Ljudi imam jedan gadan problem. Obozavam WoW, i to je ok. Ali ga ne mogu smisliti. Krenem ga igrati, ali mi dop*zdi nakon pola sata....
Nemam s kime igrati, dosadno je, i sve je isto, da ne spominjem koliko su retardirani questovi. Ali obozavam ideju i poantu WoW-a i tog fantasy ugodaja koji obozavam.
Kada ga igram, osjecam se kao potpuni mazohist, mrzim igru ali ju ujedno obozavam... Zarko ju zelim igrati, a ne mogu nikako. Jel zna netko kako da se natjeram voljeti WoW? Stvarno to zelim a ne mogu se prisiliti.
Wow je bez MMO i bez ljudi je užasno dosadan,(ma koliko razni debosi po forumima zagovarali da ima više stvari za single play) probaj naći ekipu ili ga obriši s diska. Samo te navlači da se logiraš na server i onda afkaš u gradu. Gubitak vremena!
Kad već voliš ugođaj digni u knjižnici kakvu fanatsy knjigu. Promjena se dešava promjenom, a ne ponavljanjem istih radnji.
ne boj se, citam ja knjige, jednu dnevno haha :)
A sto se ekipe tice, jednostavno ne mogu naci nekog normalnog. Svi samo trce uokolo i previse su uzivljeni da bi te uopce pogledali :(