Wolfenstein ET

poruka: 7
|
čitano: 2.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wolfenstein ET

E ljudi morao sam ovo pitati: dali igra ko wolfenstein enemy territory preko neta... meni je igra odlična, i bolja od quake warsa(pre futuristično)... e ako koga zanima imamo clan pa ako dobro igrate i hoćete sudjelovat samo recite Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein ET

Bila ti je već ta tema otvorena ako se ne varam, no dobro.

Izigrao sam se i sada čekam nešto drugo (CoD4 multiplayer trebam probati)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Wolfenstein ET

Nisam ju vidio... my bad..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raven kaže...

Nisam ju vidio... my bad...

Svejedno, speakaj hrvatski...

http://bux.to/?r=budi5875
http://bux.to/?r=budi5875
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 20:32 (The_Chosen_One).
17 godina
moderator
Raven kaže...

E ljudi morao sam ovo pitati: dali igra ko wolfenstein enemy territory preko neta... meni je igra odlična, i bolja od quake warsa(pre futuristično)... e ako koga zanima imamo clan pa ako dobro igrate i hoćete sudjelovat samo recite Smijeh

Pa to je prošlost! Već smo svi i QW napustili, tko bi se sada vracao na ET... Mislim, OK je igra, ali život je prekratak da bi se proveo samo uz jednu te istu igru...

Što se trenutno igra? >> Sins Of A Solar Empire <<
17 godina
neaktivan

Što to stvarno još netko igra? Smijeh  Možeš predstaviti klan na podforumu Klanovski kutak pa se možda netko javi... Namigiva

17 godina
neaktivan
Wolfenstein ET

Evo sad sam prije 5 dana počeo opet to igrat... CoD 4 mi je nekako.. neznam.. lako je s onim puškama naciljat... bolji su ovi stariji CoDovi... možete kakvu preporučit za net?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice