Postat cu tu da ne otvaram novu temu.
Mucim muku s Games for Windows Live.
DoW2 je na Steamu. Skinuo, instalirao, napravio GfW Live account.
Ulogiralo se na account (iz igre (Steam)) i reklo mi da ima novi update (vjerojatno za Live) i tu mi je javilo gresku.
Nakon Googlanja, posjete Steam foruma i Microsofta. Nasao sam neke savjete. Ovo je jedan od njih.
Na Steamu pise da istrazuju tu gresku.
Instalirao sam GfW Live kao posebnu aplikaciju (ono s*anje za Market).
Otvorio portove na Optiminom Sagem Fast 1704 routeru.
uPnP mi je bio omogucen na routeru bez port forwarda kad mi se uspjeo "spojiti" na acc od GfWL, ali nije update prosao.
Sada mi se nece spojiti iz Steama na GfWL (mozda mi je update instaliran, jer sam instalirao ono s*anje za market).
Preko browsera i s*anja za Market mi se spoji na acc, ali iz Steama nece.
Probao s port forwardima, pa samo s uPnP, pa s oboje ukljuceno, resetirao TCPIP Stack (nisam siguran da je proslo do kraja, jer mi nije kreiralo resetlog.txt (otvorio CMD kao admin)), probao i postaviti MTU 1492 na "Local Area Connection" i na Wireless (vjerujem da je proslo, ali ne znam gdje provjeriti). Spojen sam bezicno na router. Dinamicko dodjeljivanje adresa (ali mi uvijek dodijeli istu adresu, jer sam jedini spojen).
Jedino sto mi preostaje je postavljanje MTU na routeru na 1492.
for all users who are having 0x80151911 error, This error basically means that the MTU (Maximum Transmissions Units) on your router or gateway are not set high enough to access LIVE.
The minimum for LIVE is 1364, for Broadband (cable) users, I'd recommended setting it to 1500. for those of you who have DSL or aDSL, the maximum you will want to set your MTU to is 1492. if you set it any higher, there is a chance that you can cause irriversagble damage to your device and render it more useless than DancingRatty's post
Novi firmware za Sagem nisam mogao naci, a i cini mi se da je ovo neki custom Optimin gore.
Uspio sam napraviti backup postavki. Unutar filea sam nasao MTU 1462 i mogao bih to promijeniti na 1492 i ponovno ucitati postavke u router.
Ali to ne zelim jos napraviti, jer me strah da cu zbrikati router.
OS je Vista 32-bit SP2 original na laptopu.
Iskljucen mi je Windows firewall (koristim Comoda). Probao sam ga skroz ugasiti, ali niti to ne funkcionira.
Napravio backup igre. Odinstalirao GoWL. Sad mi se igra nece niti pokrenut. Srusi se (mislim da nedostaje neki xboxlive.dll ili neko slicno ime).
Ista stvar s backupom.
Stavio da se skida ponovno, zelio bih doci do prvotnog stanja gdje mi se "ulogira" na acc, ali zeli skinuti update.
Toliko toga sam izmijenio i podesio, cak i u Windows servisima.
Ne bih zelio reinstaliravati Vistu, jer nisam to nikad radio na laptopu s Repair diskom.
Znaci zanima me od ove ekipe sto igra normalno, da li ste imali problema s tim?
Kojeg providera koristite?
Da li ste spojeni bezicno ili zicom?
Bilo koji savjet je dobrodosao.