World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks
ígram njemce jer sam fan njemackog oklopa , kad sam krenuo igrat nísam imao pojma kakav je maus ili is7 , iso sam na mausa jer je bío jedini njemacki tier X a za postotak pobjeda ne marim jer na mom racunu osim mene igraju i dva buraza koji ce mi spustit te postotke ma kolkó ih ja pokusavao dignut
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Najbolje da skupimo milijun Hrvata i napravimo invaziju na Poljsku... pa da pokopamo tu siemku, witam, kurwa i slične pozdrave {#}

ne bi pomoglo. nisu svi poljaci retardi, ima ih odasvud. ono što uništava igru su leming vlakovi koji rijetko uspijevaju u random bitkama. veća je vjerojatnost uspjeha u team company-u ali postoji nevjerojatan broj igrača (čak i onih sa tier 10 tenkovima) koji vole te vlakiće. uglavnom, ja sam onaj  koji sa još jednim entuzijastom pokriva slabiju stranu te vrlo brzo pogine. ostatak partije provedem vrijeđajući retarde i spamajući po mapi.

15 godina
Jughead kaže...
mlinka93 kaže...
a ti si popio svu pamet svjeta imas 80/ pobjeda i svi tenkovi ti pasu , jbt napises da ti se maus ne svida ovaj te optuzi da si njubara da ízbrises igru , a covjek nikad vidio kako ígram

ja igram one tenkove koji mi pasu a ne kao ti reko ti je frend kako je maus najjaci i moras ga imat a ne znas niti s is7 igrat, meni je dovoljno da cujem postotak tvog wina i dmg, % sam cuo a avg dmg ti vjerovatno nije iznad 2k

ajde da vidimo tvoju blazenu statistiku, kladim se da nije vise od 1000 eff {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:45 (Intel&ATI).
15 godina
m4r1ju4n kaže...
Ziga kaže...

Najbolje da skupimo milijun Hrvata i napravimo invaziju na Poljsku... pa da pokopamo tu siemku, witam, kurwa i slične pozdrave {#}

ne bi pomoglo. nisu svi poljaci retardi, ima ih odasvud. ono što uništava igru su leming vlakovi koji rijetko uspijevaju u random bitkama. veća je vjerojatnost uspjeha u team company-u ali postoji nevjerojatan broj igrača (čak i onih sa tier 10 tenkovima) koji vole te vlakiće. uglavnom, ja sam onaj  koji sa još jednim entuzijastom pokriva slabiju stranu te vrlo brzo pogine. ostatak partije provedem vrijeđajući retarde i spamajući po mapi.

i ja sam to prije radio,al sad koristim witam-siemka AI pack: uvijek budem usred vlakica, da ne poginem prvi, da spotaju za mene, da finishiram protivnika,itd

narocito kad nekaj grajndam i vazni su mi expi...a ne hit ratio i win ratio

mozete misliti kakvi su mi statsi i eff sa is-4 jer sam sa d-25 otkljucal zadnji top{#}

dok sam grajndal vk28 sa leom, radil sam svasta, trolal sa gold ammo, sjecam se situacije kad sam isao na ferdija i skoro ga ubio s boka al me lowe dokrajcio-dotle je moj tim posnajpal i arti pobio vise od pola njih

a to je zato jer sam igrajuci razne tenkove naucio kaj s kojim tenkom mogu a kaj ne

p.s.

1. ja u pivnici{#}

2. pijem pola staropramen-pola crni tomislav {#}{#}

3. skida se patch, pivi polako odbrojava{#}{#}

4. jednostavna racunica kaze da ce patchu trebat 3 pive da se skine{#}{#}{#}

5.toplo se nadam da necu pisat R.I.P. vk2801, pocivaj u miru sa t-28 (85), kv (107), t-34-85 (100), t-43 (100), pzr4 (7.5L70), su-85(107)

p.s.s.

odgulio sam kramu od t-34 made in china

mogu reci da je puno gori od t-34, nikak mi nije sjeo,a t-34 i 28 sam jako puno igral

comander je i guner, ak ga ubiju nisan je ko u kv-2 sa 152 dok juri 50kmh nizbrdo

top 57 dosta neprecizan dok ne nanisani skroz

patnja od topa se nasljedjuje na 59-16 jer su druga 2 76 sa vecom stetom al manjom pen,ko stock na type 34, probacu ih al sumnjam u njihovu efikasnost

type 58 je ok, nije bas nesto bajno agilan, al top brzo puni i moze se uz skrivanje i koristenje mobilnosti zagorcati zivot i tiru 7 i nekad i 8

uvijek se sjetim videa za tajpa 59 :chinese have poor dynamics{#}

e da su svabe tjunirale te motore,druga prica bi bila

see you on the beer{#}

drink up{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Na koji način su kompenzirali korisnicima premiuma za ovo što igra nije bila dostupna?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:09 (krayz1e).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Može neki link za skinut patch, preko launchera mi izbaci error.

0 0 hvala 0
16 godina
krayz1e kaže...

Na koji način su kompenzirali korisnicima premiuma za ovo što igra nije bila dostupna?

Mislim da se dobije 1 dan premiuma.

\m/ \m/
14 godina
World of Tanks

Eto da sam doživio i da me se nazove noobom od strane noobova,da mi kažu da odbrišem igru,da sam idiot...Igrao s T32 u društvu VK3001(P),T43 i nekim malim kinezom.sva trojica su brzo izginula,nakon 2 minute igre bilo je 2<5

Sam sam držao cijeli flank protiv KT-a,Tigera,IS,IS-2 i Jagdpanthera,morao se vraćati da zaustavim cap,killao type59 koji je capao i onda me okružili Tiger i Jagdtiger i uz pomoć Hummela dokrajčili.

Prvo sam ih ja počeo nazivati idiotima,što im se očito nije svidjelo pa su superpero i arty uzvratili.Smiješno je što su mi rekli i da sam kamper,iako drugog izbora nisam imao.Mogao sam ići u klasični poljski suicid i onda bi me možda nazvali herojem.Smiješan wot narod :)

Barem sam pokrio troškove granata i popravaka(36k)

A obratite pozornost i na dmg i primljeni dmg...strašno

Poraz

Bitka: Redshire 6. ožujka 2013. 16:27:59

Vozilo: T32

Dobijeno iskustva: 731

Dobijeno kredita: 39.045

Dostignuća u borbi: Branitelj

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:02 (Ćoby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovaj britanski TD na tiru V je def OP sto se tice oklopa  {#}

Jeste da je govno sporo i ne predje 22 km/h nizbrdo :)

Svi primljeni pogodci su od KV-1 jer sam njega i stuga jedine i sreo kako treba dok nam nisu kapali bazu {#}

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Hahaha!!! Pogledajte ovog M46 Patonna!

Klik!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sta reci.. poraz{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

nego jeli tko isporbavao novog ruskog TD-a? i kakvi su dojmovi?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A mene zanima kakva je zarada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

naletio sam danas na britanskog tda tier10 i jedino što sam primjetio je da mu je oklop loš

gađao sam ga sa batchatom sa drugog kraja mape i probio sam 4 od 5

sa običnom ap municijom

3 u gornji hull i 1 u turret poginuo je prije nego što je uspio jednom opalit :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna zamjerka:Zašto moramo toliko čekati na tutorial?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Jedna zamjerka:Zašto moramo toliko čekati na tutorial?

pa svi hoće pare!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
World of Tanks

Baš se mislim da napokon i ja pljunem nešto novaca. I sada što je bolja investicija - premium na mjesec dana ili premium tenk? Nekako sam skloniji mišljenju da mi je tenk isplativiji. Čini mi se da mi iskustvo nije problem skupiti, ali novac bi mi dobro došao.

Recimo, sa IS-8 sam skupio blizu 100 000 iskustva relativno brzo, ali nije baš lako novce skupiti da mogu igrati s tim tenkom bez da se opterećujem hoću li biti puno u minisu ili ne. I sada, što vi mislite?

Još kada bih mogao ubosti neki dobar premium tenk do 2 500 zlata bilo bi super. Ali, ako nema ništa što dobro zarađuje za tih 2 500 zlata spreman sam potrošiti više - do 5 500. Pa me stvarno zanima koliko zarađuje ovaj novi SU-100Y? On mi je nekako zapeo za oko.

Isto tako me zanima kolika je mogućnost da uskoro (recimo za Uskrs) bude neka akcija, pa da se nađe neki premium tenk na popustu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 21:24 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
never kaže...

naletio sam danas na britanskog tda tier10 i jedino što sam primjetio je da mu je oklop loš

gađao sam ga sa batchatom sa drugog kraja mape i probio sam 4 od 5

sa običnom ap municijom

3 u gornji hull i 1 u turret poginuo je prije nego što je uspio jednom opalit :D

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/218707-fv215b-183-yeah-ok-wargaming/

Ovaj lik se ne slaze s tobom ;)

13 godina
neaktivan

hehe ja znam samo za armor nisam ga još vidio kako pogađa metu :P

17 godina
World of Tanks

lol baš će biti zanimljivi cw-i sa tim td-om. i sa ovim novima jagpz100,obj268... vozači tenkova nisu presretni tj. neće samo tako izaći popiti šut. lol ali sa ovim koji sa 2 šuta riješi mausa lol a poikretan i okretan ko kakav pristojan t10 teškaš malo koji će tenk imati smisla.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Baš se mislim da napokon i ja pljunem nešto novaca. I sada što je bolja investicija - premium na mjesec dana ili premium tenk? Nekako sam skloniji mišljenju da mi je tenk isplativiji. Čini mi se da mi iskustvo nije problem skupiti, ali novac bi mi dobro došao.

Recimo, sa IS-8 sam skupio blizu 100 000 iskustva relativno brzo, ali nije baš lako novce skupiti da mogu igrati s tim tenkom bez da se opterećujem hoću li biti puno u minisu ili ne. I sada, što vi mislite?

Još kada bih mogao ubosti neki dobar premium tenk do 2 500 zlata bilo bi super. Ali, ako nema ništa što dobro zarađuje za tih 2 500 zlata spreman sam potrošiti više - do 5 500. Pa me stvarno zanima koliko zarađuje ovaj novi SU-100Y? On mi je nekako zapeo za oko.

Isto tako me zanima kolika je mogućnost da uskoro (recimo za Uskrs) bude neka akcija, pa da se nađe neki premium tenk na popustu?

nije isto imati premium i premium tenk, i ja sam sebi rekao jednom davno kad kupim tenk necu kupovati premium.

najveca laz ikad.

17 godina
Izzy kaže...

Ako ne planiras uzimati stalno premium racun onda se prem tenk vise isplati jer njega ces sto bi se reklo zauvijek dok premium racun ce ti nakon mjesec dana isteci :)

Ne znam za ovog novog ruskog, sacekaj jedno vrijeme pa potrazi po wot forumu dojmove ali znam da DickerMax zaradjuje solidne novce za svoj tier ;)

16 godina

Pa da. Tako i ja razmišljam - na duge staze.

15 godina
neaktivan

OMFG baš čitam, kakva ekipa... ne znaš koji ima više g*ana u ustima {#}

ja sam bacio 2-3 partije kod frenda na test serveru i tenk je g*vno da većeg nema.. onaj lik veli premium ammo? valjda 95% granata mi je opalilo za 400-800 sa premium municijom.

čak sam i bata pogodio za samo 800 LOL.. jedina 2 uber šusa koja sam uspio napraviti je bilo na e75 sa boka oko 1600 i drito na fv215b 1900 LOL. na žalost normalnu municiju nisam isprobao, ali mislim da nije niš spešl.

a uz to je toliko mekan da je to strašno.. mislim ima taj neki fear faktor zbog topa, ali mislim da je jgpz e100 kojeg sam isto probao za njega obećana zemlja {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi koji vrag je ono iznad posade tenka bojeva obuka ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Tko je sve ovdje plaćao Paysafe karticom? Je li sve prošlo u redu? Pitam jer ja tako mislim kupiti zlato.

EDIT: Evo pročitao sam neke prijašnje poruke u ovoj temi. Ne trebate ništa pisati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 22:57 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

ljudi koji vrag je ono iznad posade tenka bojeva obuka ?

To ti je obuka koju pređeš u 5 min i dobiješ 6000 para i 300exp. Samo prvi put dobiješ pare i exp.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se dobio free slot nisam stigo skinuti novi patch sutra cu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Britanski td tier10 je OK tenk. Nije OP. 

Odigrao sam cca 200 partija s njim na testu, pučana isključivo HESH municija.

Da, 2 shotao sam Mausa, E100, bilo je i oneshoteva svih ostalih tenkova sa oko 2000 hpa. 

Al, nije to svaki šut, uglavnom je damage do 1000, prednost je da uglavnom svaki šut dmg, al ono pogodim IS4 u fronta Hull za 400. Bio je i bounce sa dupeta IS7.

Ako ne dobi s ultra High roll sa šutom, do sljedećeg si mrtav jer ce doći po tebe.

Uostalom, ako netko misli pucati samo HESH, onda ce biti svaku u minusu, sa ili bez premiuma kad ispuca 4-5 granata.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se sinoc desila čudna stvar...izgubio sam 150k kredita ubudale...nikad nisam koristio premium granate...odjednom sinoc na tenku natovarene premium, nisam primjetio dok slucajno nakon 6 partije nisam vidio troškove naoružanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice