World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Jel se zna možda hoće li biti sniženja na equipment-e, trebao bi malo u shoping, a skupo mi dosta trenutno

HOĆE

15 godina
dado314 kaže...
1BIT kaže...

Jel se zna možda hoće li biti sniženja na equipment-e, trebao bi malo u shoping, a skupo mi dosta trenutno

HOĆE

A ipak na kraju daju premium tenk, ajde tier III, al bolje ista nego nista 

Svida mi se nagrada za izvrsenje svih misija, garage slot od premium tenka i jos jedan za nagradu na kraju 

• 5 x Large Repair Kit
  • 5 x Large First Aid Kit
  • 5 x Large Fire Extinguisher
  • 1 x garage slot
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 11:30 (ficosime).
15 godina
zagi55 kaže...

Sturmtiger u zadnjim sekundama videa  to je KV-2 na steroidima .  Samo da dođe ... 

Ste primijetili da se može švrljat po novoj garaži?

EDIT: zaboravio stavit ss :P

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 12:04 (nani_cropes).
15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

HOĆE

Ajde konačno, čekam to sniženje ko Hrvatska turiste

Nakon kupljena dva tier VII tenkića na sniženju, ostalo mi oko 2milje creditsa, u međuvremenu sam prišparao još oko 700 000, valjda neću ostat praznog novčanika nakon shopinga

Evo konačno mi se osvježio wn8, gledam jučer mi pisalo 899.86 i još sam kao žuti, usro se ko grlica, danas grindam, killam, spotam, wn8 stagnira, gledam koji vrag, evo tek sad mi prikazuje 905.01, sad sam miran

EDIT:Jel se mjenja wn8 u stronghold bitkama, imali smo dosta poraza zadnji put, pa si mislim da mi je to srušilo wn8?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 13:05 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Koju opremu staviti u IS i IS-3???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ficosime kaže...

Vodku

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Rammer, v. stab., vents.

Toni
15 godina
World of Tanks

Ovaj Firefly definitvno tenk s kojim mi je najveći gušt igrati 

Pitanje vezano uz drugu sliku, nije mi jasno zašto nisam dobio medalju za najvecu štetu s udaljenosti veće od 300 metara? Imao sam 2.5k?
Jel postoje to neki bugovi u wotu, ili je nešto drugo u pitanju?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Nema bugova u WOT-u I tko to kaze suprotno laze ko pas.
Samomrzeći hrvat
15 godina
Mateo77 kaže...

Da je IS-a voziti lako, IS-a bi vozio svako 

kolko se sjecam, dragi novi forumasu pridoslica (da nebudem grub pa ti kazem njub )

dedaa je odavno zabranio postanje bilo cega osim masterija,  nikakve prve - druge klase ne dolaze u obzir

bolje pocni smisljat dobar odgovor, sto ces mu rec kad te pozove u kancelariju na razgovor

p.s. dr Nasty ce ti izdati uputnicu da ne placas participaciju

nebi ti htio bit u kozi, al bi rado bio muha na zidu tokom "razgovora"

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
moderator
World of Tanks

Valja li ovaj išta, pišu mi da ako odigram jednu da će mi dati :)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ma ja mislim prodat i njega i stuga. Nikakve koristi od njih.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina

Prošlo je 4 mjeseca, krvna slika mi se poboljšala, psihijatar kaže da napredujem, nisam još 100% mentalno zdrav ali težim ka tome.....

17 godina
moderator

Ništa, čekaću da mi pošalju ponudu kao krajem prošle godine, gdje su davali gold i tenkove višeg tiera onima koji se vrate. Nabijem ih, neću ni patchirati igru zbog ovog :)

11 godina
ED63 kaže...
Mateo77 kaže...

Da je IS-a voziti lako, IS-a bi vozio svako 

kolko se sjecam, dragi novi forumasu pridoslica (da nebudem grub pa ti kazem njub )

dedaa je odavno zabranio postanje bilo cega osim masterija,  nikakve prve - druge klase ne dolaze u obzir

bolje pocni smisljat dobar odgovor, sto ces mu rec kad te pozove u kancelariju na razgovor

p.s. dr Nasty ce ti izdati uputnicu da ne placas participaciju

nebi ti htio bit u kozi, al bi rado bio muha na zidu tokom "razgovora"

Hahaha  Nemoj ti meni da sam ja njub ja sam u ovoj igri pr0 njub .

A za sve ostalo će mi trebat dobar izgovor 

16 godina
DrNasty kaže...

Valja li ovaj išta, pišu mi da ako odigram jednu da će mi dati :)

neloš za trollat sa HE. prvu partiju (i jedinu za sada) odma Ace i Top gun. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 11:29 (dado314).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Wot djeli nekakvu gigabyte-ovu ploču+ bonus i invite code, da nije baš da ne poklanjaju ništa, pa i nije im nešto

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja je najbolja taktika za igrat mediuma? Konkretno PZKPFW IV ausf H. Obično odem na flak pa malo stanem u pozadini (jer u suprotnome uvijek poginem veoma brzo) pa kad se malo prorijede i kad znam di su onda prema tome planiram akciju, ili idem naprijed ili ih "snajpam" ili ih flakam.

Malo me muce ove vise "urbane" mape.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 21:37 (zerocool12).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu je od 17 sati regionalni 7on7 kup s Gold nagradama (top 8 timova nagrađeno). Ako netko baš nikako ne može naći/skupiti ekipu, možete baciti oko i na stream kupa. Vidimo se!

http://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe/wot/open/7on7-big-guns-5-adria/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Ovaj Firefly definitvno tenk s kojim mi je najveći gušt igrati 

Pitanje vezano uz drugu sliku, nije mi jasno zašto nisam dobio medalju za najvecu štetu s udaljenosti veće od 300 metara? Imao sam 2.5k?
Jel postoje to neki bugovi u wotu, ili je nešto drugo u pitanju?

postotak pogodaka mora biti minimalno 85% za tu medalju, a to kod tebe nije slučaj

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci zanima me jedna stvar... Kako je moguce danas kad sam ko jaran bio lik je imao nagradu premium acc na 3 dana za 0 golda, a udjem na svoj acc moram platiti 650 ? Da li je on neki event ili nesto uradio da dobije ta 3 dana jer ni on ne zna kako je to uspio xD... 

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

UPOZORENJE: Vikend je počeo!  

Poljsko-češki-francuski botovi se vratili nakon radnog tjedna da vam unište zabavu 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Momci zanima me jedna stvar... Kako je moguce danas kad sam ko jaran bio lik je imao nagradu premium acc na 3 dana za 0 golda, a udjem na svoj acc moram platiti 650 ? Da li je on neki event ili nesto uradio da dobije ta 3 dana jer ni on ne zna kako je to uspio xD... 

kad prvi put istražiš tenk tier 5 dobiješ 3 dana premiuma za 0 golda, uvedeno prije nekoliko verzija

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

kad prvi put istražiš tenk tier 5 dobiješ 3 dana premiuma za 0 golda, uvedeno prije nekoliko verzija

Vidiš ja sam mislio da je to neki bug, kad sam tek počeo igrati, imao sam KV-1 tier V i ono par dana neki premiumi, a nisam ništa platio, ja šutim, trljam ruke, gladim bradu i kucam u drvo da tako ostane, nisam ni znao da to poklanju, pa mogli su bar obavjestit...

16 godina
World of Tanks

285 dmg

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

285 dmg

svaka čast,taj mali type mi se čini kao jako dobar tenk,nadam se da će ga se moći uskoro za gold ingame kupiti 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 2:35 (luka94).
10 godina
neaktivan
cola777 kaže...
Ligec kaže...

Znaci bez obzira sad sto imam veci tier od V ako istrazim naredni tier V imat cu 3 dana premium ?

Ako sam dobro shvatio :$

16 godina
Entry Point kaže...

UPOZORENJE: Vikend je počeo!  

Poljsko-češki-francuski botovi se vratili nakon radnog tjedna da vam unište zabavu 

Osjetio na svojoj kozi :(

Taman si kontam da ovaj 2x svaka pobjeda dobro dodje da izgrindam kroz SPIC i ARL44, ali mm me guzi samo tako.

Timovi krcati beskorisnim zombijima.

P.S.

Prvi puta citam da je netko takodjer primjetio da su osim poljaka/ceha i francuzi katastrofa.

U zadnje vrijeme u vecini slucajeva kada vidim <200 WN8 likove XVM pokaze francusku zastavu pored.

A pocesto i nizozemska bude, ali francuzi prednjace cak i pred poljacima.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Mauro kaže...

Osjetio na svojoj kozi :(

Taman si kontam da ovaj 2x svaka pobjeda dobro dodje da izgrindam kroz SPIC i ARL44, ali mm me guzi samo tako.

Timovi krcati beskorisnim zombijima.

P.S.

Prvi puta citam da je netko takodjer primjetio da su osim poljaka/ceha i francuzi katastrofa.

U zadnje vrijeme u vecini slucajeva kada vidim <200 WN8 likove XVM pokaze francusku zastavu pored.

A pocesto i nizozemska bude, ali francuzi prednjace cak i pred poljacima.

Oh davno sam ja primjetio da su francuzi vrlo boterski raspoloženi 

Dakle govorimo o ljudima sa 200 wn8 10k+ partija. 

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Kad te ne ide MM, onda te stvarno ne ide  
Čisto XP-a, bez bonusa za hrabri otpor, vise nego najbolji neprijatelj,  odlicna partija, i na kraju poraz 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 12:48 (ficosime).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice