World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Ćoby kaže...

Ovako,kolega iz klana želi uzeti neki premium tenk za ispod 8000 golda...šta preporučujete?

JagdTigar 88 je sad na popustu 8500 pa ako moze dodat tih 500 bila bi mu najbolja opcija. Bas ispod 8000 je najbolji SuperPero jer je ipak tier VIII prem tenk i ako je prosjecan igrac znaci ce sa njim da zaradjuje lovu. Osim njega moze uzeti SU 122-44 ili E25 mada suska se kako ce buffat Peru pa nije losa opcija {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Super pershing poslije nerfa...isplati li ga se uzimati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

mada suska se kako ce buffat Peru pa nije losa opcija {#}

Vicko, ti si prodao SP ali ćeš ga morati kupiti kad ga buffaju i da ne bude nepotpuna kolekcija. Zato spremi golde na stranu ;)

17 godina
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

mada suska se kako ce buffat Peru pa nije losa opcija {#}

Vicko, ti si prodao SP ali ćeš ga morati kupiti kad ga buffaju i da ne bude nepotpuna kolekcija. Zato spremi golde na stranu ;)

Kupio sam ja njega nazad ima i 2 mjeseca {#}

Jednostavno mi je falio {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

U vezi Super pershinga oko 90 % komentara je izrazito nezadovoljno tim tenkom nakon nerfa, a veliki broj igrača ga je i prodao. Moram priznati da čitajući forume nisam naišao na nekoga tko bi bio oduševljen tim tenkom (za razliku od ostalih tier 8 tenkova od kojih svaki ima svoje fanove). Koliko sam čitao ne očekuje se jači buff. I najjeftiniji je tenk tier 8 premium. Pa ako već dajete lovu, mislim da se više isplati kupiti tenk destroyer Jagdtiger 8.8. ili eventualno KV-5 u bundleu.

Usput, iz svega pročitanog nije mi jasno iz kojeg razloga neki kupuju low tier premium tenkove i opravdavaju to treniranjem posade {#}

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Nickname1 kaže...

Usput, iz svega pročitanog nije mi jasno iz kojeg razloga neki kupuju low tier premium tenkove i opravdavaju to treniranjem posade {#}

Isplati se na 50% popustu, jer ih dobiješ za kikiriki (ta količina golda se obično nakupi kroz razne kodove, ukrad ovaj pogođene i legalne poklonjene ;))

Ja imam Škodu i u njoj su Leopard 1 momci kojima punim skillove, a i zaradi se ponešto.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Nickname1 kaže...

Isplati se na 50% popustu, jer ih dobiješ za kikiriki (ta količina golda se obično nakupi kroz razne kodove, ukrad ovaj pogođene i legalne poklonjene ;))

Ja imam Škodu i u njoj su Leopard 1 momci kojima punim skillove, a i zaradi se ponešto.

Hmmm....pa opet gubitak vremena. Zar ti nije onda bolje da si kupiš jedan tier 8 premium?

17 godina
moderator
Nickname1 kaže...

Hmmm....pa opet gubitak vremena. Zar ti nije onda bolje da si kupiš jedan tier 8 premium?

Pa imam i tier 8 premium, šta s njim?

Ne kužim šta je gubitak vremena? Što igram s tenkom nižeg tiera bez obaveze? Ili tebi samo grindanje nije gubitak vremena?

Po tom kriteriju je cijela igra gubljenje vremena jer sve što radiš je voziš po istim mapama i pucaš na druge, samo što nekad ganjaš XP, nekad lovu, nekad skillove posade, nekad statse.

16 godina
Dr. Vicko kaže...

E raja imam jedno pitanje. Kontam upiknut ovaj laptop pa me zanima ima li netko slicnu konfiguraciju i kako vrti WoT???

http://www.shop.imel.ba/artikal/laptop-acer-v5-552g-10578g50aii-nx-mctex-019

Ja sam ga kupio prije 10 dana. Za taj rang cijene (500€) best buy za gaming (mogućnost zajedničkog rada grafe s procesora i dedicirane 8750M dosta pomaže).

Nažalost WoT je poznat po lošoj optimiziranosti. Ja ga vrtim na low postavkama (samo draw distance na max) i imam 30 do 50 fps. Rijetko padne ispod (do 20 fps).

Ostale igre radi dobro. Trenutno igram Batman Arkham City sve na high na nativnoj rezoluciji. Isprobao sam i Borderlands 2 i Dishonored. Rade glatko.

12 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

to možeš sagledat na drugi način..do tenka tier VIII možeš bez problema doći za nekoliko tjedana, ali što onda?

još nisi naučio mape, misliš da te ekipa slijedi i što je najvažnije tenk ne radi ono što ti ne želiš....

kad "razviješ 2-3 grane onda se postavlja pitanje nedostatka novca i tada se (možda) isplati kupit jači premium tenk za zarađivanje ali (prokleto ali) npr. T34 često gleda desetkama u oči a nisi pripremljen ni taktikom niti opremom/posadom...

tu se vraćamo na tier V, još uvijek učiš i što je najvažnije konkurentan si (što protiv desetki baš i nisi) a posadu pripremaš za neku "zvijer" kad dođe vrijeme za to..

osobno mi je najdraža borba sa tier V tenkovima, jer imaš dovoljno sposobnih igrača za zabavu, a, i dovoljno početnika za statistiku..

trenutno imam otključane dvije devetke ali me uopće ne privlači ići dalje jer "voziš" gomilu nepokretnog železa, slijep si i što je najgore nekonkurentan sa bacačem žlica protiv zvijeri koje vide do 700m i oneshotaju te čak i ako igraš iz šestog reda

ovo je igra, i želim da ostane igra, a to doživljavam do max šestog tiera

jučer me ekipa (igrali su vôd) doslovno izgurala i uništila jer sam se popeo na mjesto (valjda) rezervirano za njih, slijedi prijava koja "ne pije vode" i nerviranje...neeeeee to ne želim, želim taktičku igru i zabavu..

toliko od mene, znam da će biti negativnih komentara ali ovo je moje iskreno mišljenje {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna odlična bitka u kornjači {#}

http://wotreplays.com/site/501847

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Sad kad je exp x5 količina njubara se povećala eksponencijalno. Izgubio sam jedno 20-30 partija za redom(!).

{#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li iko problema sa kupovinom sa visa prepaid karticom...non stop dobijam payment processing error...od supporta dobijes klasican bot odgovor...ocisti cookies, promjeni browser...al uvijek ista stvar...para ima i vise nego dovoljno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Ima li iko problema sa kupovinom sa visa prepaid karticom...non stop dobijam payment processing error...od supporta dobijes klasican bot odgovor...ocisti cookies, promjeni browser...al uvijek ista stvar...para ima i vise nego dovoljno...

Visa, Visa Electron, Visa Inspire?

koja si banka?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Visa Electron...

NLB Banka Banja Luka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
Nickname1 kaže...

to možeš sagledat na drugi način..do tenka tier VIII možeš bez problema doći za nekoliko tjedana, ali što onda?

još nisi naučio mape, misliš da te ekipa slijedi i što je najvažnije tenk ne radi ono što ti ne želiš....

kad "razviješ 2-3 grane onda se postavlja pitanje nedostatka novca i tada se (možda) isplati kupit jači premium tenk za zarađivanje ali (prokleto ali) npr. T34 često gleda desetkama u oči a nisi pripremljen ni taktikom niti opremom/posadom...

tu se vraćamo na tier V, još uvijek učiš i što je najvažnije konkurentan si (što protiv desetki baš i nisi) a posadu pripremaš za neku "zvijer" kad dođe vrijeme za to..

osobno mi je najdraža borba sa tier V tenkovima, jer imaš dovoljno sposobnih igrača za zabavu, a, i dovoljno početnika za statistiku..

trenutno imam otključane dvije devetke ali me uopće ne privlači ići dalje jer "voziš" gomilu nepokretnog železa, slijep si i što je najgore nekonkurentan sa bacačem žlica protiv zvijeri koje vide do 700m i oneshotaju te čak i ako igraš iz šestog reda

ovo je igra, i želim da ostane igra, a to doživljavam do max šestog tiera

jučer me ekipa (igrali su vôd) doslovno izgurala i uništila jer sam se popeo na mjesto (valjda) rezervirano za njih, slijedi prijava koja "ne pije vode" i nerviranje...neeeeee to ne želim, želim taktičku igru i zabavu..

toliko od mene, znam da će biti negativnih komentara ali ovo je moje iskreno mišljenje {#}

Ne znam, početnik sam, kupio sam tier 8 premium tenk i nitko me ne može skršiti samo tako jer nisam blesav ni retardiran, a neke stvari se shvate u hodu. Puno sam čitao, informirao se itd. Među ostalim i ovdje na forumu. Igre viših tierova su drugačije same po sebi i većina onoga što se nauči u niskim tierovima nije za uporabu u višim. Gameplay uopće nije isti,osim što se može upoznati mape i tu se držim preporuke da mi low tierovi pokazuju kako ne igrati ovu igru. Ako uzmemo u obzir da premium tenkovi nisu bolji od istraženih tenkova istog tiera, čemu onda kupovati premium low tier osim što su jeftini?Za kredite se ne mogu usporediti s tier 8.

17 godina
malina22 kaže...

Visa Electron...

NLB Banka Banja Luka

Jesi ikad plaćao tom karticom nešto drugo? Ili ti je ovo prvi put?

Imaš li dovoljno novca na računu? Ne točan iznos koji oni navode npr 9,99 Eura..već moraš imati nešto malo više zbog konverzije tečaja

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupovao sam tom karticom vec golde i ranije bar pet puta, uredno prolazila, para ima vise nego dovoljno...al jednostavno uvijek isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Kupovao sam tom karticom vec golde i ranije bar pet puta, uredno prolazila, para ima vise nego dovoljno...al jednostavno uvijek isto...

Koristiš PayPal s tom karticom?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovi u WOT-u su opet nešto smučkali, do nove nadogradnje na E-75, kad vozač ima onaj perk čistunac rijetko kada mi se tenk zapalio, a sada u 8.10 sa svakim pogotkom mi se motor zapali što prije nije bio tako često, već par partija zapale mi motor po dva puta i izgorim. Da li netko ima još takvih problema? I da još ima toga da protivnička ekipa ima dvije do tri desetke više od naše i normalo da uvijek izgubimo (nešto im ne štima s MM).

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

I ja sam primjetio da mi švapski tenkovi gore češće nego prije 8.10.  Jučer 2x izginem u bitci jer su me 2 puta sa zapalili  u Jgd 8.8.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

- Povećali su broj artija u igri, 7 komada iz jučerašnje partije

- Dva puta u istom fajtu su mi zapalili PzE100

- Tenk bočno stoji ispred mene na 100m (miruje), moj nišan je skroz mali... opalim i ništa

igra uopće nije zabilježila nikakav pogodak niti pogodak bez penetracije

- S osmicama sam redovito na dnu liste

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

- Povećali su broj artija u igri, 7 komada iz jučerašnje partije (Maksimalno moze biti 5 po strani tako da nista cudno)

- Dva puta u istom fajtu su mi zapalili PzE100 (Neznam sto je tu cudno, evo i mene su sad zapalili pa ne placem)

- Tenk bočno stoji ispred mene na 100m (miruje), moj nišan je skroz mali... opalim i ništa (Server lag, nista novo)

- S osmicama sam redovito na dnu liste (Jbg, nemas srece)

WoT: GuntherPrien
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nesto nije uredu odustao sam od skupljanja x5 idem igrat nesto manje srceparajuce{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
phnx kaže...

Kad dolazi podrška za višejezgrene procesore,moj be955 i 6950 na low\medium nemogu niti blizu 60 fps-a a kamoli da ne padnu ispod... Ps.ssd je dal mozda 2 frejma ali sad od paljenja pljutera do tenkuca imam 3 min krace...

Pa ja sa i5 3570k i sapphirre 7850 2gb imam problema sa ovom igrom.

Frka85
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nesto vam nije u redu s kompovima, na mojoj konfi sve na max, 1080p ide izmedu 30-60 fps-a. Nekad u guzvi zna past ispod 30.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
began kaže...

Nesto nije uredu odustao sam od skupljanja x5 idem igrat nesto manje srceparajuce{#}

Pa da, odmah x5 idiotizma u igri. Ali ajd ja sam ih sve pokupio napokon. avrg 3500-4000 exp po igri što nije tako loše s obzirom na igrače.

Samomrzeći hrvat
11 godina
dedaa kaže...

Nesto vam nije u redu s kompovima, na mojoj konfi sve na max, 1080p ide izmedu 30-60 fps-a. Nekad u guzvi zna past ispod 30.

Ja igram na 15-18 FPS-a pa me ne zabrinjava nešto :D

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

- Povećali su broj artija u igri, 7 komada iz jučerašnje partije

- Dva puta u istom fajtu su mi zapalili PzE100

- Tenk bočno stoji ispred mene na 100m (miruje), moj nišan je skroz mali... opalim i ništa

- S osmicama sam redovito na dnu liste

How terrible{#}

T95E6 ce bit reward tank {#}

http://ftr.wot-news.com/2013/12/27/t95e6-more-pictures/

doubletrouble
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Nije to do pc-ova nego je igra pre loše optimizirana,problem je u tome što je grafa"gpu usage" na 40%,npr battlefield 3 koji je zahtjevniji i ima bolju grafu na max mi ima više fps-a od wot,bez obzira kakvi pc imali nemojte se brigat da je do njega jer ovi WG-ovci neznaju optimizirat igru.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice