Maloprije sam uzeo onaj golemi top za PzIV... Sve ih uništavam jednim udarcem :D Prva partija i 630 EXPa i 18746 creditsa :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tenkovi nestaju zbog visibility bug-a. To su sjeb. jos prosle godine i sada ponekad nevidis tenk dok nedodje na 30 ak m, ali kazu da ce to rjesiti u buduce
Dajte molim vas ako netko ima viska onih kljuceva da mi posalje jedan ... ja sam poslao 3 maila prije 2-3 dana i jos nista nisam dobio...
Hvala unaprijed!
Koliko dugo igratekaj imate tak jake topove ?
takoder ne salju nista ima tri dana,poslo dva maila
~5 dana :D
Lol'd , to onda imaš onaj premium acount..
Nemam :P
On ti nije uopće mjerilo...ustvari, nisam siguran da li spava uopće..haha..=)
On ti nije uopće mjerilo...ustvari, nisam siguran da li spava uopće..haha..=)
Prva stvar ujutro upalit komp i startat WoT, zadnja stvar navečer ugasit WoT i komp... xD
Sreća pa imam 2 kompa pa na jednom surfam i to dok na drugom gejmam... Kad me killaju onda obavim ono nužno, odem popit vode il na wc il jest nešto xD
Kakav je ovaj VK 3601 (H)? Čini mi se da ima dosta jak prednji oklop...
Ovako imam A-20 (ako jos niste skuzili :) i danas bi trebao kupiti T-34. Sada neznam dali da zadrzim posadu, koja mi je na 75% i pretreniram ju za T-34 ili kupim novu s tenkom. Dali se to isplati ili da idem odpocetka, dakle posada na T-34 na 50%, hvala...
Ko kaže da igra škrtari na kreditima zbog golda, nema pojma.
Sad sam ušao u partiju, odvozio par metara od baze i morao sam ić u dućan. Nisam ni metka ispucao (niti ga primio) i dobio sam 200 exp-a i 6500 kredita..
Sad sam ušao u partiju, odvozio par metara od baze i morao sam ić u dućan. Nisam ni metka ispucao (niti ga primio) i dobio sam 200 exp-a i 6500 kredita..
Ista stvar i kod mene... BTW tek sam jutros skužio da prvu partiju u danu ti dupla exp i creditse (barem je meni tak pisalo)
Ista stvar i kod mene... BTW tek sam jutros skužio da prvu partiju u danu ti dupla exp i creditse (barem je meni tak pisalo)
mislim samo da exp,
a što se tiče pretreniranja mislim da ispod 75% da će ti vratit posadu ma 50%, a tek iznad ti se zadrži nešto kod pretreniranja
Samo se dupla xp, ali ne za prvu borbu u danu nego za prvu pobjedu u danu
Koristite golde ( mislim jeste kupili )
13 | Silver ( credits ) |
---|---|
3 | Gold |
Koristite golde ( mislim jeste kupili )
ne
drugo su ti creditsi, a ne silver
Ovako imam A-20 (ako jos niste skuzili :) i danas bi trebao kupiti T-34. Sada neznam dali da zadrzim posadu, koja mi je na 75% i pretreniram ju za T-34 ili kupim novu s tenkom. Dali se to isplati ili da idem odpocetka, dakle posada na T-34 na 50%, hvala...
Uzmi novi tenk T-34 sa 75% posadom a ovaj ostavi u garaži.
Kako si uspio s A-20 do T-34.Jel imaš premium??????
I s A-20 jel se opet igra s mrcinama od tenkova.
igra je nizasta, ravno nuli xd
Argumenti?
odi igrat call of duty
Tak svi pomisle prvi put kad voziš onaj mali pwned tenk , al kad kupiš bt-2 ili bt-7 onda možeš malo guštat u tome , i naravno taktizirat.
Kako si uspio s A-20 do T-34.Jel imaš premium??????
I s A-20 jel se opet igra s mrcinama od tenkova.
nemam nikakav premium, pa T-34 ide nakon A-20 po tech treeu, i da igras sa mrcinama (jos vecim).
Prodao sam A-20 kako bi imao dovljno para za dodatne module kada ih researcham a ne da se patim sa stockom a za svaki clan posade sam plati 20.000 da imaju 75%
To je zgodno, ja ću sutra kad budem kupovao VK3601 ostavit si negdje 150 000 creditsa sa strane za crew training i upgradeove... Mislim da to neće biti problem budući da već sad imam cca 400 000 creditsa a sa exp stojim na nekih 10 000... Tako da kad skupim exp bit će i dovoljno para...
I ovaj PzIV bit će jedan od tenkova koji neću prodavat neg ga budem ostavio da stoji u garaži...
ja sam kupio Pz IV
daj mi reci dal ću moći sa jačim topom uništavati KV i ostale heavy?
meni isto sad fali koja tisuća za Pz IV pa me zanima kakav je šta mogu od njega očekivat
meni isto sad fali koja tisuća za Pz IV pa me zanima kakav je šta mogu od njega očekivat
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=28&jumpto=1893482&sort=asc&view=flat
Požurite do određenih tenkića i bude bonusa. :P
http://game.worldoftanks.eu/news/full-tech-trees-revised-and-improved
Sviđa mi se u svakom slučaju ovo sa KVima, lol.