World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.302.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
dzan kaže...
Proz0r kaže...
Morchiba kaže...
Proz0r kaže...

Izvrsno, onda ću čim prije, hvala!

EDIT: I još nešto, što mislite, s obzirom na to koliko je dobra njemačka medium, odnosno heavy grana u usporedbi s ostalim nacijama, jel mi bolje ići na mediume (prema Pantheru I i II i E-50) ili na heavye (Tiger I, II, E-75 i E-100), odnosno na VK 3002 (DB) ili na Tigera?

Pazi , svaki high tier bilo med ili heavy je dobar na svoj način,i kako je rečeno več milion puta na forumu sve ovisi o tome što ti voliš, dali ti bolje "leže" heavy ili meds ili pak arty itd..

Ako želiš kempat odi na TD i Arty, ako hočeš malo dinamičniju igru odi na mediume a a ko hočeš biti udarna igla odi na hevije.U biti sve se svodi na to što tebi najbolje leži i kakv način igre voliš.

Jok, ne pitam to, znam to, pitam ovo boldano, koliko su njemački mediumi, Pantheri i E-50 dobri u usporedbi s američkim i sovjetskim mediumima i koliko su Tigri i E-75 i E-100 dobri s obzirom na heavye drugih nacija, odnosno koliko su dobri za svoj tier, recimo, koliko sam čuo, Tiger je dosta za svoj tier loš u usporedbi s IS-ovima i to, pa to pitam. Znači razlike među mediumima različitih nacija, odnosno među heavyima različitih nacija, a ne razlike između mediuma i heavya.

Već sam nekoliko puta napisao. Svaki tenk ima prednosti i mane, pa tako i svoju ulogu. E-50 je brz kada ide pravo, ali kada treba manevrisati T-54 i Patton su puno brzi. E-50 ima najprecizniji top, najvise HPa, najbolji oklop, ali E50 ne može kružiti oko drugog heavya, dok druga 2 mogu. 

E100 ima nešto slabiji oklop od Mausa, brži je od Mausa, lošiji top od T30 [osim ako se koristi zlatna municija]. E100 je između Mausa i T30.

IS-7 je odličan za brze napade i rush. Kada se stavi na njega removed speed governor i bolje gorivo po ravnom bez problema preko 40km/h ide. 

T30 je najagilniji, najbržu kupolu ima i zato je odličan ga  zaustavljanje mediuma. 

E-100 ima dosta slabiji oklop od Mausa. Ne toliko na papiru, koliko u praksi. Miš je priča za sebe.

Eto, ne znam sjećaš li se jučerašnje partije na Malti kada su napravili rush po brdima. Prošli su svi (dakle, same Tier X-ke) pokraj mene (nekih 8 komada) i od svakog sam popio bar 1-3 shoota...ostao sam na 1800 HP-a...;)

Ugl. kao što je dzan već rekao, svaka nacija ima svoje prednosti i mane i ako ih znaš iskoristiti, svaki tenk može biti najbolji u svom tieru. Samo mu se treba prilagoditi.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Mhm, da istina damage, al da pattona probije tier 4 tenk i to sprijeda, to stvarno nije uredu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
leobugi kaže...

Mhm, da istina damage, al da pattona probije tier 4 tenk i to sprijeda, to stvarno nije uredu.

Pretpostavljam ruski? {#}

Ha jbga...to svejedno nije razlog da se nejde na američke mediume. I mene u Pantheru II probije PzIV, pa me to ne spriječava da uz malo skilla, 1 na 1 pojedem Lowe-a na full HP. Kao što rekoh - treba biti svjestan nedostataka vlastitog tenka, ali i njegovih prednosti. Jedno sakrivati, drugo iskorištavati..;)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

[img]http://i42.tinypic.com/24ccj13.jpg[/img]

haha :D bez preem.

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 12:26 (iNFY).

0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
leobugi kaže...

Pretpostavljam ruski? {#}

Ha jbga...to svejedno nije razlog da se nejde na američke mediume. I mene u Pantheru II probije PzIV, pa me to ne spriječava da uz malo skilla, 1 na 1 pojedem Lowe-a na full HP. Kao što rekoh - treba biti svjestan nedostataka vlastitog tenka, ali i njegovih prednosti. Jedno sakrivati, drugo iskorištavati..;)

Jep, onaj T-28 {#}

Mislim 1v1 sa pattonom mausa mogu sredit zato što se paton vrti ko lud, to mu je jedina prednost.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
17 godina
leobugi kaže...

Mislim 1v1 sa pattonom mausa mogu sredit zato što se paton vrti ko lud, to mu je jedina prednost.

Da se sretneš prsa u prsa s Mausom ja mislim da ti nemaš apsolutno nikakvih šansi OSIM da ga zakočiš s boka i kreneš kružiti oko njega

14 godina
Ziga kaže...

Da se sretneš prsa u prsa s Mausom ja mislim da ti nemaš apsolutno nikakvih šansi OSIM da ga zakočiš s boka i kreneš kružiti oko njega

Nisam igrao s Pattonom pa ne znam, al na dovoljno velikom prostoru (i dovoljno granata xD ) tier 9 medium može srediti mausa... U gradu, nema šanse.

17 godina
World of Tanks

Zašto uopće na Himmelsdorf se mogu igrati partije s GwTigerom, Objectom 212/261... koja uopće korist od toga kad gotovo ništa ne možeš pogoditi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Zašto uopće na Himmelsdorf se mogu igrati partije s GwTigerom, Objectom 212/261... koja uopće korist od toga kad gotovo ništa ne možeš pogoditi

Igraj kao td ja znam skinut i po trojicu, naravno ako je team ok pa te stiti.

=XII=SandMan....
14 godina
World of Tanks

onaj njemacki nesto 3601h... doslo mi da odustanem od tigera2 radi tog sranja od tenka...i onda sam ga sredil i naucil vozit...ajme...ak sam budan u rane sate kad su u igri vecinom tier 8-10, stavi konisch i dizem im tlak sa 165/225 penetracijom. cak sam kupil golde samo za municiju mu(trenutak slabosti,sad mi je zao) ali u jednoj rundi zatukel tiger2 i lowe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Pitanjce za iskusne TDovce....

Koliko u praksi se povećava vidljivost ako se na TD stavi binoculars?.-piše +25% view range up to 500 meters while tank is 6 seconds in stance..

prema tome? :)

imao sam optiku na stugu i jagdpz4 mada sam je slabo koristio jer moj stil igre nije kempanje u pozadini već direktna potpora mojim srednjacima i teškašima. jpanther je u tome izvrstan jer sa topom od 88 mm ima skoro 13 hitaca u minuti pa vrlo lako sređuje teškaše svoga tiera. t25at zbog topa od 105 mm igram nešto povučenije ali sam uvijek potpora u navali. ovisi kako želiš igrati jer ako voliš sa kempati i imaš strpljivosti za snajpanje onda je optika pravo rješenje za tebe.

17 godina
m4r1ju4n kaže...

imao sam optiku na stugu i jagdpz4 mada sam je slabo koristio jer moj stil igre nije kempanje u pozadini već direktna potpora mojim srednjacima i teškašima. jpanther je u tome izvrstan jer sa topom od 88 mm ima skoro 13 hitaca u minuti pa vrlo lako sređuje teškaše svoga tiera. t25at zbog topa od 105 mm igram nešto povučenije ali sam uvijek potpora u navali. ovisi kako želiš igrati jer ako voliš sa kempati i imaš strpljivosti za snajpanje onda je optika pravo rješenje za tebe.

No što ako čuvam bazu i ide protivnik koji ima veći view range od mene? mogu se slikati, opali po meni a da ni ne skužim da je tu...

16 godina
World of Tanks

Ovaj IS me svakim danom sve više i više oduševljava!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovako sad, igram partiju, sve super pričekam 3 minute i odma rusham bazu, pri tome detektiram enemy arty-e i počinjem capture bazu...na to mi likovi kazu prestani ( dvojica su jos bila u enemy timu) i nasla se jedna budala koja me unistila kad je baza skoro bila osvojena na 99 posto i onda me unistio. Bila bi to perfectna bitka ali uvijek ima budala. Ja imam samo pitanje kako ga ja mogu reportat? Jos kad sam vidio u kojem je timu sve mi je bilo jasno i uopce se nisam iznenadio...

Evo slike:

perfect scor fail perfect scor fail
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hoćeš direktnu usporedbu medium linija?

Imam skoro 9k bitaka pa mislim da sam dovoljno iskusan da mogu malo pročačkati po tome pitanju.

Imam Pershinga,Panthera II i T-44 te lagano grindam to T9 Mediuma.

Ruska medium linija:Niska,slabiji topovi,brzina,rotacija,slope

Njem.:Brzina,slaba okretnost,veličina,armor,slope,masa,nevjerovatno precizni gunovi

Amer:To su ti ovi između :D

Nešto nabrzo sklepano,ali shvatit ćeš pojam.T-54 je više scout nego medium,E-50 je više Heavy nego Medium proradi velike mase i oklopa,dok bi

za Pattona mogao reći da je onaj pravi medium.

Ako ti treba par savjeta,u vezi US Heavya,Med...Ger TD,Med i USSR Heavy,Med i SPG javi se :)

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Ziga kaže...

No što ako čuvam bazu i ide protivnik koji ima veći view range od mene? mogu se slikati, opali po meni a da ni ne skužim da je tu...

Dobro dode optika. Po mom iskustvu nema sanse da ce te netko snimiti prije nego ti njega dok se ne mices tj dok campas i cuvas bazu. Moja topla preporuka.

17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:51 (JozicA).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
legend kaže...

Ovako sad, igram partiju, sve super pričekam 3 minute i odma rusham bazu, pri tome detektiram enemy arty-e i počinjem capture bazu...na to mi likovi kazu prestani ( dvojica su jos bila u enemy timu) i nasla se jedna budala koja me unistila kad je baza skoro bila osvojena na 99 posto i onda me unistio. Bila bi to perfectna bitka ali uvijek ima budala. Ja imam samo pitanje kako ga ja mogu reportat? Jos kad sam vidio u kojem je timu sve mi je bilo jasno i uopce se nisam iznenadio...

Evo slike:

Prijavi ga na support pošalji sliku i objasni šta se dogodilo, mora dobit ban na jedan dan.

15 godina
zrimo kaže...
legend kaže...

Evo slike:

Prijavi ga na support pošalji sliku i objasni šta se dogodilo, mora dobit ban na jedan dan.

I sto onda!? Mislim,ne odnosi se ovo na tvoju poruku,nego je takva kazna jadna.Umjesto da krenu uzimat srebro il' zlato,oni ti daju jedan dan neigranja.Sto ti znaci jedan dan neigranja?To je vise usluga,nego kazna.

This post is signed by Ivanoile
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
zrimo kaže...
legend kaže...

Evo slike:

I sto onda!? Mislim,ne odnosi se ovo na tvoju poruku,nego je takva kazna jadna.Umjesto da krenu uzimat srebro il' zlato,oni ti daju jedan dan neigranja.Sto ti znaci jedan dan neigranja?To je vise usluga,nego kazna.

Ma znam ali to je najviša moguća kazna za teamkill, ali šta ćeš takve budale i kvare igru (mora da je neki brđo bogu iza leđa, pa vidiš u kojem je klanu sve ti je jasno)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja zadnjih dana igram sa Vk3001 i koristim zadnji top.Ali kad se se vratio na onaj mitraljez mogu rec da jos vise rastura nego na zadnjim topom.Odlican snajper,jedva cekam panthera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jos 10000-15000exp do IS-3 i t7 TD-a(americkog) Evo jedne zgode:Danas igram sa M36,par odlicnih partija se zaredalo.Dodjem na gradsku mapu,pri vrhu tablice.Ubijem 2 tenka i nas 4 idemo capat jer je neprijatelj vec poceo capat.Sad ide KV-3(nas)prema onom krugu i odjedanput skrene prema nekoj ulici,tad sam prvi put opalio u prijateljski tenk.Nisam bio jedini ,a zbog KV-a smo izgubili za 12 bodova(100-88).Ahhh stvarno ima sugavih igraca.
This post is signed by Ivanoile
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 21:08 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
legend kaže...

Evo slike:

Pobjeda je bila očita, i tada skoro svi prestanu capati i idu damage raditi. Zašto? Zato što za damage se dobije PUNO više kredita i XPa. Jednom sam na Mountain Pass-u prošao preko sredine, nikog nisam vidio i sam capao bazu od 0 do 100 i dobio 400XP i oko 10k kredita. I to je bilo sa premiumom. Da sam samo udario u nekog dobio bi vise. 

Kažu da je isto, ali nije ni blizu isto. 

16 godina
World of Tanks - DOW Regrutira

Dogs of War prima nove članove.

Svi su dobrodošli. Igrači sa tier X heavy tenkom, tier IX mediumom, tier IX TD ili tier VIII artiljerijom, upadaju direktno u glavni DOW klan.

Nudimo prije svega dobru zabavu, svakodnevne CW (bitke), komunikaciju putem Ventrila i foruma, ekipu za platoon-e i Tank Company-je...

Oni koji još nisu stigli do gore zadanih "tenkovskih" uvjeta, ukoliko žele, upadaju u DOW-B (Dogs of War Bootcamp). Nakon postizanja gornjih uvjeta, iz Bootcampa vas prebacujemo u glavni klan.

U Bootcampu, također imate privilegiju igranja platoona uz korištenje Ventrilo servera te sudjelovanje na forumu.

Ukoliko ste zainteresirani, nakon registracije na forum (potrebno je neko vrijeme dok naši commanderi ne odobre registraciju), otvorite novu temu s prijavom u ovom podforumu i to po ovom obrascu. Nakon toga, dobit ćete pozivnicu za DOW ili DOW-B, ovisno o ispunjenim uvjetima.

GL&HF. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 10:41 (DamageHigh).

7 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Jutarnje buđenje + prva kafica... ne loše :JC_coffee:

pitanjce.. s obzirom na novi patch...

ako imam KV i KV3 bez Equipmenta na njima, što će se desiti ako iste stavim? gubim ih ili ostaju ili?

i koje Equipmente staviti na KV i KV-3? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 11:36 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo je katafakinstrofa.

Bez premiuma ne da se neda igrati, nego se jednostavno ne može igrati. Ubiješ trojicu, još petoricu dobrano skrešeš, i kaj na kraju dobiješ? 30k credita. A na granate potrošim 20k i popravci 10k, i badava kaj imam odličnu bitku.

A o tome da je matchmaker poboljšan neću ni pričat. Stavi 3 tier 7 artija u jedan tim, i 5 tier 6 artija u drugi(4 S-51 i M12). Ili jednom timu stavi tier10/9/nekoliko 8, drugi tim tier10/tier8. Toliko o poboljšanjima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mystik kaže...

Ovo je katafakinstrofa.

Bez premiuma ne da se neda igrati, nego se jednostavno ne može igrati. 

To je smisao svih besplatnih igara... da te nafukaju na premium....

15 godina
neaktivan

Normalno da se da igrat bez premiuma. :) Ja igram vec prek mjesec dana bez premiuma i doso sam do panthera . A inace igram samo Jagtigera i GWe i opet se nesto malo izgubi nis previse para.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 12:15 (Ztuna).
17 godina
World of Tanks

Premium je zakon da posadu prebaciš na drugi tenk bez gubitka iskustva, pa izludio bih da ih učim od 75% na dalje...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Obožavam ovaj arty :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice