World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.645.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

ehm kad već igram i plaćam wow, zakaj ne uzeti i besplatni diablo {#}

Congratulations – you have leveled up to the World of Warcraft Annual Pass. You are now slated to receive the following epic benefits:

A free copy of Diablo III
Available to download from your Battle.net account when the game is released.

Tyrael’s Charger
Available via in-game mail with the launch of Patch 4.3: Hour of Twilight.

Guaranteed Beta Entry to the next World of Warcraft Expansion
Available at an unannounced date in the future.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Darky kaže...

Congratulations – you have leveled up to the World of Warcraft Annual Pass. You are now slated to receive the following epic benefits:

Tyrael’s Charger

Jesi uzeo odjednom 12 mjeseci jer kad se tako uzima ispadne 490 kn?

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Darky kaže...

Tyrael’s Charger

Hmm koliko para ti skine s kartice?

Ili se moras obvezat nekakvim ugovorom da ces placat svaki misec,godinu dana WoW pretplatu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:47 (Ashelor).
14 godina
D3ViL kaže...
Putn1k kaže...
Prvi dio - otprilike tako nekako. Sa Worgenima se mogu poistovjetiti, uživiti se u lik, isto i sa Taurenima - ipak i jedni i drugi odaju nekakav dojam ozbiljnosti. Sa debelim Kung Fu Pandama? Baš i ne, ne bih rekao. Ali, ima nas svakakvih pa će se i pande nekome svidjeti, zar ne? Samo je problem u tome što oni koji okorjelo zagovaraju pande vrijeđaju sve ostale da su njubare koje nemaju pojma niti ukusa vezanom uz igru što u startu eliminira bilo kakvu mogućnost kvalitetne rasprave.

Drugi dio, možemo cjepidlačit da LoL nije MMO ali je igra isto kao i WoW, no ono što sam htio reći jest da f2p model ne mora nužno značiti da je neka igra propala. Kad se ugasi LoL ili recimo LOTR:O tada možemo pričati priče, do onda pozdrav.

Ali pustimo malo Pande na miru i okrenimo se drugim najavljenim stvarima poput novog talent sistema koji je po meni apsolutno razočaranje (jedno u nizu). U kojem još to RPGu možeš odabrati samo jedan novi spell svakih 15 levela? Danas masa novih RPGova za svaki level daje nove spellove, skillove, mogućnosti, odabire i sl., a u Pandariji samo 1 na svakih 15 levela? Ma bravo, stvarno bravo. Grindam 15 levela da se nagradim sa jednim novim spellom koji si sam odaberem. Jej.

Prvi dio znaci mozes se "poistovjetiti" da si krava, dzukela, troll, space koza, gnome ali nikako da si panda?!? E zamisli ovo, ako ti se nesto nesvidja nemoras da igras s tim. Ako ti se gadi panda mozes da igras bilo koju od ostalih xy rasa u ponudi, ako ti se nesvidja setting, mozes lagano da odes i odigras neki drugi MMO do sljedece ekspanzije. Nije sve tako kako ti pokusavas prikazat, vecina tih "hatera" su oni koji pljuju, nazivaju igru koju su rokali godinama smecem, a sve ostale koji ostaju igrati djecom/debilima dok su oni prosvjetljeni. Primjer procitaj postove "quitera" na ovom forumu, oni su mudri, pametni, prosvjetljeni frajeri a ovi sto ostaju djeca i idioti. . .

Free to play je sto se tice MMO-a cisti pokazatelj da je igra na putu propasti i da gubi pretplatnike pa moraju alternativnim rutama zadrzavati ekipu. Ovo se naravno odnosi ikljucivo na MMO naslove. Tvoj primjer uspjesne free2play igre League of Legends ima veze s World of Warcraftom samo u rjeci IGRA i nista vise.

Ali pustimo Pande na miru i okrenimo se drugim najavljenim stvarima poput novog talent sistema koji je po meno apsolutno GENIJALAN. Jer mi omogucava vise slobode od trenutnog prisilnog uzimanja spec-a i mogucnosti varijacije u 2-3 poena. Ovako Arms moze koristiti Shockwave, Fury Bladestorm. Istina drugi RPGovi daju neki spell za svaki lvl, ali malo ih je u pogonu od 2004, i 90 spellova cak i s fansy misevima s dodatnik 20 tipkica je budimo iskreni malo previse, treba napraviti "cistku" izbaciti, ili tweekati stvari koje ekipa manje koristi uciniti action barocve malo preglednijma a ne pretrpanima stvarima koje vecina i netreba. P.S. danas se levelanje tesko moze nazvati "grindanjem" a jos s Pandaren racialom na bonus pri lvl-anju 15tke ce padati ko kisa.

Uglavnom sve je to suplja prica jer je nova ekspanzija jako daleko, hateri ako vam se nesvidja mozete prestati da igrate, mozete paliti kljuceve ili ritualno pisati po monitoru od muke, ali stvarno nema nikakve potrebe da to djelite s nama.

Ono sto je bitno je da sam pokrenuo WoW a pocelo mi je skidati novi patch, sto znaci aktivacija je blizu, Deathwing here we come to die {#}

Različitim ljudima sviđaju se različite stvari. Meni osobno Pande nisu ozbiljan pristup igri i to ću reći otvoreno, koliko se god to nekome ne sviđalo. Ali ne shvaćam ovo omalovažavanje ostalih rasa. Odjednom, ništa nije dobro (djetinjasto je) a Pande su super, malo mi to razmišljanje ne drži vodu, kao da se ljudi pokušavaju uvjeriti (i samim time uvjeriti druge) da ekspanzija neće bili fail - što se kao dugogodišnji igrač WoW-a duboko nadam, što zbog mene što zbog ljudi s kojima igram jer ne bih htio izgubiti ovu ekipu. Slažem se da ovih pljuvača o kojima ti pričaš nažalost ima na stotine, a nakon najave nove ekspanzije ih ima još i više i svoje mišljenje pokušavaju nametnuti drugim ljudima - ali se ja osobno ne ubrajam u "pljuvače", samo pokušavam pokrenuti diskusiju i objasniti da sam razočaran nekim elementima najavljene nove ekspanzije. S druge strane ima i onih koji "pljuju pljuvače" ili ljude koji pokušavaju normalno diskutirati zato jer ne vole Pande. To je isto problem. Njihovo mišljenje nije dobrodošlo na WoW forumima i to se jasno vidi jer ekipa sa stažom odmah reagira na način da sljedećih nekoliko postova sadrži facepalm i move along, nothing to see here fore. Ima i svijetlih primjera diskusija, među kojima bi izdvojio mmo-champion.com.

Ali dobro, idemo dalje. Kao što sam već rekao, f2p model nije dokaz da je igra propala - to je ono što pokušavam pokazati. Da je igra u potpunosti propala ugasila bi se kompletno i ne bi više postojao support. Slažem se je prelazak na f2p model zadnja slamka spasa (za igre koje su originalno bile pay 2 play), ali je netko rekao da je prelazak na f2p model dokaz da je igra propala. To nije istina. Pogledaj LOTRO, u početku su poslovali s gubitkom što su i priznali. Na kraju su se prebacili na f2p model s mikrotransakcijama i još uvijek je igra aktualna. Pa valjda ljudi znaju da li im je igra propala ili nije? Primjer propale f2p igre ti je CoH:O kojeg su ugasili i sami developeri u Relicu su priznali da je igra - propala.

Što se tiče talent sistema u WoW-u, to je još ajde donekle jedan od malog broja načina customizacije lika uz naravno odabir opreme. Kad leveliraš, igra ti automatski daje nove skillove, automatski ti daje nove spellove, automatski ti povećava statse - nemaš kontrole nad likom osim što odeš do trainera i naučiš skill/spell i da tu i tamo, svaka 2 levela ili svaki 1 level odabereš jedan talent. Meni je osobno čudno da u jednom RPG-u nemaš više kontrole nad svojim likom. Jest da na levelu 85 postoje cookie cutter buildovi ali kada sam levelirao bar sam se imao čemu veseliti i razmišljati o tome gdje ću staviti novi point, koji spell ću pojačati, koji skill odabrati. U Pandariji,  to neće biti opcija. Leveliranje u Pandariji će biti najdosadnija stvar u povijesti RPG-ova. Nemaš apsolutno nikakvu kontrolu nad likom punih 15 levela. Samo grindaš i gledaš kako ti se automatski brojke povećavaju, kako automatski dobivaš skillove, kako automatski biraš talente. Ali, da se ne bi slučajno osjećali zanemarenima - evo vam jedan spell od 3 moguća svakih 15 levela. Molim??! Slažem se da je čišćenje nepotrebnih skillova, spellova i talenata potrebno, ali oduzimati i ono malo kontrole koju igrači imaju nad likom je nevjerojatno glupo. Osobno najviše igram mage-a i to PvP i jedva čekam npr. double polymorph i drago mi je da to mogu koristiti sva 3 speca, ali, brate, pa zar dobivamo SAMO to? Taj talent sistem nema nikakvog smisla i zbog toga mislim da će ga oni preraditi i to jako prije dolaska Pandarije. Samo se moram ovdje ograditi jer talent system još nije dostupan na službenoj WoW stranici, pa možda spremaju neko iznenađenje, a možda i nije sve tako crno kako sam ja to shvatio.

Eto to su dvije stvari koji mi upadaju u oči kod nove ekspanzije.

Dalje, ono što me zbilja veseli je nedostatak glavnog negativca i fokusiranje na rat između Alijanse i Horde. More PvP? Yes please! Nadam se da će iskoristiti ovu šansu i ponovo razraditi koncept World PvP-a na kvalitetan način. Jedva čekam in your face bitke protiv članova Alijanse kao i, vjerujem, oni protiv nas. Ideja PvE scenarija je također predobra, a tko kaže da se u takve događaje neće uključiti i pripadnici suprotne frakcije što će u najboljem slučaju rezultirati masovnim bitkama jednih protiv drugih dok recimo u pozadini demoni i undeadovi pokušavaju osvojiti i zapaliti neki grad? Sample Scenario - Call to Arms, Razor Hill is under attack by undead demons (recimo)! A kad tamo stigneš vidiš da, ne samo da braniš Razor Hill od najezde undeadova, nego da ima i igrača Alijanse koji samo čekaju priliku da ugrabe pokoji HK. Dobro, to je ovako u mojom mašti, ali stvarno jedva čekam da vidim kako će to izraditi.

Još jedna pozitivna stvar je i jače okretanje casual igračima koji nisu imali previše contenta u ovoj ekspanziji.

Monk kao nova klasa - nažalost neznam puno o njima, ali može, zašto ne? Isprobat ću. Naravno, to znači da će morati povećati limit od 10 likova po Realmu, jer jako puno ekipe koju znam imaju već 10 likova s 10 različitih klasa na jednom Realmu. Već su pričali o tome kako će to riješiti, ali još ništa konkretno nisu pustili u javnost.

Challenge Modes je super ideja i već sad planiram s ekipom krenut na obaranje rekordi. {#}

EDIT: Wall of text crits over 9k :D

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 13:25 (Putn1k).
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Hmm koliko para ti skine s kartice?

Ili se moras obvezat nekakvim ugovorom da ces placat svaki misec,godinu dana WoW pretplatu?

Iduću godinu moraš nadoplaćivat račun, ali je svejedno kako, možeš bonovima, karticom, parama iz D3 auction housea ;)

17 godina
Putn1k kaže...

Različitim ljudima sviđaju se različite stvari. Meni osobno Pande nisu ozbiljan pristup igri i to ću reći otvoreno, koliko se god to nekome ne sviđalo. Ali ne shvaćam ovo omalovažavanje ostalih rasa. Odjednom, ništa nije dobro (djetinjasto je) a Pande su super

Ali dobro, idemo dalje. Kao što sam već rekao, f2p model nije dokaz da je igra propala - to je ono što pokušavam pokazati. Da je igra u potpunosti propala ugasila bi se kompletno i ne bi više postojao support.

Ma nije mi post za cilj imao omalovazavanje i pljuvanje po starim rasama, samo sam htio ukazati kako ekipa mrzi i pljuje po pandama (vecina zbog crtica, da njega nema dobar bi dio sutio) kako su "djetinjaste" i predvidjene za mladju populaciju, dok na primjer od 2004 igraju s Protection Gnome Warriorom zvanim Thinkerspank. . . Glupo je reci da je nesto djetinjasto kad citava igra ima onaj "cartoon" stimung.

Sto se tice F2P, nisam ni napisao da je igra propala ako predje na taj model financiranja, ali isto tako nebi odustali od obavezne pretplate da nisu imali ogroman odliv korisnika. Blizz je sam dao izjavu ako im se ikad desi da izgube previse korisnika razmotrit ce "premium" opciju umjesto pretplate. Slazem se da je F2P i vise nego financijski isplativ, 1-2-3-4 $ za neku sitnicu djeluje malo, kao primjer LoL skinovi, ili oni leekani mailovi od "crack WoW servera" gdje ekipa obrce 100k+ $ samo od mikrotransakcija.

Sto se talenata tice stvarno je previse rano, i ko zna na sta ce to da lici kroz godinu dana.

Sto se tice diskusije, malo je ljudi koji kao ti pokusavaju raspravljati na kulturan nacin o temi. Veci je kao sto sam vec napisao,  "prosvjetljena, preporodjena ekipa" koja zapisava key-eve i naziva one koji ostaju ovisnim kretenima koje oni zale jer ih ne grije sunce (u jesen). . .

P.S. Darky cestitam na ugovaranju s Blizzom, i ja se omisljam da potpisem. Raspitao sam se malo s njima, bitno je samo dati validnu karticu kao pokrice ugovora, a njih uopste ne zanima dali ce se pretplata isplacivati karticom, bonovima ili necim trecim dok postujes pravila ugovora.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 14:26 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
Nos kaže...

Jesi uzeo odjednom 12 mjeseci jer kad se tako uzima ispadne 490 kn?

ne, imam 3 mjesečnu pretplatu

13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa imam jedan problem nisam wow dosta dugo igrao

Nazalost nemam cd keyeve osim wotlka neznam gdje su ostali i kako da sad kontaktiram blizzarda kako to ide s kopijom osobne i to sta treba da se uradi ako mi moze tko dati tocno objasnjenje.

17 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Pozdrav ekipa imam jedan problem nisam wow dosta dugo igrao

Nazalost nemam cd keyeve osim wotlka neznam gdje su ostali i kako da sad kontaktiram blizzarda kako to ide s kopijom osobne i to sta treba da se uradi ako mi moze tko dati tocno objasnjenje.

trebaš im poslati podatke ime prezime, adresu, kopiju osobne, pomaže i kod wotlk jer po kodu će najbrže naći tvoj acc

napiši u čemu je problem (izgubio, zaboravio pass, hackiran acc) i čekaj da se jave

imaj na umu da blizzard ima logove do 60 dana unazad i ukoliko je bilo provale i da ti je netko uništio lika ako se javiš do 60 dana, možeš ga dobiti nazad, nakon 60 dana više nema povratka

13 godina
neaktivan

neznam kako da ga kontaktiram jer nemam battle net acc sad jel ima koji besplatan telefon da se zove?

17 godina
neaktivan
razbijac kaže...

neznam kako da ga kontaktiram jer nemam battle net acc sad jel ima koji besplatan telefon da se zove?

ako nemaš battle.net acc onda moraš kontaktirati biling support

http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&tag=contactbilling&rhtml=true

isto imaš ovdje ako nemaš battle.net acc

http://eu.battle.net/en/account-merge/

edit:

http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&tag=cs&rhtml=true

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:24 (Darky).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ajmo to sve uzeti ovako, što se tiče WoWa.

Blizzard ima ukupno oko 9 miliona igrača trenutno zar ne?

E sad, zašto plaćati toliku pretplatu kad igru možete igrati besplatno na blizzlike serverima koji imaju po 4-5 miliona igrača?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

E sad, zašto plaćati toliku pretplatu kad igru možete igrati besplatno na blizzlike serverima koji imaju po 4-5 miliona igrača?

Zato jer sam bezobrazno bogat.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
neaktivan

zato kad pokrenem wow, on onda i radi???

pravila su postojana i vrijede za sve jednako

imaš support ako imaš kakav problem

imaš stalne nadogradnje i proširenje sadržaja

imaš dovoljno ljudi na serveru da nemaš osjećaj da si sam na svijetu

dovoljno?

16 godina
neaktivan
Darky kaže...

dovoljno?

Jedina razlika je support i 4 miliona igrača.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže..

što je više nego dovoljna razlika u korist plaćanja...

14 godina
World of Warcraft

Probao sam jednom igrati na privatnom serveru.... ktnxbye!

A ovo kaj se pandi tice, prvobitno mi je to bilo kao fora, al sto dalje razmisljam, ne svidja mi se. Svejedno ce pasti jedan pandaren monk, da vidim combat system :)

Zanimljivo da nitko nije uocio paralelu izmedju silne popularnosti Twilight sage i Worgena. Vise nego ocit dokaz da Blizzu fali inspiracije pa rade modele/rade u uzoru na aktualne stvari. Kao spika na Blizzoconu je bila da su pandareni trebali bit igrivi jos u TBCu, ali nisu se uklapali u lore? Nemoj srat.... u nikakav lore se ne uklapaju.

I cinjenica da mogu bit prakticki bilo koja klasa osim druida je retardirana. Ne znam kaj "prirodnije" lezi pandarenu od druida.... ionak je medo, ovo je bila prilika napravit ferala sa kompletno drugacijim skinom i da recimo bude "bear" sa vidljivim armorom...... ono sto druidi zele od pamtivjeka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa već duže vrijeme postoji companion panda karatista kojeg tegle okolo

(ne znam di ga se i kako pokupi jer nisam ovisnik o acihventima, companionima i mountovima pa ga nemam)

14 godina
neaktivan

Moram pitat....Na cemu si ti? I ima li jos? ^^

Server od 4-5 milijuna igraca? Hahahaha to su neki serveri 50 godina u buducnosti.

Normalan WoW server moze imat max oko 6k online igraca,a sveukupno oko 30-40k tisuca charactera.Po kojoj logici onda private server moze imat 4-5 milijuna igraca?

Gustaj slobodno na tim blizzlike "besplatnim" serverima,di rogueovi nose healing leather i trpaju stamina gemove(ako uopce znaju da gemovi postoje),ili warriori skupljaju mail(spellpower po mogucnosti),di ti dode neka nubina s donor gearom s 10 000 str i 20 000 stamine po komadu oklopa i 1 shotta te ko da si musica,pa ako zelis konkurirat moras iskesirat 30(nagadam cijenu) eura svako malo.Na kraju ti ispadne da si moga uplatit godinu dana WoW-a za te puste donorske gluposti,te igrat normalno onako kako je igra i zamisljena.

17 godina

Zato sto:

1. Bogati razmazeni klinci s viskom novca nemogu kupiti gear za koji ja provodim mjesece igranja.

2. Nema namjesetanja arene (ovome sam bio svjedok prije 3 godine) zbog ogranicenosti samog "Blizz like servera" i manjka igraca dolazi do eksplotacije i nelegalnog "boostanja".

3. Nema prepotentnih, nekvalificiranih, bahatih admina koji su dosli na tu funkciju rodbinskom/prijateljskom ili nekom trecom vezom pa glume serife.

4. Nema cekanja da "admini" na serveru osposobe novi content, da naizad prorade svi dungeoni/raidovi, problemi s talentima, problemi s BGovima.

5. Nema "cistki" koje se redovno odrzavaju na "Blizz like serverima" zbog manjka kapaciteta dolazi do brisanja neaktivnih accautova, na orginalu napravi pauzu dodjes sve te ceka.

6. Nema cekanja od 20+ minuta za 3 BGa koja su uspjeli osposobiti, a ostali nerade ili nikada nemozes dobiti queue zbog manjka igraca na serveru.

7. 4-5 Miliona igraca na tisucama nezavisnih, nespojivih servera. Svaki ima svoja pravila, svoj team, svoje sadrzaje i nikada se necete sresti zajedno. Dok su na orginalu serveri podjeljeni na Dungeon/Battleground Grupe (a uskoro i raid grupe) pa mozemo igrati cak i s ljudima koji nisu na nasem serveru.

Ima tog jos mnogo, ali mislim da je ovo i sljepome dovoljno da shvati zasto je orginal, ORGINAL a crack samo blijeda sjena. . .

Ekipa koja drzi "kvalitetnije" Blizz like servere ne radi to iz ljubavi prema vama da vam omoguci besplatno igranje, ili prema nekoj mrznji ili buntu prema Blzzardu. Oni to rade zbog ostvarivanja zarade, uloze par tisuca dolara/eura mjesecno na iznajmljivanje servera, ali zato kroz mikrotransakcije, prodavanje gear-a/moutova/achivementa/boostove zaradjuju ogromne sume novca. Ovako bar znam kome i za sta placam, i ZNAM da je onaj bolje gearani covjek pored mene to zaradio a ne kupio!

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel itko zna kada če biti beta?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

Za +,- 12 mjeseci.

17 godina
neaktivan
1samek kaže...
Zanimljivo da nitko nije uocio paralelu izmedju silne popularnosti Twilight sage i Worgena.

Twilight saga je popularna kod 12-godišnjih curica.

Takvih je malo u WoWu.

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
master4games kaže...

Za +,- 12 mjeseci.

Neeeeee.... A daj, mene baš zanima kakva če bit sljedeča ekspanzija :'(

real master for every game
14 godina
D3ViL kaže...
Putn1k kaže...

Različitim ljudima sviđaju se različite stvari. Meni osobno Pande nisu ozbiljan pristup igri i to ću reći otvoreno, koliko se god to nekome ne sviđalo. Ali ne shvaćam ovo omalovažavanje ostalih rasa. Odjednom, ništa nije dobro (djetinjasto je) a Pande su super

Ali dobro, idemo dalje. Kao što sam već rekao, f2p model nije dokaz da je igra propala - to je ono što pokušavam pokazati. Da je igra u potpunosti propala ugasila bi se kompletno i ne bi više postojao support.

Ma nije mi post za cilj imao omalovazavanje i pljuvanje po starim rasama, samo sam htio ukazati kako ekipa mrzi i pljuje po pandama (vecina zbog crtica, da njega nema dobar bi dio sutio) kako su "djetinjaste" i predvidjene za mladju populaciju, dok na primjer od 2004 igraju s Protection Gnome Warriorom zvanim Thinkerspank. . . Glupo je reci da je nesto djetinjasto kad citava igra ima onaj "cartoon" stimung.

Sto se tice F2P, nisam ni napisao da je igra propala ako predje na taj model financiranja, ali isto tako nebi odustali od obavezne pretplate da nisu imali ogroman odliv korisnika. Blizz je sam dao izjavu ako im se ikad desi da izgube previse korisnika razmotrit ce "premium" opciju umjesto pretplate. Slazem se da je F2P i vise nego financijski isplativ, 1-2-3-4 $ za neku sitnicu djeluje malo, kao primjer LoL skinovi, ili oni leekani mailovi od "crack WoW servera" gdje ekipa obrce 100k+ $ samo od mikrotransakcija.

Sto se talenata tice stvarno je previse rano, i ko zna na sta ce to da lici kroz godinu dana.

Sto se tice diskusije, malo je ljudi koji kao ti pokusavaju raspravljati na kulturan nacin o temi. Veci je kao sto sam vec napisao,  "prosvjetljena, preporodjena ekipa" koja zapisava key-eve i naziva one koji ostaju ovisnim kretenima koje oni zale jer ih ne grije sunce (u jesen). . .

P.S. Darky cestitam na ugovaranju s Blizzom, i ja se omisljam da potpisem. Raspitao sam se malo s njima, bitno je samo dati validnu karticu kao pokrice ugovora, a njih uopste ne zanima dali ce se pretplata isplacivati karticom, bonovima ili necim trecim dok postujes pravila ugovora.

Iskreno ja vjerujem u Blizzard, igram njihove igre već godinama i sigurno neće promašit stvari s novom ekspanzijom.

Što se tiče annual passa, da, morate samo dodat karticu kao jednu od mogućnosti plaćanja (da oni znaju da vi imate s čim plaćati), a nakon toga možete i bonovima dodavat game time, mislim da možete odjednom ukucati 6 bonova za 12 mjeseci i bok. Bonovi preko interneta su kolko, 160kn za dva mjeseca? 160kn x 6 = oko 960kn, ako me matematika služi? :)

A u tih 960 kn ulazi 12 mjeseci igranja i besplatan Diablo 3. Nije loš deal.

Paragon
14 godina
dekstroza kaže...
1samek kaže...
Zanimljivo da nitko nije uocio paralelu izmedju silne popularnosti Twilight sage i Worgena.

Twilight saga je popularna kod 12-godišnjih curica.

Takvih je malo u WoWu.

Ti mora da si na nekom Bogom danom serveru na kojem nema djeruclije.

Ili samo trollas :P

15 godina
World of Warcraft

Ja sam dvanaest godišnja curica,a kolko znam Worgiji su doslovno u WoWu prije tih curica filmova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darky kaže...

dovoljno?

I jer ne zelimo gameplay okolis gdje moras donirati 200$ ili zaboraviti PVP.{#}

I jer ne zelimo GM kojemu je njegova duznost zapravo njegov hobi i ispusni ventil gdje ispusta svoje frustracije.{#}

I jer ne zelimo igrati s djecom koja nisu dovoljno narasla i ostarila da naprave kreditnu karticu.

I lista ide u nedogled.{#}

16 godina
World of Warcraft

Pozdrav,

trebam hitno odgovor, naime bilo je nekog sranja oko mog accounta na battle.net-u. I htio sam se prijaviti za Diablo 3 al mi veli da ne mogu jer mi je acc citiram; Unfortunately you account has been deemed ineligible for the Annual Pass promotion. 

I sad kaze mi blizz support da se moze srediti ali da traze, izmedju ostalog i scan nekog dokumenta putovnice ili vozacke. Jel to uobicajeno da traze kod ovakvih situacija? Jel imao netko slicnih iskustava? 

Hvala unaprijed.

Pozz

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Pozdrav,

trebam hitno odgovor, naime bilo je nekog sranja oko mog accounta na battle.net-u. I htio sam se prijaviti za Diablo 3 al mi veli da ne mogu jer mi je acc citiram; Unfortunately you account has been deemed ineligible for the Annual Pass promotion. 

I sad kaze mi blizz support da se moze srediti ali da traze, izmedju ostalog i scan nekog dokumenta putovnice ili vozacke. Jel to uobicajeno da traze kod ovakvih situacija? Jel imao netko slicnih iskustava? 

Hvala unaprijed.

Pozz

moguće je iz nekoliko stvari

• račun ti nije dovoljno star (piše koliko mora biti stari račun da bi uopće mogao prijaviti se za diablo - generalno ovo je nagrada za stalne korisnike)
  • račun ti je bio hacknut ?

Njihov CS uvijek traži potvrdu identiteta, pošalji im scan osobne

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice