A uništila te artiljerija kolko vidim. Zašto je plavi ili si ga to ti sam pofarbao?
btw. M3 Lee ftw
Plavi je jer je teamkiller...
A uništila te artiljerija kolko vidim. Zašto je plavi ili si ga to ti sam pofarbao?
btw. M3 Lee ftw
Plavi je jer je teamkiller...
e,kako da napravim reseach?koliko vam je trebalo da si kupite panzerkampfwagen 38?
KV3 sa 107 mm za sad jedan od najboljih tenkova
e,kako da napravim reseach?koliko vam je trebalo da si kupite panzerkampfwagen 38?
moraš skupiti dovoljno experience bodova,a kad to skupiš moraš imati i dovoljno novaca.
a što se tiće researcha tenka moraš research-at sve one djelove koji ti vode prema tenku u tom stablu
evo nove makine u garaži
btw. M3 Lee ftw
uopće nisam skužio da je arty (a ko drugi :) kriva
plavim su obojani teamkilleri i tada ih slobodno možeš uništiti, bez posljedica.
dal se isplati na kv3 istrazit onaj zadnji top sta ide na is ili bolje posle kad cu mat is?
@made i ostali,kada vas zanima istraziti neki top ili ne,neki motor ili kupolu,prije no sto postavite pitanje ovdje probajte guglat jer stvarno da dobre rezultate na WoT forumu.Na njihovom forumu ima vise iskusnijih igraca i oni stvarno sve obrazloze.Tek ako nisi siguran ili su te zbunili onda probaj ovdje.NHF.
Ja vise sa ovom igricom ne zelim imat posla,kazem si,idem igrat malo,cist ovak skupit 1000exp na svakom tenku i na kraju igram 4 sata i skupim oko 3000exp,grozno,sto ce tek bit po ljeti.
Pitanje: dali mogu prodati dijelove, oružje koje više ne koristim na tenku jer su slabiji od onih koje trenutno imam?
ne narušava nikakav tech tree s time?
Pitanje: dali mogu prodati dijelove, oružje koje više ne koristim na tenku jer su slabiji od onih koje trenutno imam?
ne narušava nikakav tech tree s time?
kolko ja znam imas u DEPO pod MODULI za prodat koje ne koristis a s time nista ne gubis samo dobis pare!
Ima li kakvih timova tu sa Buga?
Ima li kakvih timova tu sa Buga?
kako ne,evo nasty,kuky i ja smo prvi tim
drugi tim mypasha i emi
onda se nadoponjavamo kako tko moze igrat,naravno svi smo u kontaktu preko ventrila.
trebate vi cut nastija kako pali po bogovima i svecima i kruhu i topovima i tenkovima kad se uzruja
Mogu se ja pridružiti?
Mogu se ja pridružiti?
za vent neznam,to moras pitat dannija,on je glavni sponzor,neznam ni dal ima mjesta
O kod danija ste na ventu, bum i ja probao svratiti onda.
za vent neznam,to moras pitat dannija,on je glavni sponzor,neznam ni dal ima mjesta
A što će mi taj ventrillo? Ja bih samo igrao s vama.
Još jednom govorim spajajte se na mumble ako očete.
A što će mi taj ventrillo? Ja bih samo igrao s vama.
nema problema
mi imamo najmanji tier 7
nema problema
mi imamo najmanji tier 7
Gdje da vidim tier?
nema problema
mi imamo najmanji tier 7
Gdje da vidim tier?
u tehnoloskom stablu,vidim da si ti novi.
radje odigraj jos jedno 150 sati igre pa se javi :)
Po tome imam tier 2, znači otpadam.
Po tome imam tier 2, znači otpadam.
Zato treba igrat,pa ces doc za tjedan dana na tier V.
Danas sam počeo i tek sam t2.
KV3 sa 107 mm za sad jedan od najboljih tenkova
Uh, ja bušim sve sa 100 mm D10T. Taj top imam na KV-3 i na T-34-85. Odličan je!
evo nove makine u garaži
Uuuuuuu čovječe!!! Pa, koliko mu je to dug top? Mora da siluje sve živo i neživo???
Najgora kletva u wotu.
Da bog da ti MS1 bouncao granatu.
Najgora kletva u wotu.
Da bog da ti MS1 bouncao granatu.
mozda bolje
Dabogda te oneshotao loltraktor.
Joj poludit cu dns je jutro totalno shebano evo vec 9 runda u svakoj bio predzadnji na listi(zadnji je bio hummel) tako da nis nisam napravio a u tih 9 rundi nisam uspio skupit ni 1000 exp hebo ih is4 i lowe
Joj poludit cu dns je jutro totalno shebano evo vec 9 runda u svakoj bio predzadnji na listi(zadnji je bio hummel) tako da nis nisam napravio a u tih 9 rundi nisam uspio skupit ni 1000 exp hebo ih is4 i lowe
a što da ti kažem :) ja sam tek sad počeo već killati 2 tenka po rundi, i bolje mi idu zatvorene mape od onih pustopoljina :)