World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
Bergo kaže...
dark_wizz kaže...

Šta je sa Suzom i Jahačima? Jesu oni još aktivni?

Jahaci jesu za Suzu ne znam...

Evo baš danas naletio na par ljudi iz Suze u Tanaan Jungle na Deathtalonu. Nisam na Kro Lagg već neko vrijeme pa mi čisto bilo drago vidjeti da je server još živ ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 7/13 HC

Potražite nas ingame....Arleena, Svetica, Duskorc, Smexor, Paakanti i Lestoax...o/

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 9:56 (cirezz).
16 godina

•  Each spec gets a unique weapon--36 weapons total. These are intended to be ultimate weapons for you and are famous weapons—Doomhammer, Ashbringer.
  •  There are unique quests for each spec to reflect their flavor. Examples: Ret Paladins return to Broken Shore and fallen heroes to retrieve Ashbringer, Protection Warriors discover legend of Vry'kul King, Death Knights retrieve shards of Frostmourne from base of Icecrown. These quests are intended to be one of the first things you do in Legion.
  •  You get your weapon at the start of Legion and it stays with you for the entire expansion.

Ako je to tako, malo mi se bezveze čini da na početku odmah dobijemo toliko jako oružije, samim time će se olakšati farmanje druge opreme pod pretpostavkom da su artifact oružija uistinu toliko jaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 15:32 (ParaNO1d).
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

samo da ne bude ko wod das za njeg 40-50 eura i onda dobijes jedan i po patch i sad opet kupuj novu exp

0 0 hvala 0
16 godina
ParaNO1d kaže...

•  Each spec gets a unique weapon--36 weapons total. These are intended to be ultimate weapons for you and are famous weapons—Doomhammer, Ashbringer.
  •  There are unique quests for each spec to reflect their flavor. Examples: Ret Paladins return to Broken Shore and fallen heroes to retrieve Ashbringer, Protection Warriors discover legend of Vry'kul King, Death Knights retrieve shards of Frostmourne from base of Icecrown. These quests are intended to be one of the first things you do in Legion.
  •  You get your weapon at the start of Legion and it stays with you for the entire expansion.

Ako je to tako, malo mi se bezveze čini da na početku odmah dobijemo toliko jako oružije, samim time će se olakšati farmanje druge opreme pod pretpostavkom da su artifact oružija uistinu toliko jaka.

Ma nema sanse da ces dobiti "raid quality" oruzje odmah, nego neku lower verziju koju ces s vremenom kroz questove, raidove i slicno upgrade-at do boljih verzija.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
World of Warcraft

Nako nekoliko dana povratka ui WOW mogui samo reći da sam oduševljen s igrom! Igra je strašno evoluirala od svojih početaka. Puno je ugodnije i jednostavnije (ne lakše) za igrat. Stvarno sam se ugodno iznenadio i opet imam onaj osjačaj ko na početku! definitivno naj igra ikad! Volio bih da se ljudi vrate jer sad igra pruža zbilja širok spektar imerzije. Ne trebaš više biti HC da bi nešto obavio i to je pozitvno. Jedva čekam da vidim što ima dalje! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Grafički je jako nadograđena i stvarno sa svim ultra detaljima na velikom monitoru sve izgleda krasno. Meni je najveća zamjerka grindanje i malo toga na kraju igre kada budeš max level. Sve se svodi na farmanje par dungeona i nakon toga raidovi koji ima malo ali koji i dalje nisu imuni na grind. Iako obožavam WoW i svejedno ga igram i smatram najboljom igrom ikad to mi smeta. Po meni bi bilo super LFR i za starije raidove da ljudi koji ih nisu doživi to naprave sad, nije bitno što će itemi iz starijeg sadržaja biti slabi naspram novih ali ja bih volio imati grupu da prođem stare raidove i da dobijem neki achivment koji nemam.

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Meni je najveća zamjerka grindanje i malo toga na kraju igre kada budeš max level. Sve se svodi na farmanje par dungeona i nakon toga raidovi koji ima malo ali koji i dalje nisu imuni na grind. Iako obožavam WoW i svejedno ga igram i smatram najboljom igrom ikad to mi smeta. Po meni bi bilo super LFR i za starije raidove da ljudi koji ih nisu doživi to naprave sad, nije bitno što će itemi iz starijeg sadržaja biti slabi naspram novih ali ja bih volio imati grupu da prođem stare raidove i da dobijem neki achivment koji nemam.

Iskreno neznam kad je bilo više contenta na max lvlu. Tanaan Jungle, garrison, shipyard, raidovi, dungeoni, mythic dungeoni, challenge modes, world pvp zona, brawlers guild, proving grounds (nadopunite ako sam još nešto zaboravio:).

Što se grindanja tiče, ne znam na šta misliš jer ja sam do zadnjeg patcha doslovno sjedio s altovima u garrisonu i dizao item lvl / skupljao gold i matse (doslovno zaraživao za mjesečnu pretplatu a da sam se logirao u igru 2-3 puta na dan po 5-10min).

Od zadnjeg reseta je moguće nagirati charactera solidnim item lvl-om u nekoliko sati i uz to zaraditi po 2k+ golda na sat i to sve putem hc dungeona. Samo morate pratiti kad je nestašica tankova, healer-a, i dps-a te se prijaviti za hc dungeon čim se pojavi satchel kao dodatna nagrada (znalo mi se desiti da kao tank ili healer cekam po 10-15min i na kraju se prebacim u dps i dobijem instant queue ^^).

Što se tiče LFR sistema, za desetogodišnjicu wow-a imali smo Molten Core lfr koji nije bio dobro prihvaćen tj. bilo je muka odraditi full run s 40 ljudi. Po meni je jedini razlog zbog kojeg su se ljudi prijavljivali za Molten Core bio zagarantirani core hound mount i FoS (ljudi koji su se prijavljivali više puta za onaj pet i weapon enchant su po meni ludi :). Dragon Soul lfr je još uvijek aktivan i iskreno ne znam nikog tko se prijavio jer je sve starije raidove moguće očistiti solo čak u i 25 man izdanju te usput odraditi veliku većinu achievementa i zaraditi par tisuća golda.

Iskreno se nadam da će u Legion-u biti puno više "grindanja", jer ovaj garrison je po meni upropastio ekspanziju. (pod "grindanje ne mislim na danonoćno skupljanje matsa / ubijanje monstera, već to da želim izaći iz garrisona da bi zaradio nešto golda/matsa/opreme :) Više dungeona i njihovu dugotrajnost su već najavili tako da se tome veselim. (dugotrajnost u smislu da će ako sam dobro shvatio, dungeoni biti korisni i nakon nabave raid opreme).

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 14:08 (Teknokyo).
11 godina
ParaNO1d kaže...

Grafički je jako nadograđena i stvarno sa svim ultra detaljima na velikom monitoru sve izgleda krasno. Meni je najveća zamjerka grindanje i malo toga na kraju igre kada budeš max level. Sve se svodi na farmanje par dungeona i nakon toga raidovi koji ima malo ali koji i dalje nisu imuni na grind. Iako obožavam WoW i svejedno ga igram i smatram najboljom igrom ikad to mi smeta. Po meni bi bilo super LFR i za starije raidove da ljudi koji ih nisu doživi to naprave sad, nije bitno što će itemi iz starijeg sadržaja biti slabi naspram novih ali ja bih volio imati grupu da prođem stare raidove i da dobijem neki achivment koji nemam.

Ne znam zašto ti nemogu poslat private. Na kojem si serveru?

16 godina
Azmo kaže...
ParaNO1d kaže...

Ne znam zašto ti nemogu poslat private. Na kojem si serveru?

Na Wildhammeru EU.

15 godina
World of Warcraft

jooooj jeste me navukli...al idem na godisnji pa kad se vratim sredinom rujna....dodjem opet malo igrat .)

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

prodaje ko golde na kazzaku(H) ili silvermoonu(A)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Leon93 kaže...

prodaje ko golde na kazzaku(H) ili silvermoonu(A)?

Poslao sam  ti pp

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja upravo stojim na store-u i razmisljam o kupnji WoD-a i jedno 6 mjeseci igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Nemoj. Najgora ekspanzija dosad. Jedino je leveling dobro odrađen, sve ostalo za zaborav. Radije pricekaj Legion i kupi onda :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Nemoj. Najgora ekspanzija dosad. Jedino je leveling dobro odrađen, sve ostalo za zaborav. Radije pricekaj Legion i kupi onda :)

To što ljudi pljuju po aktualnoj ekspanziji i veličaju prethodnu/buduću nije ništa novo.....

Meni su MoP i WoD bili/još uvijek su vrlo dobri što se tiče PvE contenta. u PvP ne ulazim.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Horda

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 11/13 HC

Potražite nas ingame....Arleena, Svetica, Duskorc, Smexor, Paakanti i Lestoax...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Skidam upravo, dok mi se skine trebat ce dosta .... dodem mozda na Kazzak

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Teknokyo kaže...
Meni su MoP i WoD bili/još uvijek su vrlo dobri što se tiče PvE contenta. u PvP ne ulazim.

Upravo to, po meni su mop i wod izrodili neke od najzanimljivijih boss (heroic/mythic) fightova. Galakras je barem meni bio jedan on najboljih fightova ikad. Shamani su bili pain in the ass dok nismo skužili da ih možemo razdvojit. Operator, Maidens i Blackhand su na HC i Mythic iskustvo za sebe ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 15:56 (dark_wizz).
14 godina
World of Warcraft

Dajte recite mi, brat mi želi počet igrat wow, i sad znači pretplata je 100kn mjesečno, jeli mora kupt još igru i sve ekspanzije?

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Kupi Battlechest i kupi mu jos zadnju ekspanziju i to je to. Ili bolje da uopce ne krene igrat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ima neka finta da nabavis sve wow nastavke besplatno... Te jos uvijek nitko nije dobio ban, ima godinu dana.... neki lik na forumu prodaje tu fintu za 2 dolara, neznam jel se isplati :)
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
World of Warcraft

Dobro. A jel ima smisla to igrat, ima li ekipe ili su sami botovi.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/

0 0 hvala 0
12 godina
KIKI3ooo kaže...

Ima ekipe. Ali do top lvla ce vecinom lunjati sam... pogotovo u pocetnim dijelovima mape. A placati 100kn mjesecno da udara sam... nema smisla... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
World of Warcraft

moze igrat free do 20 lvl pa nek proba,pa ako mu se svidi lako nastavi dalje....

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ima ekipe. Ali do top lvla ce vecinom lunjati sam... pogotovo u pocetnim dijelovima mape. A placati 100kn mjesecno da udara sam... nema smisla... 

neznam da li zavisi od realma, al meni je cak i bilo previse ekipe na low levelima, cesto sam morao cekat respawn pojedinih elita itd itd.... cak me horda ubijala stalno.... ekipe ima svakako, samo pazi na kojem si realmu

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
cirezz kaže...

I N F I N I T Y - Kazzak

Horda

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 11/13 HC

trazim ja vas i trazim...nikog nema >.<

16 godina
World of Warcraft

Evo, i mene uhvatila želja da ponovo zaigram WoW :)

Igram od prvog dana, ali zadnjih godina sa pauzama.

Kao i svaki put, tlaka mi je igrat sa starim likovima jer se ne mogu skroz uživit, pa kreiram novog i lagano kvestanje te craftanje.

Ima li sad smisla dizat profesije, nisam prisutan neko vrijeme pa ne znam kakvo je stanje u igri?

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Virty kaže...

Evo, i mene uhvatila želja da ponovo zaigram WoW :)

Igram od prvog dana, ali zadnjih godina sa pauzama.

Kao i svaki put, tlaka mi je igrat sa starim likovima jer se ne mogu skroz uživit, pa kreiram novog i lagano kvestanje te craftanje.

Ima li sad smisla dizat profesije, nisam prisutan neko vrijeme pa ne znam kakvo je stanje u igri?

Pa ako ti neda dizati profesije ako imas kupljeni WoD dobio si boost likca na lvl 90. S tim boostom mozes likca lvl 60+ odma boostat i dobijes profesije na max skillu. LP

14 godina
World of Warcraft

Sada rade pod novim nazivom - Warmane

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 12:47 (Bazen21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice