Što me je iznervirao T-54... Večeras sam odigrao 9 partija prije nego sam pokupio x5... A i to je bilo ništa posebno - 3 920 iskustva. Za x5 to i nije nešto...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3 sata ganjam 24/24...nejde i nejde
i sad još ganjam 5/7 preživjele bitke..nejde i nejde..
Još prije tog T-54 sam odigrao 2 partije sa Ferdinandom i 4 sa Tigrom 2 dok nisam i za njih skupio x5. Ali najgore mi je bilo sa T-54.
A za taj bonus od 250k ću sutra tj. danas. U petak sam bio skupio 250k.
Napokon!
Defeat
Battle: Fisherman's Bay 3.11.2013. 2:18:18
Vehicle: IS
Experience received: 298
Credits received: 264.521
Mission completed!
Reward: Premium days added: 1
Nisam igrao tjedan dana i jučer jedva 45% winrate, danas oko 50% winrate (nisu sve borbe u statistici jer sam se nešto zezao sa xvm-om).
Na drugoj slici je apsurdnost zvana t110e4, ako shell već neće probit na ovom tenku oklop iz prve, sigurno će se odbit, pogodit weakspot i probit oklop iz druge. Gun mantlet su mi danas možda desetak puta probili, a tumor da nespominjem.
Upogonio sam ponovno IS-4 i velim žali bože, trebat će dignut winrate sa 45% na 50+%, nisam s njim ni igrao puno.
1 dan premiuma i 250k para je tu, sutra će trebat osjetno manje partija za premium :)
Koristim chr1schis.modpackage.0.8.9.version.1.1.c, vidjeo sam ga negdje u ovoj temi i prezadovoljan sam, jedino mi smeta što kad kliknem CTRL ne izbaci mi uvećanu mapu. Može li mi neko objasniti kako to da podesim na XMV-u? Nikad ga nisam podešavao prije.

Nisam igrao tjedan dana i jučer jedva 45% winrate, danas oko 50% winrate (nisu sve borbe u statistici jer sam se nešto zezao sa xvm-om).
Na drugoj slici je apsurdnost zvana t110e4, ako shell već neće probit na ovom tenku oklop iz prve, sigurno će se odbit, pogodit weakspot i probit oklop iz druge. Gun mantlet su mi danas možda desetak puta probili, a tumor da nespominjem.
Upogonio sam ponovno IS-4 i velim žali bože, trebat će dignut winrate sa 45% na 50+%, nisam s njim ni igrao puno.
1 dan premiuma i 250k para je tu, sutra će trebat osjetno manje partija za premium :)
Kakav legendaran odbijanac lol.
3 sata ganjam 24/24...nejde i nejde
i sad još ganjam 5/7 preživjele bitke..nejde i nejde..
Ja sam jučer prije izgurao 24/24 nego 7/7... Lol... A onda sam i na drugom acc izgurao 250k...
Je li netko zna zašto ne mogu vidjeti popis igrača i tenkova kako svojih tako i proivničkih? Vidim samo da piše undefined i false te ne mogu vidjeti fps i ping...vidim samo dio gdje piše lag i br.
Danas je mnogo bolje nego juce
Croppaj
Novi dan, novo grindanje -> 11/12 pobjeda s type-om 59, zapravo je 12/13 jer sam resetirao statistiku kad sam vidio da mi je ostao stats od jučer.
Para zaradio već preko 600k i 19,6k exp-a u 13 borbi, a sad će i bonus od 250k, još samo 3 killa.
Ima li ovaj forum nekakvi tim koji ako im pukne igraju team vs. team? Sorry n00b sam i tek sam nedavno počeo s WoT...
nakon skoro 7k bitaka dovršio prvu liniju koju sam krenuo grindati u životu prije jedno 2 godine
šta 3. da stavim od equipementa gore, imam vents i rammer sad, hvala
Vertical stabilizer za brawling, snipe-at nemoj uopće.
***EDIT: Hoće itko tier VIII platoon, treba mi još 19k do jagdtigera?
Koji gun na t44??
24 | 100mm LB1 |
---|---|
2 | 122mm D 25 44 |
da se igrati i sa 122, lijepo je vidjeti kad s mediumom nekom sprašiš 400 damagea, al onda si 20 sekundi totalno beskoristan dok ne reloadaš
Di ste kolege tenkaroši? Radni dan pa bitke trpe? Jel pičite špecijal čim uhvatite slobodnog vremena?
Di ste kolege tenkaroši? Radni dan pa bitke trpe? Jel pičite špecijal čim uhvatite slobodnog vremena?
Danas odigrao 10-ak bitki i niti jednu jedinu nisam preživio. Toliko sam se iživcirao da sam monitor tio bacit kroz prozor.
radim svaki dan 250k, to mi je prioritet, a ostalo me bas ni ne zanima nesto specijalno
radim svaki dan 250k, to mi je prioritet, a ostalo me bas ni ne zanima nesto specijalno
Ja imam 2 moneymakera KV-5 i SU-122-44
u 24 fajta zaradim više od tih 250.000 kolika je nagrada
Ja imam 2 moneymakera KV-5 i SU-122-44
u 24 fajta zaradim više od tih 250.000 kolika je nagrada
sta je sad ovo, who has the biggest penis contest?
Imam T-34-85 tenk koji je tier VI, borim se uvijek s tier-om VII i VIII. Mislim koja je svrha? Nije brz pa nisam baš od pomoći da budem scout a i prije nego li se približim ikome spržu me u roku dok si rekao keks. Ah da i naslušam se rečenice "we didn't even scratch them" jednom kad imam priliku pucati... frustriran sam do bola. Možda zbog južine
Imam T-34-85 tenk koji je tier VI, borim se uvijek s tier-om VII i VIII. Mislim koja je svrha? Nije brz pa nisam baš od pomoći da budem scout a i prije nego li se približim ikome spržu me u roku dok si rekao keks. Ah da i naslušam se rečenice "we didn't even scratch them" jednom kad imam priliku pucati... frustriran sam do bola. Možda zbog južine
ta linija tenkova je losa samo zato jer je top los. tek kad dodes do t-54, tek tada pocinje show. kao da su namjerno stavili da se napatis dok dobijes op t-54
pa to čudo ima dosta dobar top gun sa 144mm penetracije, tako da sedmice nebi trebale biti osobiti problem (ako ne ideš s njima u head to head combat), a ako već dobiš borbu s osmicama, nemaš nikakvih obaveza biti u prvoj liniji, pokušavaš flankati i igraš oportunistički
da je papiranti, je, al na to se navikni s rusima do t-54, donekle t-44
Cromwell Tier 6 Medium tank(light tank linija) je ODLICAN! Pici po 65km/h, okretan je nenormalno a top odlican! :) jedino sto nema to je armor, ali jbg to je ipak scout ubica! :)
Pitam se kakav je Comet, tier 7?
Danas odigrao 10-ak bitki i niti jednu jedinu nisam preživio. Toliko sam se iživcirao da sam monitor tio bacit kroz prozor.
Ja imam taktiku kad pozvizdim: na stolu imam listiće lota, nedobitne naravno, pa njih pocijepam i zgužvam. Bude mi lakše.
Tko igra na kladionici nek sačuva nedobitne listiće za ovu svrhu...
P.S. Nemoj bacit monitor ni slučajno.