz 10 man guilda i kaze da jedini aspekt fighta koji je laksi taj sta u 25 man raidu se addovi u p2-3 kiteaju, ali iskreno vise smo wipeaova imali radi kitera nego radi zajeba drugih raidera. (lik je primarno WW i nikad prije nije kite-a)

+ nakon onih 10 man nerfova preprosli tjedan 10m je arguably laksi neko 25 man ^^

Kiter nam za tjedan ipo ide na godisnji na Bahame 2 tjedna, bilo je govora o 10 man grupi  za garrosha da skupimo server first kill achievement i na 10 man.

Ako to prode javim ti kakav je difficulty naspram 25 man-a

Ali istina je da manja grupa ima ogromne probleme ako nekog jebe internet.

Hvala bogu da u WoD ce bit 20 man standard za najteze raidove

Dobro ajd neznam tocno razliku između 25 i 10m kod garrosha, ali svejedno mislim da je lakše sa dobro uvježbanom 25m grupom nego 10m. Jedva čekam WoD i taj Mythic sa 20 ljudi, neće više bit glupih prepirki oko 25vs10m :P

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ok vidim da će biti boost instant na lvl 90 , e sad moje pitanje glasi kad,šta i kako ako mi neko može dati jednostavan i jasan odgovor.  Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo premilinarni vid, cuje se Teamspeak.

Inace ovo nam je bio najgori pull u veceri, u p1 smo dobili extra wolf ridera, u interm1 mobovi su izbacili 3 casta u interm2 troje krepalo, dps nam je bia najnizi od svih pokusaja u veceri i na kraju ga ubijemo xD

Pravi vid se editira i biti ce iz vise PoV ne samo Disc priesta.

P.S. Lumo mozda ti pomogne vid da vidis pozicioniranje u p1 i sl.

P.S.S MRZIM ubijat engineere -.- dok svi otvaraju fight s cooldownima,trinketima i potovima.... ja cuvam cooldowne i trcim okolo ko budala da ubijem engineera, drugi rogue lagano chillax i cleave-a addove -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 0:20 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Ne znam jel se i kome od vas dešava ali u zadnje vrijeme mi se u skoro svim MoP HC instancama dešava da se loot ne distribuira odmah, nego mi dođe 10-15 sati kasnije u mailbox. Pitao sam par ljudi iz guilda i nitko od njih nema tih problema.

Ok thx , baš sam probao vanilla 60 blizzlike rate x1 znaci 100% kao blizz po svemu, i radi zakon, omg koja igra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zakon!! tek kad sam igrao ovo dođe mi da placem sta blizz uradi od wow-a. 100% sam siguran da sad blizz digne vanilla ili TBC servere da bi bili full!

17 godina
neaktivan

Ako napraviš pre-order ekspanzije(kad bude dostupan) dobiješ instant boost jednog lika na lvl 90. Pretpostavljam da ćeš ga dobiti odmah nakon što napraviš pre-order.

http://www.rabbits-clan.com
14 godina
neaktivan
swon kaže...
dark_wizz kaže...

Ok thx , baš sam probao vanilla 60 blizzlike rate x1 znaci 100% kao blizz po svemu, i radi zakon, omg koja igra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zakon!! tek kad sam igrao ovo dođe mi da placem sta blizz uradi od wow-a. 100% sam siguran da sad blizz digne vanilla ili TBC servere da bi bili full!

Daj kakav bullsh!t pricas?

Sta je Blizz napravia??

......Pa poboljsao igru u svakom aspektu, i to svakodnevno radi.

MoP je daleko najbolji ekspansion, a SoO je najbolji raid tier.

Instance po nekakvoj kvaliteti mozes slozit ovako

1. SoO

2. ToT

3. Ulduar

4. Firelands (primarno radi Ragnarosa hc)

Igram igru od vanilla bete i svi koji kazu da je igra bila bolja u vanilli i tbc-u kenjaju (i to big time).

Zalosno je sta ima ekipe koja nije igrala vanillu i tbc, a okolo prosipaju "pamet" kako je blizz upropastia igru i kako je bila puno bolja back then -.-

Mene nekad uhvati nostalgija, ali onda se sitim milijun gluposti i besmislenih time sinkova, clunky mehanika da me jako brzo prode.

U zadnje vrijeme mi jedino pofale neki stari prijatelji koji su prestali igrat ali imam dovoljno novih tako da nikad nije dosadno.

Da igra nije konstantno evoluirala i da je ostala na tim arhaicnim (po danasnjim standardima) sistemima davno bi propala.

P.S. garntiram ti da nije nimalo blizzlike, jer nemoze imati kolicinu ljudi potrebnih da bude proper blizzlike.

odgovori mi na jedno pitanje i odma ti kazem koliko je blizzlike.

Ima li svakodnevne PvP makljaze Tarren Mill vs. Southshore?

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
swon kaže...
dark_wizz kaže...

......Pa poboljsao igru u svakom aspektu, i to svakodnevno radi.

MoP je daleko najbolji ekspansion, a SoO je najbolji raid tier.

Instance po nekakvoj kvaliteti mozes slozit ovako

1. SoO

2. ToT

3. Ulduar

4. Firelands (primarno radi Ragnarosa hc)

Igram igru od vanilla bete i svi koji kazu da je igra bila bolja u vanilli i tbc-u kenjaju (i to big time).

Zalosno je sta ima ekipe koja nije igrala vanillu i tbc, a okolo prosipaju "pamet" kako je blizz upropastia igru i kako je bila puno bolja back then -.-

Mene nekad uhvati nostalgija, ali onda se sitim milijun gluposti i besmislenih time sinkova, clunky mehanika da me jako brzo prode.

U zadnje vrijeme mi jedino pofale neki stari prijatelji koji su prestali igrat ali imam dovoljno novih tako da nikad nije dosadno.

Da igra nije konstantno evoluirala i da je ostala na tim arhaicnim (po danasnjim standardima) sistemima davno bi propala.

P.S. garntiram ti da nije nimalo blizzlike, jer nemoze imati kolicinu ljudi potrebnih da bude proper blizzlike.

odgovori mi na jedno pitanje i odma ti kazem koliko je blizzlike.

Ima li svakodnevne PvP makljaze Tarren Mill vs. Southshore?

Igrao sam na vanilla serveru čisto radi nostalgija fixa. Igra je nevjerovatno napredovala u skoro svim aspektima, mislim da nikad ne bih mogao više igrati stare ekspanzije jer sam razmažen s svim goodisima što ih sad imamo. Isto tako igra je izgubila dosta, nisu ljudi otišli dalje bezveze. 

Hebaga ti kako možeš Firelands utrpati u top 5? On je na dnu kace ako ga usporediš sa raidovima koji su u svoje vrijeme bili konkurentni.

Gz na killu!

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 19:54 (Nos).
12 godina
neaktivan

Ne bih se složio s tobom u potpunosti...iako ne možemo zanemariti da je igra postala nedvojbeno lakša i pristupačnija...mrvicu ipak gubi na epic razini.

Kao osoba koja je igrala u HC guildu od 04/2005 - 09/2011 (i kao casual ispomoć u cataclysm hc raidovima) mogu reći da nijedan boss po meni nije usporediv sa:

1) Kael'thas - prije prvog nerfa (30 minuta boss fight anyone)

2) M'uru - pre nerf (vanserijski težak boss koji se više nikad nije ponovio u aspektu drainanja mane/dps racea/kontrole)

3) Kil'jaeden - pre nerf (boss koji je zahtjevao koordinaciju svih 25 članova raida).

Vanilla je imala svoje čari, ali iz aspekta PVE-a, sunwell je proizveo najbolje od najboljih danas...podigao je kvalitetu igre na viši nivo. Nažalost Arthas HC to nije uspio nadmašiti (samo običan neistestirani fight koji se pokazao pretežak upravo radi toga..nimalo zabavan s druge strane). 

Za cata/pandariu ne mogu puno tvrditi...ali ako su uspjeli nadmašiti sunwell, drago mi je zbog kvalitete igre...

15 godina
neaktivan
sale1902 kaže...

Ne bih se složio s tobom u potpunosti...iako ne možemo zanemariti da je igra postala nedvojbeno lakša i pristupačnija...mrvicu ipak gubi na epic razini.

Kao osoba koja je igrala u HC guildu od 04/2005 - 09/2011 (i kao casual ispomoć u cataclysm hc raidovima) mogu reći da nijedan boss po meni nije usporediv sa:

1) Kael'thas - prije prvog nerfa (30 minuta boss fight anyone)

2) M'uru - pre nerf (vanserijski težak boss koji se više nikad nije ponovio u aspektu drainanja mane/dps racea/kontrole)

3) Kil'jaeden - pre nerf (boss koji je zahtjevao koordinaciju svih 25 članova raida).

Vanilla je imala svoje čari, ali iz aspekta PVE-a, sunwell je proizveo najbolje od najboljih danas...podigao je kvalitetu igre na viši nivo. Nažalost Arthas HC to nije uspio nadmašiti (samo običan neistestirani fight koji se pokazao pretežak upravo radi toga..nimalo zabavan s druge strane). 

Za cata/pandariu ne mogu puno tvrditi...ali ako su uspjeli nadmašiti sunwell, drago mi je zbog kvalitete igre...

M'uru je bio jedan od najdebilnijh bosseva u igri, bar u top 5 najgorih.

Tko nije imao šamane i lockove nije imao što raditi na njemu. Mogao si biti hebeni Neo, bez ulančanog heroizma lusta i seeda cicao si kitu.

I'm very large!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice