World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Tanks

Svi vi malo stanite na loptu, gusjenicu ili šta već/smirite se.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

u fkn wot m8

edit: ovo što malina veli za strumfove i gold je iritantna činjenica. danas plavac u tier 8 mm-u s tigrom 1 šljuca full gold i nakon što je mene riješio. znam zbog received dmg anoun. i što ću mu napisati u chatu nego well paid. jer 203mm pena je ipak premalo. kad bi barem limitirali broj premium granata po borbi

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 14:36 (Voltron).
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

A što se tiče RNG-a, igrači bi se trebali nadigravati, a ne dobivati nekog na sreću, kako je spomenuto, neki žućo može 3 puta probit svaku shot u ljubičastog, dok će odbiti sve što ljubičasti ispuca, a to se ne bi trebalo dešavati, pobjeđivati na sreću, nego nadigrati protivnika... neki RNG treba biti, ali ne ovoliki, također se pričalo na Orzanelovom streamu o mogućoj normalizaciji RNG-a za bolje igrače, ako stalno ownaš, kao da te igra malo stisne i počinju ti bouncati nemoguće shotove, sve leti na sve strane, crveni igrači te snapshotaju i svaku probijaju i tako. Pogotovo ako si na win streaku ili ti par dana za redom ide dobro... no to će uglavnom primjetiti dobri igrači, možda je mit, ali netko je rekao da je WG već govorio o tome. Nažalost nemam nikakav validan izvor da se potvrdi, ali vi koji ste isto dobri igrači ste možda primjetili sličan fenomen... dok je naravno za lošije igrače obrnuto, stalno sucksaju pa kao da im igra pomaže, kao da je za njih RNG reduciran da više probijaju, pogađaju ili zarolaju više dmg-a.

Ni ja ne želim biti teoretičar zavjere, ali rekao bih da se ovo definitivno događa. Primijećujem npr. da u Tier 8 igri granate JPanthera II prečesto bouncaju mediumi Tier 6 (npr. Cromwelli), heavyji 7 itd.

Rekao bih da mi izgleda kao da je preciznost degradirana kada si top tier.

S druge strane, lošiji igrač tier 1 ili dva ispod mene, pena me samo ako uspije cijev okrenuti prema meni i opaliti. Ovdje govorim o igračima < 48% WR (WN8 da i ne spominjem).

Također, rekao bih da je i camo faktor top tiera nerfan. Tigar II sa binocsima, posada sa dva skilla, u gradu na Fishermans bayu, ne vidi IS sve dok ovaj ne opali (IS nije iza grmlja nego iza zgrade izlazi na ulicu)!

Uglavnom, događa se da partije za koje mi na početku izgleda da će biti easy win - to ne budu. Prečesto se to događa.

(WR >52, WN8 >1300)

15 godina
neaktivan
milanji kaže...

Smiri doživljaje, znaš samo vrijeđati.

Ako je uvreda pokazivanje istine onda nemam šta s tobom pričat.

Good day sir, and may arty always kick yo ass.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
11 godina
World of Tanks

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kkrajnik kaže...
Unimatrix 007 kaže...

...počinju ti bouncati nemoguće shotove, sve leti na sve strane, crveni igrači te snapshotaju i svaku probijaju...

1. Primijećujem npr. da u Tier 8 igri granate JPanthera II prečesto bouncaju mediumi Tier 6 (npr. Cromwelli), heavyji 7 itd.

2. S druge strane, lošiji igrač tier 1 ili dva ispod mene, pena me samo ako uspije cijev okrenuti prema meni i opaliti. Ovdje govorim o igračima < 48% WR (WN8 da i ne spominjem).

3.Također, rekao bih da je i camo faktor top tiera nerfan. Tigar II sa binocsima, posada sa dva skilla, u gradu na Fishermans bayu, ne vidi IS sve dok ovaj ne opali (IS nije iza grmlja nego iza zgrade izlazi na ulicu)!

4. Uglavnom, događa se da partije za koje mi na početku izgleda da će biti easy win - to ne budu. Prečesto se to događa.

(WR >52, WN8 >1300)

@Unimatrix to ti se dogadja jer pamtis samo kad te crveni odvale za n+25% hit pointsa, ne reagiras isto kad te pukne crveni lucky shotom i zeleni, cista psihologija, ja osobno neznam kad me u 18k partija pukao crveni tako, a vjerovatno jeste.

1. Vjerovatno kut od 70* ili vise, ili critical hit. Cini ti se.

2. Ista stvar kao kod Unimatixa.

3. Camo faktor ne ovisi o top tieru i tome slicno, nego o posadi, velicini tenka, je li ofarban itd. U opisanoj situaciji je doslo do server laga, ili ti je ping visok.

4. Opet u wotu nema zagarantirane pobjede, to i jeste car ove igre.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

prema mome malom osobnom iskustvu nakon zadnjih patcheva 0.9 na ovamo...

server jer to za mene nije više RNG nagrađuje slabije igrače prema eff i wn ma kako to oni zvali.

na početku svake partije dodjeljuje više nego očito bonus +/- 20 % nekom timu, a prije se to raspodjelilo na oba tima pomoću RNG sad očito više ne jer previše partija završava preprevelikom razlikom.

svaki unutar tima još dobiva bonuse zasebno +/- 20 % da smotaju još više, pa ako srećom neki viši ili bolji igrač to dobije imamo prave partije inače opet papazjanija.

i za kraj svaki dan vam se dodjeljuje bonus po tenkovima unutar garaže +/- 20%...

miljenik WoT-a može imat 60% bonusa skoro svaki dan, ostali služe da se statistika poravna.

..bem ti sreću ako te zakači svaki u minus.

meni osobno 1 dan super MM i taj dodatak cca60- 80%WR WN2500 naviše bez muke

2 dan ja nikako al se nekim u timu posreći pa oko 50% WR i WN1200-1800

al zato 3 dan ajme: spotanje mi ne funkcionira, nišan se lijepi oko cilja za sve i svašta, hit skoro svaki skida ispod 60% koliko inače

WN taj dan 700- 1400 max, WR oko 25-40%

jedino dobro taj dan ako nekoga pogodim da nije spotan sa HE skine hrpu modula i zapali ga redovno ( taj dio ove godine počeo učestalo )

osobno bi jako jako volio da se vrati MM i RNG iz beta faze ma koliko bio loš i sirov.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...
kkrajnik kaže...
Unimatrix 007 kaže...

...počinju ti bouncati nemoguće shotove, sve leti na sve strane, crveni igrači te snapshotaju i svaku probijaju...

1. Primijećujem npr. da u Tier 8 igri granate JPanthera II prečesto bouncaju mediumi Tier 6 (npr. Cromwelli), heavyji 7 itd.

2. S druge strane, lošiji igrač tier 1 ili dva ispod mene, pena me samo ako uspije cijev okrenuti prema meni i opaliti. Ovdje govorim o igračima < 48% WR (WN8 da i ne spominjem).

3.Također, rekao bih da je i camo faktor top tiera nerfan. Tigar II sa binocsima, posada sa dva skilla, u gradu na Fishermans bayu, ne vidi IS sve dok ovaj ne opali (IS nije iza grmlja nego iza zgrade izlazi na ulicu)!

4. Uglavnom, događa se da partije za koje mi na početku izgleda da će biti easy win - to ne budu. Prečesto se to događa.

(WR >52, WN8 >1300)

@Unimatrix to ti se dogadja jer pamtis samo kad te crveni odvale za n+25% hit pointsa, ne reagiras isto kad te pukne crveni lucky shotom i zeleni, cista psihologija, ja osobno neznam kad me u 18k partija pukao crveni tako, a vjerovatno jeste.

1. Vjerovatno kut od 70* ili vise, ili critical hit. Cini ti se.

Ne znam... nekako mi se čini da tenk, top i ostali parametri funkcioniraju normalno, po specs, onda kada nisam top tier. Kada sam top tier, onda kao da su specs degradirane.

2. Ista stvar kao kod Unimatixa.

Jedan primjer...

Njubara (46 %WR) se spušta niz brdo na Mountain Passu u T29, ja sam sa T29 iza zaklona. Izađem, lik vrti cijev naokolo, ciljam, lik krene okretat prema meni, penam ga, krećem nazad, on pena mene! Zatim on krene u rikverc (prema gore), ja izađem samo sa turretom, naciljam, on stane (možda se čak još i kretao), puknem, ne penam ga, on mene pena. U trećoj iteraciji ponovimo drugu, ali s tim da nitko nikog ne pena.

jednostavno je nevjerojatno da ti loši igrači tako dobro gađaju... i to prilično često.

Što se tiče ovog i sličnih primjera, to vjerojatno neću nikada niti doživjeti ako je nasuprot dobar igrač jer taj se u toj situaciji nikada neće naći ili, ako se i nađe, neće niti krenuti vraćati, već će tražiti zaklon negdje niz brdo dole.

3. Camo faktor ne ovisi o top tieru i tome slicno, nego o posadi, velicini tenka, je li ofarban itd. U opisanoj situaciji je doslo do server laga, ili ti je ping visok.

Ne znam, ping mi je inače OK... ne znam kako da si to objasnim.

4. Opet u wotu nema zagarantirane pobjede, to i jeste car ove igre.

To si u pravu! :-)

Uglavnom, ispada da ćešče odigram dobru partiju kada nisam top tier nego kad jesam.

Dodatno bih rekao... imam osjećaj da najbolje partije s nekim tenkom postižem nedugo nakon što ga tek počnem voziti (recimo 20-ta do 50-ta bitka), a nakon toga kao da je MM lošiji i kao da tenk lošije reagira. Primjer: na Tigru 2 Ace Tanker nakon cca 20 bitaka, sa prvim topom na njemu. Nakon montaže zadnjeg topa, nema šanse da se približim Ace Tankeru.

Naravno, za ove moje tvrdnje/osjećaje nemam nikakve "dokaze" u vidu snimaka ili sl. Nemam niti volje , niti živaca, niti vremena time se detaljnije baviti...  Samim time, nemam nikakvu namjeru nekome dokazivati kako je to što sam rekao točno. 

Čudan je igra taj wot. Evo još nešto...

Tik prije početka prošlog ljeta izgrindam sve što sam imao u planu, statistika do tada konstantno u blagom porastu. U 20-ak dana odigram >400 bitaka sa tako izgrindanim tenkovima (ništa novih tenkova), svi tenkovi full opremljeni, posade sve bolje i bolje - statistika drastično padne na nivo od par mjeseci prije. Dakle, govorim o uzorku od >400 bitaka isključivo sa max izgrindanim tenkovima. Mislim, pa kak je to moguće!?

Još nešto, možda ste i sami primijetili čitajući WOT forume...

Nema praktički nijedne teme slične ovoj, a da se ne desi da dio ljudi tvrdi jedno, a drugi dio to odlučno opovrgava. To malo navodi na pomisao da možda ne funkcionira isti tenk "u rukama" svakog igrača jednako (u smislu specsa). Možda broj igara u nekom tenku utječe na "prilagodbu" specsa, možda PR utječe, možda WR utjeće, možda ukupan broj tenka nekog tipa koji su u nekom trenutku istovremeno spojeni na server, možda...

Nekad mi se također čini, kad gledam replayeve dobrih bitaka nekih svoji frendova, u tenkovima koje sam i ja vozio, da ja ne bih penao ono što oni penaju, da ja ne bih bouncao ono što oni bouncaju, da bi se meni upali Sixt Sense tamo gdje se njima nije...

Čudan igra taj wot. Zabavno u svakom slučaju. :-) 

15 godina
World of Tanks

nocas oko 3h udjem da pokupim 30 golda

igram drakulu -gw panter, oprema, top moduli, posada na 75% prvog skila, jedino je komander ghetto na 99% osnovne kvalifikacije...

zapeo bio na arty misiji 11, osteti 2 tenka 1 granatom...

prvi gejm, rjesio win, golde, i misiju, 1st class

drugi gejm, ace tanker,  high caliber, rjesio arty 12 misiju (obje i primary i sec ) win drugi za golde

treci gejm (misija je arty plutonk tak da nis od toga u 3 ujutro) opet win i goldi

nemogu se niti sjetit kad sam odma prvu partiju u artiju pobjedio, da ne velim 3 wina zaredom u bilo kojem tenku

sta ces, kad te krene te krene

nego jeste primjetili smjer putanje nase omiljene firme? maknuce preferential MM tenkove iz prem shopa i nastancace "nove" stare TM sa full MM-om

is-2, krommie berlin, ruda, i moj nikad prezaljeni t-28-85

naravno da nije isti ko obicni t-28 koji je maknut jer je bio OP, ovaj ima otvor komandira u obliku zvjezde ftw!!! stronk armour!

i za kraj, jedan selfi sa "silebritijem" misterom kro-om 

okus iz mladosti se vratio okus iz mladosti se vratio
sej či-iz stronk englišk skillz sej či-iz stronk englišk skillz
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kupis acc za 30kn, igraš pola godine i tip uspije resetirati mail i uzme mi ga. nemojte biti glupi kao ja i vežite mob, rip Kemperska_picka. mislim da se ostavljam wota. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

e jebiga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ili sta se vec dogodilo ko ce ga znat nemrem vise u mail, veli da je promjenjen prije 24h.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

dns sam igrao sa IS-3 na mapi Ensk i u protivničkom timu se našao IS-5 (jedan od onih accova za review: IS_5_review_15)

pucao je samo APCR, predpostavljam da je onda to standardan ammo

nisam siguran kojem bi tenku sličio po play styleu: dosta je mekan, gađao sam ga 3 puta, sva 3 puta sam ga bez problema probio (jednom u upper plate, i 2 puta se probao sidescrapat ali sam ga bez problema probio iako je bio pod kutem pod kojim bi teško probio bilo kojeg tier 8 heavya)

evo i ako nekog zanima replay: http://wotreplays.com/site/1880486?secret=d0fc00c2c767a98a70ad079ccf879ce9

ispričavam se ako je već bilo...

4 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

ovaj 110 stvarno najjaci tier 8 heavy

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi, iman 17000 slobodnog iskustva, šta s tim napraviti? Da ga iskoristim na obuku posade u Tiger 1?

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako te nekad neće, prva pobjeda je bila nakon 10 partija. Mene id.iota uvijek stavi sa ostalim id.iotima, te tvorimo skup id.iota ( bit će bolje :) ). Šta se tiče T57, sviđa mi se, ako ideš u drugom ešalonu čuda možeš napraviti. Za sada nisam dirao posadu, kad bude akcija za golde, budem je promjenio.

wot: maxonuniversal

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj osjećaj kad sa noob timom ostvariš pobjedu, pa to kao da si na lotu dobio

Nego opet naletim na lika na vrhu planine, koja im je to fora, kad tak i tak nemogu top spustit ?

REPLAY

EDIT: ovaj komentar na kraju igre mi je uljepšao dan

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 18:02 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Pozdrav ljudi, iman 17000 slobodnog iskustva, šta s tim napraviti? Da ga iskoristim na obuku posade u Tiger 1?

Ma jok, to je bezvezno bacanje.....bolje sačuvaj za neki grind, za npr. tracks, gun, motor, turret.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
15 godina
Pislje kaže...

Kupis acc za 30kn, igraš pola godine i tip uspije resetirati mail i uzme mi ga. nemojte biti glupi kao ja i vežite mob, rip Kemperska_picka. mislim da se ostavljam wota. 

ak si slucajno kupoval neke golde mozes poslat ticket sa nekog drugog accounta ili mejl ili nekaj da ti ga vrate

ak imas neke slike da si kupoval golde naravno

inace nije mi jasno kak je uspio promjenit mejl, vjerojatno ti nisi mjenjo pass nego si mu dao 30 kn da mu drzis garazu na toplom i grajndas umjesto njega i uzo si je natrag svoje...

sad obavezno izvuci negdje invite kod, barem toga ima kolko oces

i obavezno iskoristi onaj program invite a friend, evo ja cu biti tolko dobar pa te invajtat...

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

Malo tank carousel smeta,al eto pala i treca markica na 110 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi netko reći jel dobro radim ovaj sidescraping, KV-1S na KV-1S, negdje na pola videa, samo šta on ima haubicu namontiranu, svaki pogodak mu je prošao, jedino šta mi nije puno uzeo ?

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
1BIT kaže...

Može mi netko reći jel dobro radim ovaj sidescraping, KV-1S na KV-1S, negdje na pola videa, samo šta on ima haubicu namontiranu, svaki pogodak mu je prošao, jedino šta mi nije puno uzeo ?

REPLAY

Mozda zato jer puca sa HE?

Posao oslobađa.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima neko volje za platoon?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Mozda zato jer puca sa HE?

Nisu li više šanse da će HE prije bounce-ati nego AP ?

Nego evo dobio sam prvi sticker na topu.

12 godina
World of Tanks

za he su najmanje moguće šanse da će bouncati jer eksplodiraju pri udarcu, ali mi se i to jednom dogodilo u kv2

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

za he su najmanje moguće šanse da će bouncati jer eksplodiraju pri udarcu, ali mi se i to jednom dogodilo u kv2

aha, kužim, inaće ih koristim za artiljeriju i lake tenkove, a znači dobre su i za sidescraping

Nego evo jedna runda, uspio sam penati KV-3, nakon par uzastopnih čvrganja, jednu sam mu finu opalio, valjda se i on iznenadio...

REPLAY

12 godina
World of Tanks

ma nisu dobre za sidescraping, ja ih koristim samo za arty, nekada lightove i resetiranje capa jer uvijek naprave neki dmg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

.. jer uvijek naprave neki dmg

-kao i teorija da su HP dobre za jak oklop kojeg teško pena AP (različiti tire/klasa), tad npr ubije drivera/gunera.. i to je neka prednost.

Nisam opaki tenkist pa je to za mene samo teorija/neprovjerena...

.. možda netko ima iz prve ruke odgovor (potvrdu), dali se tad ispalti swičati AP na HE ili bježati, nadati se RNDu, .. koje šanse/teorija je 'jača'?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
Del_Boy97 kaže...

.. jer uvijek naprave neki dmg

-kao i teorija da su HP dobre za jak oklop kojeg teško pena AP (različiti tire/klasa), tad npr ubije drivera/gunera.. i to je neka prednost.

Nisam opaki tenkist pa je to za mene samo teorija/neprovjerena...

.. možda netko ima iz prve ruke odgovor (potvrdu), dali se tad ispalti swičati AP na HE ili bježati, nadati se RNDu, .. koje šanse/teorija je 'jača'?

Kad je u pitanju resetiranje capa, HE stavi i gađaj tracks ili bokove. Napravit će neki crit i resetira sve cap bodove gađanog tenka. Ja to nekad radim, ali samo ako imam low pen gun.

Inače HE je beskoristan ako nije s guna većeg kalibra, oko 100mm pa nadalje, to je moja teorija...ali ja rijetko kad resetiram cap s HE jer većinom ciljam najslabiji oklop ili tracks da resetiram. A ovako protiv nekog na otvorenom jedino ako je siguran pen na slabom oklopu na npr. WT tenkovima ili arty. Sve ovisi o situaciji, ali uvijek drži barem 1-3 HE 

15 godina

Nakon vise od god i pol vratio se u WoT.IS-3,pa to me Cromwell pogodi u ammorack,ocajan sam postao tek kada je BL9 pogodio Tiger I naprijed i nije probio

A SU101 je u kategoriji sa AMX40 po tome koliko je los.Nit oklopa nit topa,sve sto pogodi ode il vozac il motor pa gubim i pokretnost,a kamuflaza ko KV2...

Di2 &amp; EPS FTW!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice