World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.644.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo po koje moje slike :D

lordaeron prvih 3 sata lordaeron prvih 3 sata
Say Hello To My Little Friend

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Malo wow-a u full hd

Time Warp

17 godina
prokletakuya kaže...
D3ViL kaže...
prokletakuya kaže...

Sve to stoji ali opet ja normalno zivim cak imam vise nego sta bi trebao...otkad je wotlk izasao nisam kune dao za wow sve sam kupio s goldima  jer se danas za wow ne isplati davati novce jer ne vrijedi jer igra nije vrijedna toga....osim 70% glupe djece koje danas igraju wow ....

Lol uzimas prepaid preko golda? Koliko placas ako se smije znat {#}

Prepaid 2 miseca - 15k

Trasfer lika na drugi server 10k

Prebacivanje s horde na alliance ili onrnuto - 10k

Expanzije - 15k

mauntovi - 10k

Izmjena imena 2k 

Blizzard zivi od igraca ja zivim od njega :)

E gdje i kako to

15 godina
protjeran
Gajotres kaže...
prokletakuya kaže...
D3ViL kaže...
prokletakuya kaže...

Sve to stoji ali opet ja normalno zivim cak imam vise nego sta bi trebao...otkad je wotlk izasao nisam kune dao za wow sve sam kupio s goldima  jer se danas za wow ne isplati davati novce jer ne vrijedi jer igra nije vrijedna toga....osim 70% glupe djece koje danas igraju wow ....

Lol uzimas prepaid preko golda? Koliko placas ako se smije znat {#}

Prepaid 2 miseca - 15k

Trasfer lika na drugi server 10k

Prebacivanje s horde na alliance ili onrnuto - 10k

Expanzije - 15k

mauntovi - 10k

Izmjena imena 2k 

Blizzard zivi od igraca ja zivim od njega :)

E gdje i kako to

lipo imam covika za takve stvari....bar ti to nije tesko danas jer wow danas vecinom cine djeca:)

Horda i dalje smrdi! alliance 4 life
17 godina
prokletakuya kaže...
Prepaid 2 miseca - 15kTrasfer lika na drugi server 10kPrebacivanje s horde na alliance ili onrnuto - 10kExpanzije - 15kmauntovi - 10kIzmjena imena 2k 

lipo imam covika za takve stvari....bar ti to nije tesko danas jer wow danas vecinom cine djeca:)

Vjerovatno je nasao nekog iz guild-a ili sa servera ko ima para ali ne i vremena da farma, pa tradaju jedan drugome i obojica sretni.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
World of Warcraft

A onda ništa, ja sam mislio da ima nešto kao u EVE da se regularno trejda ISK(recimo gold) za game time kojeg kupi drugi igrač i onda stavlja na market. Sve podržano od strane CCP-a pa sam se nadao da ima tako nešto u wow-u jel ga nisam igrao godinama

0 0 hvala 0
17 godina
Gajotres kaže...

A onda ništa, ja sam mislio da ima nešto kao u EVE da se regularno trejda ISK(recimo gold) za game time kojeg kupi drugi igrač i onda stavlja na market. Sve podržano od strane CCP-a pa sam se nadao da ima tako nešto u wow-u jel ga nisam igrao godinama

Nema, ali trenutno ima opcija preko store da ti netko "gifta" gametime, pa ako imas lika od povjerenja, prijatelja guildica koji te nece s*ebat ti njemo gold on ti sutne gametime na mail.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Preporuka addona

BadBoy - Iznimno uspjesno blokira sav spam gold sellera i slicnih, od kad ga imam nisam vidio nijednu spam poruku! samo dobijete malu obavijest da je automatski prijavio tog i tog spammera, a i to si mozete iskljuciti ako zelite.

Bagnon - Prikazuje sve torbe kao jednu veliku, isto vrijedi i za banku i guild banku, isto tako bilo kada i bilo gdije mozete provjeriti sadrzaji svoje ili guild banke bez potrebe za odlaskom do banke

Batrender4 - Omogucuje vam da radite doslovno bilo sta sa "action bars" moze ih micati, brisati, dodavati, mozete cak i pomaknuti pet action bar i sl (vidi ss 2 za primjer)

EasyMail - Prodali ste preko 100 stvari na AH i sad vas ceka 200 klikanja da pokupite sav novac? vise ne uz easymail! pokupite sve mailove u 2 klika, i jos vam na kraju pokaze koliko je ukupno golda podignuto, isto vrijedi i za iteme koje dobijete na mail ne samo gold

Toliko za sada, a mogli bi i vi nesto preporuciti ;)

BadBoy BadBoy
Batrender4 Batrender4
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 2:49 (Laxarus).

1 0 hvala 1
16 godina
World of Warcraft

Ja sam se također vratio "zlu" zvanom WoW, ali ovoga puta s puno kontrole, nema više visenja po cijele dane. Pošto sam isprva igrao samo Vanillu, upgradeao mi se račun na Battle Chest i za 39,95 am uzeo WOTLK i Catu. U  mjesec dana sam svog main toona nagurao na lvl 76 (nigth elf, marksmanship / beast masterity hunter). Ne znam zašto ste svi toliko razočarani Catom, meni je sasvim OK. Igra mora ići dalje, mora se prilagođavati publici koja je igra i to treba shvatiti. Nadam se da ću do kraja mjeseca dogurati do lvl 85, pa se prebacujem na Gnome Warlocka ili Elfa Druida, ovisi što ću se dogovoriti s GMom , što nam je bitnije za guild (u nedostatku smo s druidima i warlocima... svi bi bili Paladini...).

Također, za ono što igra nudi, 90tak kn mjesečno izdvojiti nije mi puno, to mi je 5 kutija cigareta manje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 15:49 (WackyZG).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma gle problem je za one koji nemaju mjere u igranju

izašla je nova expanzija i odma manijaci trk na 85 lev, na mom serveru je to trebalo 18 sati da prvi stigne na 85

za njega nije nikakva igra

ja wow igram dva sata max i ne svaki dan, eventualno subotm i nedeljom znam ostati nekoliko sati i to samo preko dana nikad noću

meni je wow odmor od stresa i dnevnog napora

ulogiram se odradim par dosadnih dnevnih q i onda par battlegroud možda koja arena i eto ode 2 sata i logof

meni je wow i dalje zanimljiv

kad mi dosadi pvp onda zamolim ekipu iz gilda da me uzmu u jedan raid (obično jednom mjesećno) i onda nakon jedne večeri opet mi ne treba raidanja ni HC-a cijeli mjesec

cjelo je pitanje što ti želiš od wow-a

ako je zabava - uživaj

ako je posao - grindaj i prodaj gold za lovu

ako je život - pa onda kaj god da radiš nije ti dosadno, to je tvoj drugi život

onima koji žele sve imati u 1 sat ni jedna igra neće bit dobra

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Pocelo je s 2 lika koja su me pratila na momothu a onda smo zavrsili s puno vise i 2-3 ally-a {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

evo inace smo bili twink guild lvl 60s sada idemo na lvl 70s jer 60 je stvarno dead! ako je tko zainteresiran za arenu raidanju tba i ostaloga neka me wispa ili posjeti za vise informacija http://theoldtimes.wowstead.com/ pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 6:06 (prokletakuya).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma evo tak me vuče ovaj WoW da ga ponovno kupim i upalim,ali ako ima netko da mi pojasni ono plaćanje pomoću goldova.I jel netko igra na Ravencrest EU serveru da me boosta malo? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

igram ja alliance wispaj sponzorusa u igri .)

14 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Ma evo tak me vuče ovaj WoW da ga ponovno kupim i upalim,ali ako ima netko da mi pojasni ono plaćanje pomoću goldova.I jel netko igra na Ravencrest EU serveru da me boosta malo? :)

bjezi od toga, iz srca

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo danas sam dobio WoW Battlechest account, acc traje do 12/15.2011, pa me zanima koju rasu i klasu da izaberem pošto sam novi u igri.

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Evo danas sam dobio WoW Battlechest account, acc traje do 12/15.2011, pa me zanima koju rasu i klasu da izaberem pošto sam novi u igri.

Ja bih uzeo huntera.Ako ti se da,dođi na Ravencrest EU,alija i /w Zeuq,treba mi netko da mi nebude dosadno lvlat :)

15 godina
protjeran
CroMaky96 kaže...

Ja bih preporućio druida

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Odluka je stvarno teška, nekako se muvam oko warriora jer ljudi govore da kasnije ima dobar gear i napad...

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Odluka je stvarno teška, nekako se muvam oko warriora jer ljudi govore da kasnije ima dobar gear i napad...

Ako ćeš uzimat Warriora,prot FTW!.Odma ulaziš u raidove tu nemaš beda.

15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

A koju rasu da ozmem za Warriora?

Maky
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja bih uzeo Humana,zbog raciala.Ako ćeš PVP.A i netrebaš trinket za removanje stuna,nego imaš mjesta za 2 DPS trinketa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja bih uzeo Humana,zbog raciala.Ako ćeš PVP.A i netrebaš trinket za removanje stuna,nego imaš mjesta za 2 DPS trinketa.

Krećemo u akciju :)

Maky
17 godina
CroMaky96 kaže...

Nebih da potcjenjujem covjeka, ali ulaz u raidanje je daleeeeeeeeeeeko :D

Sto se biranja klase tice moj savjet ti je da probas sve po malo, ali probaj da izdrzis bar do lvl 10 tu ti pocinje prava igra s otkljucavanjem BG-ova/Dungeona, sto se tice same rase Human/Orc su ponajbolji izbor al u pravilu uzmi ono sto ti izgleda lijepo jer ces blejit u taj skin ako se zarazis jako dugo.

Npr ja sam Tauren war, iako bi Orc bio daleko korisnij uzeo sam Taurena jer mi izgleda badass {#}

http://eu.battle.net/wow/en/character/darksorrow/%C3%9Fad%C3%9Foy/simple

I savjetovao bih ti da odes na realm ili kod Unworhy-a ili nekog prijatelja/poznanika jer za pocetnika savjet i podrska u ovoj igri zlata vrjedi.

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

I savjetovao bih ti da odes na realm ili kod Unworhy-a ili nekog prijatelja/poznanika jer za pocetnika savjet i podrska u ovoj igri zlata vrjedi.

ne samo to, ako dođeš kod frenda na server gdje on već ima 85 lev onda ćeš dobiti i golda za start

kad sam ja počinjao meni je frend tako donirao velikih 45 golda (u TBC i za lev 1 možete misliti koliko je to love)

Nikada kasnije u igri nisam imao problema sa novcem uvijek sam ga imao dovoljno baš zbog tog početnog zlatnog boosta

BTW, i sad kad sam ja već veteran i kad mi u gild dođe neki totalni početnik uredno mu poklonim 100 G za dobrodošlicu i da mu bude lakši start (meni je to ionako svega 5 dnevnih q) a za njega je 100 golda ko da je meni neko poklonio 100.000 ili čak i više

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam ti trenutno na trialu,tak da je to problem,vjerovatno sljedeći mjesec ću ići "full" dok se novaca skupi i to.....

Ravencrest PVP->Holy Paladin 

Silvermoon PVE->Mage(nisam siguran koje talente da uzmem,jer ću igrat samo PVE,tak da tu može savjet)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:39 (Unworthy_For_Life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam ti trenutno na trialu,tak da je to problem,vjerovatno sljedeći mjesec ću ići "full" dok se novaca skupi i to.....

Silvermoon PVE->Mage(nisam siguran koje talente da uzmem,jer ću igrat samo PVE,tak da tu može savjet)

pve mage fire, jer kasnije kad dodes do talenta sorch ti uopce ne trosi manu, doslovno kosta 0 mana, a to je jedan od glavnih spelova koje ces stalno koristit u raidu

17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

pve mage fire, jer kasnije kad dodes do talenta sorch ti uopce ne trosi manu, doslovno kosta 0 mana, a to je jedan od glavnih spelova koje ces stalno koristit u raidu

ali bolje, brže i lakše je levlati sa forstom

lako se kasnije prespeca

17 godina

ma koji frost ili fire... samo arcane... frost je cisti pvp, sa arcane 2 shot i mrtav mob

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice