Izvrsno, onda ću čim prije, hvala!
EDIT: I još nešto, što mislite, s obzirom na to koliko je dobra njemačka medium, odnosno heavy grana u usporedbi s ostalim nacijama, jel mi bolje ići na mediume (prema Pantheru I i II i E-50) ili na heavye (Tiger I, II, E-75 i E-100), odnosno na VK 3002 (DB) ili na Tigera?
Pazi , svaki high tier bilo med ili heavy je dobar na svoj način,i kako je rečeno več milion puta na forumu sve ovisi o tome što ti voliš, dali ti bolje "leže" heavy ili meds ili pak arty itd..
Ako želiš kempat odi na TD i Arty, ako hočeš malo dinamičniju igru odi na mediume a a ko hočeš biti udarna igla odi na hevije.U biti sve se svodi na to što tebi najbolje leži i kakv način igre voliš.
Jok, ne pitam to, znam to, pitam ovo boldano, koliko su njemački mediumi, Pantheri i E-50 dobri u usporedbi s američkim i sovjetskim mediumima i koliko su Tigri i E-75 i E-100 dobri s obzirom na heavye drugih nacija, odnosno koliko su dobri za svoj tier, recimo, koliko sam čuo, Tiger je dosta za svoj tier loš u usporedbi s IS-ovima i to, pa to pitam. Znači razlike među mediumima različitih nacija, odnosno među heavyima različitih nacija, a ne razlike između mediuma i heavya.
Već sam nekoliko puta napisao. Svaki tenk ima prednosti i mane, pa tako i svoju ulogu. E-50 je brz kada ide pravo, ali kada treba manevrisati T-54 i Patton su puno brzi. E-50 ima najprecizniji top, najvise HPa, najbolji oklop, ali E50 ne može kružiti oko drugog heavya, dok druga 2 mogu.
E100 ima nešto slabiji oklop od Mausa, brži je od Mausa, lošiji top od T30 [osim ako se koristi zlatna municija]. E100 je između Mausa i T30.
IS-7 je odličan za brze napade i rush. Kada se stavi na njega removed speed governor i bolje gorivo po ravnom bez problema preko 40km/h ide.
T30 je najagilniji, najbržu kupolu ima i zato je odličan ga zaustavljanje mediuma.
E-100 ima dosta slabiji oklop od Mausa. Ne toliko na papiru, koliko u praksi. Miš je priča za sebe.
Eto, ne znam sjećaš li se jučerašnje partije na Malti kada su napravili rush po brdima. Prošli su svi (dakle, same Tier X-ke) pokraj mene (nekih 8 komada) i od svakog sam popio bar 1-3 shoota...ostao sam na 1800 HP-a...;)
Ugl. kao što je dzan već rekao, svaka nacija ima svoje prednosti i mane i ako ih znaš iskoristiti, svaki tenk može biti najbolji u svom tieru. Samo mu se treba prilagoditi.