- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ekipa do kada traje ovaj x2?
Do sutra navečer ja mislim.
Wvo jedna odlična sa Tiger II, mislim da je zanimljivo za gledat, pa evo.
http://wotreplays.com/site/885942#lakeville-rapture868-pzkpfw_vib_tiger_ii
ekipa do kada traje ovaj x2?
Do sutra ujutro u 7
Pa kad me vise nece, sto ces, siemka u dusi, a evo i jedna s 1200dmg, poduplao sam, popravljam se
Sva sreca pa mi siemke ostale na kraju, inace nist od pobjede.
:
Hebena partija od danas,pobjeda u zadnjim sekundama
vidim igras sa jacquelinex
Gledam profil od ovog focha i vidim da ima 650 borbi s m10 panterom. A u video kaze da je smece i najgori tier 7 kojeg se niposto ne isplati kupiti.
Licemjerno govno.
Gledam profil od ovog focha i vidim da ima 650 borbi s m10 panterom. A u video kaze da je smece i najgori tier 7 kojeg se niposto ne isplati kupiti.
Licemjerno govno.
Ti stvarno imaš nekih problema?
::pozdrav dali netko zeli zamjenu za moj acc htio bi bar 2 arty X acc-----moj je http://worldoftanks.eu/community/accounts/512420491-Cro_Thunder/ is7-is3 za war ostalo su 7-8 t
Usput mjenja eve online za dobar wot acc jedan racun je od 30mili sp drugi 15 mili sp
Zasto su ti statistike u padu? Vise te nejde tako dobro?
Pa po kojoj logici netko moze imati 650 borbi sa tenkom koji mu je smece?! Pojasni mi genijalče.
Pa po kojoj logici netko moze imati 650 borbi sa tenkom koji mu je smece?! Pojasni mi genijalče.
Koga briga? Jel te netko tjera da ga pratiš?
O cemu ti decko? Ja tebe pitam jedno, ti prebacujes na drugo.
i tako ja na testu vozim elc-a u punoj brzini, kad PUF, u letu me skine FV arty!?!?!?!?!?!?
wtf!??
Koga briga? Jel te netko tjera da ga pratiš?
A kad dode QB na red za komentirati onda je u redu da svi pljuju, je drzak je, ali sam puno naucio kad na streamu komentira sto je mislio u tom i tom trenutku trenutku.
Naravno sad vise ne gledam njega jer sam saznao za circa i njegova brada hehe
Na pamet mi pada jedino da trenira posade u tome s obzirom da je jedino za to dobar, zaradu ne očekuješ, ali s premium accountom ionako puca samo gold, a i rating ide gore... that would be my guess... ista stvar ti je s SP-om, ljudi ga kupili, ne sviđa im se, al opet ako im je jedini prem recimo, kao što je dosad bio za medium posadu, igraju ga za pare i posadu...
Uh, dobro mi došao ovaj X2 event da otključam 17pdr, ovjes i kupolu na Centurionu. Sad još 20pdr i motor, al se lakše diše kad bar mantlet nešto zaustavi.
Sreća pa je Centurion malen pa ga teško pogoditi... :D
Hebena partija od danas,pobjeda u zadnjim sekundama
vidim igras sa jacquelinex
Odlicno igra i moras priznat da je mala mnogo dobra
Jučer igrao jedan random sa SirFoch-om u ekipi. Naravno, ja sam bio živčani i odigrao kao paradajz . I još kad sam vidio mm na početku reko, ma 100% gubimo. Lik na kraju napravio 7000+ dmg-a sa STB-1
. Reko bolje ti je da ne snimaš ovo
Jučer igrao jedan random sa SirFoch-om u ekipi. Naravno, ja sam bio živčani i odigrao kao paradajz . I još kad sam vidio mm na početku reko, ma 100% gubimo. Lik na kraju napravio 7000+ dmg-a sa STB-1
. Reko bolje ti je da ne snimaš ovo
Ima on STA-1 review, što znači da vjerovatno traži dobru partiju za STB-1. Ako je baš dobro odigrao, možda i tvoj paradajz gameplay osvane na YT, uz prigodne komentare :P
Ima on STA-1 review, što znači da vjerovatno traži dobru partiju za STB-1. Ako je baš dobro odigrao, možda i tvoj paradajz gameplay osvane na YT, uz prigodne komentare :P
LOL, nadam se da neće Trebao sam ga teamkillati
Mada lik se i ne obraća ekipi ni na koji način, odnosno nema interakcije (ne mislim na chat).
Dosta objašnjava lemming trains na koje svi pi.zdimo, al je fascinantno da su botovi prvi po xp-u i dmg i da imaju 52% wr.
Grindanje SP-a je samo pogoršalo stvar jer je nastupila poplava botova, a WG i kad briše statse ne dira premium tenkove.
Dobro da znam, slijedeći put ide novi acc, botinu ubaciti da mi izgrinda premiuma i onda prodati. Easy money
(Šala, al eto vam ideja ;))