World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Nos kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ljudi imam jedan gadan problem. Obozavam WoW, i to je ok. Ali ga ne mogu smisliti. Krenem ga igrati, ali mi dop*zdi nakon pola sata....

Nemam s kime igrati, dosadno je, i sve je isto, da ne spominjem koliko su retardirani questovi. Ali obozavam ideju i poantu WoW-a i tog fantasy ugodaja koji obozavam.

Kada ga igram, osjecam se kao potpuni mazohist, mrzim igru ali ju ujedno obozavam... Zarko ju zelim igrati, a ne mogu nikako. Jel zna netko kako da se natjeram voljeti WoW? Stvarno to zelim a ne mogu se prisiliti.

Wow je bez MMO i bez ljudi je užasno dosadan,(ma koliko razni debosi po forumima zagovarali da ima više stvari za single play) probaj naći ekipu ili ga obriši s diska. Samo te navlači da se logiraš na server i onda afkaš u gradu. Gubitak vremena!

Kad već voliš ugođaj digni u knjižnici kakvu fanatsy knjigu. Promjena se dešava promjenom, a ne ponavljanjem istih radnji.

ne boj se, citam ja knjige, jednu dnevno haha :)

A sto se ekipe tice, jednostavno ne mogu naci nekog normalnog. Svi samo trce uokolo i previse su uzivljeni da bi te uopce pogledali :(

16 godina

kojom brzinom ide lvl x1 ili moze ga mozes odmah dic na max?

11 godina
neaktivan
cropunk kaže...

kojom brzinom ide lvl x1 ili moze ga mozes odmah dic na max?

Mislis x1 serveri? Koliko se sjecam, to je obicni server i traje mjesecima ako igras par sati dnevno. Moguce da grijesim, nisam WoW igrao cilu godinu

16 godina
World of Warcraft

ma nie ni to problem,meni veci gust lagano upoznas oept qs,neu origi trci na max odmah... bas igram vanillu,tek 12 lvl ali opet ima tu neku car.naravno puno bolje kad imas s nekim igrat ofc

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cropunk kaže...

ma nie ni to problem,meni veci gust lagano upoznas oept qs,neu origi trci na max odmah... bas igram vanillu,tek 12 lvl ali opet ima tu neku car.naravno puno bolje kad imas s nekim igrat ofc

Naravno da je veci gust s nekime..

A sto se 1x tice, je dobro, ali ti dop*zdi jos prije nego oni sa brzim XP rateom... Sporije dobivas gear npr. Vise truda, sto je ok.. Ali questovi su glupi i ponavljaju se.

13 godina
World of Warcraft

Igra tko od vas na Moltenu ?

Ja sam donirao 65 kn za premium account al sam se zenuo što sam napravio lika na Hordi, došao sam na lvl 85, drug mi napravio crafted pvp gear ali jednostavno horda ne dobiva u battlegroundovima, muka mi je kad vidim 1600:0 u Arathi Basinu pa samo puknem ALT+F4 :/  

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

ajoj  stvarno ti je veselo onda heh.
a ono sve zavisi,kad dosadi odem na drugu igricu hehe.evo sad igram tbc na wow one.skinuo si lvl-ing sa 12 na x1.pa dizat warriora. ako tko ima tamo na ally strani nek se javi ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Itko prodaje wow game time (bez onih raf s*anja) ? 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bio sam na godišnjem 10 dana +2 vikenda i napokon podigao locka na 90 (sa 40+). U međuvremenu je cura odlučila da bi i ona počela igrati (igrala je na Moltenu nekih 2 godine) na retailu pa sam joj poslao RAF. Dugo već nisam imao low lvl chara i sad kad sam napravio monka (belf) kroz questove sam se sjetio nekih svojih početaka dok sam po ghostlandsima tražio luzrana i živcirao se kad naletim na njegov corpse. Ovaj x3 exp preko RAF-a nekako ubije čar levelovanja kroz questove jer je exp req debelo smanjen u odnosu na prije nekoliko godina ali bar nisam igrao sam. Plus što je ona napravila prot pala pa je velika većina group questova (i RDF q) bilo mačji kašalj. Stali smo oboje na lvl87 i sad samo čekamo idući vikend da dođemo do 90 i krenemo HC RDF, LFR i farmat rep. Inače ni sam nisam bio neki ljubitelj levelovanja novih charova od lvl1 ali kako sam sad ovog levelovao mislim da se pretvaram u altoholika. Mogao bi bar još jednog-dva doterat do bar 85, čisto da se nađe :)

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

I počelo preorder ludilo , get instant 90 with preorder !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

I ja sam već dobio dvojicu tih friških lvl90 u RDF HC, što je najžalosnije tenka (brewmaster) i healera (resto shaman) i naravno wipe na prvom bossu. Druga dva DPS-a su odmah odustali ali ja sam sačekao da dobijem neke tolerantije DPS-ove i završio s njima instancu. Trebat će malo navikavanja i dosta sati na TS3 da se neke ljude barem malo poduči kako da igraju svoju novu klasu.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne znam za taj preorder, razmislit ću još..  ovaj boost instant na lvl 90 zvuči primamljivo {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uzet ću idući tjedan deluxe samo radi mounta. Napokon flying raven lord {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Igra tko od vas na Moltenu ?

Ja sam donirao 65 kn za premium account al sam se zenuo što sam napravio lika na Hordi, došao sam na lvl 85, drug mi napravio crafted pvp gear ali jednostavno horda ne dobiva u battlegroundovima, muka mi je kad vidim 1600:0 u Arathi Basinu pa samo puknem ALT+F4 :/  

Molten je trash server, 90% igraca koristi flyhack realno. To je cesce nego naci nekoga sa atlas loot addonom!

Od privatnih servera jedino sto valja je na wow-one.com, sve ostalo smuckaj i prospi. (a ni ovaj nije bas pretjerano lud) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

I ja volim izmisljat statistiku.

Uglavnom, 90% nije nimalo realno niti istinito, ali sigurno ima vise speed/teleport/fly/cheat/abuse/itd. bisera nego ljudi koji koriste atlas loot.

Svi su privatni serveri isti kupus, samo su pojedini gori od drugih.

Zato i ide ona kolko love tolko muzike....

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 11:06 (Ante).
14 godina
g3arv8 kaže...

Znači ako preorderam, imam level 90 odmah sad? To vrijedi samo jedanput ili može više puta?

Paragon
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Znači ako preorderam, imam level 90 odmah sad? To vrijedi samo jedanput ili može više puta?

Samo jednom. Svaki idući "boost" je $60

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne znam koliko od vas igra Hearthstone, ali isplati se odigrati nekoliko partija i zaraditi mounta. Povodom lansiranja Herthstone-s blizz je odlučio da svaki igrač koji napravi 3 pobjede dobija Herthsteed-a.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 14:27 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 5
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo skinuo sam opet danas WoW sa Moltena... Zasad imam lvl 29 human mage i lvl 5 human paladin :)

Doduse, bilo bi puno zabavnije da imam s kime igrati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bas sad planiram bacit da skupim 3 pobjede :) da mogu mnount skupit ( valjda ce mi doc na mail od acca iako mi je inactive )

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mozda nisu brutalni, ali imaju nekoliko dobrih pjesama :)

Avenged Sevenfold- This means war

Avenged Sevenfold- Sheperd of Fire

Avenged Sevenfold- Hail to the king

Nego, zna li netko neki band vikinske tematike? Manowar i Amon Amarth vec slusam :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save kaže...

Bas sad planiram bacit da skupim 3 pobjede :) da mogu mnount skupit ( valjda ce mi doc na mail od acca iako mi je inactive )

Suba
16 godina
World of Warcraft

da to i mene zanima mora acc biti aktivan ili se moze dobit i kad je neaktivan?

i to obicna pobjeda - play?

dobio ^^

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 17:36 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ljudi imam jedan gadan problem. Obozavam WoW, i to je ok. Ali ga ne mogu smisliti. Krenem ga igrati, ali mi dop*zdi nakon pola sata....

Nemam s kime igrati, dosadno je, i sve je isto, da ne spominjem koliko su retardirani questovi. Ali obozavam ideju i poantu WoW-a i tog fantasy ugodaja koji obozavam.

Kada ga igram, osjecam se kao potpuni mazohist, mrzim igru ali ju ujedno obozavam... Zarko ju zelim igrati, a ne mogu nikako. Jel zna netko kako da se natjeram voljeti WoW? Stvarno to zelim a ne mogu se prisiliti.

za tebe je idalna arhelogija, cijeli dan igraš wow a da ne vidiš nigdje nikoga {#}

11 godina
neaktivan
Darky kaže...
$Mikulich$ kaže...

za tebe je idalna arhelogija, cijeli dan igraš wow a da ne vidiš nigdje nikoga {#}

hahaha zasto arheologija? xD

17 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

hahaha zasto arheologija? xD

Probaj jedan dan samo arhelogiju i sve ti bude jasno... {#}

14 godina
dark_wizz kaže...

Ne znam koliko od vas igra Hearthstone, ali isplati se odigrati nekoliko partija i zaraditi mounta. Povodom lansiranja Herthstone-s blizz je odlučio da svaki igrač koji napravi 3 pobjede dobija Herthsteed-a.

LINK

E hvala ti na ovoj info, da nisi rekao ja bih fulao ovog mounta. 

Inace sam strastveni skupljač mounta u igri i tako mi je drago da sam ga ubo! Cheers!

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uspia sam nabit mount sinoc taman 10 minuti prije raida :P

I kad smo kod raida, uspia sam rankat sam kao 9. sub rogue u svijetu na Malkorok 25hc s 470k dps-a \o/ , ulipsalo mi je vecer sinoc ^^

http://www.worldoflogs.com/reports/rt-55gdeqxfb403nqzb/sum/damageDone/?s=7645&e=7918

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Čestitam :)

Inače, koju klasu da boostam na lvl 90? Ajde neki prijedlog ljudi. Jer se planiram vratit u game. Imam W'locka na lvl 85 ali mi primamljivo zvuči sve profesije do 600... main u WotLK mi je bio mage, u Cata Priest, sad bi Wlocka, i za Draenor, ali da li ima smisla boostat lvl 85 lika ili da recimo boostam Pandu monka na 90 kojeg još nisam ni napravio?

I kaj mislite, koja klasa bude u WoD jaka? Wlock možda? :P

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Na tvom mjestu bi boostao lvl 1 - 90 , a ovog sam izlevelirao .. za WoD tko zna, lock je dobra klasa 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 22:28 (g3arv8).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice