zna ko di skinut addon carbonite za WOW 3.3.5a verziju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di mi je najpovoljnije kupit sve ekspanzije za WoW? Al uplata na žiro račun, ko što ima BaseHost, tamo je malo skupa zadnja ekspanzija i Lick King, nađe se box edition za 200 kuna.
tu ti je dosta jeftino, ali nema uplate na zuro racun :(
Vidim:( nažalost, ma nema veze kupit ču preko Base-Hosta, hvala na pomoči :).
Uzo sam ovaj Free To Play do 20 lvl-a, pa predložite mi neki dobar server di ima "naše" ekipe i puno populacije :).
Ajde dečki, igra mi se a neznam na koji server.
Ida se zna, nisam početnik imam oko 1500 sati privatnih servera (Molten WoW) pa manje više znam osnove
mah odoh ja na Kor'gal čujem da ima puno naše ekipe
da,ali ja jedino što imam je bacanje strijelom,steady shoot i ono brzo trčanje....nemam ništa drugo,niti zamke,ništa.....jedino je dobro kad mi dođe priest pa me heala pa ih ja ama baš sve poubijam....
dobio si savjet, ako nisi bio kod trenera posjeti ga
stisni slovo P tamo su ti spellovi
ne znam koji tip si huntera, ali imaš 3 specifikacije spellova
1. Beastmaster - idealan za levlanje
2. Marksman - idealan za pvp
3. Survivalist - odličan za pvp, solidan za levlanje
zamke su ti pod survivalist spellovima i sigurno imaš barem jednu na 13 levelu,
a sad gle ovako hunter do 15 levela je smeće za pvp.
znači umjesto da gubiš vrijeme na BG na tim malim levelima, odradi questove i brzo se digni na 30+ level
za pvp češ imati vremena kasnije na 85 levelu i onda češ vidjeti kako je hunter jak
da,ali ja jedino što imam je bacanje strijelom,steady shoot i ono brzo trčanje....nemam ništa drugo,niti zamke,ništa.....jedino je dobro kad mi dođe priest pa me heala pa ih ja ama baš sve poubijam....
dobio si savjet, ako nisi bio kod trenera posjeti ga
stisni slovo P tamo su ti spellovi
ne znam koji tip si huntera, ali imaš 3 specifikacije spellova
1. Beastmaster - idealan za levlanje
2. Marksman - idealan za pvp
3. Survivalist - odličan za pvp, solidan za levlanje
zamke su ti pod survivalist spellovima i sigurno imaš barem jednu na 13 levelu,
a sad gle ovako hunter do 15 levela je smeće za pvp.
znači umjesto da gubiš vrijeme na BG na tim malim levelima, odradi questove i brzo se digni na 30+ level
za pvp češ imati vremena kasnije na 85 levelu i onda češ vidjeti kako je hunter jak
oh,super,hvala ti puno,odličan si,počeo sam nešto kužit,evo baš sam jučer preneso dvije zastave i frend mi je jednu tak da smo pobijedili.....mislim da počinjem kužiti igru...
oh,super,hvala ti puno,odličan si,počeo sam nešto kužit,evo baš sam jučer preneso dvije zastave i frend mi je jednu tak da smo pobijedili.....mislim da počinjem kužiti igru...
eh, s obzirom da si početnik, jedno ključno pitanje
Da li si potrošio talent pointe kako treba ? pitam zato jer mi se često desilo da početnici uopče ne potroše ni jedan poen, a to jako može unaprijediti ili unazaditi huntera
evo ti jedan solidan primjer za levlanje
I jedan primjer za PVP i battleground
Iako ja najviše volim survivalista
Pitanje za Darkyia.Jel za hardcore PVP bolji MM ili Survival.Pitanje se odnosi na ekspanziju WOTLK,jer trenutno igram na server Arena Tournament koji je patch 3.3.5.
Pitanje za Darkyia.Jel za hardcore PVP bolji MM ili Survival.Pitanje se odnosi na ekspanziju WOTLK,jer trenutno igram na server Arena Tournament koji je patch 3.3.5.
za wotlk je meni survival daleko najbolja klasa i puno bolji od MM
u cata je MM dobio unaprijeđnje i sad je stvarno jak
u stvari problem je kaj survival nije dobio buff pa je sad u cata slab (slabiji od MM)
naime, TNT shot u WOTLK je bio zakon, u cata je sprdačina, uz CD i focus, jednostavno bez veze
dalje, nakon prelaska sa mane na focus promijenila se i filozofija igranja i meni naprosto nije sjeo kako treba taj novi hunter tako da ga jesam levlao na 85, ali bog zna kad budem stvarno i zaigrao sa njime pvp
sad u cata mi puno bolje pašu paladin (holy+retri) i Mag (arcana)
ali iz iskustva iz arene, nisam ove sezone još vidio survival huntera u areni, samo MM. Mislim da ti to sve govori
Još jedno pitanje.U patchu 4.2.0 jel Arcane mage ima još onu prehenu snagu critanja ili su ga nerfali?Za pvp znam da je frost OP.
Još jedno pitanje.U patchu 4.2.0 jel Arcane mage ima još onu prehenu snagu critanja ili su ga nerfali?Za pvp znam da je frost OP.
pa gle, ako si sačuvao WOTLK pvp opremu sa 30%+ crit i ovdje strašno crita (ja sam imao 80% crit hita sa arcana blastom kod levlanja) ali sa WOTLK opremom ne možeš dobiti crit veći od 45K, ali možeš ga držati konstantno visokim (ali imaš samo oko 30K healta)
U cata je arcana malo nerfan samom opremom jer meni je sad crit oko 15% i nije još pun i371 pa do sad imam najjače 69K crit, ali nisu toliko česti
uglavnom prosjek je 20 do 30 K
u samom BG kad naletiš na i371 onda taj isti lupa 10-15K normal (30-60K kad je crit+arcana buff)
naravno koliko god je arcana najjači u napadu, vrlo ga je lako ubiti
evo ekipa ako tko zeli igrat twinkove lvl 60 na ravencrestu ally zabavljamo se raidamo random bg i tako mislim da mi je to jedino zanimljivo u ovoj igri... wotlk je smece cata je jos vece .P
Da li si potrošio talent pointe kako treba ? pitam zato jer mi se često desilo da početnici uopče ne potroše ni jedan poen, a to jako može unaprijediti ili unazaditi huntera
ok,a jel za pvp da odaberem ovo što si mi dao taj PVP i battleground ili da odaberem survivalista....
ok,a jel za pvp da odaberem ovo što si mi dao taj PVP i battleground ili da odaberem survivalista....
Holy hunter ti je najbolji spec, ali evo podjelit cu ti sada jednu tajnu kako da ga dobiješ.
Inace da ti se otvori talent tree od huntera trebaš stisnut N i tamo imaš 3 speca: Beastmastery, Marksman i Survival
Ali ima i jedan skriveni talent spec, do njega samo možeš doci ako pritisneš alt+f4 istovremeno na tikovnici, ponekad zna zaštekati wow kad to stineš ali sprobavaj i jednom ce ti se otvorit.
Tada ces bit KRALJ pvp-a
Daj nemoj hebat čovijeka :D
pa gle, ako si sačuvao WOTLK pvp opremu sa 30%+ crit i ovdje strašno crita (ja sam imao 80% crit hita sa arcana blastom kod levlanja) ali sa WOTLK opremom ne možeš dobiti crit veći od 45K, ali možeš ga držati konstantno visokim (ali imaš samo oko 30K healta)
U cata je arcana malo nerfan samom opremom jer meni je sad crit oko 15% i nije još pun i371 pa do sad imam najjače 69K crit, ali nisu toliko česti
u samom BG kad naletiš na i371 onda taj isti lupa 10-15K normal (30-60K kad je crit+arcana buff)
Evo jedan lijepi hit na Arcane blastu, uhvatih ga na screenshot, doduše nije napravljen na Cata raidu ali svejedno, fino je baš sjeo. :) Char name cu ipak ostaviti private.
Evo jedan lijepi hit na Arcane blastu, uhvatih ga na screenshot, doduše nije napravljen na Cata raidu ali svejedno, fino je baš sjeo. :) Char name cu ipak ostaviti private.
Zasto krijes? daj armory link da vidimo sta imas xD
Holy hunter ti je najbolji spec, ali evo podjelit cu ti sada jednu tajnu kako da ga dobiješ.
Inace da ti se otvori talent tree od huntera trebaš stisnut N i tamo imaš 3 speca: Beastmastery, Marksman i Survival
Ali ima i jedan skriveni talent spec, do njega samo možeš doci ako pritisneš alt+f4 istovremeno na tikovnici, ponekad zna zaštekati wow kad to stineš ali sprobavaj i jednom ce ti se otvorit.
Tada ces bit KRALJ pvp-a
nisi nešto posebno zanimljiv,ne brini -.-
ovako s obzirom da si početnik evo par savjeta:
1. počni igrati kao beastmaster i to koristi sad na početku (kod te specifikacije pet je extrmno jak i opasan, tvoje strelice su nešto slabijeg dmg, ali to je idealno za levlanje)
Igraj sa Beastmasterom do levela 30 i questanje i PVP (svejedno ti je jer na tim levelima nema prevelike razlike između dvije specijalizacije)
na lev 30 odi do trenera i za 10G kupišDual Talent specijalizaciju i onda si otvori jednu specijalnu PVP
Inače teško je reči kaj je bolje Marksman ili Suvivor to jako ovisi o tvom stilu igranja i tvom pristupu
Marksman ima strašan burst dmg (znači u stanju je u vrlo kratko vrijeme napraviti puno štete, ali ima puno kastanja) - problem sa marksmanom je oduvijek bio da moraš stajati na mjestu da dobiješ max dmg
Survivor ima prednost da ima više instant akcija, omogućava run and gun akciju ali daje manji dmg
generalno nema prevelike razlike između oba, jer MM ima veće crit udarce, a survivor daje konstantni dmg
sve ovisi o tvom stilu igranja i što tebi više paše, meni bolje leži survivor
Još jedna stvar, obavezno od profesija uzmi skining (guljenje kože) i leatherworking (kožarstvo) i skinaj sve do čega možeš doći
ako vidiš kakvu mrtvu živinu da je neko drugi ubije i kad je ostavi skinaj
kože i obrada kože dati će ti fantastičan priliv golda ( a toga nikad dosta) i sam si budeš mogao opremu raditi
do lev 40 imaš leather armor, ali nakon 40 prebaci se na mail koji je jači i bolji
Višak koža uvijek se da dobro prodati na AH za dobru lovu
uz to skinanje ti povećava crit hit bonus na večim levelima
Od statova za huntera je najvažniji Agility i uvijek imaj opremu sa što je moguće više Agi+
opremu sa intelekt (i kod kože i kod maila) izbjegavaj u širokom luku to je za druide i shamane
Ako imaš još pitanja slobodno pitaj
ma nije to ništa, imaš
di arcana mage lupa i preko 100K dmga na nekima ima i više i to upravo na WSG
inače kuriozitet je da sam na daily questu na Hyalu neki dan sa arcana blast lupio sa 550K dmg
to je kad moraš ubiti onog jednog elitu i onda ti druid štap da spell buff i paf ode crit u nebo
PS. ispričavam se na dva posta za redom, ali ne bih htio mješati ovu raspravu oko mage spelova sa onim postom gdje početniku objašnjavam kako igrati huntera (tamo bi bio skorz offtopic)
ma nije to ništa, imaš
di arcana mage lupa i preko 100K dmga na nekima ima i više i to upravo na WSG
inače kuriozitet je da sam na daily questu na Hyalu neki dan sa arcana blast lupio sa 550K dmg
to je kad moraš ubiti onog jednog elitu i onda ti druid štap da spell buff i paf ode crit u nebo
PS. ispričavam se na dva posta za redom, ali ne bih htio mješati ovu raspravu oko mage spelova sa onim postom gdje početniku objašnjavam kako igrati huntera (tamo bi bio skorz offtopic)
zato mi se i wow zgadio,sam su boostali sve bzvz,burning crusade je bio zakon,i ni jedna ga ekspanzija nece moci nadmasit
zato mi se i wow zgadio,sam su boostali sve bzvz,burning crusade je bio zakon,i ni jedna ga ekspanzija nece moci nadmasit
ma ništa se nije promijenilo od TBC osim opreme
Tada sam igrao paladina i trebalo mi je 3x crit hit zaredom za ubiti protivnika, danas je ista stvar
samo onda sam lupao 3-5K dmg, danas lupam 30-50K dmg
danas je cata vrlo slična TBC-u čak i HC i bossovi.
cijeli je problem da sprčkali PVP i PVE spcifikacije i opremu
zato imaš PVP OP lika koji u PVE je običan jad i obrnuto - tu je problem
ja sam očekivao da će dual spec to riješiti, ali ne, oni su sve izmješali i zato je kaos
Evo nesto slicno sam sta je na training dummyu. :P
Evo nesto slicno sam sta je na training dummyu. :P
na 4.0.1 verziji sam imao critt sa mageom na LK od 86k critt a tad je bio lvl 80 bio je full t 10 u frost speccu sa spellom deep freez sliku nemogu naci pa znam da mi necete ni vjerovati na blizzardovom serveru The maelstorm ally gnome mage panchovila sad je lvl 85
kad se ide radit dk,dali tvoj stari lik se briše i postaje dk,ili kaj?
ne , tvoj lik ostaje ali ces imati jos i dk-a automatski na lvl 55
Lik ti postane DK, znaci tvoj Worgen hunter ce ti nestat s accaunta, a dobit ces Worgen DK-a. . ., jest da moras zrtvovat lika ali se ispalti ipak dobijes legendary klasu.
lijepo je pitao, zasto mu odgovaras reterdirano??
Lik ti postane DK, znaci tvoj Worgen hunter ce ti nestat s accaunta, a dobit ces Worgen DK-a. . ., jest da moras zrtvovat lika ali se ispalti ipak dobijes legendary klasu.
Ne odgovaraj kad neznaš..