World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.628.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Moras imas reputaciju sa Stormwindom na exalted.Kupi tabard od Stormwinda i farmaj reputaciju kroz dungeone.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ekipa:)

igram privatni server (ako igra neko na monsteru nek mi se javi pa da igramo malo hehe) na cataclysmu i zanima me jel neko zna nekakav quest sa trinketom za lvl 85..nasao sam jedan u twilight highlandsu gdje dobijes 330 stamine i nesto resilencea pa me zanima dal ima jos nekakav quest slican ovome sa trinketom kao nagradu..

hvala unaprijed:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Nasa san misto u oldtownu (stormwind) al zenka koja to prodaje kaze da moran dobit povjerenje stormwinda tj. da mi jos nemoze virovat...

Kako cu dobit to povjerenje itd. 

Inace ja san Gnom Warlock

a ti si gnom?

pa onda si u krivom gradu :)

odi u ironforge tamo traži gnomove, uglavnom da bi ti kupio konja moraš biti exalted reputacija sa stormwindom, ali kao gnom možeš kupiti metalnu mehaničku pticu koja trči

e ja nikad nisam igra gnomove pa ne znam di se to točno prodaje, ali pronjuškaj malo po ironforge i i po dun morgotu, i tamo oko gnomergana, tamo se motaju gnomovi, a kod njih se mogu kupiti gnome-mount

13 godina
neaktivan
ejj ljuddii!! treba mi pomoc.... instaliro sam wow preko CD-a al limit je doo 20lvl.. dal se moze nadogradit besplatnom verzijom ( piratski ) ?? ako moze molim vas da mi posaljete link :)
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

1. Piratstvo je zabranjeno na ovom forumu

2. Jedino da igraš na privatnim serverima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa trebam pomoc...trenutno igram Human Paladina i sve ide dobro pratim questove...

Ali nakupilo se itema u backpacku pa sad imam problem...

Ja odem kod nekoga i ima kao neki prozorcic buyback ja njemu dam iteme i dobijem lovu ali kad dodem kod nekog drugog isto to buyback on ima te iteme koje san ja ''proda''

E sad kako ja mogu stvarno prodat iteme i sta je ovo buyback sta ja radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vOLT kaže...

Ekipa trebam pomoc...trenutno igram Human Paladina i sve ide dobro pratim questove...

Ali nakupilo se itema u backpacku pa sad imam problem...

Ja odem kod nekoga i ima kao neki prozorcic buyback ja njemu dam iteme i dobijem lovu ali kad dodem kod nekog drugog isto to buyback on ima te iteme koje san ja ''proda''

E sad kako ja mogu stvarno prodat iteme i sta je ovo buyback sta ja radim

ti si iteme prodao, a ovo ti je opcija koja traje neko vrijeme da ih otkupis nazad, za slucaj da si greskom prodao nesto sto ti treba

buyback - kupi nazad (doslovan prijevod)

and the heavens shall tremble
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja neznam gdje vi vidite zabavu u ovoj igri...ja pretpostavljam da je meni igra dosadna jer samo radim questove i 9 sam lvl

Al jel postoji tu neka borba...nesto zanimljivo ne samo setuckanje i rjesavanje kvestova.

Hvala

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
vOLT kaže...

Ja neznam gdje vi vidite zabavu u ovoj igri...ja pretpostavljam da je meni igra dosadna jer samo radim questove i 9 sam lvl

Al jel postoji tu neka borba...nesto zanimljivo ne samo setuckanje i rjesavanje kvestova.

Hvala

Na lvl 10 ces se moci prijavit za prve 5man dungeone ili BGove. Ali ocekujes instant "zabavu" mozda da potrazis neki drugi zarn a izbjegnes MMO u sirokom luku, neki FPS ili nesto slicno gdje ti se sve odmah servira na pladnju {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Hvala

Već sam exploring prekrasnog svijeta Azerotha, upoznavanje spelova, susreti s mobovima pa ako su još 3-4 levela veći od tebe, lore, quest lajnovi...trebali bi pružiti zadovoljstvo te daljnji interes za igrom. Bolje ti zemi ljepo kol of djutač ili neki bum-bum fps pa eto ti zabave...

17 godina
World of Warcraft

ako nekom treba acc za 100 kn neka se javi u inbox :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
vOLT kaže...

Hvala

Bolje da pogledas neki film ili procitas neku knjigu, mozda igre nisu za tebe {#}

17 godina
RE: World of Warcraft

Čeka se 09:00 da se resetaju Sethekk Halls...nikak da mi dropa Raven Lord...

...dropo je my ass...pffff

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 11:29 (Sowhat).
13 godina
neaktivan
Sowhat kaže...

Znas li kolika je sansa da ti se dropa ? Neki ljudi to farmaju po 2 mjeseca i nista...

17 godina
Flue kaže...
Sowhat kaže...

Znas li kolika je sansa da ti se dropa ? Neki ljudi to farmaju po 2 mjeseca i nista...

Cak 2 mjeseca? {#} Wau to je stvarno puno, a ja mislio da su moji Icc 25man HC runovi za Invincible teski hehehe

17 godina
Sowhat kaže...

meni je dropa nakon 6 miseci-1god... u biti poceo sam ga farmat kad su dozvolili da ga i ostale klase mogu farmat osim druida...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Naime danas je bio 36-ti uzastopni kill i ništa, al dobro idemo dalje ne... do jeseni bu valjda dropal..

A sad Raid finder, jooj koja je to smijurija, ekipa je bolje igrala kad je tek uveden prije 7-8 mjeseci, danas wajpamo na dragonima prije Ultraxiona...koma živa... WoW FTW :)

13 godina
World of Warcraft

Ljudi imam problem. Nakon nekoliko mjeseci krenuo sam se ulogirat na acc ali nikako ne mogu. Stalno mi salje da je pogresan kod. Krenem u povratak acc.a, upisujem tajno pitanje i veli mi da nije to. Krenem upisivat cd-key niti to nevalja. Sta da radim sada ? 

Htio bi si vratit acc pa makar da samo stoji tamo, ili ako netko ima pa da mi posalje onaj scroll da zaigram malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mists of Pandaria izlazi 25.9.2012.

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/press/pressreleases.html?id=5527445

us.battle.net/en/int?r=wow

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flue kaže...
Sowhat kaže...

Sine, ja sam to grindao godinu dana i kanta, qurac....

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Aj da i to probam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ekipa na kojim relmovima igrate?

Evo ja sam se vratio igri nakon 4 god pauze.

Poceo igrati na Kor'gall-u jer je nekada bilo dosta ekipe sa nasih prostora, a sad vidim da je tamo pustos... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Ekipa na kojim relmovima igrate?

Evo ja sam se vratio igri nakon 4 god pauze.

Poceo igrati na Kor'gall-u jer je nekada bilo dosta ekipe sa nasih prostora, a sad vidim da je tamo pustos... 

Ja sam ti na Stormrage-u. Nabaci RealID u PM pa bi mogli bacit koji dungeon il nešto :)

14 godina
World of Warcraft

Ja sam se isto malo odlučio vratiti, ali se za sad dvoumim između igranja i leveliranja novog lika ili gearanja nekog starog.

Btw. igram na Stormreaveru.

Paragon

1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

I ja sam se vratio ima 10-ak dana nakon duge pauze.

Ipak sam krenio sa novim likom na novom serveru, gol ka crkveni mis {#}

Server: Draenor (navodno server sa najvisom horda populacijom u EU)

Ofc, hordas sam {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Daj ako se jos netko zeli "vratiti" nakon duze pauze da mu posaljem scrool of res, ja dobijem mount, on instant lvl 80 win win.

Btw uskoro MoP!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma ja ću s main likom zaigrati svaki dan čisto zbog grindanja Sethekk Hallsa zbog Raven Lorda te svaki tjedan zbog ekipe iz gilda otići na DS raid, za sebe ionako na normalu nemam više ništa interesantno od geara za dobit a ekipica mi se još muči sa zonozom, hagarom i blackhornom na HC (ajd bar morchok, yor i ultraxion padaju..). Inače počeo sam levelati maga, za sad je zabavan tko voli pure kaster klasu.. nakon 7 godina igranja mislim da i nemam osim maga više nekog izbora što se klasa tiče, sve oprobao, interesantno je da mi ni dan danas igra nije dosadna i uvijek nađem nešto za čeprkati u njoj, veni, vidi, vici...

14 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

ako nekom treba acc za 100 kn neka se javi u inbox :)

Do kataklizme???

Evo ja uzmem ako me ne misliš prevarit i daš mi uz acc scan osobne ??

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja se planiram vratiti kad lupi patch 5.00 da vidim talente i promjene. Mislio sam kupiti ekspanziju radi pvp-a, ali  ću sačekat jer će najvjerovatnije sljedeći božić opet djeliti besplatno. 

Kad sam vidio ovog bossa dodatno sam ostao obeshrabren.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rnYnyaoBlN8

Inače igram na Sylvanasu Prot/arms warra i disc/shadow priesta.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

E ovako, moj guild, KoS, recruita za MoP pa ako nekoga možda zanima i želi raidati, neka mi se javi. Raidamo 3 puta u tjednu, od 20:00 do 23:15 (možda i duže ako smo jako blizu nekog boss kill-a). Znači casual guild u kojem čistimo HC raidove sa laganini progressom. DS smo očistili u 4. mjesecu, tako da možete očekivati sličan progress i u MoP-u :) 

http://www.wowprogress.com/guild/eu/stormrage/KoS

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice