Imas sto oces stari
Ako hoces pvp fun (ne sad ono rape sve) - igraj rogue
Ako oces farmati sve sto hoces... DK
Imas sto oces stari
Ako hoces pvp fun (ne sad ono rape sve) - igraj rogue
Ako oces farmati sve sto hoces... DK
pozdrav
ima li koji hrvatski guild na ragnarosu?
imas 4-5 s svake strane najmanje.
ae jel igra ko wow da malo prasimo bg-s i sprdamo se :) ..
I šta kažete na 5.4, jeste isprobali malo na PTR-u ?
Ja i dalje ne vjerujem očima kakav ele shaman burst ima, sigurno će ga nerfati ubrzo jel ovo je op !
I šta kažete na 5.4, jeste isprobali malo na PTR-u ?
Ja i dalje ne vjerujem očima kakav ele shaman burst ima, sigurno će ga nerfati ubrzo jel ovo je op !
Nisam isprobavao ptr,ali zato sam se dobro pripremio za patch,nastacko sam living steela,ghost iron ore i exotic lethera.
Pozdrav ekipa. Evo mene ponovo u svijetu WOW-a, nakon skoro punih 6 godina (ne mogu vjerovati da je toliko prošlo, zadnji put sam ga igrao u studenom 2007.). Osim sveg updateanog, više skriptiranosti, raznovrsniji questovi i sl., primijetio sam i bump u grafici (ne znam kada se dogodio, budući da zadnje što sam igrao je bilo za vrijeme TBC-a). Uglavnom, Silverpine Forest je sada prepun trave, više zelenilo nije najobičnija naljepljena tekstura :D Ono što sam htio pitati, da li su taj bump u grafici dobili i Northrend, dakle također puno bilja, na područjima gdje nije snijeg naravno. I da li je bump dobio Outland, ili samo Azeroth i Pandaria? Thanks
Pozdrav ekipa. Evo mene ponovo u svijetu WOW-a, nakon skoro punih 6 godina (ne mogu vjerovati da je toliko prošlo, zadnji put sam ga igrao u studenom 2007.). Osim sveg updateanog, više skriptiranosti, raznovrsniji questovi i sl., primijetio sam i bump u grafici (ne znam kada se dogodio, budući da zadnje što sam igrao je bilo za vrijeme TBC-a). Uglavnom, Silverpine Forest je sada prepun trave, više zelenilo nije najobičnija naljepljena tekstura :D Ono što sam htio pitati, da li su taj bump u grafici dobili i Northrend, dakle također puno bilja, na područjima gdje nije snijeg naravno. I da li je bump dobio Outland, ili samo Azeroth i Pandaria? Thanks
Sve je dobilo bump, a sama Pandaria izgleda najbolje. Uskoro bi trebali stiči i updejtani race modeli.
Da, bome se vidi razlika u detaljnosti likova koji su recimo undead i koji su pandariani.
Da, bome se vidi razlika u detaljnosti likova koji su recimo undead i koji su pandariani.
Humani i bear forma od druida imaju manje poligona od auta iz Gran Tourisma s PS1. Ostale old school rase su malo bolje.
Hahahaha
Pozz, vidim da se dosta igrača vraća u WoW, pa evo ako je netko zainteresiran prodajem acc sa MoP-om. Na accu je 90lv hunter na Sylvanasu. Uz acc dajem sve potrebne informacije. Game time je istekao. Cijena je 220kn.Za više informacije javite se na PP.
Na ally strani na Ragnarosu nema više nijedne koja raida, samo postoje reda radi. Ako slučajno tko ima kakvu drugu informaciju za Ragnaros i da se sprema ekipa za SoO, neka javi.
Poz, evo i ja gledam da se vratim malo nakon duge pauze,)
Da li ima itko da bi poslao scroll of ress a da nije na nekom mrtvom serveru ?
ako ima tko moze PM, pa tam sibnem mejl.
thx u naprijed !
Poz, evo i ja gledam da se vratim malo nakon duge pauze,)
Da li ima itko da bi poslao scroll of ress a da nije na nekom mrtvom serveru ?
ako ima tko moze PM, pa tam sibnem mejl.
thx u naprijed !
Ako želiš mogu ti poslati SoR na Outland, govore da je najbolji PvP server. (barem za ally)
Moze, to bi bilo super, imas PM s mejlom
Blizzard je napravio promociju za sve racune koji su neaktivni vise od 30 dana, 7 dana free gameplay-a, također svi racuni koji imaju Cataclysm u tih 7 dana ce imati aktiviran MoP!
Uzivajte!
se zna do kad se mora aktivirat tih 7 dana?
Blizzard je napravio promociju za sve racune koji su neaktivni vise od 30 dana, 7 dana free gameplay-a, također svi racuni koji imaju Cataclysm u tih 7 dana ce imati aktiviran MoP!
Uzivajte!
mrcine i gadovi...
ja sam prekjučer napravio login nakon 3 mjeseca
se zna do kad se mora aktivirat tih 7 dana?
Slucajno sam naletio na promociju na MMO championu (njihov link je za US verziju Bnet-a!)
Blizzard Mailing Free Copies Mists if Pandaria
It seems Blizzard is mailing out copies of Mists of Pandaria and a free week of gameplay to old subscribers to let them try the expansion. If you want to take advantage of the free seven days and have been inactive for 30 days or more on on 8/27/13, see the official promo site.
Aj nek meni jednu posalju, ne treba niti kutiju slat, samo neka key posalju :D
Namamili su me u igri s tih sedam dana. Odmah sam otišao na novi otok i nisam pretjerano zadovoljan. Premalena zona za high pop servere, lag i nemogućnost rješavanja questova su pušiona. Ne znam hoće li se otključati s vremenom više dijelova otoka, ali ovo je dosta jeftina šema oživljavanja svijeta.
Novi raid mi se čini dosta dobar i proving grounds su mi zanimljiva stvar.
Taj otok mi je jedino dobar radi free skining i sha crystals
Jel se s tim promotionom dobije i ekspanzija MoP ili to samo vrijedi tijekom tih 7 dana i nakon toga moram kupiti MoP da bih ga opet mogao igrati?
Fakat se predomišljam da se vratim. Po drugi put :P
samo tih 7 dana
meni nece aktivirat tih 7 dana a zadnji put igrao u 7 mj , tj tad mi isteknuo bon.....neki posebni nacin da se aktivira ili sta?
edit: hm ako smo prije davno iskoristili takav nacin igre tj free 7 dana, onda opet ne mozemo ili ? jedino mi to pada na pamet,posto pise kao da sam iskoristio 7 dana...
meni nece aktivirat tih 7 dana a zadnji put igrao u 7 mj , tj tad mi isteknuo bon.....neki posebni nacin da se aktivira ili sta?
edit: hm ako smo prije davno iskoristili takav nacin igre tj free 7 dana, onda opet ne mozemo ili ? jedino mi to pada na pamet,posto pise kao da sam iskoristio 7 dana...
Gle meni nije htjelo prihvatit s linka direktno, ali kad sam se ulogovao na moj Bnet i otisao gdje su RAF Scroll of Ress bio je "gift" kao paketic i tamo sam aktivirao. Pokusaj.
nece probao samo ali nista nema. jedino pod opisima pod korakom dva vidim ovo:
FREE upgrade to Cataclysm - limited time offer 7 days of FREE game time (see more)
ali nista drugo. ne kuzim zasto nece :/
edit : jedino ako nece ako mi pod drzavom pise croatia....a sto je bez veze onda :/
Moze netko poslat SOR?