World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.860
|
čitano: 1.448.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: World of Warcraft

Mene više brine ima li ljudi. Sve izgleda jako pusto...

9 godina

Ma znam da ja neću stić, ovo sam reko da se nadam pošto eto par ljudi mi je reklo već da je malo za 2 godine to. Ja neću ni jedan set geara skupit do Legiona. Btw nisam si još uzeo ekspanziju, gdje je najpovoljnije? 

16 godina
Magibagi kaže...

Ja neću ni jedan set geara skupit do Legiona.

Možeš sad skupit lakše nego prije, pogotovo heroic HFC jer su bossevi nerfani za 30%, sad će i pug grupe 1shotat iskara bez po beda ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
15 godina
Tonči kaže...

Moj je realm opao uzasno, niti vise uspijevam prodat na aukciji niti srecem previse ljudi po gradovima, a bilo je krcato prije 6 7 mj.....a jbni blizzard naplacuje 250 kn po characteru(a imam ih 4) da promjenim realm

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 22:17 (dado16).
13 godina
Tonči kaže...

Od patcha, ako ništa drugo, gradovi, zone i sl. izgledaju izrazito napučeno. Igram još malo na low pop serveru i nikad nisam vidio više ljudi, većinom thx to CRZ.

Battle.net: Doragon#2752
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 0:04 (Putn1k).
13 godina
Tonči kaže...

Mene isto... Tako jako zelim uzivat u dobrom mmorpgu s ekipom

Burek s mesom
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko sam skužio od povratka u igru, svi PVP serveri su spojeni i održava se ranvoteža, odnosno podjednak broj igrača obje strane po zonama. Iako neki server nominalno ima 95% jedne i 5% druge strane, opet se po zonama može sresti dosta protivničkih igrača jer ih izgleda prebace u zonu iz servera gdje ih ima viška. Često se pored imena nekog igrača može vidjeti - ime nekog drugog servera s kojeg dolazi, tako da je sve izgleda spojeno u neki mega server i da su zone za questanje cross realm. Može biti da jedino gradovi nisu spojeni. Tako da izbor servera sada ima utjecaja jedino na izbor gilda i prijatelja s kojima ćete igrati, dok omjer A:H u open worldu nema puno veze jer su zone cross-realm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 0:48 (dayvee).

0 0 hvala 0
15 godina
dayvee kaže...

Koliko sam skužio od povratka u igru, svi PVP serveri su spojeni i održava se ranvoteža, odnosno podjednak broj igrača obje strane po zonama. Iako neki server nominalno ima 95% jedne i 5% druge strane, opet se po zonama može sresti dosta protivničkih igrača jer ih izgleda prebace u zonu iz servera gdje ih ima viška. Često se pored imena nekog igrača može vidjeti - ime nekog drugog servera s kojeg dolazi, tako da je sve izgleda spojeno u neki mega server i da su zone za questanje cross realm. Može biti da jedino gradovi nisu spojeni. Tako da izbor servera sada ima utjecaja jedino na izbor gilda i prijatelja s kojima ćete igrati, dok omjer A:H u open worldu nema puno veze jer su zone cross-realm.

sama aukcija nije spojena sa realmima i svaka varira, a posto je to dio igre koji se ne moze izostaviti vec pate vecina realma...ak ima sam 2 3 realma koja su kako treba popunjena.....Za arenu raidove je cross realm kao i kad hodas po svijetu, iako spaja samo sa odredenim realmima ,cca 5 realma(jedino te uvijek vidim,jedna te ista imena realma) . Neznam, trebali su pol realma otkantat i stavit u 5 realma i to je to, a ne ovako imamo 30 realma od kojih je 90% prazno

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
dado16 kaže...
dayvee kaže...

sama aukcija nije spojena sa realmima i svaka varira, a posto je to dio igre koji se ne moze izostaviti vec pate vecina realma...ak ima sam 2 3 realma koja su kako treba popunjena.....Za arenu raidove je cross realm kao i kad hodas po svijetu, iako spaja samo sa odredenim realmima ,cca 5 realma(jedino te uvijek vidim,jedna te ista imena realma) . Neznam, trebali su pol realma otkantat i stavit u 5 realma i to je to, a ne ovako imamo 30 realma od kojih je 90% prazno

Da to nebi bilo loše. Da ugase par realmova i da ljude razbacaju na isti tip servera na kojem su bili, a slabo je naseljen. Ili da prošire listu cross realmova

9 godina
World of Warcraft

Na Dentargu ima ljudi, u 100 levela sam i kvesto i radio dungeone, nikad nije falilo ljudi za išta, dapače. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Na Dentargu ima ljudi, u 100 levela sam i kvesto i radio dungeone, nikad nije falilo ljudi za išta, dapače. 

Dentarg je spojen sa Tarren Mill-om koji ima visoku populaciju (prevladava horda).

Btw. do pre-legion patcha ove CRZ su radile iskljucivo izvan gradova, a od patcha je uvedeno da se i gradovi instanciraju. Znači, čak i ako spoje još više servera opet bi vidjeli istu količinu ljudi u gradovima. (osim ako nisu u vašoj grupi / raidu)

https://twitter.com/blizzardcs/status/755638924752674816

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 9:21 (Teknokyo).
13 godina
Tonči kaže...

Na Kazzaku je prilicno dobro zasad. Ima ekipe za sve i sto je najbitnije realm je English speaking :P 

13 godina
neaktivan

Upravo tako na Kazzaku okupljamo ekipu za start u novoj ekspanziji!

Dobro društo i progres zagarantirani :D

16 godina
cirezz kaže...

Upravo tako na Kazzaku okupljamo ekipu za start u novoj ekspanziji!

Dobro društo i progres zagarantirani :D

Nakon patcha napravio lika na Kazaku. Undear Arms Warrior. Ako ste Horda i ako će bit guild mogu i ja

13 godina
neaktivan

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 9:45 (cirezz).
16 godina
cirezz kaže...

I N F I N I T Y - Kazzak

Horda

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

40LV sam. Danas pošaljem invite

16 godina
Nos kaže...

Ostajete li pri mainovima? Po jubitu sam vidio da su tenkanje drastično olaksali jer u Wod-u losi tenkovi su zamirali ko tučice, a ćaće nisi trebali hilera. 

Gledao sam od Preachera melee usporedbu, šamani, monkovi i vitezi smrti :) su navodno odlični za igrat dok paladini, arms warrovi i svi rog specovi su katastrofa.

Kod svakog prepatcha prije nove expanzije uvijek ista priča. Ovo će se stubokom promijeniti na levelu 110 jer su novi talenti balansirani za highest level a ne za trenutni level koji će vrijediti još mjesec dana. Ovi specovi koji su sada katastrofa vjerojatno će biti ok i obratno. Uvijek bilo do sada i uvijek će biti tako da se u odabiru klasa ne treba ravnati prema trenutnoj situaciji .

13 godina
World of Warcraft

Nakon dosta vremena provedenog u testiranju, rogue izgleda sve bolje i bolje. Sva 3 speca imaju nešto fora, jedino Outlaw zeza malo sa Roll the Bones RNG-om i slabijim dmg-om (trenutno). Assasination trenutno ima najjači single target dmg, a Subtlety je jako blizu. Od DK-a jedino je Unholy viable trenutno u PvE zbog DA kombinacije sa ringom, šta je šteta jer mi je frost daleko draži spec. Gledam malo logove iz Legion raidova i svaki ozbiljniji DK igra Unholy kaj je po meni dealbreaker jer ne želim igrati taj spec. Kaj je tužno, jer mi je blood najbolji tank spec trenutno pa bi igrao blood tank/frost dps. Nadam se jaako da budu balansirali to do Legiona i da mogu ostati DK.

Vi koji imate betu, kako izgleda DH i dali je momentum spec jedini trenutno viable dmg wise?

0 0 hvala 0
14 godina
JackIsBack kaže...
Nos kaže...

Ostajete li pri mainovima? Po jubitu sam vidio da su tenkanje drastično olaksali jer u Wod-u losi tenkovi su zamirali ko tučice, a ćaće nisi trebali hilera. 

Gledao sam od Preachera melee usporedbu, šamani, monkovi i vitezi smrti :) su navodno odlični za igrat dok paladini, arms warrovi i svi rog specovi su katastrofa.

Kod svakog prepatcha prije nove expanzije uvijek ista priča. Ovo će se stubokom promijeniti na levelu 110 jer su novi talenti balansirani za highest level a ne za trenutni level koji će vrijediti još mjesec dana. Ovi specovi koji su sada katastrofa vjerojatno će biti ok i obratno. Uvijek bilo do sada i uvijek će biti tako da se u odabiru klasa ne treba ravnati prema trenutnoj situaciji .

Ta usporedba i jeste iz beta verzije na levelu 110.

16 godina
AFARON kaže...
JackIsBack kaže...
Nos kaže... 

Koja se još uvijek balansira i koja će se još balansirati do finalnog izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 9:51 (JackIsBack).
14 godina
JackIsBack kaže...
AFARON kaže...
JackIsBack kaže...
Nos kaže... 

Koja se još uvijek balansira i koja će se još balansirati do finalnog izlaska.

Nisi pogledao video.  Ne radi se o balansu brojeva nego o talentima i spelovima. 

I'm very large!
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav svim wowašima

Tražim partnere za 2v2 3v3 koji su pvp orijentirani (horda), da barem imaju WoD exp 2.2k na 3v3 u ovoj zadnjoj sezoni.
Nek se jave na pm ko je zainteresiran. Igram više manje warriora, ali također i druida i priesta aktivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cirezz kaže...

I N F I N I T Y - Kazzak

Horda

Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

Dodao Vas sve, nema nikog online

14 godina
World of Warcraft

Ja otišao na Outland kod druga dani20  Nisam dugo igrao na alliance strani pa reko ajde malo da promijenim fakciju 

Btw., imam problem koji mi na živce ide jako. Znači imam ping stabilan koji mi je 26-27, ali kad udarim moba registrira mi udarac 1-2 sekunde kasnije (spusti se mobov health) što me užasno iritira. Ima li netko sličnih iskustava ili ako možda znate do čega bi moglo biti? 

Hvala na bilo kakvoj pomoći :)

Battlenet ID: Mogy#2560
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Tko je sve na kazzaku? Evo ja cu tamo hordu igrat cini se, vec imam 3 ljudi tamo

Burek s mesom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

automatski prebacuje na eu i sa ruskim vpn

14 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Kada radis account stavis pod country rusija,i kad kupujes igru/game time upalis HoluVpn(rusija) i cijene su u ruskim rubljima,jeftinije dosta.

automatski prebacuje na eu, i sa ruskim vpn

13 godina
Baldurion kaže...

Ja otišao na Outland kod druga dani20  Nisam dugo igrao na alliance strani pa reko ajde malo da promijenim fakciju 

Btw., imam problem koji mi na živce ide jako. Znači imam ping stabilan koji mi je 26-27, ali kad udarim moba registrira mi udarac 1-2 sekunde kasnije (spusti se mobov health) što me užasno iritira. Ima li netko sličnih iskustava ili ako možda znate do čega bi moglo biti? 

Neznam dal si imal taj problem i prije, ali trenutno u prepatchu se zna dogoditi da te random kicka van s servera i da imaš random lagove. To bi trebal Blizzard riješiti na normalno tijekom 7.0.3, ili probaj nešto od ovog ako misliš da nije to to.

12 godina
Baldurion kaže...

Jesi probao iskljuciti sve addonove,pa da vidis dal je u tome problem?

Skini si !BugGrabber i BugSack ,meni je pomoglo hrpu puta,mozda i tebi pomogne,ali ako ne,i dalje su odlicni addonovi za detektirati  probleme.

14 godina
World of Warcraft

Pozdrav ljudi

Zanima me ima li ovdje neko iskustva sa igranjem WoW-a na low end racunaru. Prodao sam svoj racunar a igra mi se jako WoW, pa sam kontao malo igrati na jednom laptopu koji imam ili si nabavit nesto sam da WoW ide bez problema.

Trenutno ovaj laptop je: Inter Dual Core 1.6 GHz, 2GB RAM-a i GeForce Go 7300. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2016 14:38 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice