unimatrix daš link tog svojeg moda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
unimatrix daš link tog svojeg moda?
Evo, tu je već i sređen config i ima reset gumb: LINK
wtf serveri zauzeti nemogu ni na jedan uci
a vikend je, a jos i masu tih specijala danas tako da nista cudno
Pod misijom "finish one random battle" to znaći da moram ubiti zadnjeg tenka ili osvojiti bazu?
ne, to znači da moraš uči u bitku i kad ona završi dobiš nagradu
možeš ih ubiti svih 15 ili se utopiti u prvih 30 sekundi, nije bitno
Pod misijom "finish one random battle" to znaći da moram ubiti zadnjeg tenka ili osvojiti bazu?
Ne.
Komotno možeš samo ući u bitku,ne napraviti ništa i novac će ti sjesti.
Moras se utopit ili nista od love!
imam 8k golda, i razmisljam o nekom prem tenku jer grindam vise linija. koji je najbolji za taj iznos, i dali mi se isplati uplatiti jos za lowe/t34?
imam 8k golda, i razmisljam o nekom prem tenku jer grindam vise linija. koji je najbolji za taj iznos, i dali mi se isplati uplatiti jos za lowe/t34?
bilo koji tier6,7 premium sta ti se svida.
Radije gledaj uzeti lvl. 8 tenka s obzirom da ti treba što veća zarada. Kažu da je JagdTiger 8.8 odličan po pitanju zarade, a on košta 10k zlata.
Osobno imam SP-a (košta 7.2k zlata) i dugo mi je trebalo da se naviknem na njega. Dobro zarađuje i obično budem 15, pa sve do 30k u plusu. Čak i više ako uspijem napraviti prilično štete, a to je otprilike 2.5 - 3k+ "dmg". I to je bez premiuma.
Samo kažem, nije baš lagan za igranje, posebno sada kada je njegov najjači adut - oklop, oslabljen.
Ne kupuj lowe,t34 i super shita jer su dno dna tenkovi. Ako si dobar igrac preporucio bi ti francuza tier8 premium ili is6. Zaraduju masu i imaju svoj MM. Ako ces kupit tier8 cekaj bozic da padnu cjene. Bice popust 100%. Ja sam zadovoljan sa svojim su 122 44 i su 100y. Da samo njih vrtim eto love ko u sultana.
T34 dno dna?
Ako netko ima xvm sa jimbo's crosshair modom da normalno radi neka stavi link pm
Ja koristim grandpas kiss xvm (bez dodatnih modova ~6MB) sa:
- jimbo's reticle
- grandpas x4 zoom
- grandpas remove bloom and fog
- session statistics
Minimalno modifikacije sučelja, nevolim kad mi sve živo promjene.
http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/grandpas-kiss-interface-xvm
Lowe i SP da, ali zašto T34? Ima moćan top i kupolu i kada sakrije trup predstavlja priličnu opasnost, a i top koji radi puno štete znači više zarade. Ono što mu ne bih preporučio (barem sam stekao takav dojam) su 112 i T-34-3.
Mislim da 112 zarađuje manje od IS-6, a tu su negdje cijenom i IS-6 ima odličan bočni oklop, dok ovaj drugi nema. Doduše ima bolji prednji, ali i IS-6 isto ima vrlo dobar.
A T-34-3 je po mojem mišljenju preskup, a top mu je vrlo spor, neprecizan i dugo nišani, a i prednji oklop trupa mu lako bušim sa SP-om iz mog iskustva.
Lowe i SP da, ali zašto T34? Ima moćan top i kupolu i kada sakrije trup predstavlja priličnu opasnost, a i top koji radi puno štete znači više zarade. Ono što mu ne bih preporučio (barem sam stekao takav dojam) su 112 i T-34-3.
To sam i ja mislio ,prodo super shita i kupio T34.
I, u čemu je problem? Sporosti, slabom trupu ili pak, ako se ne varam tome što mu top sporo puni i nešto zeza po pitanju preciznosti iako mu piše 0.35?
EDIT: Vidim da dugo cilja - 3.4 sekunde.
Churchill I je zlo da nema goreg. Tank nema apsolutno nikakve sanse protiv ostalih teskasa, jer ima previse slabijih osobina -> gusjenice su izlozene, light tank te razbije ko beba zvecku. Ali ako se ustekas, i deres mozes nesto i da uradis, sve ostalo je lose kod ovog tanka. Idem dalje, na destroyere sigurno
Imali netko iskustva sa fcm 50t? Dobio sam od nekog natjecanja njemacki tier 4 heavy premium ali vise sa kv 1 zaradim. Is 6 ima po mom misljenju slab pen. Oce li ovaj type bit u shopu ikad?
Igrao sam s njime na testu, ali kratko. I kroz to kratko vrijeme sam stekao dojam da zarađuje manje od SP-a.
Za 8k golda mozes komotno uzeti Su 122-44. Tenk odlicno zaradjuje za tier VII kada se naucis igrati sa njim, a i E25 je tu negdje samo mnogo zabavniji
Jagd8.8 zaradjjuje def najvise jer su mu granate jeftine isto kao i FCM. Svi tier VIII premiumi za istu kolicinu stete, spotanja i ostalih zezancija zaradjuju skoro istu kolicinu love na kraju ti je najvaznije koliko das srebra za popravke i granate. A granate na velikim kalibrima su skupe
Na kraju se svodi sve na cinjenicu koje linije najvise igras mada po meni trenutno se najlakse farma srebro sa IS6. Ima slab pen ali ima odlican oklop, odlican MM, a i taj top nije toliko los u praksi kao sto izgleda na papiru. Po meni tenk koji je najvise profitirao na bufanju preciznosti, a ima i odlican dmg/min...
Ja trenutno najvise koristim IS6, FCM-a i za divno cudo Lava (nesto su oni pozitivno radili na njemu, dosta dinga i veoma manje se pali) mada mi uveliko fali SuperPero iz starih dana
Uglavnom koji god tier VIII uzmes neces puno pogrijsiti jer svi oni seru pare kada se malo naviknes
definitivno e 25.. samo je blesavo kaj je brz pa se cesto zaletim u guzvu.... odlican za flankanje...dok okrene turet,gotovo je.. a kad je igra tier 4-7, divota za igrat.. rekord mi je 10 kilova s tim da smo igrali 13 vs 15 jer se francuski td tier 7 i stug 3 zaglavili u kamenju... uglavnom, brza i totalno drugacija igra nego sa SP.... prvo sam smatral da je preskup ali nije... zarada ide preko stotke, ali treba ga paziti.. nikad prvi red...
Ovaj language bug na WG portalima je kao nagradna igra...nikad ne ne znaš koji će ti jezik pokazati
Ovaj language bug na WG portalima je kao nagradna igra...nikad ne ne znaš koji će ti jezik pokazati
Kurwa mac prijevod me vise nasmije nego ostali lol
izvrsio sam jos jedan zadatak danas, uhvatio sam 50.000 iskustva... sto time dobivam? sto sve zanci premium?
moras se utopit prije nego te neko spota da bi dobio 250k , kak to neznas
Moras se utopit ili nista od love!
i da najvaznije, moras se utopit na ruinbergu, el haluffu ili himelsdorfu, inace n ist od para
to je bug u ovomjesecnim misijama, pise na ruskom forumu ali na EU portalu po obicaju kasne sa objasnjenjem
uzmi t34, imaces para,one tank to rule them all
T34 dno dna?
I, u čemu je problem? Sporosti, slabom trupu ili pak, ako se ne varam tome što mu top sporo puni i nešto zeza po pitanju preciznosti iako mu piše 0.35?
EDIT: Vidim da dugo cilja - 3.4 sekunde.
gld + vertikal, al kad pogodi onda klepi za 400+ dmg u prosjeku, ja sam bio u minusu samo kad sam upao u tir x bitke, kasno krenuo sa spawna i pucao bezveze u pokretu, u krivo vrijeme na krivom mjestu sam prelazio ulicu i buuum (bez prem naravno)
inace uvijek u plusu
ALI, tenk je spoor, trom, i nije zabavan
preporucam E-25 zato,jeftiniji, zabavniji, i jednako zaradjuje
Imali netko iskustva sa fcm 50t? Dobio sam od nekog natjecanja njemacki tier 4 heavy premium ali vise sa kv 1 zaradim. Is 6 ima po mom misljenju slab pen. Oce li ovaj type bit u shopu ikad?
ako si dobio B2 nemoj ga NI SLUCAJNO PRODAVAT, to ti je za trening posade, a da ne velim da si u tiru 4 troll king
ima jako povoljan MM, skoro uvijek top tier-osim usred noci naravno
definitivno e 25.. samo je blesavo kaj je brz pa se cesto zaletim u guzvu.... odlican za flankanje...dok okrene turet,gotovo je.. a kad je igra tier 4-7, divota za igrat.. rekord mi je 10 kilova s tim da smo igrali 13 vs 15 jer se francuski td tier 7 i stug 3 zaglavili u kamenju... uglavnom, brza i totalno drugacija igra nego sa SP.... prvo sam smatral da je preskup ali nije... zarada ide preko stotke, ali treba ga paziti.. nikad prvi red...
ispitivanja su pokazala a praksa potvrdjuje da je €-25 vrlo zabavan i unosan td, cak i ako samo pasivno spotas
naravno pomaze ak imas dobru njem td posadu (naravno da znas da je bit prem tenka osim zarade i trening posade jer ne gubi na skilu kad ih utrpas u prem vozilo iste vrste, nego je jednako efikasna kao i u maticnom vozilu za koji je trenirana,tako da je steta imat posadu treniranu za prem tenk)
neki dan sam frendu kupil e-25, ima iskustva sa td-ima, igra njem liniju, otkljuco jg panter2, i ferdija uskoro (a nije znao da nemora pretrenirat posadu za prem tenk ), puno je gledal tazilona, ima krivulju ucenja i popravlja se covjek, ja samu prvoj partiji sa prem napravil prek 70k-naravno da sam se zaletio prvi i brzo poginuo, ali je tenk 10 puta zabavniji od t34
bit prem tenka (osim grajnda love i treninga posade) je da ti lezi i da u biti uzivas u takvom gameplayu jer ces provesti dosta vremena s njim, pa zato bolje da ti vise lezi nego da je vise isplativ a dosadan (type 59 je daleko zabavniji od t34 jer je mobilniji i mozes i brawlat, narocito male ribe)
djeco, ne shvacajte me ozbiljno malo sam popio, pa jos malo vise na to malo
roll out
sta stavit na t- 32 od opreme??