World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.320
|
čitano: 8.651.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad igram sa T-26.......pa jel mi može neko reći koji je najbolji top za njega?

zasad sam stavio 45-mm 20K

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 14:08 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam igrao s onom zadnjom a ni ova druga nije losa...

sada sam presao t46 pa njega researcham ..

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 14:32 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Pobjego od t-46 glavom bez obzira u njemce, kupio sad hetzera i tier 3 artiljeriju njemačku. GG

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

kako se sporo dobivaju crediti pa to ce mi cijela vjecnost biti potrebna da dodem do onih boljih tenkova i da ih upgrejdam...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Mozes dobit bez premiuma po 7.000-8.000 po partiji. Sto je dakle u prosjeku recimo 5000 u 10minuta, sto je u 1h 30k, dakle treba ti 7-8 sati za prec jedan tier npr. Uzmi ovo da ti neide i treba ti 10ak sati gameplaya (a sve je free). Meni se ne cini pretjerano sporo.

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Mozes dobit bez premiuma po 7.000-8.000 po partiji. Sto je dakle u prosjeku recimo 5000 u 10minuta, sto je u 1h 30k, dakle treba ti 7-8 sati za prec jedan tier npr. Uzmi ovo da ti neide i treba ti 10ak sati gameplaya (a sve je free). Meni se ne cini pretjerano sporo.

ajd barem dobiješ iskustva igrajući toliko sa jednim tier-om pa onda znaš otprilike neku taktiku protiv ostalih {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 18:26 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

woot ?? '

ja max 2000 dobiem po partiji wtffffffff ?????

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina

Pa treba ti otprilike ovakav nekakav score..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

Ja znam da sam dobivao po 7k sa oko 3kila ali sam dosta dmgao, uglavnom po rubu idem naprijed i onda skidam artiljeriju i usput spotam dosta, kak mi je tenk relativno brz, uglavnom me ili promase ili uopce ne paze rubove mapa.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi moze jedno pitanje... sto se tice istrazivanja... zasto recimo na sljedecem tenku koji mi je po redu na istrazivanju, istrazim recimo top i sve ostalo vise ne mogu, a imam expa za istrazivanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Mene zanima isto što i kolegu iznad :D

Također ako može netko udijeliti savjet. Trenutno igram sa PzKpfw 35 (t), sve sam mu researchao i sad me zanima koji tenk dalje da uzmem, odnosno u kojem smjeru da krenem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj savjet je (s ovo malo iskustva sto imam) da ne uzimas sve tenkove kako nailaze...uzmi jedan,nadogradi ga i vozi ako sluzi dobro. Kad skupis kredita za nest posteno onda uzmi to,ali pazi da ti ostane viska kredita za nadorgadnje inac ces biti suck big time....ja imam onaj prvi nadogradjen do kraja i ide mali samo tako, ne rijetko ostanem jedini od mojih (ako gubimo) i imam po 2 ili 3 killa.. jest da te svatko moze satrat lagano ako je jaci imalo, ali sakrivas se i tako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo danas po prvi sam odigrao W.O.T. ...igirica mi se cini pomalo zaraznom {#}

Primjetio sa da me jako peku oci dok vozim tenkic hehehe....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

e dečki može savjet pošto sam odlučio nastaviti igrati sa AT-1 zanima me koji bi po vašem mišljenju bio bolji gun na mom vozilu a gunovi su sljedeći :

Gun 57mm ZiS-8S

rate of fire-26,67

average pentration-75/112/29

average damage-75/75/95

vs

Gun 76 mm L-10S

rate of fire-16,67

average pentration-66/100/38

average damage-105/110/164

0 1 hvala 0
14 godina
Matk044 kaže...

e dečki može savjet pošto sam odlučio nastaviti igrati sa AT-1 zanima me koji bi po vašem mišljenju bio bolji gun na mom vozilu a gunovi su sljedeći :

Gun 57mm ZiS-8S

rate of fire-26,67

average pentration-75/112/29

average damage-75/75/95

vs

Gun 76 mm L-10S

rate of fire-16,67

average pentration-66/100/38

average damage-105/110/164

Sarma - the best dish you`ll ever get!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 20:55 (TommyS).
15 godina
Ovisi kakav ti je stil igre. Ako vise rushas i sudjelujes u bliskim borbama, uzmi top veceg kalibra. Ako vise volis skrivanje po zaklonima i napucavanje iz daleka, uzmi manji kalibar.
14 godina
World of Tanks

stiže mi gold i to badave {#}

razvalio modove sad neki dan da nisam ni znao i iskopao se na popisu

koga zanima da slučajno nije i on neka nabaci oko

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/34137-kill-the-mod-afterwipe-results/

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eo sad sam u zanjoj partiji dobio preko 10,000 kredita. Tako da pare stvarno nisu problem.

15 godina
World of Tanks

Pa kolko ja znam novac i iskustvo ti daje ovisno o tome kolku štetu naneseš,kolko ih spotaš, dal pobjediš i dali osvojiš bazu.

A sad pošto s vremenom dolaze tenkovi sa više hp-a, odnosno topovi koji rade veču štetu znači da će se dobivati i više iskustva, te love jer čemo sa tim topovima napraviti više štete.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Ovaj hetzer mi je prezakon, na početku katastrofa jedva ide 15 na sat, sad nakon par partija najjači motor i ide oko 30ak, taman za smjestit se u grm ili iza kuće i dočekušu napravit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je zarazna .. ali jos moraju to malo dovesti u red, kao prvo trebali bi popraviti balans ...ja s lvl 3 tenkom igram protiv tamo nekog heavya koji me one shoota ....

Neka uvedu jos francuske i japanske tenkove, srede jos malo to, isprave bugove ... i igra je savrsena (skoro) :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma igra je dobra i ovako....jos ni jednu igru koja me ovolko nazivcirala u pocetku nisam nastavio igrati...u ovoj gustam i ako gubim, pa gdje to ima jos! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosta zna nazivcirati igra ...

Ostanem 1v1, kempam u svojoj bazi jer znam da ce doci po flag... lik ima 4HPa, ja oko 70HPa ...pogodim ga 1 u kupolu, drugi put u gusjenice, u medjuvremenu on mene pogodi, ja njega jos jednom , on mene ubije ... :S

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Dosta zna nazivcirati igra ...

Ostanem 1v1, kempam u svojoj bazi jer znam da ce doci po flag... lik ima 4HPa, ja oko 70HPa ...pogodim ga 1 u kupolu, drugi put u gusjenice, u medjuvremenu on mene pogodi, ja njega jos jednom , on mene ubije ... :S

Koliko se to meni puta dogodilo

Ali što ćeš

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
Ivan_T kaže...

Ljudi moze jedno pitanje... sto se tice istrazivanja... zasto recimo na sljedecem tenku koji mi je po redu na istrazivanju, istrazim recimo top i sve ostalo vise ne mogu, a imam expa za istrazivanje?

XP se veže za tenka.

Znači taj top si vjerojatno researchal za free xp. Ako se ne varam po partiji dobivaš 10% free xp.

Ne možete igrat jedanog tanka farmat xp i researchat tenkove kak vas je volja. Xp je moguće prebacivat u Free xp za golde. Kurs je jedan gold za 25 Xp. 1g=25xp.

XP je moguće pretvarat u Free XP ako je tank elite. Da bi tank bio elite na njemu morate researchat sve kaj se ima za researchat.

16 godina
World of Tanks

Neko je komentiral zaradu pa reko evo da se pohvalim.

2 0 hvala 0
16 godina
smola3005 kaže...

Mene zanima isto što i kolegu iznad :D

Također ako može netko udijeliti savjet. Trenutno igram sa PzKpfw 35 (t), sve sam mu researchao i sad me zanima koji tenk dalje da uzmem, odnosno u kojem smjeru da krenem...

35 t je vezan za Tank Destroyer dio tehnološkog drva.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ovako, imam problem kako onaj free ex pretvorit u gold, jednostavno mi ne zeli....

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...

ovako, imam problem kako onaj free ex pretvorit u gold, jednostavno mi ne zeli....

Nikako..lol..

Gold se jedino za pare može dobiti..

15 godina
NEW_MAN kaže...

Neko je komentiral zaradu pa reko evo da se pohvalim.

To si sad slučajno tako puno ili je to neki prosjek?

btw. Kolko vidim na popravak si potrošio 6k, a na moniciju 27k srebra. Zar si potrošio sve metke ili su tolko skupi i kolko si bio oštečen da ti je tolko uzelo?

CRT kaže...

ni meni, znam da sam u beti to mogao raditi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice